FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la secer » 16 mar 2012, 14:47

achtung, achtung :!:
ne treba podcjenjivati marsej, al nikako.
jeste li zaboravili da su razmontirali dortmund(mislim da je u francuskoj bilo nevjerovatnih 5:0 za marsej)?
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 mar 2012, 14:50

3-0 je bilo u Francuskoj ali svakako da ih ne treba otpisat

Treba uci koncentrisano u utakmicu i probat vec u gostima otvoriti vrata za polufinale...a onda nas ocekuje pravi ispit koji mozemo rijesit u nasu korist....motiva nece nedostajati.. :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 mar 2012, 14:56

van gall je napisao/la:3-0 je bilo u Francuskoj ali svakako da ih ne treba otpisat
e, yebayi ga sad, sto se ti javi :lol:
ok, bilo je "samo" 3:0 :mrgreen:

nego, nesto mi zao sto u polufinalu necemo igrati protiv barce :(
ps.
ne pise se van gall, nego van gaal :mrgreen:

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 16 mar 2012, 15:00

secer je napisao/la:
van gall je napisao/la:3-0 je bilo u Francuskoj ali svakako da ih ne treba otpisat
e, yebayi ga sad, sto se ti javi :lol:
ok, bilo je "samo" 3:0 :mrgreen:
Ček'o @šećko BvB-oFce da mu odgovore :lol:
[youtube][/youtube]
Mi bolje šanse imali a ljudi nas stukoše :lol:
Sve naše greške u pm + nevjerovatni naši promašaji :evil:

Yebeš Marseille, vjerujem da ćete proć' bez problema, ali opet treba ući maksimalno u duel. ;)
Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 16 mar 2012, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 mar 2012, 15:02

Secere imas odg pise kod mene za tu tvoju "ispravku" :lol: :lol: :lol: :lol:

Dortmund je tad stvarao sanse a ovi golove davali...neka bude sad isto tako,oni sanse mi golove :D :D :D :D
Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.

BAYERN MUNCHEN

Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 mar 2012, 15:26

"nekako mi vuce da bi bayo mogo izvuci ovaj sugavi marsej ili benficu, sve je moguce al imam predosjecaj da ce vas zapasti ovaj marsej"

... davno sam vam reko, romariooo sto kaze, ili je bilo ili ce biti
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 mar 2012, 15:41

Znaci protiv Chelsea/Milana ili Barce u finalu nije lose.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2012, 15:50

Potrudite se da prođete Francuze,želim da gledam kako padate na koljena protiv Reala :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 16 mar 2012, 15:53

Sve je to uredu,prilicno dobar zdrijeb za nas,favoriti smo protiv Marseilla ali sta onda slijedi: nazalost susret sa Realom,tesko je ocekivati da Apoel uz svo postovanje moze nesto uraditi,realno govoreci u eventualnom polufinalu Real je izraziti favorit,naravno uzimam u obzir pobjede protiv Basela i Hoffe ali Baya igra sa dosta oscilacija pa cak i ako ih ne bude protiv Reala i pokazemo se u najboljem izdanju,bice zaista tesko proci,ali polako proci Francuze prvo pa razmisljati o Realu!
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 mar 2012, 15:54

@Secer,

Steta sto cemo tek u polufinalu doci do nase opklade. Koji su uslovi, nesto se ne sjecam? Cetiri gola prednosti za, u ovom slucaju, Real. :mrgreen: Uh, uh. 8-) Taman da uz onu proslogodisnju mezu imam ovogodisnje pice. Merak!
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

van gall
Kontakt:

Post Postao/la van gall » 16 mar 2012, 15:57

Bayern nikad u istoriji fudbala nije bio favorit protiv Reala,ustvari koja to ekipa jest? Ali Bayern ih je redovno derao i izbacivao tako da ce i ovaj put to uradit,kako Real ima psihickih problema kad igra protiv Barce sigurno ga imaju i protiv Bayerna....brzo cemo se uvjerit u to ;) ;) ;) ;)

BAYERN MUNCHEN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 16 mar 2012, 15:57

Bundesliga je napisao/la:Znaci protiv Chelsea/Milana ili Barce u finalu nije lose.
Žrijeb je zato dobro ispao pravo po nas.....

Ali krenimo redom: Od 3 potencijalno lakša protivnika, ja sam htio najviše Apoela, pa onda Benficu, a onda tek Marseillea.....Marseille je nezgodna ekipa, šećko je u pravu. Ipak dobili smo protivnika protiv kojeg smo favorit, u prednosti smo po kvalitetu i mora naša ekipa ozbiljno pristupit ovim utakmicama, a ne sumnjam da neće.
Tek kad riješimo s francuskom ekipom stvari, razmišljat ćemo o Realu. Tu nam tradicija ide na ruku, ali ne sviđa mi se tu što bi tu u tom polufinalu igrali prvu utakmicu kući, ali tu je sve otvoreno. Više se mislim oni nas pribojavaju, nego mi njih.

A super je stvar što protiv Barce bi tek igrali u finalu, na svom stadionu, a tu su nam odmah u jednoj utakmici velike šanse za dobit. Pod uslovom da Barca dođe do finala, jer ima jako trnovit put (Milan, pa Chelsea ako prođu).
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 mar 2012, 16:00

van gall je napisao/la:Bayern nikad u istoriji fudbala nije bio favorit protiv Reala,ustvari koja to ekipa jest? Ali Bayern ih je redovno derao i izbacivao tako da ce i ovaj put to uradit,kako Real ima psihickih problema kad igra protiv Barce sigurno ga imaju i protiv Bayerna....brzo cemo se uvjerit u to ;) ;) ;) ;)
ni ja ne kontam zasto ljudi toliko uvjereno pisu da ce biti el classico u finalu, bayern i real su u kilu graha, sta je to real bolji i po cemu od bayerna, real nije igrao uopste zadnjih godina protiv top ekipa nesto posebno, veliku vecinu tih najjacih utakmica su fasovali, a fasung im se sprema i od bayerna
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 16 mar 2012, 16:00

van gall je napisao/la:Bayern nikad u istoriji fudbala nije bio favorit protiv Reala,ustvari koja to ekipa jest? Ali Bayern ih je redovno derao i izbacivao tako da ce i ovaj put to uradit,kako Real ima psihickih problema kad igra protiv Barce sigurno ga imaju i protiv Bayerna....brzo cemo se uvjerit u to ;) ;) ;) ;)
bojim se da tradicija ovaj put bas i nece imati nekog uticaja ali eto polako prvo Marseiille i Basel smo smatrali kao sigurnu stvar pa smo strahovali ipak...

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 16 mar 2012, 16:03

Romariooo je napisao/la:
ni ja ne kontam zasto ljudi toliko uvjereno pisu da ce biti el classico u finalu, bayern i real su u kilu graha, sta je to real bolji i po cemu od bayerna, real nije igrao uopste zadnjih godina protiv top ekipa nesto posebno, veliku vecinu tih najjacih utakmica su fasovali, a fasung im se sprema i od bayerna
Imaju bolji učinak protiv Milana nego Barca u zadnje dvije godine :roll: Čuj što je Real bolji od Bayerna :lol: 10 bodova i još nisi progledao :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

bavaraccccc
Kontakt:

Post Postao/la bavaraccccc » 16 mar 2012, 16:04

Pa na isti dan igraju Barca i Milan i Baya znaci nista od prenosa Bayerna na nasim kanalima...je li tako ili se varam???

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 mar 2012, 16:09

bavaraccccc je napisao/la:Pa na isti dan igraju Barca i Milan i Baya znaci nista od prenosa Bayerna na nasim kanalima...je li tako ili se varam???
Ne varas se.

@ Effe

Ma pusti Realovce nek se dizu malo jbg, ni Mourinho im nece pomoci protiv Baye.
Sto se tice Marseilla oni su izuzetno cvrsta ekipa koja nerijetko igra utakmice s malo golova i izuzetno tvrdim fudbalom.
U Marseillu ne ocekujem mnogo golova ali zato na Allianz Areni ce popiti veliku porciju od Baye.
Sto se tice Herthe dolaze Bayernu u po njih nezgodan trenutak, jer Bayern je u formi, igraci prste od samopuzdanja i ocekujem da ce Hertha da dozivi poraz od Bayerna. Ne bih rekao da ce ovaj put biti sedmica :mrgreen: , ali bit ce 0:3 za Bayern.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 16 mar 2012, 16:11

LBJ MVP je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:
Imaju bolji učinak protiv Milana nego Barca u zadnje dvije godine :roll: Čuj što je Real bolji od Bayerna :lol: 10 bodova i još nisi progledao :mrgreen:
kakav danak neiskustvu, ako real bude igrao protiv bayerna decko, nece mu se brojati to sto ej nabijao osasunu i gijon, kao sto i protiv barce zna dobiti 5-6 komada, a prije toga imao serije od po 15 pobjeda u ligi
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 16 mar 2012, 16:17

Dobar, povoljan zrijeb rekao bih.

Prvo Francuzi koji nisu nimalo lagana ekipa, barem kako to izgleda prema rezultatima koje su do sada ostvarili a i prema imenima igraca. Ima tu mnogo kvaliteta kojeg ni u kojem trenutku ne treba podcijeniti.
Utakmice cetvrtfinala su sasvim drugacije od bilo koje ligaske utakmice ili utakmice u grupnoj fazi, dakle maksimalan pristup i gas do daske su jedan od glavnih faktora koji vode u polufinale.

Real, o njemu cemo nakon dvomeca protiv Francuza, naravno ako uopste dodje do medjusobnog duela sa Madrizanima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 16 mar 2012, 16:22

jao, kakav divan dej 8-) prvo dobijemo prilicno laganog protivnika(moglo je i gore, sto jes jes) i onda mi dodje gaalova knjiga. naravno da je veliki fudbalski fanatik odbacio sve i bacio se na listanje...
i, moram vam reci da sam u prvih 15 minuta naisao na nesto sto me bas pogodilo.
ono, rijec su dobili mnogi igraci koje je vodio: iniesta, xavi, pujol, igraci ajaxa itd. svi oni su dobili po par recenica, ali jedan je dobio citave dvije stranice. pogadjate o kojem je igracu rijec?
ne, ne vjerujem da cete pogoditi. radi se o nasem tomici muleru.
jednom cu ubaciti par citata 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dilah, Proximic i 7 gostiju.