Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Cartman » 16 mar 2012, 20:30

ne_znam_ko_sam je napisao/la:Jel neko ima informaciju o Sudicu? Jel igro danas u prijateljskoj utakmici?
Nije igrao. Vidim on kaze da je vec spreman da igra i zeli da se vrati odma u prvoj utakmici sezone sljedece sedice, a trener kaze da ne racuna ozbiljno na njega do jeseni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 16 mar 2012, 20:31

Za_raju je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:@Za_raju, nemoj tako bolan. Pa kako ces stavit sve ukupno kvalitetnijeg igraca na klupu a ubacit nekog nizih kvaliteta da igra? nije to da govorimo napadaca na stopera(nedo bog) al' krilo i napadac to je vrlo slicno sto se tice mentaliteta, znaci napad orijentisani.

Ja mislim da je htio @dzonvejn samo da ukaze na to da uzdizemo Viscu mnogo i da treba mu dati vremena da polako napreduje, kao sto ti kazes tek je presao iz ove mizerne lige. Talenat jeste, i on je skroman momak, veliki radnik, nije u oblacima. Njemu najmanje treba da u ovom momentu se daje epitet "wonderkid" il' spasitelj krilne pozicije u reprezentaciji. Mi, Bosanci, previse i prebrzo ocekujemo cuda, to se odnosi na reprezentaciju opcenito, selektora susica, i od mladih igraca.
Ok to sto kazes recimo Vedo je bolji od Visce i njega cemo na krilo to se vjerovatno u fazi napada nece osjetiti ali sta ce se desiti kad je defanziva u pitanju kad Vedo bude morao zamjeniti pozicije sa Mujdzom?

Kada se Mujdza uvuce preme stoperu znaci nama napadac(Vedo) automatski postaje desni bek ili jos gore kada Mujdza "proguli" po boku i ode u fazu napada tada Vedo mora igrati beka,izgleda da o tom nisi razmisljao...

Dok je recimo jednom Visci desna strana ili lijeva strana uza specijalnost tako da mu rotacije sa bekom nece predstavljati nikakav problem jer je ustavari za takve situacije je citav zivot i utreniravan....
Razumijes nije sve tako jednostavno kad se postavljaju igraci na neprirodne pozicije jer se tokom meca moraju transformirati na jos neprirodnije pozicije... ;)

A to nas je u proslim kvalifikacijama kostalo puno...
e jesi i ti nas'o filzofirat'... i pogotovo s kim... sta ti bosnjo zna o organizaciji i sistemu...
velika vecina forumasa bi stavila ofenzivnog veznog na poziciju bocnog samo zato sto ima zvucnije ime u odnosu na manje kvalitetnog igraca kojem je to nominalna pozicija... mi smo takav narod... u svim sferama je to tako... bitna su imena... nije bitan kvalitet i znanje.. pa pape je selektor zato sto je bio dobar fudbaler, a ne zato sto je dobar trener ili selektor...

pa mi smo u svim kvalifikacija do sad igrali bez sistema i organizacije... kod muzurovica su znala igrat' po 4 napadaca istovremeno u pocetnom sastavu... kod bake je najbolji strijelac bundeslige igrao stopera i libera... kod cire playmakeri igrali na boku... pape igra sa po 4 kretivna veznjaka, a zna i na krilo stavit' klasicnog goalgettera..

doklegod je to tako nema nas na velikom takmicenju... u odlucujucim utakmicama ce nas to kostat'... bicemo kao i do sad vrlo blizu, ali nasa repka u brazil moze jedino na prijateljsku s domacinom... vec u ovo doba naredne godine cemo komentirat' novog selektora i cekat' kvalifikacije za francusku 2016.g...

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 16 mar 2012, 20:40

Damir Šovšić (Zagreb)
Goran Galešić (HIT Gorica)
Davor Landeka (Grasshopper)
Izet Hajrović (Grasshopper)
Jasmin Burić (Lech)
Amir Spahić (SLASK)
Milan Jovanić (Wisla)
Gordan Bunoza (Wisla)
Dario Daković (Wacker)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 mar 2012, 21:03

dzonvejn je napisao/la:Damir Šovšić (Zagreb)
Goran Galešić (HIT Gorica)
Davor Landeka (Grasshopper)
Izet Hajrović (Grasshopper)
Jasmin Burić (Lech)
Amir Spahić (SLASK)
Milan Jovanić (Wisla)
Gordan Bunoza (Wisla)
Dario Daković (Wacker)
Vecina ovdje nema sta trazit. Bunoza, Hajrovic i Galesic mozda (trenutno ni oni). Ostali otpisani. A ovaj Sovsic je veci rvat od rahmetli Franje.

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 16 mar 2012, 21:05

Šovšić ne igra za hrvatsku reprezentaciju, o čemu ti?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2012, 21:07

Cartman je napisao/la: A ovaj Sovsic je veci rvat od rahmetli Franje.
Ma nije :P
Ali nije ni kvalitet za reprezentacije ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 mar 2012, 21:07

dzonvejn je napisao/la:Šovšić ne igra za hrvatsku reprezentaciju, o čemu ti?
Provjeri podatke momak. http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100222055" onclick="window.open(this.href);return false; (clanak je moronski, ali eto, cisto radi informacije).

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 16 mar 2012, 21:14

Amir Spahić (SLASK)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e svašta
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2012, 21:24

burazzz je napisao/la:
Amir Spahić (SLASK)

Amir Spahic je standardniji i od Stilica i Burica zajedno a klub mu je drugi na tabeli.
Samo oni navedeni su vecina k'o fol ''potencionalni''pa vi sad skontajte kakav mi potencijal imamo u vezi zamjena igraca u repci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 mar 2012, 21:29

harishp je napisao/la:
burazzz je napisao/la:
Amir Spahić (SLASK)

Amir Spahic je standardniji i od Stilica i Burica zajedno a klub mu je drugi na tabeli.
Samo oni navedeni su vecina k'o fol ''potencionalni''pa vi sad skontajte kakav mi potencijal imamo u vezi zamjena igraca u repci.
Da, igra vise od Burica koji nikad nije bio dio repke i od Stilica koji je odigrao 10 minuta za dva ciklusa i koji je sad ispao sa spiska. Dobar ti argument.

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 16 mar 2012, 21:32

Sunjic danas odigrao odlicno,od kako je dosao u klub imaju 2 pobjede i 1 remi u Ukrajini

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 16 mar 2012, 21:40

AÐ_Official je napisao/la:Al' ozbiljno ti govorim da reprezentacija ima vrlo malo koristi od "jednog od boljih" u prosjecnoj ekipi.
haris kad se provali, on bježi od svake rasprave. Jednostavno se isključi. Ti ostaješ u raspravi i samo mijenjaš teze. Uopšte nije bila priča o tome koliko reprezentacija može imati koristi od njega, već o tome da li je "jedan od najboljih" igrača Istanbul BB-a. Koliko vidim, sada priznaješ da jeste i to je to. Ja sam to izrekao, ti prigovorio i sad se posuo pepelom. O tome koliko reprezentacija može imat koristi od njega, nisam ni govorio pri uništavanju harisa. On bježi, a tebi baš fali koncentracije, šta li...

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 mar 2012, 21:57

Prinudjen je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:Al' ozbiljno ti govorim da reprezentacija ima vrlo malo koristi od "jednog od boljih" u prosjecnoj ekipi.
haris kad se provali, on bježi od svake rasprave. Jednostavno se isključi. Ti ostaješ u raspravi i samo mijenjaš teze. Uopšte nije bila priča o tome koliko reprezentacija može imati koristi od njega, već o tome da li je "jedan od najboljih" igrača Istanbul BB-a. Koliko vidim, sada priznaješ da jeste i to je to. Ja sam to izrekao, ti prigovorio i sad se posuo pepelom. O tome koliko reprezentacija može imat koristi od njega, nisam ni govorio pri uništavanju harisa. On bježi, a tebi baš fali koncentracije, šta li...
Ja se obazirem na Edinov potencijal za reprezentaciju ovog dana 16/3/2012. O cemu ti i Haris raspravljate me ne interesuje. Al' jedan od boljih u prosjecnoj ekipi nije kvalitet za reprezentaciju. On je mlad i ima vremena da mnogo, mnogo napreduje pa tako nemam brige za njega.

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 16 mar 2012, 22:00

AÐ_Official je napisao/la: Ja se obazirem na Edinov potencijal za reprezentaciju ovog dana 16/3/2012. O cemu ti i Haris raspravljate me ne interesuje. Al' jedan od boljih u prosjecnoj ekipi nije kvalitet za reprezentaciju. On je mlad i ima vremena da mnogo, mnogo napreduje pa tako nemam brige za njega.
Ako te ne interesuje, zašto se onda ubacuješ u raspravu sa tim kako ti to "jedan od najboljih" bode oči, da bi evo i drugi put priznao da je tako? :?

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 16 mar 2012, 22:05

Prinudjen je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la: Ja se obazirem na Edinov potencijal za reprezentaciju ovog dana 16/3/2012. O cemu ti i Haris raspravljate me ne interesuje. Al' jedan od boljih u prosjecnoj ekipi nije kvalitet za reprezentaciju. On je mlad i ima vremena da mnogo, mnogo napreduje pa tako nemam brige za njega.
Ako te ne interesuje, zašto se onda ubacuješ u raspravu sa tim kako ti to "jedan od najboljih" bode oči, da bi evo i drugi put priznao da je tako? :?
Halo, gospodine. Komentarisao sam jer mi smeta da se ikako raspravlja o nekome ko je po tvome jedan od boljih u prosjecnom klubu. Kakve koristi danas, sutra, prekosutra ima reprezentacija od igraca koji je "jedan od boljih" u golom prosjeku.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2012, 22:06

Prinudjen je napisao/la:
Jedan od najboljih nece sjediti na klupi vec igrati.Iz razloga sto je jedan od najboljih.Nema to ali,ili,ovaj......
Sto znaci ta tvoja teorija nigdje veze.
Ti bi mogao do sutra razglabati jedno te isto,iako znas da nisi u pravu.
Ali ko poznaje @nikad izvini ili sad jednog od novih nickova @prinudjeni,zna da ce ovaj navaliti sve do Banovica po ko zna koji put.
Zato je najbolje iskulirati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2012, 22:15

Cartman je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Amir Spahić (SLASK)

Da, igra vise od Burica koji nikad nije bio dio repke i od Stilica koji je odigrao 10 minuta za dva ciklusa i koji je sad ispao sa spiska. Dobar ti argument.
Jest ali i ovi su potencionalni i navedeni ali eto njima se ne keseri a ovome da.Sto znaci logika,zdravo
Argumentu moj.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 16 mar 2012, 22:31

Nemanja Supić (Vojvodina)
Amer Osmanagić (OFK Beograd)
Jasmin Fejzić (Furth)
Dušan Jevtić (Duisburg)
Ermin Bičakčić (Braunschweig)
Damir Vrančić (Braunschweig)
Sead Mehić (Offenbach)
Mersad Selimbegović (Regensburg)
Marcel Avdić (Unterhaching)
Mijo Tunjić (Unterhaching)
Nedim Hasanbegović (Oberhausen)
Esad Razić (Oberhausen)
Anes Haurdić (Jablonec)
Jasmin Šćuk (Mlada Boleslav)
Admir Ljevaković (Teplice)
Aldin Čajić (Teplice)
Ajdin Mahmutović (Teplice)
Zoran Milutinović (Slavia Prag)

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 16 mar 2012, 22:54

AÐ_Official je napisao/la: Halo, gospodine. Komentarisao sam jer mi smeta da se ikako raspravlja o nekome ko je po tvome jedan od boljih u prosjecnom klubu. Kakve koristi danas, sutra, prekosutra ima reprezentacija od igraca koji je "jedan od boljih" u golom prosjeku.
Ovo "Halo, gospodine." pojma nemam šta znači. :? Uglavnom, ti se ubacio jer ti je "trn u oku" bila usporedba Aguera i Višće, koju sam ja iskoristio da dokažem da "jedan od najboljih" može sjesti na klupu, suprotno harisovoj tvrdnji. Ti si prvo rekao kako nije Višća najbolji, pa onda da nije jedan od najboljih Istanbula, jer se radi o prosječnom klubu :? , pa sad kažeš kako ti je samo smetalo da se uopšte priča o jednom od najboljih prosječnog kluba. Nemaš sposobnost praćenja diskusije, za razliku od harisa, koji bježi s razlogom.

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 16 mar 2012, 22:58

harishp je napisao/la: Jedan od najboljih nece sjediti na klupi vec igrati.Iz razloga sto je jedan od najboljih.
Sergio Aguero. Manchester City. Edin Višća, 30 nastupa, 21 od prve minute.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zglavkar i 23 gosta.