FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 18 mar 2012, 00:14

U pravo vrijeme se ufatila forma i ukoliko ne bude nekih povreda mislim da možemo uraditi dosta toga samo još da se
Schweinsteiger vrati u potpunosti.Robben i Ribery iz utakmice u utakmicu cjepaju protivnike najbolja krila Europe će nas odvesti do samog kraja. 8-)

Vidim @Arogantni opet počeo prosipati bisere svoje mudrosti.

Jedan od mnogih bisera :
Arogantni je napisao/la:
Koliko god neki mislili da je Mancini los trener, varaju se jer se on od skupine luzera od kojih je rijetko neki osvojio nesto u zivotu napravio masinu koja melje sve redom.
:lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 18 mar 2012, 00:41

Real je zelio izbjeci Barcu i Bayerna, Barca Reala i Bayerng, a tako i Bayern ova dva kluba.
Mozemo reci da je, iako tako ne izgleda, Barca i najbolje prosla.
Nama ostaje hrvanje sa Realom, istinski klasik, da se ostali ne naljute, cast Barci, Manchi..., ali Real i Bayern su ipak neka druga dimenzija.
Francuzi su sretni, ako u tom dvomecu prodju sa samo 10 komada.B-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 mar 2012, 00:46

Klare je napisao/la: Francuzi su sretni, ako u tom dvomecu prodju sa samo 10 komada.B-)
A koliko Gomo zabija od tih 10??? :)
Jel 10 zajedno u 2 utakmice, ili po 10 u svakoj od te dvije protiv Marseilea??? :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 mar 2012, 01:01

Klare je napisao/la:Real je zelio izbjeci Barcu i Bayerna, Barca Reala i Bayerng, a tako i Bayern ova dva kluba.
Mozemo reci da je, iako tako ne izgleda, Barca i najbolje prosla.
Nama ostaje hrvanje sa Realom, istinski klasik, da se ostali ne naljute, cast Barci, Manchi..., ali Real i Bayern su ipak neka druga dimenzija.
Francuzi su sretni, ako u tom dvomecu prodju sa samo 10 komada.B-)
Ma ne zaostaje ni Milan puno za Bayom.Sigurno su lošiji,ali nije velika razlika :) Ko zna možda baš oni u finalu protiv Bayerna osvoje :?
Jedva čekam duel s Bayernom pogotovo,ako ostanu o ovakvoj formi 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 mar 2012, 01:04

LBJ MVP je napisao/la: Ma ne zaostaje ni Milan puno za Bayom.Sigurno su lošiji,ali nije velika razlika :) Ko zna možda baš oni u finalu protiv Bayerna osvoje :?
Znaš šta je najgore, mi se raspričali o ovom epskom duelu, a valja nama Marseille preskočit i vama Apoel, al opet je Apoel lakši, imam osjećaj da će te ih pregazit.....
A svakako ne želim neugodna iznenađenja, a lako je onda o epskom polufinalu pričat :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 18 mar 2012, 01:07

effe_sa je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la: Ma ne zaostaje ni Milan puno za Bayom.Sigurno su lošiji,ali nije velika razlika :) Ko zna možda baš oni u finalu protiv Bayerna osvoje :?
Znaš šta je najgore, mi se raspričali o ovom epskom duelu, a valja nama Marseille preskočit i vama Apoel, al opet je Apoel lakši, imam osjećaj da će te ih pregazit.....
A svakako ne želim neugodna iznenađenja, a lako je onda o epskom polufinalu pričat :)
Ma poštovanje i jednim i drugim,ali Real je prejak za Apoela,a Marseille je preloš za Bayerna čak i da ne igra Schweini.Igraju užasno u prvenstvu,a u LP su imali sreće pa na Intera naletiše.
A i vrijeme je da odigraju veliki dvomeč viđe :D
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 mar 2012, 01:25

Arogantni je napisao/la:JBG kasno ste se sjetili pobjedjivati.... Siguran sam da ce te poniziti i BvB.
Koliko se sjećam, Bayern je na početku sezone mljeo sve redom pa je onda na AA došao BVB 09.... :mrgreen:

Bolje zovi Moggia da vam obezbijedi scudetto ili ga pitaj da vam naštima da ponovo imate to 4-to mjesto za LP. Ah zaboravio sam. Ćeli je zabranjeno da radi u sportu. Što li baš? :lol: Da makar imamo neke koristi od njega pa da nam javlja rezultate utakmica Serie A, jer to vjerovatno sve zna unaprijed, pa da i mi uzmemo nešto malo keša.
HZ_ilidzaa je napisao/la:Lakse :lol: 20 golova u zadnje 3 tekme :o Jes da je njemacka taraba liga ,ipak svaka cast :D I jedva vas cekam u polufinalu LP :mrgreen:
Došli da pametuju navijači iz liga gdje je više od pola lige u stečaju, gdje jedna Valencia ima veći dug nego cijela 1. i 2. BL. Šta reći na tvoje nebuloze? Svako se može zadužiti pa kupovat skupe igrače i davat' basnoslovne plate i tako obezbijediti neke rezulate, ali to nije dobra politika na duže staze. Propast ćete go Grčka. Na kraju će ostat samo Real i Barca u ligi ili će se ionako produbiti već golemi jaz između ekipa. Totalna dosada. Bljak. Primera=Škotska liga :lol:

Eh sad Bayern. :mrgreen: Sorry za ovo gore, ali ljudska glupost i površnost je nešto što najviše može da iznervira.
Čestitam na pobjedi! Bayern se zahuktava ili se već zahuktao :?: Napokon i ubjedljiva pobjeda i u gostima iako se radi o Herthi koja je izgubila 8 od zadnjih 9 utakmica. Ali svaka pobjeda je bitna a posebno ovako uvjerljiva.

Bit' će yebeno do samog kraja. Naša prednost (osim 5 bodova :mrgreen: ) je što će Bayern igrati i LP. Dosta energije kako fizičke tako i mentalne će se trošit' na te utakmice.
Neko će reći da su se pobjede nad Hoppenheimom i Herthom podrazumijevale jer su te ekipe u lošoj formi, ali eto sada imate priliku u kupu protiv M'gladbaha da sve uvjerite da je ovo stvarno novi preporođeni Bayern, a ne rezultat nekih savršeno poklopljenih stvari.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 18 mar 2012, 07:30

POZZZZ BAVARCI(i ostali) eo reko da malo sebi skratim dane :P pa da sta pmaetno cujem ;) i da koju zborim ;)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 18 mar 2012, 16:30

Pale_Companion je napisao/la: Bayern je zaredao nekoliko sjajnih partija, ali to nas nimalo ne plaši.... :) U ovoj utakmici Bayern je izraziti favorit i tu nema dilema, ali ni mi vas nećemo dočekati spuštenih gaća.... Gladbach je željan ovakvih utakmica i gori za tim da se dokopa finala, ali eto, i vi gorite da nas makar jednom u ovoj sezoni dobijete :D ... Vjerujem da Favre već uveliko počeo da sprema taktiku...

Uglavnom vjerujem da nas čeka sjajan obračun...
ne trba da se plasite 8-)
vjerujem da cemo gledati dobru, ali jednostranu utakmicu ;)

moram se izviniti ovim mojima sto cu se odmaknuti od teme i napisati par rijeci o toj evropskoj ligi.
jbg. stvarno su mi doqrcili postovi u kojima mozemo procitati kako pojedini klubovi ne zele da igraju to takmicenje.
toboze, nije im rentabilno.
pobjednik ovog takmicenja dobija 6 mil. eura. malo, majku mu. je li to sve? naravno da nije.
gdje su pare od ulaznica(da je citi dosao do finala imao bi 6 rasprodanih stadiona, junajted 3) plus, ono najvaznije, lova iz marktpool-a(tv prava + koeficijent :arrow: najvise za engleze). kuzen se takmicio u ovom takmicenju i imao 4,3 mil. iz tog marktpoola. bas me zanima koliko bi imao junajted?!
ljudi su izracunali da bi hanover zaradio 16,5 miliona ako doguraju do kraja.
dakle, ako bi hanofa ubola 16,5, vjerujem da bi jedinstvo imalo 20+ miliona. malo, majku mu :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 18 mar 2012, 22:14

Bayern uz Božju pomoć do sedmica protiv Hoffenheima i Basela

Rijeka golova iz dviju posljednjih Bayernovih utakmica, protiv Hoffenheima u Bundesligi (7-1) i Basela u Ligi prvaka (7-0), nije isključivo plod ovozemaljskih okolnosti...

U njemačkoj se javnosti pojavila priča o Michaelu Bichleru, župniku iz Wurmannsquicka, mjestašca iz bavarskog okruga Rottal-Inn, inače strastvenom navijaču bavarskog kluba.

Pretprošlog je tjedna 50-godišnji duhovnik obišao Allianz Arenu u skupini turista, što je iskoristio za iscjeliteljsko djelovanje: blagoslovio je travnjak i svlačionicu domaće momčadi. Travnjak je pritom poškropio dvjema litrama svete vodice, kojom je posvetio i svlačionicu.

"Gospode, čuj moju molitvu: molim Te da FC Bayern München ponovno igra uspješno na ovom stadionu, te da uspješno prolazi iskušenja koja mu slijede", citira molitvu na licu mjesta bavarski Passauer Neue Presse.

- Izgleda da je Svevišnji uslišio moje molitve – izjavio je naknadno za isti list svećenik otkrivši također da je ciljano molio za Bayernov trijumf u Ligi prvaka i Njemačkome nogometnom kupu (DFB-Pokal); u Bundesligi će ga, kaže, zadovoljiti i drugo mjesto.

Iz bavarskog su kluba, čim su doznali za priču, zahvalili svom navijaču na duhovnim naporima koje je uložio u pomoć klubu, te ga pozvali kao gosta na jednu od predstojećih domaćih utakmica.

- Ako ću uspjeti doći, bit će to za mene premijera na Allianz Areni. U dane kad Bayern igra svoje bundesligaške utakmice, ja sam obično zauzet misnim slavljem – rekao je Bichler.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 18 mar 2012, 23:53

Kralj Ali Daei imao udes u Iranu. NA intenzivnoj je , kazu da je stanje sada stabilno al opet ima opasnosti po zdravlje

slika
Thomas Müller - Fußballgott

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 19 mar 2012, 00:00

je li se ribery povrijedio prilikom onog zadnjeg penala?
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 mar 2012, 00:14

proFCB je napisao/la:je li se ribery povrijedio prilikom onog zadnjeg penala?
Nastavio je poslije igrati tako da nema vece opasnosti.

Kako se suska bacili smo oko na Barcinog Adriana, doduse to i nije nesto strano jer smo za istog igraca bili zainteresovani prije dvije godine ali je on odabrao Kataloniju umjesto Bavarske.
S obzirom da nemaju Abidala sumnjam da ce pustiti Brazilca, ali nikad se ne zna.

Osim toga ponovo smo povezani sa Barbatovom, koji je na izlaznim vratima Uniteda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 19 mar 2012, 11:26

Svi smo prizeljkivali povratak Schweinsteigera na teren , no pitanje je koliko je pametno njega sada vracati u prvu postavu s obzirom kako Bayern igra :?: On je covjek za velike utakmice , tako da nadam se da ce se do bitnijih duela potpuno oporaviti i uhvatiti par utakmica i vratiti staru formu.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 19 mar 2012, 15:02

Bundesliga je napisao/la:Svi smo prizeljkivali povratak Schweinsteigera na teren , no pitanje je koliko je pametno njega sada vracati u prvu postavu s obzirom kako Bayern igra :?: On je covjek za velike utakmice , tako da nadam se da ce se do bitnijih duela potpuno oporaviti i uhvatiti par utakmica i vratiti staru formu.
Koliko god stvari bilo sto se zamjeriti moze treneru,siguran sam da nece praviti gresku sa Svajnijem!
Stern des Südens

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 19 mar 2012, 19:44

ko ce da prenosi utakmicu zdf se odlucio za BVB, arena sport bi trebala da prenosi ,ili ce mo ponovo preko dobrih starih stremova, malo mrljavo malo steka ali se gleda :)
VOLIM BAYERN

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 19 mar 2012, 19:59

ARD ce prenositi u srijedu nase Bavarce!!! A ZDF Dortmund u utorak,kao sto si i napisao!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 mar 2012, 11:56

Kako stoje stvari klub je blizu produženje ugovora sa Robbenom bar je tako Nerlinger izjavio za Bild.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 20 mar 2012, 18:27

Sutra pravi test, pravi izazov i prilika da jednoj tituli priđemo jako blizu.....Inače 5 puta smo se sastajali sa Gladbachom u Kupu i svih 5 puta prošli.....To je već dobra stvar...Naravno da se sutra očekuje teža utakmica nego protekle 3, ali ko kaže da su baš i ove 3 prošle bile lagane. Ako budemo onako igrali onda bar moramo pobijedit, minimalno, minimalno.....

Inače Mathaus će sutra držat palčeve Gladbachu (igrao je za oba kluba), a kaže nek Bayern osvoji prvenstvo i Ligu prvaka. On smatra da ako neko može pobijediti u Ligi prvaka Barcu i Real onda je to Bayern.

slika

http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern ... 45353.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Pale_Companion
Kontakt:

Post Postao/la Pale_Companion » 20 mar 2012, 18:50

jedva čekam sutrašnji okršaj, očekujem jednu odličnu i neizvjesnu utakmicu do samoga kraja...

ne znam treba li napomenuti da već skoro godinu dana nismo poraženi na domaćem terenu , nadam se da se to niti sutra neće promijeniti ;) .... bit će teško, jako teško, ali uvijek postoji nada.... :)
Agieren statt reagieren

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.