Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 sep 2009, 20:29

Liverpool

* In (signed): Alberto Aquiliani (Roma, £20m); Chris Mavinga (PSG); Glen Johnson (Portsmouth, £18.5m); Sotiris Kyrgiakos (AEK Athens, £2m); Aaron King (Rushden and Diamonds, free); Stephen Sama (Borussia Dortmund)

....
....
....

* Out (signed): Xabi Alonso (Real Madrid, £30m); Alvaro Arbeloa (Real Madrid, £4.5m); Sami Hyypia (Bayer Leverkusen); Jack Hobbs (Leicester City, £400,000); Paul Anderson (Nottingham Forest, £250,000); Jermaine Pennant (Real Zaragoza, free); Sebastian Leto (Panathinaikos, £3.5m); Krisztian Nemeth (AEK Athens, season-long loan); Andras Simon (Cordoba, loan); Charles Itandje (Kavala, loan); Adam Hammill (Barnsley); Astrit Ajdarevic (Leicester); Shane O'Connor (Ipswich); Dean Bouzanis (Wrexham, season-long loan); Ryan Flynn (Falkirk, season-long loan); Mikel San Jose (Athletic Bilbao, season-long loan); Andreas Simon (Cordoba, season-long loan); Robbie Threlfall (Northampton); Ryan Crowther (released)

:mrgreen:

ALL INS AND OUTS...

____
A to za Babela ne vjerujem ... On je mlad igrac i neka pokaze ono sto zna kada udje sa klupe - Al samo mi je ostala u sjecanju utakmica protiv Besiktasa kada je zamalo zabio najbrzi het trick :D Ostalo taraba nije nesto - mozete vi pricati sta god hocete ali kada igrac dobije sansu mora pokazati sto najbolje zna - a kako vrijeme odmice Babel mi nekako losiji i losiji [ mozda zbog toga sto zeli igratu u 1.voj postavi :/ ] Al nadam se da ce ostati i poceti igrati onako kako je poceo ...

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 03 sep 2009, 20:34

Šta na pozitivnoj ste 0 za....korak u nazad...od prošle sezone...još ste dobro nam uvalili Xabia..
U Liverpoolu bi trebalo razdvojiti funkciju trenera i menagera...
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 03 sep 2009, 20:39

Vise mi dopizdilo pisat o Benitezu al samo cu rec da bi danas u ekipi Liverpoola igrali Vidic kojeg je Rafa prije alkoholicara otkrio i htio dovest al naravno Rick Perry i kompanija nisu htjeli dat kes za njega,,onda htio Dani Alvesa prije 3,4 godine dovest,,platili bi ga troduplo manje nego sto je Barsa al opet isti problem..onda Villu je htio iz Zaragoze dovest i za nekolko mizernih milioncica nam ga Valensija pred nosom klepila..ima jos tu dosta igraca al su mi ova trojica najupecatljivija
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 sep 2009, 21:14

Phill Jackson je napisao/la:Vise mi dopizdilo pisat o Benitezu al samo cu rec da bi danas u ekipi Liverpoola igrali Vidic kojeg je Rafa prije alkoholicara otkrio i htio dovest al naravno Rick Perry i kompanija nisu htjeli dat kes za njega,,onda htio Dani Alvesa prije 3,4 godine dovest,,platili bi ga troduplo manje nego sto je Barsa al opet isti problem..onda Villu je htio iz Zaragoze dovest i za nekolko mizernih milioncica nam ga Valensija pred nosom klepila..ima jos tu dosta igraca al su mi ova trojica najupecatljivija
zaboravio si c.ronalda :D
ako se sjecate prvi smo mi otkrili ronalda i dogovorili smo se sa sportingom oko odstete ali je onda ronaldo rekao da zeli platu od 1 000 000 € godisnje i mi mu je naravno nismo dali
pa je onda arsenal bio na pragu da s njim potpise ugovor ali ronaldo naravno nije htio rekavsi da zeli da igra za najjace i najvece klubove
i onda je dosao fergi isplatio 14 000 000 € sportingu dao mu platu od 1 000 000 € i od njega napravio najboljeg igraca na svijetu koji je za manu zabio oko 100 golova (ispravite me ako grijesim) od kojih su neki bili kljucni i onda naravno prodao ga realu za 94 000 000 €
svaka casta za liverpool mislim za beniteza i ostale zaduzene za transfere ;)
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 sep 2009, 21:56

reds je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:Vise mi dopizdilo pisat o Benitezu al samo cu rec da bi danas u ekipi Liverpoola igrali Vidic kojeg je Rafa prije alkoholicara otkrio i htio dovest al naravno Rick Perry i kompanija nisu htjeli dat kes za njega,,onda htio Dani Alvesa prije 3,4 godine dovest,,platili bi ga troduplo manje nego sto je Barsa al opet isti problem..onda Villu je htio iz Zaragoze dovest i za nekolko mizernih milioncica nam ga Valensija pred nosom klepila..ima jos tu dosta igraca al su mi ova trojica najupecatljivija
ako se sjecate prvi smo mi otkrili ronalda i dogovorili smo se sa sportingom oko odstete ali je onda ronaldo rekao da zeli platu od 1 000 000 € godisnje i mi mu je naravno nismo dali
pa je onda arsenal bio na pragu da s njim potpise ugovor ali ronaldo naravno nije htio rekavsi da zeli da igra za najjace i najvece klubove
i onda je dosao fergi isplatio 14 000 000 € sportingu dao mu platu od 1 000 000 € i od njega napravio najboljeg igraca na svijetu koji je za manu zabio oko 100 golova (ispravite me ako grijesim) od kojih su neki bili kljucni i onda naravno prodao ga realu za 94 000 000 €
nije zaboravio c.ronalda, on je dosao u man utd prije nego je rafa dosao u liverpool
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 03 sep 2009, 22:18

YNWA je napisao/la:
reds je napisao/la:
nije zaboravio c.ronalda, on je dosao u man utd prije nego je rafa dosao u liverpool
onda je moja greska to ali istina je za ronalda samo sto je onda bio trener hulier
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 sep 2009, 22:28

vec duze vrijeme se spominje da od sezone 2010/2011 Carlsberg nece vise biti sponzor liverpoola, a kao novi sponzori se spominju banka Standard Chartered slika
te banka Prudentia slika

novi sponzor ce izdvajati vise love, spominje se nekih 15 miliona funti ali nekako sam navikao na Carlsberg, i ne bi volio da se mijenja
Sarajevo i Liverpool

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 03 sep 2009, 22:32

YNWA je napisao/la:vec duze vrijeme se spominje da od sezone 2010/2011 Carlsberg nece vise biti sponzor liverpoola, a kao novi sponzori se spominju banka Standard Chartered slika
te banka Prudentia slika

novi sponzor ce izdvajati vise love, spominje se nekih 15 miliona funti ali nekako sam navikao na Carlsberg, i ne bi volio da se mijenja
Haj' barem cemo moci da igramo u inostranstvu bez one praznine na dresu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 03 sep 2009, 23:12

Ma liverpool ima dobre scoutse pravo.. Sto se tice beniteza on koliko god imao losih poteza ima i dobrih. Samo znajte jedno, ako ode benitz ode i torres ode i reina mozda cak i mascerano ode znaci sve u qrc. On ima jednu gadnu politiku da dovodi spance al ako dovede villu,silvu(a oslobodi se owiih sadasnjih polownjaka) onda ce bit prawo dobro..
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 03 sep 2009, 23:38

Spalleti bi mogao zamjeniti Rafu.. :D redsi bi tek onda otisli u k......
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Dzoka The maniacs
Kontakt:

Post Postao/la Dzoka The maniacs » 03 sep 2009, 23:40

cuj saurmana Hhhh
TheManiacs 1987 BarceLona Catalonia! ZlaTan IBraHimoviC!

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 04 sep 2009, 06:28

reds_forever je napisao/la:ryan babel

2007-08: Babel’s first season

53 appearances

Starts - 29
Subbed – 21 times
On the bench - 24 times
Unused sub – 4 games

Analysis

- Subbed or on the bench in 82% of games
- Subbed in 72% of games started
- Scored 11 goals. On 10 occasions, dropped to the bench for the next game.

2008-09

42 appearances

Starts – 13
Subbed – 4 times
On the bench – 29 times
Unused sub – 6 times

Analysis

- Subbed or on the bench in 79% of games
- Subbed in 30% of games started
- 70% of games won with Babel starting
- Never started more than 2 games in a row for the entire season

GRAND TOTALS

95 appearances

42 Starts
Subbed – 25 times
On the bench – 53 times
Unused sub – 10 times

Analysis

- Subbed or on the bench in 82% of games
- Subbed in 60% of starts

Taking into account unused sub status

- In the squad 95 times
- Subbed or on the bench in 93% games

With these figures in mind, consider the following questions:

1. Has Babel been given any kind of chance to establish himself at Liverpool?

2. Has he been allowed to flourish in any way?

3. Has he been allowed a consistent run of games *ever*?

4. Given the fact that in his first season, he was dropped to the bench TEN TIMES after scoring goals, has he been treated fairly in this respect?

5. Is there any justification for such treatment of the player?

6. Has Benitez developed Babel's undoubted potential in the last 2 years?
ma daj sta se uhvatili pisat o Babelu k'o da je ne znam, maradona iz najboljih dana, kada je dobi'o prilike da igra nije bio bas nesto bog zna dobar, ako je kadkad i odigr'o dobro i zabio koji gol, pa to mu je i pos'o i svaki put kad je dobio prilku trebo je to da radi i danas bi bio igrac koji bi igr'o u prvoj postavi, znaci nije iskoristio svoje prilike i nek ide

kecher II
Kontakt:

Post Postao/la kecher II » 04 sep 2009, 06:36

sa ovim se slazem u potpunosti, on nema slobodu da radi transfere kako on hoce i ne dobija pare za igrace koje on hoce, i onda ti igraci odu u neke druge klubove za nesto malo vise para nego su doticna gospoda iznad rafe nudila, on tu ne moze uticat nista i onda mu preostaje jedino da uzima neke nizerazredne igrace i nada se da ce proigrat najbolje sto mogu i to se ne desi uvijek, 'ebi ga sta ces, tako je.

Gerrard je napisao/la:Otkrili smo da je doticni glavni krivac za odlazak Alonsa , sada cekam da progovore Keane , Parry i ostali na koje je krivicu svalio Rafa Benitez za neke transfere na kojima je on gubio ... !

Stvarno se ne mogu sjetiti ali koga je Rafa prodao da bi skupio novac za Keana !?
I kada usporedimo transfere prodaja - kupovina , vidimo da je Rafa dobio dosta zive love i da je kupio dosta igraca a da nije prije toga zaradio ili prodao igraca ... !
jarane ocigledno je da si ti jedino protiv rafe i nista vise, on nije htio keana u ekipi i da ga je htio ne bi ga prod'o za pola godine, ne budi smijesan, kao on toliki debil kupit igraca i prodat ga za pola godine, ma daj ba...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 sep 2009, 10:52

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ma liverpool ima dobre scoutse pravo.. Sto se tice beniteza on koliko god imao losih poteza ima i dobrih. Samo znajte jedno, ako ode benitz ode i torres ode i reina mozda cak i mascerano ode znaci sve u qrc. On ima jednu gadnu politiku da dovodi spance al ako dovede villu,silvu(a oslobodi se owiih sadasnjih polownjaka) onda ce bit prawo dobro..
kada se prosli put spominjao odlazak rafe, mnogi su pisali o tome da ce i torres otici ali on je rekao da zeli da rafa ostane ali ako ode da on nece ici bez obzira na odlazak rafe

trenutno u liverpoolu igraju 3 spanca tj dva u prvih 11 i to oba su svjetsak klasa, proslo je vrijeme kada je su u liverpoolu pola ekipe cinili spanci, sada u prvih 11 ima najvise engleza. tj 2 scousera i 1 englez :mrgreen:
Sarajevo i Liverpool

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 sep 2009, 15:10

Liverpool winger reveals Benitez row
September 4, 2009
Liverpool winger Albert Riera has admitted Rafa Benitez and him have had a row in the past few weeks.

Riera revealed he has been unhappy at Liverpool this season after failing to get a regular starting place however, he insists everything is now okay between the duo.

He told Spanish reporters on Thursday: “I didn’t play the first game because I started training late after the Confederations Cup, like Reina and Torres.

“I was angry and had a scuffle with Benitez, but the day I don’t get angry for only being a substitute I will retire from the game. Everything is okay now though.”

According to reports, Barcelona were also interested in the winger’s services.

“I will not deny that it was something that interested me, that is true,” he added. “In due time I would like to return to Spain.”
You are someone else I am still right here

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 04 sep 2009, 15:17

Cuva Bog Zelju svog!

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 sep 2009, 16:22

the scouser je napisao/la:
YNWA je napisao/la:vec duze vrijeme se spominje da od sezone 2010/2011 Carlsberg nece vise biti sponzor liverpoola, a kao novi sponzori se spominju banka Standard Chartered slika
te banka Prudentia slika

koliko vremena su oni nama sponzori :? mozda zbog carlsberga ne osvajamo titulu :lol:
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 04 sep 2009, 19:52

Liverpool ne gradi stadion dok traje kriza

Čelni ljudi engleskog premierligaša Liverpoola odlučili su privremeno odustati od gradnje novog stadiona Stanley Parka na koji su trebali preseliti 2010. godine.

Kao razlog u Liverpoolu su naveli svjetsku financijsku krizu, pa će preseljenje s Anfielda na Stanley Park i projekt od 490 milijuna funti ipak pričekati neka sretnija vremena.

Christian Purslow, Liverpoolov direktor marketinga poručio je da klub ne misli dizati nove kredite dok recesija u svijetu ne bude okončana.

- Financijska konstrukcija bit će stvorena kad će stabilizira tržište - rekao je Purslow za The Sun.

dabogda ga nikad ne izgradili :D
FK Pjetlovi

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 04 sep 2009, 21:05

reds_forever je napisao/la:
the scouser je napisao/la:
te banka Prudentia slika

koliko vremena su oni nama sponzori :? mozda zbog carlsberga ne osvajamo titulu :lol:
od 1992 oni su sponzori liverpoola, i postali su jedan od zastitinih znakova liverpoola
Sarajevo i Liverpool

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 04 sep 2009, 21:43

ne svidja mi se logo ni jedne ni druge banke,previse jednostavno :roll: ali mislim da ljudi iz carlsberga zele da zadrze partnertsvo sa LFCom,mozda ponude i bolje uslove
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.