Onaj trojac u napadu ne bi zabio gola kad bi Boruc stajao pored gola i popunjavo ukrštenicu.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Moj bianco mi smo 4-4-2 igrali do 2006,pises gluposti da u italiji ne prolazi 4-4-2,vecina ekipa to igra,a i u reprezentaciji se to igra...samo mi nemamo igraca za to,tocnije lijevo krilo,koje je pravo krilo,ne suvise ofanzivno.ustvari mi nemamo nikakvo lijevo kriloBianconeri1988 je napisao/la:Ma daj ba uozbilji se, čuj da Vidal igra krilo, igrao je Marchisio čitavu prošlu sezonu lijevo krilo pa je propao kao igrač. Napisao sam ti već u Italiji ne prolazi 4-4-2 i to je poenta.
cesena,siena,genoa,inter,milan,novara,cagliariBianconeri1988 je napisao/la:Hajd navedi mi tu večinu ekipa. Jedino inter igra 4-4-2, a njihovi rezultati najbolje pokazuju koliko se ta njima formacija isplati.
Juve iz 2006. se ne može porediti sa ovim jer sa onakvim igračima da započneš formaciju sa bilo kojom formacijom bi na kraju pobjedio.
Pa i igra 4-4-2, samo što je to dijamant 4-4-2.Bianconeri1988 je napisao/la:Milan igra 4-4-2?![]()
Hajd' uredu je.
igraju 4-4-2 diamondBianconeri1988 je napisao/la:Milan igra 4-4-2?![]()
Hajd' uredu je.
Pa naravno da nije, ali se vodi kao 4-4-2, u "zapisima".Bianconeri1988 je napisao/la:To je 4-3-1-2, a ne klasično 4-4-2 sa krilima.
kazem ti 4-4-2 modifikovano...mislim da na isto mislim,nema potrebe da se diskutujemo oko gluposti. 4-4-2 je ipak zastarilo,sto ti pokazuje da nijedna velika ekipa to ne igra,nekad sam davno citaon sta je bolje,**** ga 4-2-3-1 ti daje vise prostora u napadu,ali po tome pozicija MR i ML je izumrila (JOAQUIN,VICENTE,NEDVED) sada prolazi AMR ILI AML (attacking midfielder right/left) igraci tipa messi,ronaldo,nani,valencija,eliaBianconeri1988 je napisao/la:To je 4-3-1-2, a ne klasično 4-4-2 sa krilima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.