Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Ja rekoh neki dan Juve dobiva sigurno Fiorentinu i da mora konačno odčepit u napadu...I to baš ovako sigurna, uvjerljiva pobjeda, mislim da je ovo prešlo očekivanja sviju, a čini mi se i najubjedljivija pobjeda sezone.
Apsolutna kontrola, sigurna igra, lijepi golovi....
Apsolutna kontrola, sigurna igra, lijepi golovi....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
juventini veceras sam bez rijeci a sta pocinismo ljubicicama strasno
apsolutno najbolji detalj utakmice bonuci vidal proslava gola
FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
TOLIKO SAM SRETAN KAO DA SAM JA IGRAO LJUDI ZIVIM ZA OVAJ KLUB SVAKA CAST
FORZAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

apsolutno najbolji detalj utakmice bonuci vidal proslava gola

FORZA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

TOLIKO SAM SRETAN KAO DA SAM JA IGRAO LJUDI ZIVIM ZA OVAJ KLUB SVAKA CAST

FORZAAAAAAAAAAAAAAAAA JUVEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- paolomontero
- Kontakt:
najbolji mec vucinica u dresu juventusa.svaka cast
milan ceka romu,id cataniae (padez los
)igra protiv barce,mora kiksati,mozda ih cak i roma dobije
mi cekam inter,napoli i idemo palermu.pretesko.ne znam sta ocekivati ali vrlo bitna pobjeda,radi samopouzdanja
Allegri hoping for favour from Fiorentina after AC Milan's win over Parma-prije meca

milan ceka romu,id cataniae (padez los

mi cekam inter,napoli i idemo palermu.pretesko.ne znam sta ocekivati ali vrlo bitna pobjeda,radi samopouzdanja
Allegri hoping for favour from Fiorentina after AC Milan's win over Parma-prije meca

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
harebianconero je napisao/la:'' Ponovimo ono iz kafane ''![]()
kafanski bećari, haha mora da im je Hasan preporucio birtiju u Torinu

- harebianconero
- Kontakt:
Jesil sretan zbog gola Padoina?paolomontero je napisao/la:najbolji mec vucinica u dresu juventusa.svaka cast
milan ceka romu,id cataniae (padez los)igra protiv barce,mora kiksati,mozda ih cak i roma dobije
Allegri hoping for favour from Fiorentina after AC Milan's win over Parma-prije meca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
igramo ko Željo jbte 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
E čuj 70 minuta do kraja i utakmica gotova, hajd ne provaljuj se više Boga ti. Nađeš mi jednu situaciju u kojoj je Juve poguran, a ne spominješ što nije za Juve svirano 8 penala. U redu je, sam si rekao da ne želi da se raspravljaš i drago mi je zbog toga, ta priča je prežvakana više ovdje. Ja sam ti već jednom rekao ne radi se o forsiranju Milana već o suđenju protiv Juventusa. Valjda ćeš to sada shvatiti. A ekipa koja u 3 utakmice ne može pobjediti drugu ekipu i pritom bude 2 puta poraažena ne može nikako biti bolja, Real je ispred Barce, a svako živ zna da je Barca bolja, ali tebi je to teško shvatiti jer čim sviranje nepostojećeg ofsajda ne smatraš sudijskom greškom.Raikkonen je napisao/la:OK druze idemo onda tvojom...govoris juventusu ponisten gol proslo kolo radi milimetarskog offsida i vi gubite 2 boda..penal u 90 i nekoj necemo komentirati sto je moglo da se svira ista tekma.Ta dva boda sto spominjes da ste izgubili u Genovi zbog "sudija" isto ste pogurani od strane sudija usred Milana u derbyu..sjecas se za 2:0 (tekma gotova ).Milanu u Firenci 3 penala cista nisu svirana 0:0 zavrsilo Milan izgubio 2 boda po tvojoj logici.Ne steti se samo Juve jaro,vec ti samo vidis greske koje su protiv Juvea,a ono sto se svira u korist Juventusa lako zaboravljas ili recimo kontra Milana.Ne zelim s tobom da se vise raspravljam.Milan ce da bude sampion posto to i zasluzuje.Najjaca ekipa u Italiji i to je to kratko jasno.Povrede su ih unistavale citave sezone igraju na 3 fronta i opet su isped svih.Tako da je bespotrebno dalje komentarisati bilo sta jer svi znamo kuda vodi bilo kakva dalja rasprava.POZZ

---------------------------------------------------------------------------------
Ključni momenat u drugom poluvremenu je bio onaj prije kornera za Fiorentinu kad je se Buffon kapitenski izgalamio na saigrače, onda smo se i trznuli.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- paolomontero
- Kontakt:
moram da priznam da jesamharebianconero je napisao/la:Jesil sretan zbog gola Padoina?paolomontero je napisao/la:najbolji mec vucinica u dresu juventusa.svaka cast
milan ceka romu,id cataniae (padez los)igra protiv barce,mora kiksati,mozda ih cak i roma dobije
Allegri hoping for favour from Fiorentina after AC Milan's win over Parma-prije meca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: paolomontero, dana/u 17 mar 2012, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
Covjece kako ne skontas da je Milan ove sezone barem 3x vise poguran od JUVENTUSA, i da je prvenstvo regularno JUVE bi sad imao barem 5-6 bodova prednosti....
Al' nema veze u medjusobnim duelima se vidi ko je bolji, a to cemo pokazati i u Utorak...
A onda poniziti i smradove u Subotu...[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHAH.....o ovome pricam cijelo vrijeme po vama Juventus je zbog sudija udaljen od scudetta
da su sudije svirale po jednakom kriteriju i Milanu i Juventusu Rossoneri bi imali 15 bodova minimum prednosti danas a ne 4 boda.
Al' nema veze u medjusobnim duelima se vidi ko je bolji, a to cemo pokazati i u Utorak...
A onda poniziti i smradove u Subotu...[/quote]
HAHAHAHAHAHAHAHAH.....o ovome pricam cijelo vrijeme po vama Juventus je zbog sudija udaljen od scudetta

- harebianconero
- Kontakt:
De raja ako neko zna da namjesti ovu sliku u većoj rezoluciji, za desktopa.harebianconero je napisao/la:'' Ponovimo ono iz kafane ''![]()

- Burberry46
- Kontakt:
Raikkonen je napisao/la:Covjece kako ne skontas da je Milan ove sezone barem 3x vise poguran od JUVENTUSA, i da je prvenstvo regularno JUVE bi sad imao barem 5-6 bodova prednosti....
A onda poniziti i smradove u Subotu...

BOZE uzmi me jos veceras....

On ovako pise o ekipi kojoj se sviralo barem 5-6 nepostojecih penala i u isto vrijeme o ekipi koju su barem 10-tak x ostetili za ciste penale...
Ti si nagraisao na cep od pive... Jesi svega mi, idi odmah hodzi nemoj gubit vrijeme, da ti zapise....
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Raikkonen je napisao/la:
HAHAHAHAHAHAHAHAH.....o ovome pricam cijelo vrijeme po vama Juventus je zbog sudija udaljen od scudetta![]()
da su sudije svirale po jednakom kriteriju i Milanu i Juventusu Rossoneri bi imali 15 bodova minimum prednosti danas a ne 4 boda.
da sudije sviraju sve kako treba mi bi vas sa tri igraca vise torpedirali kao Viole veceras.Prva dva torpeda su obezbijedili Marchisio i Caceres.Vozdrica
- Bianconeri1988
- Kontakt:

Što se provaljuje ovaj večeras!? Pa da su Juve i Milan imali isti kriterija za Juve bi u svakoj utakmici bio sviran po najmanje jedan penal.
Ž '21!
Raikkonen je napisao/la:Covjece kako ne skontas da je Milan ove sezone barem 3x vise poguran od JUVENTUSA, i da je prvenstvo regularno JUVE bi sad imao barem 5-6 bodova prednosti....
A onda poniziti i smradove u Subotu...

The Old Lady is back on TOP...
The Old Lady is back on TOP...
Burberry46 je napisao/la:Fiorentina "modra" umjesto "ljubičasta"...
tu su te boje, u pet deka.

p.s. oni navijaci sto su pred kraj galamili "olee, olee" na dodavanja Viola, to su izgleda nasi brijali ih

- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ja sam skontao da su naši, špradali se s njima.

Pirlo posvetio gol Muambi, svaka čast, šampinu!

Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Svaka čast, stvarno ..Bianconeri1988 je napisao/la:I ja sam skontao da su naši, špradali se s njima.![]()

FJ <3
- Bianconeri1988
- Kontakt:
OD 15 utakmica u gostima na čak 9 njih nismo primili gol. Sa ovih 5 golova postali smo 3 najefikasniji tim lige sa 44 postignuta gola. Sada smo 28 utakmica u nizu bez poraza u ligi, plus one 3 iz kupa, to je 31.
Zaista imamo odličnu sezonu.
Znao sam da će negdje pročepiti, s obzirom koliko imamo prilika skoro svaku utakmicu, a po našu sreću to se desilo večeras kad nam je na neki način i trebalo najviše.
Evo i highlightsa sa utakmice.
http://videa.hu/videok/sport/fiorentina ... gFMQJSgTr1
Zaista imamo odličnu sezonu.
Znao sam da će negdje pročepiti, s obzirom koliko imamo prilika skoro svaku utakmicu, a po našu sreću to se desilo večeras kad nam je na neki način i trebalo najviše.
Evo i highlightsa sa utakmice.
http://videa.hu/videok/sport/fiorentina ... gFMQJSgTr1
Ž '21!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Mec odlucio Vucinic i jednim dijelom Cerci sa svojom gluposcu. Vucinic odigrao mec sezone, steta sto mu se ovakve partije rijetko desavaju
Fiorentina ima tri odlicna igraca, Montolivo, Jovetic i Behrami, medjutim druga dvojica nisu igrala. A vama bi odgovarali Jovetic i Nastasic kao moguca pojacanja.
Jedan od momenata veceri je ulazak Boriella sa novim izgledom
RESPECT ZA OVO
Pirlo dedicates win to Muamba

Fiorentina ima tri odlicna igraca, Montolivo, Jovetic i Behrami, medjutim druga dvojica nisu igrala. A vama bi odgovarali Jovetic i Nastasic kao moguca pojacanja.
Jedan od momenata veceri je ulazak Boriella sa novim izgledom

RESPECT ZA OVO
Pirlo dedicates win to Muamba
Andrea Pirlo dedicated the Juventus victory to Fabrice Muamba, the Bolton player who collapsed today. “We’re all praying for him.”
Muamba collapsed with cardiac problems during the Tottenham-Bolton FA Cup match and is still in intensive care.
“We dedicate the victory to Muamba, as he is our colleague and we are all praying for him,” said Pirlo after a 5-0 win at Fiorentina.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.