FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
visca strijelac u zupci,prelijep gol sa oko 25 metara! 

Einigkeit und Recht und Freiheit
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Odakle informacija? Bilo bi odlicno da potpise u ovo dan dva ..domorocki je napisao/la:visca strijelac u zupci,prelijep gol sa oko 25 metara!
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Kažnjeni sa 3000 KM. Od toga su 2000 KM za divljanje navijača(toliko su i nas kaznili za isto), a 1000 KM za organizaciju. Mogli su ubit' novinare na mrtvo i još je dopušteno jadnicima iz šume da kamenjem zasipaju tribinu, na miru, da ulijeću u teren... I sve to košta samo 1000 KM. Ali zato je naše ponašanje koštalo 2000 KM. Jedino ako su nas kaznili za pišanje oko stadionaSeyo_TM je napisao/la:Procitaj cifre opet...Željovac je napisao/la:Višća je i jutros trenirao s ŽELJOM. Cocaliću će ovih dana biti ponuđen novi ugovor. Postojeći mu ističe na polusezoni.
1000 KM kazne za F.K. Slaviju zbog organizacije utakmice, FUJ FUJEVA!!! Bar bi ih novinari trebali razgulit', sad kad su direktno oštećeni. Ovaj članak na sportsport.ba je mrtvo neutralan. Umjesto da ovom Dušku i tim što odlučuju sjednu za vrat, da im bar ne bude lagodno kad donese ovako katastrofalne odluke...

Šehić otkazao nastup za mladu reprezentaciju zbog povrede prepone koju vuče već mjesec dana, a naknadni poziv dobio Benjamin Čolić.
Čola, sretno!
P.S. Višća je u zadnjim kvalifikacijama za juniorsku repku igr'o desnog beka, a inače je desno i lijevo krilo i polušpic. Tako bar piše na blogu posvećenom njemu

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Mladost - Zeljeznicar 0:2
Strijelci: Mehic i Visca.
Visca zabio odlican gol, onako omalen, brz, dobar tehnicar, bice odlican igrac i danas daleko najbolji, usao u drugom poluvremenu. Selimovic isto tako dosta dobar, vidi se iskusan igrac koji ce nam koristiti, Dino katastrofa.
Ostali isto tako veoma losi, Guso stajao na golu u prvom poluvremenu.
Guso, Simic, Faric, Mulalic, Kerla, Muharemovic, Kovacevic, Selimovic, Stanic, Mujkanovic i Mehic.
Usli su jos Pjanic, Batinic i Visca
Visca zabio odlican gol, onako omalen, brz, dobar tehnicar, bice odlican igrac i danas daleko najbolji, usao u drugom poluvremenu. Selimovic isto tako dosta dobar, vidi se iskusan igrac koji ce nam koristiti, Dino katastrofa.
Guso, Simic, Faric, Mulalic, Kerla, Muharemovic, Kovacevic, Selimovic, Stanic, Mujkanovic i Mehic.
Benjamin Čolić pozvan u U-21 reprezentaciju.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Kako je Guso branio, jel to AMar ozbiljno konta da ga vrati na golnime_tm87 je napisao/la:Mladost - Zeljeznicar 0:2

Volim te Zeljo!!!
nime_tm87 je napisao/la:Mladost - Zeljeznicar 0:2
Ma VIsca predobar bice veliko pojacanje isto tako Simic i Stanic dobro igrali kako kazu ovi sto su bili u Zupci .Bio pun stadion.
AMAR OSIM!
Pa da prijavljen je kao 3. golmanzlatandr je napisao/la:Kako je Guso branio, jel to AMar ozbiljno konta da ga vrati na golnime_tm87 je napisao/la:Mladost - Zeljeznicar 0:2

Ekipa mislim da mora imati prijavljena 3 golmana...
Al mi je cudno za Viscu...menadjer odbio Hajdukovu ponudu (cca 1000€) a kod nas ce sigurno manje primati...al sta nas briga
nama bolje ako dodje 
Jel otpao mihajlovic? Sta je sa onim mali Topalovicem iz Fojnice sto je nase "lacao"

Al mi je cudno za Viscu...menadjer odbio Hajdukovu ponudu (cca 1000€) a kod nas ce sigurno manje primati...al sta nas briga

Jel otpao mihajlovic? Sta je sa onim mali Topalovicem iz Fojnice sto je nase "lacao"

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
-
- Kontakt:
Jos da si napisa "laco"Seyo_TM je napisao/la:Ekipa mislim da mora imati prijavljena 3 golmana...
Al mi je cudno za Viscu...menadjer odbio Hajdukovu ponudu (cca 1000€) a kod nas ce sigurno manje primati...al sta nas briganama bolje ako dodje
Jel otpao mihajlovic? Sta je sa onim mali Topalovicem iz Fojnice sto je nase "lacao"![]()

- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
Dowode Bisere u vezni red,A gdje nam je spic igrac, GOLGETER????? to nam je najvise potrebno! Nemamo napada nikako :S jedinoo Onaj stari Mesanovic
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
mesanovic, mehic, popovic, rovcanin, mujkanovic...sve spicevi! Svakako sve velike prilike su fulali igraci iz srednjeg reda!
- Dzoka The maniacs
- Kontakt:
a Brate te sto si igrace nabrojao,Reci da jedan valja da je dobar.jedini rovcanin kad je u top formi Dobar je.Ostalo 

TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!
aha, znaci popovic nevalja a gledao si ga jednu tekmu i jos malo protiv zrinjskog. Solidno je odigrao protiv sralije obzirom da mu niko lopte nije dodao po zemlji. A daka je u top formi kad su stila i dijaliba tu...
Koji ce nam qrac napadac kad mu nema ko lopte dodat kako treba... Sa dobrim veznim redom ni mesanovic nemora toliko trcati, i bice vise golova...
Kakvi god da su, oni su spicevi u nasem timu i tako ih moramo racunati...
Koji ce nam qrac napadac kad mu nema ko lopte dodat kako treba... Sa dobrim veznim redom ni mesanovic nemora toliko trcati, i bice vise golova...
Kakvi god da su, oni su spicevi u nasem timu i tako ih moramo racunati...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Jeli ima neki poseban razlog sto ti smeta? Ne vidis od nje kad si na utakmici? Bode te u oci? Nemoj ubuduce gledati lokomotivu nego oci uperi u teren i igrace ..Saurman je napisao/la:mislim da ne postoji nijedan stadion na svijetu koji ima na tribini lokomotivu od 100T hahah...kad ce vise maknuti ono sranje

Da je samo do lokomotive lako bi oni za nju ali cijeli stadion je onako malo .. Ali eto, nas je i sad za sad nemamo para za bolji ..

AMAR OSIM
Ide vlak ide vlak ide vlak...a u njemu MANIJAK...ide vlak ide vlak ide vlak!!!!!!Saurman je napisao/la:mislim da ne postoji nijedan stadion na svijetu koji ima na tribini lokomotivu od 100T hahah...kad ce vise maknuti ono sranje

- Samo Zeljo
- Kontakt:
za vasu info kad se bude stadion pravio lokomotiva ce biti ispod juga na posebnom mjestu ispod juga ce se napraviti i jos ce se obnoviti 

- Stole iz Bora
- Kontakt:
Eh, koliko ce jos vremena proci dok dodju do para za stadion! Kazem ja, lokomotiva je najmanji problem ..Samo Zeljo je napisao/la:za vasu info kad se bude stadion pravio lokomotiva ce biti ispod juga na posebnom mjestu ispod juga ce se napraviti i jos ce se obnoviti

AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, Pushko92 i 65 gostiju.