Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Prinudjen
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Prinudjen » 16 mar 2012, 23:07

Četvrti strijelac tima, prvi asistent i prvi po broju nastupa(peti po broju odigranih minuta).

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 mar 2012, 23:17

Prinudjen je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la: Halo, gospodine. Komentarisao sam jer mi smeta da se ikako raspravlja o nekome ko je po tvome jedan od boljih u prosjecnom klubu. Kakve koristi danas, sutra, prekosutra ima reprezentacija od igraca koji je "jedan od boljih" u golom prosjeku.
Ovo "Halo, gospodine." pojma nemam šta znači. :? Uglavnom, ti se ubacio jer ti je "trn u oku" bila usporedba Aguera i Višće, koju sam ja iskoristio da dokažem da "jedan od najboljih" može sjesti na klupu, suprotno harisovoj tvrdnji. Ti si prvo rekao kako nije Višća najbolji, pa onda da nije jedan od najboljih Istanbula, jer se radi o prosječnom klubu :? , pa sad kažeš kako ti je samo smetalo da se uopšte priča o jednom od najboljih prosječnog kluba. Nemaš sposobnost praćenja diskusije, za razliku od harisa, koji bježi s razlogom.
Da ti srocim. U prosjecnom klubu nema rotacije, to je ludilo i smijesno. Nisi skontao moju poentu da nema nikakve logike da ekipa koja se bori za goli opstanak rotira jednog od boljih igraca. Cinjenica da je jedan od boljih je ta sto je IBB na zimskom prijelaznom roku doveo "pojacanje" na Edinovoj poziciji. Ocigledno ga uprava tog kluba ne smatra kao jednog od boljih, kao sto ti tvrdis. Ja sam rekao da nije najbolji niti je jedan od najboljih jer da jeste nebi bio u rotaciji u IBB. Slijedilo je tvoje poredjenje njega sa daskom. I da, smeta mi sto si ga ti sveo na jednog od boljih u golom prosjeku. Edin Visca je veliki potencijal i talentiran momak, al' jos nije cak ni jedan od boljih u prosjecnom IBB. Razlozi tome su ti sto je tek presao iz ocajne Bosanske lige gdje cak mozes sa skembetom nastupat, da ima jos mnogo toga da nauci jer se moze samo do nekog niskog nivoa napredovat u crnoj rupi.

Znaci sljedece, ako "nemaš sposobnost praćenja diskusije" Edin nije Najbolji niti jedan od boljih niti daska/parmak nego je pazi sad...veliki potencijal u prosjecnoj ekipi koji ce dok zimske pauze sljedece sezone biti jedan od boljih.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2012, 23:18

Ovaj opet Aguera i Viscu poredi. :lol:Baska liga,baska Mancini..
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 mar 2012, 23:22

harishp je napisao/la:Ovaj opet Aguera i Viscu poredi. :lol:Baska liga,baska Mancini..
I ti si uporedjivao Burica i Begovica. Baska liga, baska kvalitet.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 16 mar 2012, 23:26

Mozete vi pisati do sutra, ali Visca se nece prikljuciti A timu jer je potreban maladima u ovim preostalim utakmicama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2012, 23:28

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ovaj opet Aguera i Viscu poredi. :lol:Baska liga,baska Mancini..
I ti si uporedjivao Burica i Begovica. Baska liga, baska kvalitet.
To je neuporedivo,naravno da je Buric baska......................... bolji.
Eto jedan je od najboljih golmana u svom timu,plus ne prima golove vec odavno.Za minutazu,manje vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 16 mar 2012, 23:56

Prvo tebi da odgovorim, jer će ti duže trebat da shvatiš. Poređenje Višće i Aguera je u smislu rotiranja, kojem su obojica povremeno podložna, iako su, u svojim ligama i timovima, jedni od najboljih. Ako nije Aguero i ponajbolji u Cityju, što dodatno ismijava tvoju tvrdnju da se "jedan od najboljih nikad ne rotira" ;)

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 17 mar 2012, 00:00

Prinudjen je napisao/la:
Prvo tebi da odgovorim, jer će ti duže trebat da shvatiš. Poređenje Višće i Aguera je u smislu rotiranja, kojem su obojica povremeno podložna, iako su, u svojim ligama i timovima, jedni od najboljih. Ako nije Aguero i ponajbolji u Cityju, što dodatno ismijava tvoju tvrdnju da se "jedan od najboljih nikad ne rotira" ;)
:lol: :lol: jel' to IBB ekipa puna svjetskih zvijezda i sa vlasnikom koji ima budzet kao cijeli balkan pa da mogu rotirat? :lol: :lol:

@Harise, upravu si, @prinudjeni il' kako se vec zove je svjetska klasa.

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 17 mar 2012, 00:01

AÐ_Official je napisao/la:Da ti srocim. U prosjecnom klubu nema rotacije, to je ludilo i smijesno.
:lol: Da ne idem dalje. Zar u rotaciji nije bitan međusobni odnos kvaliteta igrača u timu? Zašto rotacija ima manje smisla u Istabulu, nego u Cityju? Ako ima trener, na tom nivou kvaliteta, veliki broj igrača koji su tu negdje, zašto ih ne bi rotirao?! :? Kakve veze ima kvalitet tima sa rotacijom? Mislim da bi prvačiću uspio objasniti da je jedino bitna izjednačenost kvaliteta unutar ekipe.

Da ponovim. Istanbul BB ima 30 igrača. Edin Višća od svih 30 ima najviše nastupa. Edin Višća od svih 30 ima najviše asistencija. Edin Višća je četvrti strijelac od njih 30. Edin Višća je peti po minutaži od svih 30. Ja na osnovu ovoga kažem da je jedan od najboljih igrača tima. Na osnovu čega vi tvrdite da nije tako?

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 17 mar 2012, 00:03

AÐ_Official je napisao/la: :lol: :lol: jel' to IBB ekipa puna svjetskih zvijezda i sa vlasnikom koji ima budzet kao cijeli balkan pa da mogu rotirat? :lol: :lol:

Meni nije smiješno što ti ne kontaš. Može rotirat samo City, znači :lol: Ja čuo da rotira trener Omladinca iz Mionice. Kako to objašnjavaš? :lol: :o :shock: A nemaju budžet k'o balkan.

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 17 mar 2012, 00:13

Prinudjen@ Pusti trolove njih hrani to sto im pokusavas nesto pojasniti!!!
Ja ih tucem par godina golom istinom ali sam shvatio da to njih i hrani znaci samo kad im imas zabiti noz u pokvareno srce tad im i odgovaraj... ;)
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 17 mar 2012, 00:15

Prinudjen je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la: :lol: :lol: jel' to IBB ekipa puna svjetskih zvijezda i sa vlasnikom koji ima budzet kao cijeli balkan pa da mogu rotirat? :lol: :lol:

Meni nije smiješno što ti ne kontaš. Može rotirat samo City, znači :lol: Ja čuo da rotira trener Omladinca iz Mionice. Kako to objašnjavaš? :lol: :o :shock: A nemaju budžet k'o balkan.
Prosjecna ekipa, il' tvoja omiljeni Omladinac, rotiraju igrace jer su sranje i moraju rotirat kako bi probali naci dobitnu kombinaciju za rezultat. Manchester City, naprimjer rotira samo iz razloga sto imaju neiscrpljiv rezervar super talentovanih igraca. Jel' to slucaj kod IBB il' tvog Omladinca?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2012, 00:18

Za_raju je napisao/la:Prinudjen@ Pusti trolove njih hrani to sto im pokusavas nesto pojasniti!!!
Ja ih tucem par godina golom istinom ali sam shvatio da to njih i hrani znaci samo kad im imas zabiti noz u pokvareno srce tad im i odgovaraj... ;)
Naravno i to sve pod plastom kuharske kecelje ili ono bjese mantila.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 17 mar 2012, 00:20

Za_raju je napisao/la:Prinudjen@ Pusti trolove njih hrani to sto im pokusavas nesto pojasniti!!!
Moje pokvareno srce? a tvoje je zlatno sto mi spominjes rahmetli, i to sto ti yebes sve pod spiskom covjeka kojeg imas na svom avataru? Ti ono lafo znas nesta o fudbalu i sve sto ti nije pravo, to upravo gospodin Osim kaze da je ispravno ili pravi potez. jeb.alo te tvoje srce. :evil:

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 17 mar 2012, 00:22

harishp je napisao/la:
Naravno i to sve pod plastom kuharske kecelje ili ono bjese mantila.
Ako ti je mama u kuhinji onda po kuharstvu ide kecelja a ako ti je otac u kuhinji onda ide mantil...
A za ostalo se obratite SDA stranci mozda oni znaju bolje...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 17 mar 2012, 00:26

AÐ_Official je napisao/la: 1. jel' to IBB ekipa puna svjetskih zvijezda i sa vlasnikom koji ima budzet kao cijeli balkan pa da mogu rotirat? :lol: :lol:

2. Prosjecna ekipa, il' tvoja omiljeni Omladinac, rotiraju igrace jer su sranje i moraju rotirat kako bi probali naci dobitnu kombinaciju za rezultat.
Znači, sad ne moraš imati budžet k'o balkan da bi rotirao. A to si maloprije govorio. Kako se objašnjavaš?
Ako Višću rotiraju, jer moraju kako bi pronašli dobitnu kombinaciju, to ne znači da im on ne može biti jedan od najboljih. Je li tako?

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 mar 2012, 00:31

Halooo opet za @raju spominjes familiju,iako ni jedno ni drugo nije zivo.Fakat s tobom nesto nije u redu.
Pa dokle vise. :evil:
Spominjes istinu a u stvari se seres na rijeci i djela Osimove i njegov isto tako rad u repci i savezu.
Jer i on isto tako ima veliki udjel u tome svemu.
@prinudjeni i ti si jedan najboljih svojih nickova pa te opet onoliko puta banuju.Sto znaci sve je relativno.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 17 mar 2012, 00:49

Meni je smijesno kako neko sa Osimom na avataru moze toliko kritikovati Susica, prvo sto Osim podrzava Susica i sef mu je, a drugo jer uglavnom nabrajaju iste stvari koje su prije 20-25 godina kriticari upucivali Osimu.
Moj @za raju, da si ti tada bio rodjen i da si pratio fudbal, vjerujem da bi pljuvao po Osimu kao sto pljujes po Susicu.
Mislim da ti imas nesto licno protiv njega.

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 17 mar 2012, 12:58

Ljudi jel ko od vas pratio nastupe ovog Sunjica sto je iz Zrinjskoog presao u Ukrajinu, koliko sam ja primjetio odigrao je sve tri tekme u poljetnom djelu prvenstva za svoju novu ekipu i imaju 2 pobjede i 1 remi.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 17 mar 2012, 13:04

vendeta87 je napisao/la:Ljudi jel ko od vas pratio nastupe ovog Sunjica sto je iz Zrinjskoog presao u Ukrajinu, koliko sam ja primjetio odigrao je sve tri tekme u poljetnom djelu prvenstva za svoju novu ekipu i imaju 2 pobjede i 1 remi.
1 autogol na 3 utakmice. Dobar prosjek.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], CAGarfia, dzemil, Google Adsense [Bot], HariTz, kakarut, Normus90, Proximic, Sheyi i 51 gost.