Izdrzi Muamba!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
uvijek ima neko živ ovdjeZenichanin je napisao/la:Ima'l ko ziv ovdje?![]()
Izdrzi Muamba!
Tesko da ces to naci negdje.bazeni je napisao/la:uvijek ima neko živ ovdjeZenichanin je napisao/la:Ima'l ko ziv ovdje?![]()
Izdrzi Muamba!,da nema neko snimku baš kadse srušio Muamba,ja tražim,ali nemogu naći.Tražim baš taj trenutak pada,ako postoji snimak
znači postoje,ma naću ih nekakoZenichanin je napisao/la:Tesko da ces to naci negdje.bazeni je napisao/la:uvijek ima neko živ ovdjeZenichanin je napisao/la:Ima'l ko ziv ovdje?![]()
Izdrzi Muamba!,da nema neko snimku baš kadse srušio Muamba,ja tražim,ali nemogu naći.Tražim baš taj trenutak pada,ako postoji snimak
Koliko sam primjetio svi snimci tog detalja su uklonjeni.
Gdje nam je ona dama?
Bingo!anonimni je napisao/la:ma @danguba aka @babaroga
anonimni je napisao/la:ma @danguba aka @babaroga
Nije zar da sumnjate da sam ta @Babarogabazeni je napisao/la:anonimni je napisao/la:ma @danguba aka @babaroganije dokazano da je to @babaraoga još
Lazna nada se probudila u vama da se mozda vratila i da imate koga zezatanonimni je napisao/la:1. stil pisanja
2. adminov post na prošloj stranici, gdje je ta (izgleda) dobila ban
evo me k'o Sherlock Holmes
i ja vjerujem u to..bazeni je napisao/la:vratit će se jednog dana @babaroga i njeni apostorfi![]()
nisam ja od tih, nemam ni 10 postova na ovoj temi...Zenichanin je napisao/la:Lazna nada se probudila u vama da se mozda vratila i da imate koga zezatanonimni je napisao/la:1. stil pisanja
2. adminov post na prošloj stranici, gdje je ta (izgleda) dobila ban
evo me k'o Sherlock Holmes![]()
Nedajte se momci!
on se nada, a ja vjerujembazeni je napisao/la:i Legenda se nada
hajmo parolu napravitiZenichanin je napisao/la:Hocemo @Babarogu nazad il' ćemo pokrenut strajk!
Drž' se, Mumba!bazeni je napisao/la:stanje se pogoršalo Muambi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Drži se,Muamba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.