Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Komentar Zulianija:
http://www.metacafe.com/watch/8239077/f ... o_zuliani/
Komentar Zambruna:
http://www.metacafe.com/watch/8239116/f ... _zambruno/
http://www.metacafe.com/watch/8239077/f ... o_zuliani/
Komentar Zambruna:
http://www.metacafe.com/watch/8239116/f ... _zambruno/
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Iskreno,kao dugogodišnji navijač Juventusa sa ponosom ću reći da neovisno kako ova sezona završila,ovaj Juventus je meni najdraži koji sam gledao.
Trener za poželjeti,novi stadion,sjajni navijači,lijepa igra,niz bez poraza,o kvalitetu igrača možemo raspravljati,ali srce koje oni imaju,ono je ogromno,karakter i borba kakav Juveu dolikuje,jednostavno sve.
Storia di un grande amore!
Trener za poželjeti,novi stadion,sjajni navijači,lijepa igra,niz bez poraza,o kvalitetu igrača možemo raspravljati,ali srce koje oni imaju,ono je ogromno,karakter i borba kakav Juveu dolikuje,jednostavno sve.
Storia di un grande amore!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
I dalje ti napadaci slabo. Nisam gledao utakmicu al evo gledam samo 1 go dao napadac. Haman i njih **** taa rotacija kao u Cityu. Jbg ako igra Matri nek igra stalno, ili obrnuto. Samopouzdanje se gradi na vise utakmica.
Eh i ja propustim utakmicu kad dobiju Violu 5-0. Nmg da vjerujem.

Napadaci slabo zabijaju, ali ce se zato ostatak ekipe upisati.ahmad_tz je napisao/la:I dalje ti napadaci slabo. Nisam gledao utakmicu al evo gledam samo 1 go dao napadac. Haman i njih **** taa rotacija kao u Cityu. Jbg ako igra Matri nek igra stalno, ili obrnuto. Samopouzdanje se gradi na vise utakmica.

★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
33 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO!
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
I’d like to remind Mr Materazzi that nobody uses wigs anymore. You can have a hair transplant now, but, unfortunately for him, brain transplants still don’t exist - Antonio Conte, May 2002.
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pa dobro mi igramo više kao tim i svi igrači učestvuju u igri i svi se nalaze u prilikama, kakav je naš stil igre dovoljno govori podatak da ove sezone imamo 16 različitih strijelaca. Niti Barca niti Real u tom statističkom podatku nisu ispred nas.
Ove sezone su najmanje po jedan gol dali: Lichtsteiner, Chiellini, Bonucci, De Ceglie, Caceres, Pirlo, Marchisio, Vidal, Padoin, Giaccherini, Pepe, Krasić, Matri, Vučinić, Del Piero i Quagliarella.
Ove sezone su najmanje po jedan gol dali: Lichtsteiner, Chiellini, Bonucci, De Ceglie, Caceres, Pirlo, Marchisio, Vidal, Padoin, Giaccherini, Pepe, Krasić, Matri, Vučinić, Del Piero i Quagliarella.
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 18 mar 2012, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
Evo za nesretnike poput mene download tekme 
http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 17-03-2012" onclick="window.open(this.href);return false;

http://forum.rojadirecta.es/showthread. ... 17-03-2012" onclick="window.open(this.href);return false;
★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Conte je večeras izjednačio rekord Capella od 28 utakmica u ligi bez poraza iz sezone 2005-2006.
Tada smo u prvih 9 kola imali isto toliko pobjeda i onda smo poraženi od milana u desetom kolu,nakon toga 18 pobjeda i 10 remija i na kraju scudetto.
Ukupno 31 meč bez poraza,kapa dole Antonio!
Tada smo u prvih 9 kola imali isto toliko pobjeda i onda smo poraženi od milana u desetom kolu,nakon toga 18 pobjeda i 10 remija i na kraju scudetto.
Ukupno 31 meč bez poraza,kapa dole Antonio!
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- Bianconeri1988
- Kontakt:
http://www.metacafe.com/watch/8239039/a ... _volume_i/
Ja tek sad skontao da ona proslava gola Vidala i Bonuccija ima veze sa onom izmišljenom pričamo kako su prošle nedjelje zakuhali njih dvojica u diskoteci, odličan odgovor svim zlobnicima.
Ja tek sad skontao da ona proslava gola Vidala i Bonuccija ima veze sa onom izmišljenom pričamo kako su prošle nedjelje zakuhali njih dvojica u diskoteci, odličan odgovor svim zlobnicima.

Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Pa ja sam napisao gore iznad one slike, što sam postavio..Bianconeri1988 je napisao/la:http://www.metacafe.com/watch/8239039/a ... _volume_i/

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Vratili smo se, onaj stari dominanti i neustrašivi Juve se vratio, večerašnja utakmica je to pokazala, što kaže Conte, 7 mjeseci je ovaj tim na okupu, a smo uspjeli izjednačiti Capellov rekord nepobjedivosti, a samo treba pogledati igrače koji su tad igrali i koji sad igraju. Pred nama je fakat svjetla budućnost i ja jedva čekam sljedeću utakmicu.
Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Felipe Melo je demantovao sve one priče protiv Juventusa. One izgleda su bile novinarska izmišljotina.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Grazie, ragazzi!
Ž '21!
Padoin dao gol...
Kakva pobjeda.... za samopouzdanje se ubila...
analiza kasnije... još sam opijen

Kakva pobjeda.... za samopouzdanje se ubila...
analiza kasnije... još sam opijen

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Conte će aBd za 29. kola uspjeti što Del Neri nije za 38
, jednostavno ne mogu biti nezadovoljan, iako me ponekad znaju iznervirati, ali da se u proteklim utakmica, ovako ranije postigao pogodak redovno bi prasili manje ekipe, ali nazalost nije, u pojedinim utakmicama i sudije su nas ostetile, tako da je najbitnije što prije sakupiti tih 15-tak bodova i osigurati LP, jer po nekim procjenama toliko je potrebno, a ako bi i tad imali šanse za nešto više treba pokušati, iako mislim da je bolje ovako, jer ipak smo se bili previše digli
.
Ovako je to izgledalo na kraju prosle godine:

Ovako prošle godine nakon 28. kola:

A ovako to izgleda danas nakon 28 kola

Ovako je to izgledalo na kraju prosle godine:

Ovako prošle godine nakon 28. kola:

A ovako to izgleda danas nakon 28 kola

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Negdje pročitao da je Conte već prestigao Delnerija po broju osvojenih bodova iako ima još 10 kola do kraja.
Tokom čitave sezone sam razmišljao onako kako si ti napisao u svom postu, da mi prvo obezbjedimo CL, mislim to je prioritet pa onda krenuti na Scudetto ako se ukaže prilika.
Tokom čitave sezone sam razmišljao onako kako si ti napisao u svom postu, da mi prvo obezbjedimo CL, mislim to je prioritet pa onda krenuti na Scudetto ako se ukaže prilika.
Ž '21!
Eh, da se i ja "upišem" nakon pomalo nevjerovatne ali sasvim zalužene pobjede. Igrač utakmice Vučinić, zadnje dvije utakmice je odigrao zaista dobro (pogotovo ovu zadnju), tako da je "kupio" dosta kredita kod mene a sigurno i kod ostalih navijača Juveta. Isto tako pohvalio bi igru Pirla, koji majstor nad majstorima. Drago mi je sto je Marchisio dobro igrao i postigao pogodak, da mu vrati malo samopouzdanja nakon niza loših partija. Odbrana je isto tako izgledala prilično stabilno i bez najboljeg igrača, tako da sve u svemu ja sam presretan.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- IlPrincipino
- Kontakt:
na kraju prošle sezone primili smo 47 golova...u 28.kolu prošle sezone imali smo 41 postignut gol i 35 primljenih...sada u 28.kolu imamo 44 postignuta gola i samo 17 primljenih golova..impresivno...nevjerovatno poboljšanje..ni najveći optimista ovo nije očekivao...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Neka smo natrpali ljubicice,gledajuci sinocnju utakmicu imao sam osjecaj da im mozemo zabiti kada god pozelimo,stvarno smo ih razmontirali.
JUVE ALE' TIFO PER TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
JUVE ALE' MI HAI PRESO IL CUORE
JUVE ALE' TIFO PER TE
VUOI SAPERE PERCHE'
TI SEGUIRO OVUNQUE GIOCHERAI
TI SOSTERRO PERCHE' TI AMO SAI
SE VINCI SE PERDI PUOI STAR SICURA
PRENDO LA SCIARPA E CORRO DA TE
- SoloJuve26
- Kontakt:
Sta reci, koju posluku porati
E ovako je trebalo i protiv Genoe ispasti samo da smo znali zabijati al jbg...
Vucinic uz Pirlo maestralni sinoc bili.
Da pohvalim i zadnji red koji su odigrali na vrh ma da nisam nikad osjeco da je viola prijetila.. Kad sam vidio Amauri odma sam znao nema Violi golova
..
Drago mi je za pogotak Marchisia, sigurno ce se vratiti sada na onaj iz pocetka koji je bio fenomenalan..
Kad se rival dobije u gostima s 0-5 onda nema sta lose pisati, osim sto je Del Piero trebo uci umjesto Boriella al eto sta se moze..
Forza Juve
..
E ovako je trebalo i protiv Genoe ispasti samo da smo znali zabijati al jbg...
Vucinic uz Pirlo maestralni sinoc bili.
Da pohvalim i zadnji red koji su odigrali na vrh ma da nisam nikad osjeco da je viola prijetila.. Kad sam vidio Amauri odma sam znao nema Violi golova

Drago mi je za pogotak Marchisia, sigurno ce se vratiti sada na onaj iz pocetka koji je bio fenomenalan..
Kad se rival dobije u gostima s 0-5 onda nema sta lose pisati, osim sto je Del Piero trebo uci umjesto Boriella al eto sta se moze..
Forza Juve

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Amauri još uvijek trči krug oko stadiona.
Protiv nas čim se ekipa otvori ili mi zabijemo rani gol kao sinoć to je igra mačke i miša, napisao sam sinoć, sad znamo kako je navijačima Barce svaku utakmicu.

Protiv nas čim se ekipa otvori ili mi zabijemo rani gol kao sinoć to je igra mačke i miša, napisao sam sinoć, sad znamo kako je navijačima Barce svaku utakmicu.

Ž '21!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.