Uh, on onda ide veceras u over
Poznato je da Carmelo slabo igra odbranu, a sada je tu jos njihov direktan sudar

Amare kaze da treba Carmelo pokazati da je vodja i povuci kada je najpotrebnije.

Vjerujem da će i Melo biti nabrijan zbog ove izjave Grangera, valjda će se potruditi njegovo lijeno dupe i odigrati odbranu onako kako i zna, a naravno i u napadu, te ako Bog da nadam se da će biti nesebičan kao što je bio protiv Portlandadr.van nostrand je napisao/la:Znaci "nabrijan" Granger.
Uh, on onda ide veceras u over![]()
Poznato je da Carmelo slabo igra odbranu, a sada je tu jos njihov direktan sudar
Amare kaze da treba Carmelo pokazati da je vodja i povuci kada je najpotrebnije.
When Mike Woodson was the head coach of the Atlanta Hawks, his offense was nicknamed “iso Joe” for all the times Joe Johnson was given the ball in isolation. Josh Smith got to shoot a lot of jumpers that way, too.
That is music to Carmelo Anthony’s ears.![]()
Mike Woodson knows what side his bread is buttered on, he knows that the favorite star of owner James Dolan chaffed in Mike D’Antoni’s pick-and-roll offense. And he’s going to give ‘Melo the rock. A lot. In isolation, jut like ‘Melo wants.
Woodson prefers veterans to rookies. He wants the offense to run through his stars. He will run most of his plays for Carmelo Anthony and Amar’e Stoudemire. None of this bodes well for Lin.
So D’Antoni pushed to trade Anthony for a guy who would fit his system and when that didn’t work, he was out the door.![]()
And Linsanity went with him.
Knicks fans, you clamored for Carmelo Anthony a year ago. Well, now you get him in all his glory. This is his team now.
Admir_Sa je napisao/la:zijanit cemo veceras, a dobiti kuci u nedjelju
Mislim da će Melo večeras igrati u inat Grangeru, da će sve dati da ga pobijedi i da ga pojede.Carlo je napisao/la:Vjerujem da će i Melo biti nabrijan zbog ove izjave Grangera, valjda će se potruditi njegovo lijeno dupe i odigrati odbranu onako kako i zna, a naravno i u napadu, te ako Bog da nadam se da će biti nesebičan kao što je bio protiv Portlandadr.van nostrand je napisao/la:Znaci "nabrijan" Granger.
ja navijam za IndianuBavarac7 je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:zijanit cemo veceras, a dobiti kuci u nedjelju
Ja mislim da obe uzimamo, večeras lakše, sutra teže
Ma samo da ekipa pobjeđuje. Mene jeWoodson iznervirao kada je ubacio Barona umjesto Lina u 5 minuti prve četvrtine što je skroz nerazumno, ali hajde. Valja će nam Baron za play-offa, a nadam se da će Lin ući ponovo u formu i malo više ulaziti u reket, a ne igrati na Mela.Bavarac7 je napisao/la:Mislim da će Melo večeras igrati u inat Grangeru, da će sve dati da ga pobijedi i da ga pojede.Carlo je napisao/la:Vjerujem da će i Melo biti nabrijan zbog ove izjave Grangera, valjda će se potruditi njegovo lijeno dupe i odigrati odbranu onako kako i zna, a naravno i u napadu, te ako Bog da nadam se da će biti nesebičan kao što je bio protiv Portlandadr.van nostrand je napisao/la:Znaci "nabrijan" Granger.
I onda će mu **** majku ali ono indirektno, kavalirski preko medija
@ za ovo Linsanity is over:
Svakako da će Lin sada da smanji malo tempo, ali gledajte iz drugog ugla, sad će da igra bez pritiska, tj. sa manjim pritiskom u gostujućim halama, dok u MSG-u je on glavni, on će da dize publiku na noge, zajedno sa Novakom i vanjskim sutevima, a svi dobro znamo svaki kos Lina kako podigne ekipu.
Imam jedno pitanje: igrali Collison večeras za Pacerse?
Naravno, pored Netsa meni najnenajdraži timSheldonCooper je napisao/la:Večeras protiv Pacersa, najljućih protivnikaPobjedu protiv Portlanda nebi trebalo uzeti kao relevantan odgovor na promjenu trenera. Jednostavno Knicksi su morali prekinuti seriju poraza bilo je samo pitanje vremena.
Tek od večeras i naredne 2-3 utakmice će se vidjeti da li učinjena i koliko učinjena pozitivna stvar!
Trade je završen i očekivano Knicksi nisu ništa mjenjali
Starting Lineup: PG Lin, SG Fields, SF Melo, PF STAT, C Chandler | IND: PG Collison, SG George, SF Granger, PF West, C HIbbertBavarac7 je napisao/la:Drugi put postavljam pitanje. Igra li Collison večeras za Pacerse?
Sada nije, naravno. Kod D'antonija je bio ogroman problem i on je jedini kočio tim, vidjećemo hoće li nastaviti ovako igrati sljedećih par utakmica, ja bih volio da nastavi igrati timski kako igra sad.LenBias je napisao/la:nista ne valja ovaj carmelo, on je problem, jelde
Amerikanci su promjenili vrijeme pa je sad razlika 5 sati, a ne 6, ebigasilenT je napisao/la:oooooooooooo fuck fuck mislio da je tekma u 1:30... mrzim se![]()
al nema veze bitno je da vodimo
... edit... čim ja gledam Lin ubada trice
Chandler je pokazao Hibbertu kako se odbrana igra, a i u napadu je odličan, mislim da ima 12 poenadelpiero20 je napisao/la:Steta sto ova zvijer od Chandlera nije igrao citavu karijeru u Knicksima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.