FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

JavierPortillo
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la JavierPortillo » 17 mar 2012, 20:16

Prosli put briljirao Varas, sada ce izgleda Palop :D
"Preferiram poraz u odnosu na pobjedu sa golom iz penala" - Marcelo Bielsa

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 mar 2012, 20:24

JavierPortillo je napisao/la:Prosli put briljirao Varas, sada ce izgleda Palop :D
Ipak nece :P
Xavi 0:1

Edit:Usput sta je sa varasom sto on nebrani ?
Visca el Barça ! Mes que un club !

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 17 mar 2012, 20:27

Povrijedjen.

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 17 mar 2012, 20:29

:shock: naj naj najbolji
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 17 mar 2012, 20:30

Gotovo. Cekamo Adu da nam kaze ko je zabio.

Petardaa
Kontakt:

Post Postao/la Petardaa » 17 mar 2012, 20:31

jel ono spahi kroz noge ? :lol:
nisam vidio

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 mar 2012, 20:32

Jbg spaha pazi noge :D
JavierPortillo je napisao/la:Gotovo. Cekamo Adu da nam kaze ko je zabio.
Mogu ga ja citirati ;)

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 17 mar 2012, 20:34

suknjica za kapitena :D

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 17 mar 2012, 20:38

U svom stilu ;)
[youtube][/youtube]
A i messi u svom stilu
[youtube][/youtube]

Ado1921
Kontakt:

Post Postao/la Ado1921 » 17 mar 2012, 20:55

Joj sta radi najbolji igrac svih vremena pa decko se igra! Xavi maestro u svom stilu 8-) Spaha igra pregrubo sta mu je :D
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja." Ivica Osim.

FCB

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 17 mar 2012, 20:58

Nije lose, kamo srece da smo od pocetka sezone ovako igrali u gostima.
Zahvaljujuci golovima dva najbolja igraca na svijetu imamo zasluzenu prednost. Sto se ostalih tice Cesc mi djeluje indisponiran, dosta gresaka sto je neobicno za njega. Pedro spustio plug, dosta trci ali nece ga gol. mada nema veze i ovako je jako koristan.
Don't hate what you don't understand.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 17 mar 2012, 21:09

lijepa utakmica prije svega, nasi igraju lijepo, sevilja takodje stvorila nekoliko prilika

prof dr xavi zavukao profesorski

messi najbolji igrac svih vremena opravdava taj atribut kao i u vecini utakmica, a kad se sjetim kako se neki govorili treba on hljeba pojesti da stigne jednog zidana heh

pedro ponovo pokazuje kako je izgubio osjecaj za igru, dosta grijesi i promasuje, al polako nadolazi, do zavrsnice lige prvaka ce sigurno nadoci i moci cemo se na njega osloniti

kad nasi igraju ovako lijepo mozemo samo da zalimo sto smo poklonili titulu realu ko na tanjiru, ovakva ekipa kakvu imamo po meni mogla je ubiljeziti i jedan nevidjen rekord, pobjeda u svim kolima u ligi i tako nek se zna i nek udje u anale. nema na svijetu protivnika koji nas moze ozbiljnije ugroziti ako igramo imalo ozbiljno i rastrcano

sad bi trebalo ubaciti i malog tella da se prekaljuje, da u buducnosti imamo jos jednog dobro igraca iz svog pogona

sad mi je tek zao sto smo realu poklonili titulu i sto cemo slusati laprdanaj o velicini morinja itd, sta su nam trebale one zahebancije protiv getafeta, osasune i sl

naredne sezone pojacati se jos i sa sirim rosterom poharati ovu primieru kako je niko nikad prije nije poharao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

JavierPortillo
Kontakt:

Post Postao/la JavierPortillo » 17 mar 2012, 21:48

Posjed lopte "samo" 57%. Ne vidja se to cesto.

tuzlak2
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak2 » 17 mar 2012, 22:01

Pa meni se cini da Barca tek sada ulazi u onu svoju pravu formu,i dosta su konkretni u napadu,,,al ipak sam malo razocaran u Fabregasa,cini mi se da je poprimio dosta tog engleskog mentaliteta,puno trke a ipak premalo kreativnosti,meni se cini da bi to Alcantara dosta bolje odigrao

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 17 mar 2012, 22:02

Barca ovo rutinski odradila na Pizjuanu, pod rucnom u drugom poluvremenu i bez puno potrošnje.
Protiv Granade i Mallorce probati isto odigrati ili još bolje odmoriti nekoliko glavnih igraca i tako sacuvati se nekakvih eventualnih povreda - jer uskoro slijede okršaji u LP protiv Milana.

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 17 mar 2012, 22:41

Lijepa gesta Gomisa iz Lyona. Sad je upravo dao prelijep gol protiv Saint Etienne-a i nije se htio radovati, otrcao je do klupe i uzeo dres na kojem pise Abidal te se okrenuo prema kameri i dao mu podrsku na fransuckom.

Buffon
Kontakt:

Post Postao/la Buffon » 17 mar 2012, 22:49

tek sad nakon pobijede u Sevilli ovim stilom, uvidja se da je Barselona na glup nacin predala titulu, jednostavno ju je ispustila iz ruku nekim blackout-ima protiv raznih Osasuna i Getafea.
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Feco
Kontakt:

Post Postao/la Feco » 17 mar 2012, 22:59

thenaturalone je napisao/la:Lijepa gesta Gomisa iz Lyona. Sad je upravo dao prelijep gol protiv Saint Etienne-a i nije se htio radovati, otrcao je do klupe i uzeo dres na kojem pise Abidal te se okrenuo prema kameri i dao mu podrsku na fransuckom.
Upravo tako ,zasuzile su mi oci kad vidjo i to ,respect bafetimbi ,abidalu jos jednom brzo ozdravljenje zelim od srca.

Btw: Cestitke na pobjedi ,malo vas zezao posjed lopte,al dobro je sto ce trka do kraja biti malo neizvjesnija :P

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 mar 2012, 09:19

Pedro skroz ispao iz forme kao strijelac. Xavi rutinski, a najbolji igrac svih vremena i uskoro najbolji strijelac svih vremena Messi po ko zna koji put pokazuje zasto je to tako. Nenadmasno se dovezao tih lobova i nastavlja dominaciju u sesnaestercu protivnika. Nikako mi nije jasno kako covjek samo ide na lob i onda kad mi se cini da je lakse "po zemlji" dati gol. Najbolji igrac svih vremena - genijalac.

p.s. zao mi sto i onaj Mesijev for na Inijestu nije bio gol kad je lopta otisla tik pored stative. :shock:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 18 mar 2012, 11:39

A Boze dragi kakv je ono igrac.Onakve bravure se vise ni na malom fudbalu ne mogu vidjeti.Kapa dole genije.

Takodzer strasan pogodak Xavija.Barcelona polako dize ritam igre.Igraju brze i agresivnije.Fali tu Villa , osjetna je razlika jer Pedro i Alexis ne mogu odigrati njegovu poziciju na nivou.Zahvali igraci jesu i mnogo rade ali Villa je Villa.
Pedro se trudi ali od igraca sa najhladnokrvnijom zavrsnicom dosao je do igraca sa najgorom :mrgreen:
Valjda ce povratiti samopouzdanje na vrijeme.Fabregas me odusevljava , radi mnogo zbog toga je i doveden.Nije genije kao Xavi i Iniesta ali nadoknadi sve to svojom borbenoscu i disciplinom.Iako je i on jedan u nizu lucidnih pojedinaca u Barceloni.
Moram pohvali Alvesa koji se jako rijetko hvali a zasluzuje sve epitete.Zaista strasan igrac , koliko radi dobroga za Barcu.U posljednjih 10-tak utakmica pod lupom mi je Busquets i zaista moram reci da je ovo fudbalski mislilac.Djeluje smotano ali kako cita igru i kako kombinuje zaista Pep nije fulio sto mu je pruzio sansu pored Turea.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.