sasagmp je napisao/la:Pokusaj ti da budes objektivniji.Uloga administratora ti ne dozvoljava da vodis diktaturu ovde i da diktiras sta ce da se pise.Pogotovo jer svojim pisanjem nikoga
NE VREDJAM
Kad ti uvlacis Grobare u nesto nebulozno,svakako cu da ti udarim i na Delije.Na tvom stadionu se pucalo iz vatrenog oruzja,desavali se pokusaji ubistva pa ste prolazili sa po jednom utakmicom...
Brisi slobodno i pisite samo vi Delije na ovoj temi u pola nasih utakmica kako krademo,kako lazemo,kako smo masoni itd....mi cemo Grobari cutati,a vi cete kao i uvek zivetu u svom svetu nepravde i bicete zrtve vladajucih rezima,vremenskih prilika i ko zna cega sve ne. Laku noc

Pod jedan ja nisam administrator nego moderator foruma.
Pod dva ne vodim ja nikakvu diktaturu na ovome forumu,niti to mogu(jer da mogu vec odavno bih bio lisen te funkcije).
Pod tri svakako da mi mod funkcija dozvoljava sta ce da se pise jer ako je tema FK Partizan tu se ne treba pisati o Zvezdi,Radu,Vojvodini,Novom Pazaru,Srbima,Muslimanima i ostalom,a u poslednje vreme je zabranjeno i da se pise o navijackim grupama.
Pod cetiri ti nikoga ne vredjas(jesam li ja mozda rekao da ti nekoga vredjas,nadji mi to

),ali promasujes zadanu temu,i ti i ovi koji ste neki dan pisali o Zvezdi ovde,a meni se nije dalo brisati.
Pod 5,kada sam ja uvlacio Grobare u nesta nebulozno(to mi navedi na PP,ako ne navedes smatracu te jednim likom koji izmislja svakakve navode,a cenim i nadam se da ti to nisi jer si znao popricati lepo.)
Pod 6 i sam znas da nije tacno ali eto to si tek onako napisao,kako zasto mozda nekada dobijes na PP,mada posto si i toga svestan mislim da ne moram dzabe ja da kuckam po tastaturi.
Pod koji to broj dodje,7 valjda,opet je na scenu stupilo ono srpsko u cemu smo najbolji da smisljamo svake teorije,ali daj bar nekada se drzite teme na kojoj pisete.Ako pisete na temi Partizana drzite se teme Partizana i gotovo,a ne k'o ovaj tvoj drug sto se javio pre par dana,i koji se javi samo kada treba spomenuti Zvezdu,i u zadnjih 100 postova se pita Da li Zvezda igra prijateljske meceve sa Partizanom ?

I to bi trebala biti konstruktivna diskusija.How yes no.
Pod 8.Laku noc i tebi.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))