Za laku noc

"Arriba, arriba, arriba arriba con ese balon, que Juanito lo prepara, que Juanito lo prepara y Santillana mete gol"
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
da imamo doktoricu ko chelsea vjerovatno bityler durden je napisao/la:Oce li se vratit Di Maria do cetvrtfinala?
Da,ali koga umjesto njegaSPY je napisao/la:Ova tekma protiv CSKA je prejaka bila. Koliko trke, brizine, preciznih pasova, joj svršio sam gledajući.Jedina stvar koja me nervira jeste Arbeloa. Samo da on hoće otić, il' se povrijedit samo da ne igra da ga ne gledam više. Lik fkt isto da zablokira kad dobije loptu, ne zna šta će s njom. Gubi se u odbrani, o napadu da ne pričam. Kloc teški.
+1SPY je napisao/la:Ova tekma protiv CSKA je prejaka bila. Koliko trke, brizine, preciznih pasova, joj svršio sam gledajući.Jedina stvar koja me nervira jeste Arbeloa. Samo da on hoće otić, il' se povrijedit samo da ne igra da ga ne gledam više. Lik fkt isto da zablokira kad dobije loptu, ne zna šta će s njom. Gubi se u odbrani, o napadu da ne pričam. Kloc teški.
Zbog toga i kazem ,bođe bođeL-Train je napisao/la:+1SPY je napisao/la:Ova tekma protiv CSKA je prejaka bila. Koliko trke, brizine, preciznih pasova, joj svršio sam gledajući.Jedina stvar koja me nervira jeste Arbeloa. Samo da on hoće otić, il' se povrijedit samo da ne igra da ga ne gledam više. Lik fkt isto da zablokira kad dobije loptu, ne zna šta će s njom. Gubi se u odbrani, o napadu da ne pričam. Kloc teški.
isto vazi i za Albiola.
@Feco-Lass
U kojoj je to ekipi Lass igrao desnog beka?L-Train je napisao/la:Da,svakako.Momak je beton u defanzivnim zadacim ,a Inace uz to je i dobar tehnicar i prije nego sto je dosao u Real igrao je desnog beka.
u Chelseau,a i u Portsmouthu po potrebi.Igrao je i za nas nekoliko tekmi kao desni bek i pokazao se i vise nego odlicnoNail for Real je napisao/la:U kojoj je to ekipi Lass igrao desnog beka?L-Train je napisao/la:Da,svakako.Momak je beton u defanzivnim zadacim ,a Inace uz to je i dobar tehnicar i prije nego sto je dosao u Real igrao je desnog beka.
Arbeloa ima turbulencije u igri, ali radi se o odlicnom beku ne zavaravajte se losim utakmicama cijele odbrane i teret odgovornosti poslije stavljate na jednog covjeka. Arbeloa ce i dalje biti nas prvi desni bek, osim ako ne bude nekih nepredvidjenih stvari.
Sta ja znam,mozda nebi bilo lose ni kad bi dosao onaj malac iz Bilbao(ubi me ako se sjecam imena)al bilo je price o tome ,bek s jakim ofanzivnim sposobnostimaL-Train je napisao/la:u Chelseau,a i u Portsmouthu po potrebi.Igrao je i za nekoliko dosta tekmi kao desni bek i pokazao se i vise nego odlicnoNail for Real je napisao/la:U kojoj je to ekipi Lass igrao desnog beka?L-Train je napisao/la:Da,svakako.Momak je beton u defanzivnim zadacim ,a Inace uz to je i dobar tehnicar i prije nego sto je dosao u Real igrao je desnog beka.
Arbeloa ima turbulencije u igri, ali radi se o odlicnom beku ne zavaravajte se losim utakmicama cijele odbrane i teret odgovornosti poslije stavljate na jednog covjeka. Arbeloa ce i dalje biti nas prvi desni bek, osim ako ne bude nekih nepredvidjenih stvari.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.