ne treba podcjenjivati marsej, al nikako.
jeste li zaboravili da su razmontirali dortmund(mislim da je u francuskoj bilo nevjerovatnih 5:0 za marsej)?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

e, yebayi ga sad, sto se ti javivan gall je napisao/la:3-0 je bilo u Francuskoj ali svakako da ih ne treba otpisat

Ček'o @šećko BvB-oFce da mu odgovoresecer je napisao/la:e, yebayi ga sad, sto se ti javivan gall je napisao/la:3-0 je bilo u Francuskoj ali svakako da ih ne treba otpisat
ok, bilo je "samo" 3:0

Uh, uh.
  Uh, uh.   Taman da uz onu proslogodisnju mezu imam ovogodisnje pice. Merak!
  Taman da uz onu proslogodisnju mezu imam ovogodisnje pice. Merak! 

Žrijeb je zato dobro ispao pravo po nas.....Bundesliga je napisao/la:Znaci protiv Chelsea/Milana ili Barce u finalu nije lose.
ni ja ne kontam zasto ljudi toliko uvjereno pisu da ce biti el classico u finalu, bayern i real su u kilu graha, sta je to real bolji i po cemu od bayerna, real nije igrao uopste zadnjih godina protiv top ekipa nesto posebno, veliku vecinu tih najjacih utakmica su fasovali, a fasung im se sprema i od bayernavan gall je napisao/la:Bayern nikad u istoriji fudbala nije bio favorit protiv Reala,ustvari koja to ekipa jest? Ali Bayern ih je redovno derao i izbacivao tako da ce i ovaj put to uradit,kako Real ima psihickih problema kad igra protiv Barce sigurno ga imaju i protiv Bayerna....brzo cemo se uvjerit u to

bojim se da tradicija ovaj put bas i nece imati nekog uticaja ali eto polako prvo Marseiille i Basel smo smatrali kao sigurnu stvar pa smo strahovali ipak...van gall je napisao/la:Bayern nikad u istoriji fudbala nije bio favorit protiv Reala,ustvari koja to ekipa jest? Ali Bayern ih je redovno derao i izbacivao tako da ce i ovaj put to uradit,kako Real ima psihickih problema kad igra protiv Barce sigurno ga imaju i protiv Bayerna....brzo cemo se uvjerit u to

Imaju bolji učinak protiv Milana nego Barca u zadnje dvije godineRomariooo je napisao/la:ni ja ne kontam zasto ljudi toliko uvjereno pisu da ce biti el classico u finalu, bayern i real su u kilu graha, sta je to real bolji i po cemu od bayerna, real nije igrao uopste zadnjih godina protiv top ekipa nesto posebno, veliku vecinu tih najjacih utakmica su fasovali, a fasung im se sprema i od bayernavan gall je napisao/la:Bayern nikad u istoriji fudbala nije bio favorit protiv Reala,ustvari koja to ekipa jest? Ali Bayern ih je redovno derao i izbacivao tako da ce i ovaj put to uradit,kako Real ima psihickih problema kad igra protiv Barce sigurno ga imaju i protiv Bayerna....brzo cemo se uvjerit u to

Čuj što je Real bolji od Bayerna
 Čuj što je Real bolji od Bayerna  10 bodova i još nisi progledao
 10 bodova i još nisi progledao 
Ne varas se.bavaraccccc je napisao/la:Pa na isti dan igraju Barca i Milan i Baya znaci nista od prenosa Bayerna na nasim kanalima...je li tako ili se varam???
 , ali bit ce 0:3 za Bayern.
 , ali bit ce 0:3 za Bayern.kakav danak neiskustvu, ako real bude igrao protiv bayerna decko, nece mu se brojati to sto ej nabijao osasunu i gijon, kao sto i protiv barce zna dobiti 5-6 komada, a prije toga imao serije od po 15 pobjeda u ligiLBJ MVP je napisao/la:Imaju bolji učinak protiv Milana nego Barca u zadnje dvije godineRomariooo je napisao/la:ni ja ne kontam zasto ljudi toliko uvjereno pisu da ce biti el classico u finalu, bayern i real su u kilu graha, sta je to real bolji i po cemu od bayerna, real nije igrao uopste zadnjih godina protiv top ekipa nesto posebno, veliku vecinu tih najjacih utakmica su fasovali, a fasung im se sprema i od bayernavan gall je napisao/la:Bayern nikad u istoriji fudbala nije bio favorit protiv Reala,ustvari koja to ekipa jest? Ali Bayern ih je redovno derao i izbacivao tako da ce i ovaj put to uradit,kako Real ima psihickih problema kad igra protiv Barce sigurno ga imaju i protiv Bayerna....brzo cemo se uvjerit u to

Čuj što je Real bolji od Bayerna
10 bodova i još nisi progledao
 prvo dobijemo prilicno laganog protivnika(moglo je i gore, sto jes jes) i onda mi dodje gaalova knjiga.  naravno da je veliki fudbalski fanatik odbacio sve i bacio se na listanje...
  prvo dobijemo prilicno laganog protivnika(moglo je i gore, sto jes jes) i onda mi dodje gaalova knjiga.  naravno da je veliki fudbalski fanatik odbacio sve i bacio se na listanje...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.