Zaslužio si ovo! Oni zvižduci su bili djelotvorni, hajd još jedan do kraja.
Kad može Željo, može i Juve.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Moram ti ovdje replicrati ...Jel bio cist penal za AC MILANBianconeri1988 je napisao/la:Pa šta se očekivali?
To je unaprijed sve izrežirano, nisu ni očekivali da će Juve ovako biti konkurentan zato kad prigusti uvijek tu su sudije.
Ja lično bih bio najzadovoljniji kad bi Juve prešao da se takmiči u neku drugu ligu, recimo Francusku makar morao započeti igrati i iz najnižeg ranga takmičenja, uglavnom igrali bi u regularnoj ligi, što je najbitnije.
Gdje sam ja spomenuo Milan u mom postu? Nisi dobar ni sekunde. Ne radi se tu o Milanu već o Juventusu, Juventusu se ne da da bude prvak, a ne da se Milan favorizuje. Da je bilo koja druga ekipa ispred Juventusa na tabeli opet bi se protiv Juventusa svirale iste stvari, zar je to toliko teško shvatiti?Raikkonen je napisao/la: Moram ti ovdje replicrati ...Jel bio cist penal za AC MILANJESTE...JE LI GA SUDIJA SVIRAO
JESTE
I U CEMU JE SAD TU PROBLEM
Problem je sto ti vidis na livescoru da je Milan poveo iz jedanaesterca i odmah sebi u glavi donosis neke zakljucke o teoriji zavjere kontra juventusa.Gresaka je bilo i uvijek ce biti od strane sudija i to je to.Sudija je danas svirao offside kod kontre Giovinca tesko je bilo odluciti jeli ili nije ne moze im se uzeti to kao neka velika greska ,Milanu nije sudio penal nad Ibrom u 1 pol. koji je postojao za onaj penal u drugom poluvremenu isto nad Ibrom ne mogu tvrditi dal' je bio ili ne ali kazem ti opet i sudije su ljudi od krvi i mesa koje mogu pogrijesiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.