Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
Prelepo! Nije moglo bolje! 

Sve nam se ali bas sve poklopilo hvala bogu
Igramo sada sa apoelom prolazimo naravno,najvjerovatnije nas ceka Bajern u polufinalu sa kojim igramo prvu tekmu kod njih tamo znaci i tu prolazimo i finale ako sugavci uspiju tamo da prodju celsi i milan sa malom farsom 
HALA MADRID rekao sam i stojim iza tog !
LP i spanska primera su nase!

HALA MADRID rekao sam i stojim iza tog !
LP i spanska primera su nase!
Ovo izvlacenje je nebitno za Real.. Ionako se moraju pobjediti najbolji da bi se osvojila LP,prije ili kasnije svejedno je..
HALA MADRID
HALA MADRID
Odlicno Apoel,pa onda Bayern
ono sto moze biti vrlo bitno je to da smo domacini u uzvratnim utakmicama.Znaci Barcu u finalu 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Siljoninho
- Kontakt:

Paul Breitner kralj

Real dobio 'jackpot' APOEL
http://realmadrid.ba/component/k2/item/ ... ige-prvaka" onclick="window.open(this.href);return false;
http://realmadrid.ba/component/k2/item/ ... ige-prvaka" onclick="window.open(this.href);return false;
Rodjen u Mostaru,u najljepse doba , Mostar u srcu Velez do groba !
Sadekatul-fitr 

Tacno vas je bog pronosao 

Slažem se u potpunosti.L_blancos je napisao/la:Ovo izvlacenje je nebitno za Real.. Ionako se moraju pobjediti najbolji da bi se osvojila LP,prije ili kasnije svejedno je..
HALA MADRID
- Consigliere
- Kontakt:
Pa u teoriji i ne mora znacit:L_blancos je napisao/la:Ovo izvlacenje je nebitno za Real.. Ionako se moraju pobjediti najbolji da bi se osvojila LP,prije ili kasnije svejedno je..
HALA MADRID
Lyon
Ajax
Dinamo
CSKA
Apoel
Marseille
Benfica

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Pa ako Marseille i Benfica prodju znaci da su bolji od ostalihConsigliere je napisao/la:Pa u teoriji i ne mora znacit:L_blancos je napisao/la:Ovo izvlacenje je nebitno za Real.. Ionako se moraju pobjediti najbolji da bi se osvojila LP,prije ili kasnije svejedno je..
HALA MADRID
Lyon
Ajax
Dinamo
CSKA
Apoel
Marseille
Benfica

- Consigliere
- Kontakt:
Pa Marseille je izbacio Intera, i tu im svi vide kraj, a da je Inter pros'o bilo bi vjerovatno 50-50 protiv Bayerna... Moze neko imat momente inspiracije (sinoc Sporting), al to su pobjede i prolazi u 1 od 5 tekmiL_blancos je napisao/la: Pa ako Marseille i Benfica prodju znaci da su bolji od ostalih
Niko nije u ovoj fazi nezasluzeno,svako je prosao put do toga,Maresille isto tako moze imati trenutak inspiracije protiv Baye pa i protiv Reala..Consigliere je napisao/la:Pa Marseille je izbacio Intera, i tu im svi vide kraj, a da je Inter pros'o bilo bi vjerovatno 50-50 protiv Bayerna... Moze neko imat momente inspiracije (sinoc Sporting), al to su pobjede i prolazi u 1 od 5 tekmiL_blancos je napisao/la: Pa ako Marseille i Benfica prodju znaci da su bolji od ostalih
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Primila se molitva na Dzumi , APOEL

- Consigliere
- Kontakt:
@L_blancos - ma razumijem ja sta ti potenciras, samo kazem, cesto se desi da kup takmicenje ne uzme najbolji u toj sezoni, liga je mnogo mjerodavnija, sam Mourinho je to nedavno rek'o
@HZ_ilidzaa - hahahahaha, pa brate gdje ce se u to kladit
, ja bih se suzdrz'o od postiranja dok mi kazna ne istekne 
@HZ_ilidzaa - hahahahaha, pa brate gdje ce se u to kladit

- Bernabéu
- Kontakt:
Dakle, moja želja se i ostvarila, a APOEL je i bila momčad koju sam želio da dobijemo jer želim da momci nastave nevjerovatan niz u CL u ovoj sezoni. U 1/2 finalu nas očekuju uvjeren sam legendarni dvoboji sa Bayernom koji ove sezone u BuLi ne blista, ali zato u CL bez problema na AA redom ruši sve momčadi. Dodatni imperativ Bavarcima predstavlja to što će se finale odigrati upravo u Münchenu, te sam uvjeren kako će dati svoj maksimum kako bi se dočepali finala CL. Ipak RMA je u ovom trenutku mnogo jači i veće šanse im dajem za prolaz dalje.
¡Vamos a Madrid!
¡Vamos a Madrid!

Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Odmorni,bez povreda i bez kartona uci u polufinale gdje prvu utakmicu igramo u gostima..
not bad.
barcelona? u jednoj utakmici ?
fin dan.
not bad.
barcelona? u jednoj utakmici ?
fin dan.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kako ste samo smijesni,vec sada ocekujete finale s Barcelonom
Vi ove godine u ligi prvaka niste imal dostojnog protivnika uopste da bi bili toliko optimisticni a druga stvar Barca tek mora da prodje Milan pa tek onda "Chelsea"
A ako bude sve po logici igrat ce te s Bayernom,tek tada cete moci pokazati kolko ste jaki a bogami znamo svi sta je Bayern za Real u evropskim takmicenjima,tako da....oladite malo

Vi ove godine u ligi prvaka niste imal dostojnog protivnika uopste da bi bili toliko optimisticni a druga stvar Barca tek mora da prodje Milan pa tek onda "Chelsea"
A ako bude sve po logici igrat ce te s Bayernom,tek tada cete moci pokazati kolko ste jaki a bogami znamo svi sta je Bayern za Real u evropskim takmicenjima,tako da....oladite malo

Fudbal okuplja dve vrste muškaraca: one koji nemaju devojke i one koji imaju žene.
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
BAYERN MUNCHEN
Nisam tu da pametujem ali svako pametan zna da je Bayern najbolji klub na svijetu !
Fudbal je cudna igra i desavaju se iznenadjenja. Ako bayern prodje reala to ce biti iznenadjenje. Treba biti realan i reci da je omjer 55%-45% za real kad se sastanu u polufinalu. Bice to strasne dvije tekme, svasta se moze desiti al prije toga razmontirati apoelvan gall je napisao/la:Kako ste samo smijesni,vec sada ocekujete finale s Barcelonom![]()
![]()
![]()
![]()
A ako bude sve po logici igrat ce te s Bayernom,tek tada cete moci pokazati kolko ste jaki a bogami znamo svi sta je Bayern za Real u evropskim takmicenjima,tako da....oladite malo![]()
![]()
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.