Ma teško će ga uzeti,ne može on u dva dana dobiti 2 igrača iz top 3.Možda novaka i prođe ali teško da će i suta finale uzeti.Nije on taj kalibarEdin TM87 je napisao/la:Zamislite Isner osvoji Masters![]()
Sta sam ti rek'o legendo, over gemova...
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
"Indija,Pakistan..."
Bogme, koristi 4. set loptu i vodi 1:0, legendo javi se, jesil uplatio prvi set na Isnera? 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Nisam ali nisam bio siguran ni u novaka.Gledam danas u ponudi 1,10Edin TM87 je napisao/la:Bogme, koristi 4. set loptu i vodi 1:0, legendo javi se, jesil uplatio prvi set na Isnera?

Nego možda je i bolje da tresne od ove smlatine nego li da se sutra iživljavaju na njemu sa ovakvom igrom.
Nije problem izgubiti od Rafe,Rodžera ili Mareja ali od ovog ...
Ovo što igra Isner je po meni antipropaganda tenisa(Raonić,K.Anderson,Karlović...)
"Indija,Pakistan..."
Ma nije ti haha, nego legenda reala...soba 39 je napisao/la:Nisam ali nisam bio siguran ni u novaka.Gledam danas u ponudi 1,10Edin TM87 je napisao/la:Bogme, koristi 4. set loptu i vodi 1:0, legendo javi se, jesil uplatio prvi set na Isnera?![]()
Nego možda je i bolje da tresne od ove smlatine nego li da se sutra iživljavaju na njemu sa ovakvom igrom.
Ovo što igra Isner je po meni antipropaganda tenisa(Raonić,K.Anderson,Karlović...)
Sto bolan Isner antipropaganda, igra strasno momak sa osnovne linije, jbg nije on kriv sto je visok

Ne sviđa mi se ovakav stil igre nikako.Više volim gledati igrače poput Nalbandijana,Gaskea,Vavrinke...Edin TM87 je napisao/la:Ma nije ti haha, nego legenda reala...soba 39 je napisao/la:Nisam ali nisam bio siguran ni u novaka.Gledam danas u ponudi 1,10Edin TM87 je napisao/la:Bogme, koristi 4. set loptu i vodi 1:0, legendo javi se, jesil uplatio prvi set na Isnera?![]()
Sto bolan Isner antipropaganda, igra strasno momak sa osnovne linije, jbg nije on kriv sto je visokPa napravio je brejk lik, i to kad je Djokovic servir'o za set
"Indija,Pakistan..."
-
- Kontakt:
Hajde Isneru...imas sanse jos!!!
-
- Kontakt:
Nevjerovatno je koliko je Novak prošle godine imao sreće izbjegavajući mečeve sa serverima.
Servis nije izumro!
Servis nije izumro!
Isner mašina 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma vjerovatno se i na ovom turniru Đokoviću nije igralo. 

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
soba 39 je napisao/la:Ma teško će ga uzeti,ne može on u dva dana dobiti 2 igrača iz top 3.Možda novaka i prođe ali teško da će i suta finale uzeti.Nije on taj kalibarEdin TM87 je napisao/la:Zamislite Isner osvoji Masters![]()
Sta sam ti rek'o legendo, over gemova...

sutra zicer u finalu kontra Isnera

FORZA MARŠAL !!!
E nek' mi neko kaze da se Isneru igra zasniva samo na servisu
Majstor polja
Nakon finog tenisa, sad slijedi spektakl!
Sad Rafa zna da u finalu nema Novaka, i to mu je motiv vise, al' Roger voli igrat s Isnerom, tako da mora dobit ovaj mec, ako dobije Masters titula
je veoma blizu!
GO ROGER!

Majstor polja

Sad Rafa zna da u finalu nema Novaka, i to mu je motiv vise, al' Roger voli igrat s Isnerom, tako da mora dobit ovaj mec, ako dobije Masters titula

GO ROGER!
Gotovo je, John Isner je u finalu. Dugo bolji, jači i precizniji servis nisam vidio, ono je nešto nevjerovatno. Nasljednik Andyja Roddicka, u najmanju ruku.
Pomalo mi je žao Novaka, stvarno je iritantno kada te neko bukvalno sa servisima sredi, a ostalo skoro da i nije pokazao. Uz to su ga još i linije slušale, odnosno Đokovića zezale.
Helem, sad sredi spektakl. Vječiti rivali se ponovo susreću, još jednom u njihovim karijerama. Nadam se pobjedi RF-a, ali svjestan sam da će biti vraški teško. Rafael je svakako veliki favorit, ali znamo da isti uvijek ne pobijeđuju. Evo, imamo i frišak primjer za to. Ovdje je sve moguće, tako da... Ostaje nam da uživamo u vanserijskom tenisu i velikom rivalstvu, a neka bolji pobijedi. Naravno, mišljenja sam da će i winner finala prije finala ponijeti i titulu pobjednika turnira u Indian Wellsu. Uz dužno poštovanje, ne vjerujem da Amerikanac može dvaput napraviti sličan podvig.

Helem, sad sredi spektakl. Vječiti rivali se ponovo susreću, još jednom u njihovim karijerama. Nadam se pobjedi RF-a, ali svjestan sam da će biti vraški teško. Rafael je svakako veliki favorit, ali znamo da isti uvijek ne pobijeđuju. Evo, imamo i frišak primjer za to. Ovdje je sve moguće, tako da... Ostaje nam da uživamo u vanserijskom tenisu i velikom rivalstvu, a neka bolji pobijedi. Naravno, mišljenja sam da će i winner finala prije finala ponijeti i titulu pobjednika turnira u Indian Wellsu. Uz dužno poštovanje, ne vjerujem da Amerikanac može dvaput napraviti sličan podvig.
Ne bi bilo lose ni da si pogled'o mec...Claus je napisao/la:a ostalo skoro da i nije pokazao
De, molim te, šta je to Isner pokazao osim strahovitog servisa? Istina, uključio sam se krajem prvog seta, ali od tada se John oslanjao ponajviše na servis, a igra na mreži (voleji) je bila očajna. Jedva je vraćao lopticu Đokoviću, pravio dosta grešaka, s(p)retno pogađao linije. Uglavnom, čekao je greške protivnika i katkad zablistao veoma dobrim udarcima, ali ništa više od toga. Ali, u pravu si, pokazao je i mentalnu snagu, te istrajnost u meču (ako ćeš tako biti zadovoljan...).Edin TM87 je napisao/la:Ne bi bilo lose ni da si pogled'o mec...Claus je napisao/la:a ostalo skoro da i nije pokazao

Zao mi je sto je Novak ispao,jer smo sutra mogli gledati jos jedan dobar mec.Navijam za Noleta i zbog toga mi je zao,ali sto ne mogu ovih nasladjivanja protiv covjeka,koji je fenomenalan,a mnogi ga mrze samo zato sto je sa one strane Drine.Desi se los dan,desi se da nekom krene na jednom turniru i nece ga naravno vise biti nigdje do kraja godine.Frajera isao servis,pogadjao linije,mada ni NOle nije bio na vrhunskom nivou,nekad mi se cini da mu onaj nas mentalitet,nekad dodje glave i pomisao lako cu sa ovim ostatkom,njega samo loze mecevi sa Rafom,ROgerom i Andyem
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
U vaznim trenucima covjek 4-5 puta obara rekord turnira po brzini servisa, kapa dole. Jeste ima srece, ali je pokazao ogromnu mentalnu stabilnost, jednostavno nije htio s terena otici kao porazeni. Djokovic je u prvom setu svojom nonsalancijom dopustio da se Isner vrati u mec, morao je koristiti Rafin sablon, biti uporan u tome, sto on nije i na kraju je zasluzeno izgubio taj set. Isner sutra u finalu - stara prica, emotivno ispraznjen i lagan poraz. 

Ovaj Isner je antipropaganda tenisa. Jedina prednost Isnera u odnosu na Dzumhura je sirova snaga. Drago mi je sto su u***** p***** bas radi ovih sljivotresa. Da je suprotno, ovaj panj bi sigurno osvojio Vimbldon ili Melburn. Na srecu to se nikada nece desiti.
Finale propalo, necu ni gledati.
Finale propalo, necu ni gledati.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Voleji su bili odlicni, pogotovo na pocetku, imao je svega 3 greske (cista loptica u mrezu), i to si vjerovatno zapamtio, pa kazes da su bili ocajniClaus je napisao/la: De, molim te, šta je to Isner pokazao osim strahovitog servisa? Istina, uključio sam se krajem prvog seta, ali od tada se John oslanjao ponajviše na servis, a igra na mreži (voleji) je bila očajna. Jedva je vraćao lopticu Đokoviću, pravio dosta grešaka, s(p)retno pogađao linije. Uglavnom, čekao je greške protivnika i katkad zablistao veoma dobrim udarcima, ali ništa više od toga. Ali, u pravu si, pokazao je i mentalnu snagu, te istrajnost u meču (ako ćeš tako biti zadovoljan...).

ps: Pazite Valenice strucnjaka

Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 17 mar 2012, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Isner u polju? Za svoju visinu perfektno, par puta je stigao i teske lopte, kad servis napravi 90% posla fino odradi fh ostalih 10%.. Medjutim, da se tenis igra bez servisa, Isner sigurno ne bi bio medju 100.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.