Real je u zadnje dvije titule u LP išao preko Bayerna,ima i tu neka tradicija

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
LBJ MVP je napisao/la:@Mandrax ne znam šta te čudiPričaju o tradiciji Bayerna da pobjeđuje protiv Reala u kojem su Iker i Ramos jedini bili od ovih igrača.Trenutačno je Real bolji isto kao što je Barca trenutno najbolja na svijetu,al imaćemo šansu na Fussball areni da i to promjenimo
![]()
Zato što za takvu tvrdnju nemaš ni jednog realnog argumenta....Obrazloži šta je i Real i Barca više pokazala ove sezone u Ligi prvaka od Bayerna. Bayern od te 3 ekipe imao najtežu grupu, protivnici u osmini finala ni jednoj od 3 ekipe nisu bili pretjerano teški ali bili su neugodni. Eto Barca imala najtežeg jer znamo kako je Leverkusen igrao u grupi. Prema tome nemaš nikakav osnov da kažeš da Real sigurno protiv Bayerna prolazi. Znači vjerovatno si onda više pametan i od Realove i Barcine uprave koje itekako poštuju Bayern.....Ako toliko jesi svaka čast, samo ja nisam do sad vidio da si to dokazao....mandraX je napisao/la:
Zašto je podrugivanje reći kako će Real dobiti Bayerna? To je samo realno razmišljanje
Ti jesi htio i tebi vjerujem, ostalim ne vjerujem da su rado htjeli Bayerna....legenda reala je napisao/la:E jbg efe_sa ja sam htio odma Baya, al lopovi iz Uefe nedaju, al eto srešćemo se u polufinalu, ako vi prođete![]()
Jest ne znam svoj clubvan gall je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:@Mandrax ne znam šta te čudiPričaju o tradiciji Bayerna da pobjeđuje protiv Reala u kojem su Iker i Ramos jedini bili od ovih igrača.Trenutačno je Real bolji isto kao što je Barca trenutno najbolja na svijetu,al imaćemo šansu na Fussball areni da i to promjenimo
![]()
Ti si sigurno neki klinac koji nema pojma sta je fudbal..mislim da cak i ne znas svoj club,nego da si samo cuo da Real igra dobro pa se vodis onim "tako kazu,rekla-kazala" ....vi tek trebate ove godine da se dokazete u ligi prvaka protiv neke jace ekipe pa cemo moci pricati...a to ce te moci tek protiv Bayerna...daleko od toga da kazem da je Bayern siguran prolaznik ali smjesno je toliko podcjenjivati nas a sigurno vas je pola molilo boga posle Barce da nas ne dobijete...
Jedan dio posta sam samo citirao, samo moram ti priznat da sam mislio da si ozbiljniji forumaš i da malo drugačije stvari gledaš.....Ako ovako stvarno razmišljaš, a nisi se šalio, onda mislim na bilo kojoj temi ne vrijedi s tobom raspravljat....LBJ MVP je napisao/la:
Jest ne znam svoj club![]()
Jbg da Bayern igra dobro,čuo bih da Bayern igra dobro i onda bi napisao da oni prolaze.Ma ja mi treba da se dokažemo protiv jače ekipe ipak je Basel sila,a i Napoli i City se pokazaše ko prejake ekipe![]()
Ja se sjećam da smo baš prije par stranica(kad ste razvalili velikog Basela)svi pisali kako se nadamu Bayernu u 1/4 finalu,potraži ako ti nije problemNe podcjenjujemo mi vas,vi podcjenjujete Real.
Taj Napoli je pokazao svoje lice protiv Chelskog koji moze izgleda samo njih dobiti i protiv Barce na pocetku sezone..van gall je napisao/la:Ti se mozes sjecati puno igraca Bayerna,kao npr Brace,Makaaya,Elbera,Ziklera itd itd igraca koji su sve vase zvijezde stjeravali u misije rupice...ovaj put nece biti tako lako al da se moze proci i da su sanse tu negdje,to je jedina cinjenica u svemu ovome...kome Napoli nije jak protivnik taj nek ide pratiti kriket,neka se mani fudbala
Ja se nadam super polufinalu, sa po 3 gola u obje utakmice......I neizvjesnost do samog kraja, iskreno sve bi mi drugo bilo iznenađenje i vi nas da razvalite i mi vas.....legenda reala je napisao/la:
Sjetio sam se iz glave nekih detalja i kakvi su to okršaji bili, uvijek je jedan gol odlučivo pobjednika, ne sumnjam ni sada da će tako biti, nebitno koliko je kvalitetniji Real trenutno, šanse u polufinalu su 50:50 ako do njeg već dođe
Sa neozbiljnim ću bit neozbiljan.effe_sa je napisao/la:Jedan dio posta sam samo citirao, samo moram ti priznat da sam mislio da si ozbiljniji forumaš i da malo drugačije stvari gledaš.....Ako ovako stvarno razmišljaš, a nisi se šalio, onda mislim na bilo kojoj temi ne vrijedi s tobom raspravljat....LBJ MVP je napisao/la:
Jest ne znam svoj club![]()
Jbg da Bayern igra dobro,čuo bih da Bayern igra dobro i onda bi napisao da oni prolaze.Ma ja mi treba da se dokažemo protiv jače ekipe ipak je Basel sila,a i Napoli i City se pokazaše ko prejake ekipe![]()
Ja se sjećam da smo baš prije par stranica(kad ste razvalili velikog Basela)svi pisali kako se nadamu Bayernu u 1/4 finalu,potraži ako ti nije problemNe podcjenjujemo mi vas,vi podcjenjujete Real.
Ej ne moraš svoju ljubav prema meni iskazivat i na Realovom forumu....Ja ti jednom rekoh nisam u tim vodama da započinjem veze s muškarcima....Romariooo je napisao/la:
dragi effe, ako vec ne gledas utakmice, pogledaj koliko su puta ove sezone igrali barca i real, pogledaj fino rezultate i zamisli se po cemu je to izjednaceno
+1effe_sa je napisao/la:Ej ne moraš svoju ljubav prema meni iskazivat i na Realovom forumu....Ja ti jednom rekoh nisam u tim vodama da započinjem veze s muškarcima....Romariooo je napisao/la:
dragi effe, ako vec ne gledas utakmice, pogledaj koliko su puta ove sezone igrali barca i real, pogledaj fino rezultate i zamisli se po cemu je to izjednaceno
I znamo ko ne gleda utakmice, odeš u branje šipuraka i onda dođeš valjat gluposti na Bayernovu temu i na svim mogućim temama samo provociraš....
Pogledaj moje postove na Bayernovoj temi, unazad par sedmica i videt ćeš koliko sam stvari pogodio....
Al ev da ne bude off topic....Radi se o Realovoj temi i fino ću ti pojasnit stvari koje ne kontaš.....
Barca, to više i ptice na grani znaju ima sjajan sistem igre, sve uklopljeno najbolje od svih timova u Evropi, Barcu i Reala sam toliko puta gledaoo....Ali kad uporediš igrače s igračima, individualni, dragi Romarioo individualni kvalitet je tu negdje. Jeste Messi bolji od Ronalda, jeste Messi fenomen, ali kada prođeš sve pozicije i jednog i drugog vidjet ćeš da je to tu negdje po kvaliteti. Barca je zbog dobrog sistema pobjeđivala Real i nabila Realu kompleks, zato kraljevi podbace u utakmicama protiv Barce a druge ekipe razvale većinom.
Znači Romarioo nije fudbal samo individualna klasa, nego je tu i sistem igre, psihologija i hiljadu faktora još.....
Vi neki vidite par rezultata i odmah ovaj jači od ovog , onaj od onog....Pa ne ide to tako...Onda se utakmice ne bi ni morale igrat, ako bi sve tako bilo jednostavno...
+2 jedan od boljih postova na ovu temuJohny je napisao/la:+1effe_sa je napisao/la:Ej ne moraš svoju ljubav prema meni iskazivat i na Realovom forumu....Ja ti jednom rekoh nisam u tim vodama da započinjem veze s muškarcima....Romariooo je napisao/la:
I znamo ko ne gleda utakmice, odeš u branje šipuraka i onda dođeš valjat gluposti na Bayernovu temu i na svim mogućim temama samo provociraš....
Pogledaj moje postove na Bayernovoj temi, unazad par sedmica i videt ćeš koliko sam stvari pogodio....
Al ev da ne bude off topic....Radi se o Realovoj temi i fino ću ti pojasnit stvari koje ne kontaš.....
Barca, to više i ptice na grani znaju ima sjajan sistem igre, sve uklopljeno najbolje od svih timova u Evropi, Barcu i Reala sam toliko puta gledaoo....Ali kad uporediš igrače s igračima, individualni, dragi Romarioo individualni kvalitet je tu negdje. Jeste Messi bolji od Ronalda, jeste Messi fenomen, ali kada prođeš sve pozicije i jednog i drugog vidjet ćeš da je to tu negdje po kvaliteti. Barca je zbog dobrog sistema pobjeđivala Real i nabila Realu kompleks, zato kraljevi podbace u utakmicama protiv Barce a druge ekipe razvale većinom.
Znači Romarioo nije fudbal samo individualna klasa, nego je tu i sistem igre, psihologija i hiljadu faktora još.....
Vi neki vidite par rezultata i odmah ovaj jači od ovog , onaj od onog....Pa ne ide to tako...Onda se utakmice ne bi ni morale igrat, ako bi sve tako bilo jednostavno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.