Mene vratio u djetinstvo, kad sam sa starim uz portoroz slusao prenoseSkyWallker je napisao/la:Dobar ovaj radio ipak![]()
![]()
![]()

Nego fakat i mi zivimo u proslosti jbte.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mene vratio u djetinstvo, kad sam sa starim uz portoroz slusao prenoseSkyWallker je napisao/la:Dobar ovaj radio ipak![]()
![]()
![]()
... u 22. minutikosewsko hill je napisao/la:11. asistencija Zebe za 11.gol Adila
ma kad je sa EKV poceo prenos znao sam su tu tri bodashkembe990 je napisao/la:znao sam da ce poslije onako napacene muzike past gol!
ukucaj na google bhr1 i otvori ti zar je toliko tesko..burazzz je napisao/la:Dajte neki radio al da radi
Zive u proslosti oni koji nemaju mojatvpropuh je napisao/la:Mene vratio u djetinstvo, kad sam sa starim uz portoroz slusao prenoseSkyWallker je napisao/la:Dobar ovaj radio ipak![]()
![]()
![]()
![]()
Nego fakat i mi zivimo u proslosti jbte.
" onclick="window.open(this.href);return false;burazzz je napisao/la:Dajte neki radio al da radi
znači, ja sam u prošlostinime_tm87 je napisao/la:Zive u proslosti oni koji nemaju mojatvpropuh je napisao/la:Mene vratio u djetinstvo, kad sam sa starim uz portoroz slusao prenoseSkyWallker je napisao/la:Dobar ovaj radio ipak![]()
![]()
![]()
![]()
Nego fakat i mi zivimo u proslosti jbte.i dvije marke
Pa jbg onda 500 stanova u sarajevu je napredno a mi ostali kaskamonime_tm87 je napisao/la:Zive u proslosti oni koji nemaju mojatvpropuh je napisao/la:Mene vratio u djetinstvo, kad sam sa starim uz portoroz slusao prenoseSkyWallker je napisao/la:Dobar ovaj radio ipak![]()
![]()
![]()
![]()
Nego fakat i mi zivimo u proslosti jbte.i dvije marke
shkembe990 je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false;burazzz je napisao/la:Dajte neki radio al da radi
Slusaj radio, to je sada in!rossoner je napisao/la:Sad sam se iznervirao ko ludjak, ne mogu da nadjem PIN za MojaTV ne mogu da otkljucam kanal, trazio ga sat vremena ne mogu da vjerujem sta mise desava pa da ne mogu gledaat ZElju
forza radio lezlaya_tm87 je napisao/la:Slusaj radio, to je sada in!rossoner je napisao/la:Sad sam se iznervirao ko ludjak, ne mogu da nadjem PIN za MojaTV ne mogu da otkljucam kanal, trazio ga sat vremena ne mogu da vjerujem sta mise desava pa da ne mogu gledaat ZElju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.