San Antonio Spurs
Re: San Antonio Spurs
Da li trebamo ozbiljno razmišljat o prstenu?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Polako,nije nas stil da pricamo o tome na sav glas...Sve ce se samo kazati...LBJ MVP je napisao/la:Da li trebamo ozbiljno razmišljat o prstenu?

Stephen JAckson bi trebao biti veceras u Dallasu..
run Dirk,run..
[youtube][/youtube]
Samo se nadam da Pop nece odmarati Duncana(i Parkera) veceras na povratak SJAX-a
Spliter je imao stomacnih problema juce tako da bi trebao biti spreman,Manu je do Popa.
btw Spurs vs Thunder over the last 10 meetings
Spurs 8
Thunder 2
run Dirk,run..
[youtube][/youtube]
Samo se nadam da Pop nece odmarati Duncana(i Parkera) veceras na povratak SJAX-a

Spliter je imao stomacnih problema juce tako da bi trebao biti spreman,Manu je do Popa.
btw Spurs vs Thunder over the last 10 meetings
Spurs 8
Thunder 2
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Otkud ti info da ce Jackson biti veceras u sastavu?Koliko znam tek je juce prosao ljekarske preglede i ekipi se prikljucuje nakon povratka iz Dallasa...
Stephen Jackson @DaTrillStak5
Headed to Dallas
Znamo koliko je svojeglava,posebna osoba Stephena i da ga je jedino Duncan i Pop kontrolisali,obojica su razgovarali s istim i mislim da ce to biti uredu.Stephen Jackson @DaTrillStak5
Yes playing tommorow guys. So excited.
samo kako s odusevljenjem prati svoj klub.
Back where I belong. SA here I come.
pratio je i tekmu i bacio oko na nove momke.Stephen Jackson @DaTrillStak5
To all my fans thanks for the love. To my spurs fans lets go. I'm ready and hungry.
Nice dunk Leonard
Ok D Green
There we boyz. Keep this lead going. Good defense.
Great Job fellas. See y'all soon
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
A pratis ga na twitteru... Svaka cast!Zanima me kako ce i koliko ce igrati,jer nije igrao od 19.feb,ako se dobro sjecam...
Sinoc dok sam cekao Lakerse gledao sam utakmicu protiv Oklahome. Gledao sam sve timove u NBA, i Spurse relativno dosta puta ove sezone, ali trenutno izgledate najbolje u citavoj ligi. Tacno se vidi, kako izgleda ekipa u kojoj sistem preovladava, cak i bez Manu - a. Sad je samo pitanje koliko Manu moze vise da igra, kakav ce Timmy da bude. Jer nerealno je ocekivati od Khawi - a, Green - a, Blair - a da pruzaju uvijek ovakve partije. Iskreno, volio bih finale Zapada Spurs - Lakers, ali je to malo vjerovatno, jedino da Lakersi budu cetvrti u regularnom dijelu.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
tako nekako,ma neka uhvati formu do playoffa clutch kakav jest i mentalni sklop nece bit problemaNEZALAGANJE je napisao/la:A pratis ga na twitteru... Svaka cast!Zanima me kako ce i koliko ce igrati,jer nije igrao od 19.feb,ako se dobro sjecam...

ima lose brojke ali stvar motivacije ja kazem,ma sjecam se kad nam je utrpao ove godine u gostima mislim 34 poena

Manu-SJAX-Duncan e to je dovoljno clutchera.
moze kad hoceneno#4 je napisao/la:Sinoc dok sam cekao Lakerse gledao sam utakmicu protiv Oklahome. Gledao sam sve timove u NBA, i Spurse relativno dosta puta ove sezone, ali trenutno izgledate najbolje u citavoj ligi. Tacno se vidi, kako izgleda ekipa u kojoj sistem preovladava, cak i bez Manu - a. Sad je samo pitanje koliko Manu moze vise da igra, kakav ce Timmy da bude. Jer nerealno je ocekivati od Khawi - a, Green - a, Blair - a da pruzaju uvijek ovakve partije. Iskreno, volio bih finale Zapada Spurs - Lakers, ali je to malo vjerovatno, jedino da Lakersi budu cetvrti u regularnom dijelu.

Nemoj zaboraviti novu akviziciju

lik je hodajuci mistmatch nesto kao ODom al sa sutem

ovisi puno od zdravlja,al onako su Lakersi(zbog velicine) Mephis(zbog velicine) najveci protivnici pa onda OCK po meni.
Raule, mnogo si odusevljen novom akvizicijom. Samo pazi da ne bude veliko razocarenje na kraju

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Znas kako je..neno#4 je napisao/la:Raule, mnogo si odusevljen novom akvizicijom. Samo pazi da ne bude veliko razocarenje na kraju![]()
![]()
dali smo ovo

za ovo

Ne moze biti gore

Il jos bolja slika koja jasno definise sta dobivamo s njim(tu svestranost) sto cijelo vrijeme trubim ko papagaj

From this

To this

- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ma ne treba uopste gledati brojke...Pa jedno je igrati u ekipi gdje sve sam kreiras,a sasvim drugo kad imas sistem.... @neno Manu itekako moze igrati,samo se sa njim postupa lagano sad,a i nema potrebe da ga se forsira... 

kad smo vecNEZALAGANJE je napisao/la:Ma ne treba uopste gledati brojke...Pa jedno je igrati u ekipi gdje sve sam kreiras,a sasvim drugo kad imas sistem.... @neno Manu itekako moze igrati,samo se sa njim postupa lagano sad,a i nema potrebe da ga se forsira...
Manu Ginobili @manuginobili
Great game in OKC! The guys were amazing. Now we're heading to DAL since tomorrow there's a rivalry game.
germán beder @gbeder
@manuginobili Are you playing tomorrow?
Manu Ginobili @manuginobili
@gbeder I'm ready. The question is if Pop wants me to play due to the recent developments...
Dosta od mene za veceras,odo se spremat za grada a iz istog pogledati derbi s komsijama.
nadam se da ce SJAX debitovati(zajedno s Duncanom)
a pobjeda ? pa eto sad back to back ponajtezi u ligi,nije pod mus.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlicno,a Manu ima smisla za humor,kao i uvijek.. 

SJAX sigurno ne može biti lošiji od RJ-a.U PO pogotovo.
Nek odmara Manu,ne zbog njega već zbog Greena i Kawhia da dobijaju samopouzdanje.Imamo odličnu ekipu samo da ne bude problema s neiskusnim igračima u playoffu
Da nam je još mišića u reketu(Diaw)

Nek odmara Manu,ne zbog njega već zbog Greena i Kawhia da dobijaju samopouzdanje.Imamo odličnu ekipu samo da ne bude problema s neiskusnim igračima u playoffu

Da nam je još mišića u reketu(Diaw)

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Izgleda da smo potpisali Patty Millsa kao rezervnog PG...Solidan igrac sa dobrim sutem,dosta nizak,ali za rezervu sasvim ok.... Usput,Jack veceras oficijelno game time decision...
Najbolji izbor,nisam mislio da je dostupuna.
bar da Spursi ne bi dali nesto zauzvrat.
lici na mladog Parkera.
[youtube][/youtube]
R.C is on fire.
Pored DIawa opcija se javlja u obliku Turiafa,zanimljivo.
no kao sto vidimo s ovim potezima totalno nepredvidivo je sto ce R.C sljedece uradit,a Milse je fenomenalan posao.
bar da Spursi ne bi dali nesto zauzvrat.
lici na mladog Parkera.
[youtube][/youtube]
R.C is on fire.
Pored DIawa opcija se javlja u obliku Turiafa,zanimljivo.
no kao sto vidimo s ovim potezima totalno nepredvidivo je sto ce R.C sljedece uradit,a Milse je fenomenalan posao.
Fino gradimo ekipu,ali zbog čega?
Bolje i Turiaf nego Bonner

Bolje i Turiaf nego Bonner

29-14
U ovom back-to-backu, zadovoljan sam sa 1-1, tako da nema veze sto izgubismo...
Dallas i Nowitski su svakako bili "on fire", tako da bi ih sinoc bilo ko tesko dobio...
Idemo dalje...
P.S. S-Jax, fino ga je bilo vidjeti u crnom dresu...
U ovom back-to-backu, zadovoljan sam sa 1-1, tako da nema veze sto izgubismo...
Dallas i Nowitski su svakako bili "on fire", tako da bi ih sinoc bilo ko tesko dobio...
Idemo dalje...
P.S. S-Jax, fino ga je bilo vidjeti u crnom dresu...
MA dobro, utakmica gdje je Pop krio karte i pustao Blaira i Bonera na Dirku,iako je Khawi ili Jackson bio na terenu.
nek se malo kurce,sanse nece imati kada dodje playoff vrijeme
sad poslije tekme se mozemo napraviti pametni i reci da je trebao odmoriti Tonia,Tima al opet smo bili jako blizu pored strasnog suterskog izdanja MAvsa,najbolje partije Kida ove sezone i trojka Dirka koje ljube svod dvorane.
nego ;
2-14 i 1/7 za 3 poena je gadjao Richard Jefferson u svom debiu
i mis that gay,guy*
nek se malo kurce,sanse nece imati kada dodje playoff vrijeme

sad poslije tekme se mozemo napraviti pametni i reci da je trebao odmoriti Tonia,Tima al opet smo bili jako blizu pored strasnog suterskog izdanja MAvsa,najbolje partije Kida ove sezone i trojka Dirka koje ljube svod dvorane.
nego ;
2-14 i 1/7 za 3 poena je gadjao Richard Jefferson u svom debiu
i mis that gay,guy*
Imali ste identican sut za tri poena. Cak bili bolji u sveukupnom sutu. Gledao sam dobar dio utakmice. Nije Dallas imao monstruoznu vecer, kao sto ti hoces da kazes

Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.