Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2012, 16:08

@Mandrax ne znam šta te čudi :mrgreen: Pričaju o tradiciji Bayerna da pobjeđuje protiv Reala u kojem su Iker i Ramos jedini bili od ovih igrača.Trenutačno je Real bolji isto kao što je Barca trenutno najbolja na svijetu,al imaćemo šansu na Fussball areni da i to promjenimo :mrgreen:
Real je u zadnje dvije titule u LP išao preko Bayerna,ima i tu neka tradicija :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 mar 2012, 16:10

Podrugivanje/ismijavanje bi bilo da sam rekao kako će Marseille 99% izbaciti Bayerna, a Bgm' koliko vidim ja to nisam rekao nigdje, jesam rekao kako Bayernu neće biti tako lahko protiv Marseilla, al' nema tu ismijavanja, jer vidim da i vi isto tako pišete ;)

Zašto je podrugivanje reći kako će Real dobiti Bayerna? To je samo realno razmišljanje :)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 mar 2012, 16:11

LBJ MVP je napisao/la:@Mandrax ne znam šta te čudi :mrgreen: Pričaju o tradiciji Bayerna da pobjeđuje protiv Reala u kojem su Iker i Ramos jedini bili od ovih igrača.Trenutačno je Real bolji isto kao što je Barca trenutno najbolja na svijetu,al imaćemo šansu na Fussball areni da i to promjenimo :mrgreen:
Real je u zadnje dvije titule u LP išao preko Bayerna,ima i tu neka tradicija :mrgreen:

Ti si sigurno neki klinac koji nema pojma sta je fudbal..mislim da cak i ne znas svoj club,nego da si samo cuo da Real igra dobro pa se vodis onim "tako kazu,rekla-kazala" ....vi tek trebate ove godine da se dokazete u ligi prvaka protiv neke jace ekipe pa cemo moci pricati...a to ce te moci tek protiv Bayerna...daleko od toga da kazem da je Bayern siguran prolaznik ali smjesno je toliko podcjenjivati nas a sigurno vas je pola molilo boga posle Barce da nas ne dobijete... ;)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2012, 16:16

mandraX je napisao/la:
Zašto je podrugivanje reći kako će Real dobiti Bayerna? To je samo realno razmišljanje :)
Zato što za takvu tvrdnju nemaš ni jednog realnog argumenta....Obrazloži šta je i Real i Barca više pokazala ove sezone u Ligi prvaka od Bayerna. Bayern od te 3 ekipe imao najtežu grupu, protivnici u osmini finala ni jednoj od 3 ekipe nisu bili pretjerano teški ali bili su neugodni. Eto Barca imala najtežeg jer znamo kako je Leverkusen igrao u grupi. Prema tome nemaš nikakav osnov da kažeš da Real sigurno protiv Bayerna prolazi. Znači vjerovatno si onda više pametan i od Realove i Barcine uprave koje itekako poštuju Bayern.....Ako toliko jesi svaka čast, samo ja nisam do sad vidio da si to dokazao....
Mogao si reći Real je favorit, ali tvrdit da je to sigurno je presmiješno, zato si sad i doveo svoju fudbalsku kompetentnost u pitanje, ja mislio ti se šališ pa ti bilo opravdano, a doduše možda hoćeš comedy star ovde da ispadneš....Samo pročitaj naziv foruma :) :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2012, 16:19

E jbg efe_sa ja sam htio odma Baya, al lopovi iz Uefe nedaju, al eto srešćemo se u polufinalu, ako vi prođete :mrgreen:

Kako se ove sezone otežava Barci, ne bi me iznenadilo i da ih sudije izbace u polufinalu protiv Chelsea, nedaju oni ba da im se odbrani titula :P

Onaj žrijeb se nije moro ni održavati, unaprijed se znalo kako će biti :?

Edit: Real je imo najtežeg protivnika u osmini ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2012, 16:24

legenda reala je napisao/la:E jbg efe_sa ja sam htio odma Baya, al lopovi iz Uefe nedaju, al eto srešćemo se u polufinalu, ako vi prođete :mrgreen:
Ti jesi htio i tebi vjerujem, ostalim ne vjerujem da su rado htjeli Bayerna....
Ja sam iskreno htio Apoela za Bayern, Marseille nezgodan, ali opet po mjeri....Reala ili Barcu sam htio u finalu i iskreno da ti kažem ne smatram ja zadatak protiv Reala ni malo lakšim, nego na primjer da je Barca u pitanju, jer pisao sam prije da su individualno ta dva tima tu negdje....I smatram ih ko što sam prije rekao nešto jače individualno od Bayerna, ali ne zaostajemo mi puno, samo nam treba još timska igra biti na nivou. A ta timska nam se igra vrača, zato sad razvaljujemo. Zato i vidim dobre izglede po nas u nastavku LP. :)
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2012, 16:24

van gall je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:@Mandrax ne znam šta te čudi :mrgreen: Pričaju o tradiciji Bayerna da pobjeđuje protiv Reala u kojem su Iker i Ramos jedini bili od ovih igrača.Trenutačno je Real bolji isto kao što je Barca trenutno najbolja na svijetu,al imaćemo šansu na Fussball areni da i to promjenimo :mrgreen:

Ti si sigurno neki klinac koji nema pojma sta je fudbal..mislim da cak i ne znas svoj club,nego da si samo cuo da Real igra dobro pa se vodis onim "tako kazu,rekla-kazala" ....vi tek trebate ove godine da se dokazete u ligi prvaka protiv neke jace ekipe pa cemo moci pricati...a to ce te moci tek protiv Bayerna...daleko od toga da kazem da je Bayern siguran prolaznik ali smjesno je toliko podcjenjivati nas a sigurno vas je pola molilo boga posle Barce da nas ne dobijete... ;)
Jest ne znam svoj club :lol:
Jbg da Bayern igra dobro,čuo bih da Bayern igra dobro i onda bi napisao da oni prolaze.Ma ja mi treba da se dokažemo protiv jače ekipe ipak je Basel sila,a i Napoli i City se pokazaše ko prejake ekipe :mrgreen:
Ja se sjećam da smo baš prije par stranica(kad ste razvalili velikog Basela)svi pisali kako se nadamu Bayernu u 1/4 finalu,potraži ako ti nije problem ;) Ne podcjenjujemo mi vas,vi podcjenjujete Real.Od početka sezone je izvjesno finale Real-Barca i ti kažeš da se Real treba negdje dokazati :lol: Ne brini se dokazaćemo se na Allianzu protiv Barce.Od Bayerna i ne očekujem neki otpor.
Ako te zanima sjećam se Van Bommela,al sjećam se i Solarija :|
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 mar 2012, 16:27

Ti se mozes sjecati puno igraca Bayerna,kao npr Brace,Makaaya,Elbera,Ziklera itd itd igraca koji su sve vase zvijezde stjeravali u misije rupice...ovaj put nece biti tako lako al da se moze proci i da su sanse tu negdje,to je jedina cinjenica u svemu ovome...kome Napoli nije jak protivnik taj nek ide pratiti kriket,neka se mani fudbala 8-)
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2012, 16:30

LBJ MVP je napisao/la:
Jbg da Bayern igra dobro,čuo bih da Bayern igra dobro i onda bi napisao da oni prolaze.Ma ja mi treba da se dokažemo protiv jače ekipe ipak je Basel sila,a i Napoli i City se pokazaše ko prejake ekipe :mrgreen:
Ja se sjećam da smo baš prije par stranica(kad ste razvalili velikog Basela)svi pisali kako se nadamu Bayernu u 1/4 finalu,potraži ako ti nije problem ;) Ne podcjenjujemo mi vas,vi podcjenjujete Real.
Jedan dio posta sam samo citirao, samo moram ti priznat da sam mislio da si ozbiljniji forumaš i da malo drugačije stvari gledaš.....Ako ovako stvarno razmišljaš, a nisi se šalio, onda mislim na bilo kojoj temi ne vrijedi s tobom raspravljat....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 16 mar 2012, 16:31

van gall je napisao/la:Ti se mozes sjecati puno igraca Bayerna,kao npr Brace,Makaaya,Elbera,Ziklera itd itd igraca koji su sve vase zvijezde stjeravali u misije rupice...ovaj put nece biti tako lako al da se moze proci i da su sanse tu negdje,to je jedina cinjenica u svemu ovome...kome Napoli nije jak protivnik taj nek ide pratiti kriket,neka se mani fudbala 8-)
Taj Napoli je pokazao svoje lice protiv Chelskog koji moze izgleda samo njih dobiti i protiv Barce na pocetku sezone..
Realno jedina sansa Baye protiv Reala je da napadaju svih 180 minuta,ako se igra svede na to da Bayo igra vise na svojoj polovici,a sve ukazuje na to,mogli bi stradati..

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2012, 16:33

A sjećate se Carlosa i onog gola Kahnu kroz noge :lol: :lol:
Pa kad Geremi utiša stadion u Munchenu
Ili Roy Makay u kojoj ono sekundi.
Pa prodor Figa, Raul u šesnestercu i gol za Real.
Vodio Real 1:0 i u zadnjih deset minuta, opšta ofanziva Baya i preokret Efenberg i Pizaro
Uzvrat Zizu i Guti čini mi se .
Pa bio je jedan debakl Reala u Madridu jel ono 4:2 ili 4:1 Elber, Zikler itd.
Nicolas Anelka
Sjetio sam se iz glave nekih detalja i kakvi su to okršaji bili, uvijek je jedan gol odlučivo pobjednika, ne sumnjam ni sada da će tako biti, nebitno koliko je kvalitetniji Real trenutno, šanse u polufinalu su 50:50 ako do njeg već dođe ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 mar 2012, 16:36

smijesno je kako naviajci reala izjednacavaju snagu reala i barce i potcjenjuju bayern, a smijesan je i effe koji nasijeda na njihovu pricu

dragi effe, ako vec ne gledas utakmice, pogledaj koliko su puta ove sezone igrali barca i real, pogledaj fino rezultate i zamisli se po cemu je to izjednaceno

pogledaj ako hoces i prosle i pretprosle sezone

real nije do koljena barci, svaku drugu utakmicu ne da ispuse, nego se i propisno osramote protiv barcelone dragi moj effe, prema tome tacno je da nikakav relevantan pokazatelj nemamo da bi real lako izbacio bayerna, a s druge strane imamo milijardu dokaza da je real barem za klasu ispod barcelone
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2012, 16:36

legenda reala je napisao/la:
Sjetio sam se iz glave nekih detalja i kakvi su to okršaji bili, uvijek je jedan gol odlučivo pobjednika, ne sumnjam ni sada da će tako biti, nebitno koliko je kvalitetniji Real trenutno, šanse u polufinalu su 50:50 ako do njeg već dođe ;)
Ja se nadam super polufinalu, sa po 3 gola u obje utakmice......I neizvjesnost do samog kraja, iskreno sve bi mi drugo bilo iznenađenje i vi nas da razvalite i mi vas.....
Uloga favorita blago na vašoj strani....
Protiv Apoela vaše šanse 95 %, tu Kiprani jedva da imaju 5 % šansi....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2012, 16:36

effe_sa je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:
Ja se sjećam da smo baš prije par stranica(kad ste razvalili velikog Basela)svi pisali kako se nadamu Bayernu u 1/4 finalu,potraži ako ti nije problem ;) Ne podcjenjujemo mi vas,vi podcjenjujete Real.
Jedan dio posta sam samo citirao, samo moram ti priznat da sam mislio da si ozbiljniji forumaš i da malo drugačije stvari gledaš.....Ako ovako stvarno razmišljaš, a nisi se šalio, onda mislim na bilo kojoj temi ne vrijedi s tobom raspravljat....
Sa neozbiljnim ću bit neozbiljan.
Što se tiče ozbiljnosti već sam pisao veliki kiks bi bio da ove sezone ne osvojimo ligu prvaka,pa tako me nije strah ni Bayerna.Dobri su,al nisu bolji od nas.
@legenda je napisao fin post.Tih godina su stalno igrali Real i Bayern i na kraju u prolascima u KO fazi mislim da su jednaki.Jedne sezone je Bayo razvalio Reala u grupi,a poslije ih Real izbaci.Ovaj BAyern nije jak kao tadašnji,a ovaj Real je najjači još od Di Stefana ;)

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 mar 2012, 16:41

Iskreno sam ocekivao tj nadao se finalu Bayern - Real jer to su historijske utakmice.tu nema utkamice da je bila losa,da se igralo takticki itd itd to su bile utakmice za gol vise i vjerujem da ce i sada tako bit..glupa su poredjena utakmica iz lige kao neki presudni faktori,to ce bit utakmica u kojoj ce presudit tadasnji motiv,sreca,sudija,necija majstorija nekog igraca itd itd zbog toga kazem da su sanse tu negdje....uglavnom pricat o nekom demoliranju nekog je smjesno

BAYERN MUNCHEN

L-Train
Kontakt:

Post Postao/la L-Train » 16 mar 2012, 16:42

Vidi Bavaraca jesu se nakotili na temi Reala :lol: ljudi zasto jednostavno ne pricekate polufinale i vidite ko je jaci ;) naravno ako Bayern dodje do istog :mrgreen:
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2012, 16:42

Romariooo je napisao/la:
dragi effe, ako vec ne gledas utakmice, pogledaj koliko su puta ove sezone igrali barca i real, pogledaj fino rezultate i zamisli se po cemu je to izjednaceno
Ej ne moraš svoju ljubav prema meni iskazivat i na Realovom forumu....Ja ti jednom rekoh nisam u tim vodama da započinjem veze s muškarcima....
I znamo ko ne gleda utakmice, odeš u branje šipuraka i onda dođeš valjat gluposti na Bayernovu temu i na svim mogućim temama samo provociraš....

Pogledaj moje postove na Bayernovoj temi, unazad par sedmica i videt ćeš koliko sam stvari pogodio....

Al ev da ne bude off topic....Radi se o Realovoj temi i fino ću ti pojasnit stvari koje ne kontaš.....
Barca, to više i ptice na grani znaju ima sjajan sistem igre, sve uklopljeno najbolje od svih timova u Evropi, Barcu i Reala sam toliko puta gledaoo....Ali kad uporediš igrače s igračima, individualni, dragi Romarioo individualni kvalitet je tu negdje. Jeste Messi bolji od Ronalda, jeste Messi fenomen, ali kada prođeš sve pozicije i jednog i drugog vidjet ćeš da je to tu negdje po kvaliteti. Barca je zbog dobrog sistema pobjeđivala Real i nabila Realu kompleks, zato kraljevi podbace u utakmicama protiv Barce a druge ekipe razvale većinom.

Znači Romarioo nije fudbal samo individualna klasa, nego je tu i sistem igre, psihologija i hiljadu faktora još.....
Vi neki vidite par rezultata i odmah ovaj jači od ovog , onaj od onog....Pa ne ide to tako...Onda se utakmice ne bi ni morale igrat, ako bi sve tako bilo jednostavno...
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Johny
Kontakt:

Post Postao/la Johny » 16 mar 2012, 16:49

effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:
Ej ne moraš svoju ljubav prema meni iskazivat i na Realovom forumu....Ja ti jednom rekoh nisam u tim vodama da započinjem veze s muškarcima....
I znamo ko ne gleda utakmice, odeš u branje šipuraka i onda dođeš valjat gluposti na Bayernovu temu i na svim mogućim temama samo provociraš....

Pogledaj moje postove na Bayernovoj temi, unazad par sedmica i videt ćeš koliko sam stvari pogodio....

Al ev da ne bude off topic....Radi se o Realovoj temi i fino ću ti pojasnit stvari koje ne kontaš.....
Barca, to više i ptice na grani znaju ima sjajan sistem igre, sve uklopljeno najbolje od svih timova u Evropi, Barcu i Reala sam toliko puta gledaoo....Ali kad uporediš igrače s igračima, individualni, dragi Romarioo individualni kvalitet je tu negdje. Jeste Messi bolji od Ronalda, jeste Messi fenomen, ali kada prođeš sve pozicije i jednog i drugog vidjet ćeš da je to tu negdje po kvaliteti. Barca je zbog dobrog sistema pobjeđivala Real i nabila Realu kompleks, zato kraljevi podbace u utakmicama protiv Barce a druge ekipe razvale većinom.

Znači Romarioo nije fudbal samo individualna klasa, nego je tu i sistem igre, psihologija i hiljadu faktora još.....
Vi neki vidite par rezultata i odmah ovaj jači od ovog , onaj od onog....Pa ne ide to tako...Onda se utakmice ne bi ni morale igrat, ako bi sve tako bilo jednostavno...
+1
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2012, 16:51

Johny je napisao/la:
effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:

+1
+2 jedan od boljih postova na ovu temu :)
Zanimljiva je današnja liga prvaka,prošetaš se do polufinala bez jake utakmice :roll:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 16 mar 2012, 16:54

Ne konta Romario da Barca neće odbraniti titulu, da će ih sudije izbaciti u četvrtfinalu, da dokažu kako im ne pomažu :mrgreen:
Dali su im jačeg protivnika, sad još da im odmognu malo jednim penalom, ili golom iz ofsajda :lol: :lol: :lol:

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.