New York Knicks

dr.van nostrand
Kontakt:

Re: New York Knicks

Post Postao/la dr.van nostrand » 16 mar 2012, 16:50

Znaci "nabrijan" Granger.
Uh, on onda ide veceras u over ;)
Poznato je da Carmelo slabo igra odbranu, a sada je tu jos njihov direktan sudarslika
Amare kaze da treba Carmelo pokazati da je vodja i povuci kada je najpotrebnije.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 mar 2012, 18:05

dr.van nostrand je napisao/la:Znaci "nabrijan" Granger.
Poznato je da Carmelo slabo igra odbranu, a sada je tu jos njihov direktan sudarslika
Amare kaze da treba Carmelo pokazati da je vodja i povuci kada je najpotrebnije.
Vjerujem da će i Melo biti nabrijan zbog ove izjave Grangera, valjda će se potruditi njegovo lijeno dupe i odigrati odbranu onako kako i zna, a naravno i u napadu, te ako Bog da nadam se da će biti nesebičan kao što je bio protiv Portlanda :)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 mar 2012, 18:33

zijanit cemo veceras, a dobiti kuci u nedjelju
nema potpisa

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 mar 2012, 19:00

Linsanity is dead. Welcome to Woodson’s Knicks
When Mike Woodson was the head coach of the Atlanta Hawks, his offense was nicknamed “iso Joe” for all the times Joe Johnson was given the ball in isolation. Josh Smith got to shoot a lot of jumpers that way, too.

That is music to Carmelo Anthony’s ears. :mrgreen:

Mike Woodson knows what side his bread is buttered on, he knows that the favorite star of owner James Dolan chaffed in Mike D’Antoni’s pick-and-roll offense. And he’s going to give ‘Melo the rock. A lot. In isolation, jut like ‘Melo wants.

Woodson prefers veterans to rookies. He wants the offense to run through his stars. He will run most of his plays for Carmelo Anthony and Amar’e Stoudemire. None of this bodes well for Lin.

So D’Antoni pushed to trade Anthony for a guy who would fit his system and when that didn’t work, he was out the door. ;)

And Linsanity went with him.

Knicks fans, you clamored for Carmelo Anthony a year ago. Well, now you get him in all his glory. This is his team now. :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 16 mar 2012, 19:36

Admir_Sa je napisao/la:zijanit cemo veceras, a dobiti kuci u nedjelju

Ja mislim da obe uzimamo, večeras lakše, sutra teže :)

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 16 mar 2012, 19:39

Carlo je napisao/la:
Vjerujem da će i Melo biti nabrijan zbog ove izjave Grangera, valjda će se potruditi njegovo lijeno dupe i odigrati odbranu onako kako i zna, a naravno i u napadu, te ako Bog da nadam se da će biti nesebičan kao što je bio protiv Portlanda :)
Mislim da će Melo večeras igrati u inat Grangeru, da će sve dati da ga pobijedi i da ga pojede.
I onda će mu **** majku ali ono indirektno, kavalirski preko medija :D

@ za ovo Linsanity is over:

Svakako da će Lin sada da smanji malo tempo, ali gledajte iz drugog ugla, sad će da igra bez pritiska, tj. sa manjim pritiskom u gostujućim halama, dok u MSG-u je on glavni, on će da dize publiku na noge, zajedno sa Novakom i vanjskim sutevima, a svi dobro znamo svaki kos Lina kako podigne ekipu.
Imam jedno pitanje: igrali Collison večeras za Pacerse?

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 16 mar 2012, 19:40

Bavarac7 je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:zijanit cemo veceras, a dobiti kuci u nedjelju

Ja mislim da obe uzimamo, večeras lakše, sutra teže :)
ja navijam za Indianu :roll:
nema potpisa

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 mar 2012, 21:16

Bavarac7 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Mislim da će Melo večeras igrati u inat Grangeru, da će sve dati da ga pobijedi i da ga pojede.
I onda će mu **** majku ali ono indirektno, kavalirski preko medija :D

@ za ovo Linsanity is over:

Svakako da će Lin sada da smanji malo tempo, ali gledajte iz drugog ugla, sad će da igra bez pritiska, tj. sa manjim pritiskom u gostujućim halama, dok u MSG-u je on glavni, on će da dize publiku na noge, zajedno sa Novakom i vanjskim sutevima, a svi dobro znamo svaki kos Lina kako podigne ekipu.
Imam jedno pitanje: igrali Collison večeras za Pacerse?
Ma samo da ekipa pobjeđuje. Mene jeWoodson iznervirao kada je ubacio Barona umjesto Lina u 5 minuti prve četvrtine što je skroz nerazumno, ali hajde. Valja će nam Baron za play-offa, a nadam se da će Lin ući ponovo u formu i malo više ulaziti u reket, a ne igrati na Mela.

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 16 mar 2012, 23:25

Večeras protiv Pacersa, najljućih protivnika :D Pobjedu protiv Portlanda nebi trebalo uzeti kao relevantan odgovor na promjenu trenera. Jednostavno Knicksi su morali prekinuti seriju poraza bilo je samo pitanje vremena.
Tek od večeras i naredne 2-3 utakmice će se vidjeti da li učinjena i koliko učinjena pozitivna stvar!

Trade je završen i očekivano Knicksi nisu ništa mjenjali
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 16 mar 2012, 23:35

SheldonCooper je napisao/la:Večeras protiv Pacersa, najljućih protivnika :D Pobjedu protiv Portlanda nebi trebalo uzeti kao relevantan odgovor na promjenu trenera. Jednostavno Knicksi su morali prekinuti seriju poraza bilo je samo pitanje vremena.
Tek od večeras i naredne 2-3 utakmice će se vidjeti da li učinjena i koliko učinjena pozitivna stvar!

Trade je završen i očekivano Knicksi nisu ništa mjenjali
Naravno, pored Netsa meni najnenajdraži tim :mrgreen:

[youtube][/youtube]

Nadati se da će Melo odlučiti tekmu na obje strane parketa kao ovdje ili riješiti je ranije :)

GO KNICKS!

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2012, 00:31

Za par minuta počinje tekma, huh... Evo linka:

http://www.firstrowsports.eu/watch/1134 ... acers.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 17 mar 2012, 00:37

Drugi put postavljam pitanje. Igra li Collison večeras za Pacerse?

Bavarac7
Kontakt:

Post Postao/la Bavarac7 » 17 mar 2012, 00:39

Bavarac7 je napisao/la:Drugi put postavljam pitanje. Igra li Collison večeras za Pacerse?
Starting Lineup: PG Lin, SG Fields, SF Melo, PF STAT, C Chandler | IND: PG Collison, SG George, SF Granger, PF West, C HIbbert

Našao.

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2012, 01:12

24-14 za Knickse

Kakva prva četvrtina, odlična. Odbrambeno smo fantastično odigrali, dok smo ofanzivno malo zakazali, ali nema veze. Vodimo deset poena razlike što je najbitnije, kakav buzzer beater Davisa pored trojice :D

Melo - 6 poena, 3 asistencije, skoka
Chandler - 6 poena

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 17 mar 2012, 01:14

nista ne valja ovaj carmelo, on je problem, jelde :mrgreen:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 mar 2012, 01:17

izgleda davis odlucio da preuzme mjesto prvog PG 8-) nalozio se drama :)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2012, 01:18

LenBias je napisao/la:nista ne valja ovaj carmelo, on je problem, jelde :mrgreen:
Sada nije, naravno. Kod D'antonija je bio ogroman problem i on je jedini kočio tim, vidjećemo hoće li nastaviti ovako igrati sljedećih par utakmica, ja bih volio da nastavi igrati timski kako igra sad.

@delpiero, dobar je Davis pravo, ali Woodson je rekao da će Lin ostati prvi play :)

Također moram pohvaliti Shumpa koji je predobar odbrambeni igrač.

delpiero20
Kontakt:

Post Postao/la delpiero20 » 17 mar 2012, 01:34

Steta sto ova zvijer od Chandlera nije igrao citavu karijeru u Knicksima :D

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 17 mar 2012, 01:36

oooooooooooo fuck fuck mislio da je tekma u 1:30... mrzim se :o

al nema veze bitno je da vodimo :D

... edit... čim ja gledam Lin ubada trice 8-)
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 17 mar 2012, 01:47

silenT je napisao/la:oooooooooooo fuck fuck mislio da je tekma u 1:30... mrzim se :o

al nema veze bitno je da vodimo :D

... edit... čim ja gledam Lin ubada trice 8-)
Amerikanci su promjenili vrijeme pa je sad razlika 5 sati, a ne 6, ebiga :) Ali dobro je nećeš propustiti show u drugom poluvremenu :)
delpiero20 je napisao/la:Steta sto ova zvijer od Chandlera nije igrao citavu karijeru u Knicksima :D
Chandler je pokazao Hibbertu kako se odbrana igra, a i u napadu je odličan, mislim da ima 12 poena :D

50-31

Nažalost, Baron je povrijeđen tako da se neće vraćati na teren, nadam se da nije ozbiljnija povreda. Moram pohvaliti sve igrače, a posebno Mela koji se okrenuo za 360 stepeni, samo da ga neureknem, neka nastavi ovako. Chandler majstor, još jednom je dokazao da je on naš najvažniji i najbolji timski igrač. ODBRANA NAM JE ODLIČNA, svi su je odlično odigrali posebno Shump :)

Chandler - 12 poena, 4 skoka, 3 bloka
Lin - 9 poena, 3 asistencije
Melo - 8 poena, 5 skokova, 4 asistencije

Odgovori

Natrag na “New York Knicks”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.