Nesto od toga bi trebalo doc

http://www.r" onclick="window.open(this.href);return false; e z u l t a t i .com/utakmica/2XP4SK5U/#omjer
Cini mi se da igraju 3 za 3,kvota na kambur pada,pa cemo vidjet..
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Sve digao. Cvancika u djep... marka uplacena... dosta, sutra takodje uplacujemo nesto, bice raport..nime_tm87 je napisao/la:
Trabzon u 90-toj primio golClaus je napisao/la:Nacional - Porto 2
Hoffenheim - Stuttgart 2
Zagreb - Široki WWin 1
Sigurnost 8/10
Genclerbirligi - Trabzon X
Federer - Del Potro 1
Sigurnost 5/10
Drugi tiket je svakako rizičniji (čitaj zbog prvog para, na kojem ću vjerovatno pasti), no ukoliko prođe isti, Federer ne bi trebao iznevjeriti. Što se tiče prvog listića, mislim da ima potencijala. Jedino se nadam da će Švabe biti na nivou večeras.
1-0 HTMont0 je napisao/la:Prvi na tiketu danas, valjda ubodemo stogodViper je napisao/la:Ipswich-Peterbourogh X-1 (subota)
Villareal-Cordoba 2-2
Još Iguodala, valjda prođe. :]LjumanM95 je napisao/la:Sparta Prag - Ostrava 1 @1,30
Nacional - Porto 2 @1,50
AIK - Lulea manje od 5,5 golova @1,40
Lausanne - Langenthal više od 5,5 golova @1,80
A. Iguodala (Phil.) više od 12,5 poena @1,80
Ukupna kvota:8,8
Hah, vrijeme je da i sreća nekad posluži.smake12 je napisao/la:Trabzon u 90-toj primio golClaus je napisao/la:Nacional - Porto 2
Hoffenheim - Stuttgart 2
Zagreb - Široki WWin 1
Sigurnost 8/10
Genclerbirligi - Trabzon X
Federer - Del Potro 1
Sigurnost 5/10
Drugi tiket je svakako rizičniji (čitaj zbog prvog para, na kojem ću vjerovatno pasti), no ukoliko prođe isti, Federer ne bi trebao iznevjeriti. Što se tiče prvog listića, mislim da ima potencijala. Jedino se nadam da će Švabe biti na nivou večeras.
pintol_TM87 je napisao/la:Senica vs kosice @ x2-kvota 2.3
FC Zarya Lugansk - Kryvbas @ 1 -kvota 2.5
Zagreb @ 1-kvota 2.05
Genclerbirligi - Trabzonspor @ zbroj golova x(3 gola rezultat 2:1 al ne znam za koga) kvota je 4
Vitese @ 2-kvota 3.6
Klermon vs Istres @ 1x (dosad nikad istres nije dobio klermonta u gostima)
Guingamp @manje od 3 gola
Beauvis @ x
Prošlo sve, a ja dodam još i Spartu Rotterdam 1x za dobitak oko 70 KM. Ne mogu vjerovati...smake12 je napisao/la: Evo ovo bi trebalo doci
Frankfurt-Dresden -1X
Hoffenfaim-Studgart -gg1
Benfica - Beira Mar -1
Dordrecht - Emmen -1X
Sparta P. - Ostrava - 1
Kvota: 2,14
A ovi dvoznaci...to moze samo 1... ali eto..ti si trazio dvotu do 2 KM
A da si me pitao koja je najnesigurnija rekao bih ti za SpartuUnknown Genius je napisao/la:Prošlo sve, a ja dodam još i Spartu Rotterdam 1x za dobitak oko 70 KM. Ne mogu vjerovati...smake12 je napisao/la: Evo ovo bi trebalo doci
Frankfurt-Dresden -1X
Hoffenfaim-Studgart -gg1
Benfica - Beira Mar -1
Dordrecht - Emmen -1X
Sparta P. - Ostrava - 1
Kvota: 2,14
A ovi dvoznaci...to moze samo 1... ali eto..ti si trazio dvotu do 2 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.