Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

LoVeRBoYUnited
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la LoVeRBoYUnited » 17 mar 2012, 12:44

ovo je igrac za mancester united http://sportsport.ba/ino_fudbal/novi-ri ... ator/76755" onclick="window.open(this.href);return false; :D :D

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 17 mar 2012, 12:46

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z1pN7rOze8" onclick="window.open(this.href);return false;

Cuo sam da je ovaj mali strasan,ovi sto redovno prate madrid,kazu da igra kao ronaldo,mislim taj stil igre forsira.. :D

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 17 mar 2012, 12:51

Ako osvojimo titulu sezona će nam biti uspješna, ne treba plakati za onim što je prošlo
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 17 mar 2012, 14:46

Dobro , gdje je onaj prika sa nagradnom igrom ? slika
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 17 mar 2012, 15:10

Mančester Junajted ima "plus dva" u odnosu na Mančester Siti na tabeli Premijer lige.

Vejn Runi veruje da će prevagu odneti mečevi koje će Mančester Junajted igrati u gostima, tj. da će te partije biti ključ za osvajanje još jedne titule u Engleskoj.

"Prošla sezona je bila košmar kada je u pitanju igra u gostima", rekao je Vejn Runi.

"Sada smo to promenili. Mnogo smo bodova uzeli van Old Traforda ove sezone. To nam je svakako pomoglo da budemo na prvom mestu. I do kraja šampionata to će doneti prevagu", zaključio je Vaza.
Cim neka ekipa igra ofanzivnije,pustimo im sredinu,i onda u problemima...Puno bi bolja taktika bila 4-3-3 bar za gostovanja...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 17 mar 2012, 15:20

Narin je napisao/la:http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z1pN7rOze8

Cuo sam da je ovaj mali strasan,ovi sto redovno prate madrid,kazu da igra kao ronaldo,mislim taj stil igre forsira.. :D
Strasan je mali,trenutno najtalentovaniji Castillaner.. Ja se iskreno nadam da nece otici u Manchu nego da ce graditi karijeru u Madridu.. Ima afinitet da postane jedan od superstara..
Prosle godine je stavljena otkupna klauzula od 30 miliona na njegovo ime ,ali ako se Mou odrekne njegovih usluga vjerovatno ce otici za znatno manje pare..

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 17 mar 2012, 15:36

L_blancos je napisao/la:

Strasan je mali,trenutno najtalentovaniji Castillaner.. Ja se iskreno nadam da nece otici u Manchu nego da ce graditi karijeru u Madridu.. Ima afinitet da postane jedan od superstara..
Prosle godine je stavljena otkupna klauzula od 30 miliona na njegovo ime ,ali ako se Mou odrekne njegovih usluga vjerovatno ce otici za znatno manje pare..
:shock: :shock: sta je u tom malom
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

CristianoRonaldo7
Kontakt:

Post Postao/la CristianoRonaldo7 » 17 mar 2012, 15:52

Sutra prije svega pobjeda, a ako City ne uzme sva 3 protiv Chelsea, onda je to dodatni bonus. Ocekuje se povratak Valencie!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 mar 2012, 16:52

Rosas7 je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:

Bolji je od Mate,Soldada i ostalih greški Reala,ako gledamo konkretno na poziciju koju igra onda je bolji od Mate :mrgreen:
Mislim nije bolji trenutno,ali je veći talenat ;)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 mar 2012, 17:26

Rosas7 je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:

Ma to bezveze stave da budu sigurni da niko nece toliko platit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 17 mar 2012, 19:12

Igra li ikako Morrison u WHU vidim u padu im je forma???
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

eric_cantona
Kontakt:

Post Postao/la eric_cantona » 17 mar 2012, 19:13

ja općenito nisam oduševljen napadačima u klubu trenutno. Rooney naravno odskače, Welbeck se pokazao kao potencijal, Chicharito ubaci po neki gol.. ali bih volio vidjeti nekoga ko će i Rooneyu biti konkurencija jer ova dva to nisu

Kad pogledam malo druge klubove, nema tu puno imena koji bi bili bitna pojačanja za United, no Benzema i Balotelli mi se malo izdvajaju, mislim da bi sa Rooneyem jedan od njih dva funkcionirao odlično. Možda i Cavani može ući u tu priču, al njega treba još vidjeti

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 mar 2012, 19:18

motty je napisao/la:Igra li ikako Morrison u WHU vidim u padu im je forma???
Debitovao danas, dobio 9 minuta. Boga pitaj na osnovu cega ce mu dat 60 hiljada funti sedmicno ako udju u PL, a uopste im ne igra trenutno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ammarc
Kontakt:

Post Postao/la ammarc » 17 mar 2012, 19:24

Mourinho Sahina šalje na posudbu

Jose Mourinho spreman je poslati Nurija Sahina na jednogodišnju posudbu...

Pomalo zaboravljeni Nuri Sahin prema pisanjima promadridskog medija, Marce, mogao bi na ljeto promijeniti sredinu.

Kako piše ovaj list, uprava kraljevskog kluba razmišlja razmatra mogućnost posudbe ovog veznog fudbalera, koji se nije naigrao u dresu Real Madrida. Za sezonu koja i dalje traje, Sahin je ubilježio tek pet nastupa za Real Madrid.

Kao nova destinacija, spominje se Borussia Dortmund. Upravo je Nuri Sahin iz Dortmunda stigao u Real za 10 miliona eura.

Osim Dortmunda, postoje interesovanja iz Premier lige.

Ovo ne bi bila losa investicija. :)
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC

motty
Kontakt:

Post Postao/la motty » 17 mar 2012, 20:13

Cartman je napisao/la:
motty je napisao/la:Igra li ikako Morrison u WHU vidim u padu im je forma???
Debitovao danas, dobio 9 minuta. Boga pitaj na osnovu cega ce mu dat 60 hiljada funti sedmicno ako udju u PL, a uopste im ne igra trenutno.
Hvala na informacijama, a vjeruj ni meni nije jasan taj ugovor, al eto gdje ide fudbal da potpuno neafirmisan igrac prima 60K sedmicno.

Nadam se da ce Muamba bit dobro, zaista sokantna vijest
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 18 mar 2012, 00:39

Malo pozitive iz meca sa Bilbaom :mrgreen:

slika

Pogba 8-)

[youtube][/youtube]
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 mar 2012, 11:03

evo čitam da United hoće igrača Leonadro Damiao,za 25 miliona :lol: :?,da li neko zna nešto o njemu više i je li to onaj koji je igro napadu protiv BiH?

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 18 mar 2012, 11:06

Mlad igrac,izuzetno jak,nesto tipa Llorentea,a glavna mu je karakteristika dobar sut i odlicna igra glavom...Gledo sam par puta na areni brazilsku ligu,i ovog igraca...Samo sume preko 20 mil..ne interesuju SAF-a ;)
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 18 mar 2012, 11:08

bazeni je napisao/la:evo čitam da United hoće igrača Leonadro Damiao,za 25 miliona :lol: :?,da li neko zna nešto o njemu više i je li to onaj koji je igro napadu protiv BiH?
Cifra smijesna,solidan igrac,ali nista posebno,nesto kao Chicharito,mozda bolji u skoku,tj sigurno je bolji u skoku,ali chicharito je placen 6M funti ako se ne varam,al cuj 25m..

bazeni
Kontakt:

Post Postao/la bazeni » 18 mar 2012, 11:10

trxel je napisao/la:Mlad igrac,izuzetno jak,nesto tipa Llorentea,a glavna mu je karakteristika dobar sut i odlicna igra glavom...Gledo sam par puta na areni brazilsku ligu,i ovog igraca...Samo sume preko 20 mil..ne interesuju SAF-a ;)
je li igro protiv BIH,
slažem se da je dobar igrač,ali davati tolike pare za njega :roll: i čekati da li će se priviknuti na EPL...Prevelik rizik uglavnom.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.