FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

mandraX
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la mandraX » 15 mar 2012, 14:36

xaviesta je napisao/la:
mandraX je napisao/la: Gdje si ovo pročitao? Jel' istina ovo? :|
Istina je. Evo sad citam na EMD :(
A jbt, pa nemogu da vjerujem :(
Casillas: "Sva moja podrška kolegi. Nije važna boja dresa, važnija stvar je osoba. Mnogo snage Abidal."
Tw Villa: "All my support to Abidal! You'll get through this. You're very strong. We'll all be by yourside. We need you with the team."

Tw Pique: "You'll come back and you'll be like before, the best! You're an example for all.

Puyol: "This is very tough, the squad is hurt. We lived it last year, now again. But this will make us stronger"

Puyol: "Abidal is in good spirits, he cheered us up. He's really strong, we're sure he'll get through this.

Iniesta: Abi, everything is going to be right and you'll win! You are not alone!

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 15 mar 2012, 15:10

Ne opet abidal :cry:
Puno srece abidal i da nam se ubrzo vratis :cry:

[youtube][/youtube]
slika
Casillas: "Sva moja podrška kolegi. Nije važna boja dresa, važnija stvar je ljudskost. Mnogo snage Abidal."
slika
Visca el Barça ! Mes que un club !

tech
Kontakt:

Post Postao/la tech » 15 mar 2012, 16:22

Opet Abidala napala ista opaka bolest jetre :( :cry: ali jak je Abi, izdržat ce on to.
Puna podrška velikom igracu i covjeku.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 15 mar 2012, 16:25

tech je napisao/la:Opet Abidala napala ista opaka bolest jetre :( :cry: ali jak je Abi, izdržat ce on to.
Puna podrška velikom igracu i covjeku.
aBogda ozdravi i odmah da okonca karijeru..... dosta od Abija......
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 15 mar 2012, 21:06

Da sto prije ozdravi....Zalosna situacija......... :!: :!: :!:
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 15 mar 2012, 23:09

:cry: Podrška za Abidala nadam se da će ozdraviti što prije.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 16 mar 2012, 11:28

Evo procitao sam da je zadnje 2 utakmice igrao IAKO je znao da mora na transplataciju.
Svaka mu cast. ANIMO ABIDAL!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 mar 2012, 12:02

Milan - Barcelona :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 16 mar 2012, 12:02

Protiv Milana, odlicno, ako Barca bude igrala kako zna prolazi 100%...Dobar je Milan, ali je daleko od Barce...
Zadnja izmjena: enobarca, dana/u 16 mar 2012, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 mar 2012, 12:05

nema reala do finala :mrgreen:

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 16 mar 2012, 12:06

Lose, ne svidja mi se ovo. Prvo sto igramo sa Milanom,pa onda u polufinalu sa Chelsea-om najverovatnije pa u finalu sa Realom, gde je jedna utakmica i svasta moze biti. Sa druge strane,Real igra sa Apoelom pa sa Bayernom,najverovatnije. :)
MVP - Messi-Villa-Pedro

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 mar 2012, 12:09

Katastrofa žrijeb za Barcu. Iako su sigurno jači i od Milana i Chelsea (ja sam Chelsea već progurao u 1/2 :mrgreen: ) ali po meni bi bilo bolje da su prije se sastali sa Realom. Ipak u 2 utakmice po meni teško da neko može izbaciti Barcu, a ovako u eventualnom finalu sa Realom sve je moguće. Pravi ispit za njih u svakom slučaju. :)
FK Pjetlovi

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 mar 2012, 12:13

nista nije proslo ko sto sam ja htio ,reala sam htio makar u polufinalu al et ,a protiv milana bi trebali proc ,samo nek ponove igru iz grupe ,a kasnije cemo razmisljat o chelseu il benfici :)
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 16 mar 2012, 12:14

Dobro je da igra Barca prvu u Milanu,jedino dobro koje je zdrijeb donio (i opet u polufinalu)

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 16 mar 2012, 12:15

i ja sam vise zelio real u dvije tekme, al kad skontas kakva ce samo to utakmica biti ako budu u finalu, nije mi zao ni sto je ovako ispalo ;)

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 16 mar 2012, 12:17

Scof1eld je napisao/la:i ja sam vise zelio real u dvije tekme, al kad skontas kakva ce samo to utakmica biti ako budu u finalu, nije mi zao ni sto je ovako ispalo ;)
Iako je Real proslo finale pobijedio (jedina pobjeda Reala u posljednjih par godina),i to je bilo na produzetke,s Pintom na golu...Tako da me najvise brine MIlan,jer su vec igrali zajedno ove sezone (da se ne ponovi Inter)
Zadnja izmjena: PatrickBateman, dana/u 16 mar 2012, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 16 mar 2012, 12:18

Scof1eld je napisao/la:i ja sam vise zelio real u dvije tekme, al kad skontas kakva ce samo to utakmica biti ako budu u finalu, nije mi zao ni sto je ovako ispalo ;)
bas radi tog ,to ni nece bit utakmica,kad se krve onoliko kad je pisljivo finale superkupa zamisli onda finale LP
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

StevieM
Kontakt:

Post Postao/la StevieM » 16 mar 2012, 12:21

Auu komsiluk, kakvo ce to finale da bude ove sezone... :lol:
Barca ce bit pod pritiskom, vadit sezonu il pisi propalo :mrgreen:
Spektakl nezapamcen, ne ureklo se... 8-)
A nije daleko Minhen, mogli smo se kako i organizovat :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 mar 2012, 12:23

Cetiri teske utakmice, mora se priznati. No, s obzirom na to kako je Barcelona igrala kontra Milana, onda tu ne bi trebalo biti nikakvih problema. No, fudbal je poseban bas iz razloga sto favoriti ne prolaze svaki put, tako da sve treba uzeti sa rezervom.

Uglavnom, finale bi trebalo biti Real - Barcelona (ako ne bude iznenadjenja na koja sam se pozvao u prvom pasusu). U ovom trenutku 2 najbolje ekipe, te je najbolje da kao takve igraju u finalu. Da su se sastali prije, prednost bih dao Barceloni, al' finale je neka posebna prica, finale se igra na samo jednu dobivenu utakmicu, te samim tim i sanse Reala (pa i bilo kojeg drugog tima) rastu. Uzmemo li u obzir da prvak CL (otkako se ista igra u novom formatu) nije nikada odbranio naslov, sve je jasno. Moze li Barcelona biti prva? Moze li se prekinuti prokletstvo prvaka? Sve su to pitanja na koja jos nemamo odgovor.

Uglavnom, radujem se novim duelima u Ligi Prvaka. Moje simpatije su na strani Benfice (od ovih preostalih 8 klubova), al' ne bih imao nista protiv jednog polufinalnog klasika izmedju Chelsea i Barcelone. Uh, sto cemo se tada nagledati (pa i nacitati) svakakvih stvari. :mrgreen:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 mar 2012, 12:37

Samo sam htio da izbjegnu Milan/Real...jbg, ne ispuni mi se želja :mrgreen: ...nemojte misliti da će tako lahko Barca proći, jest' ona favorit'...al'...nije ni Milan Granada :)

Pustite se Bgt' tih priča kako ste priželjkivali Real sad u 1/4-finalu, to su vam priče za malu djecu...kao što Culesi nisu htjeli Real, tako ni Frankovci ( :mrgreen: ) nisu htjeli Barcu... ;) ...a ovo što vi ovdje pričate - mačku o' rep...

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.