Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Henry
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Henry » 14 mar 2012, 22:22

Jedino Torlak ima mjesta. :mrgreen:
Modra boja na bijelome platnu šest ljiljana vezenih u zlatu.To je zastava nasa bosanska!

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 14 mar 2012, 22:23

Ma treba ubaciti pola ovih iz Želje, pola iz Sarajeva pa ćemo i od Izraelaca i Čeha primati 5 po utakmici. :roll:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 15 mar 2012, 00:47

Haha, kako ovaj Aleksandar zna zapalit temu, to je nevidjeno. :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 mar 2012, 01:15

Da je neko spomenuo Višću kao potencijalnog reprezentativca dok je igrao u Želji, također bi ovako bio ismijan. Višća ode u Tursku, odigra dvije dobre utakmice, odmah je igrač kakav je nužno potreban A reprezentaciji. Kao da je za mjesec dana postao duplo brži, jači i strašno popravio tehniku. A zanimljivo da ljudi iz dijaspore "sve znaju" o igračima Premijer lige BiH, iako ih nikad nisu gledali, al' eto, đe će biti dobar, a igra u našoj ligi...

Za svako reprezentativno okupljanje bi trebao biti pozvan bar jedan igrač domaće lige. Neće on odlučivati utakmice, ali neka je tu. Da se pokaže bar minimum poštovanja prema toj ligi. Ne mogu drugi cijeniti nešto naše ako mi sami to ne cijenimo. Jedan igrač. Ali vrijedan. Umjesto igrača bez kluba npr. (Muslimović, nedavni poziv).
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2012, 01:37

gollum je napisao/la:Da je neko spomenuo Višću kao potencijalnog reprezentativca dok je igrao u Želji, također bi ovako bio ismijan. Višća ode u Tursku, odigra dvije dobre utakmice, odmah je igrač kakav je nužno potreban A reprezentaciji. Kao da je za mjesec dana postao duplo brži, jači i strašno popravio tehniku. A zanimljivo da ljudi iz dijaspore "sve znaju" o igračima Premijer lige BiH, iako ih nikad nisu gledali, al' eto, đe će biti dobar, a igra u našoj ligi...

Za svako reprezentativno okupljanje bi trebao biti pozvan bar jedan igrač domaće lige. Neće on odlučivati utakmice, ali neka je tu. Da se pokaže bar minimum poštovanja prema toj ligi. Ne mogu drugi cijeniti nešto naše ako mi sami to ne cijenimo. Jedan igrač. Ali vrijedan. Umjesto igrača bez kluba npr. (Muslimović, nedavni poziv).
Tacno tako,nema od toga nista.
Mozes ti cijeniti koliko hoces,ali tu kvaliteta nema ni za lijeka.Visca je bas zato i otisao iz fildzan lige nebi li konacno bio ne samo potencionalan vec i pozvan.A ne kao neki da se iz druge lige vraca opet kod nas i jos ga satro zvati u repku,nigdje veze.
Kako rekoh,jedino da glumimo Farska Ostrva,ili Island pa sta ubodemo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 15 mar 2012, 01:57

harishp je napisao/la: Mozes ti cijeniti koliko hoces,ali tu kvaliteta nema ni za lijeka.Visca je bas zato i otisao
Prvo se demantuje, pa onda tvrdi. :mrgreen: Sušić genocid da počini, harishp bi rekao "nije tu svakako bilo materijala za reprezentaciju" :)

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 mar 2012, 02:01

Tu kvaliteta ima. A ja ne pričam o Zebi, nego općenito o tom prevelikom podcjenjivanju najboljih igrača iz naše lige. Gdje su počeli Hasagić, Šehić, Papac, Pandža, Rahimić, Ibričić, Zahirović, Alispahić, Maletić, Džeko...? Zamisli da je 2005. godina i da ovdje neko napiše: "E, ima jedan dobar mali u Želji, Džeko, zabija redovno, trebalo bi ga pozvati u reprezentaciju, neka bude tu, četvrti-peti napadač...". Kakvi bi komentari bili? Isti ovakvi. Kakva bolan naša liga, nemoj to, lako je u našoj ligi zabijati...I slično. A nikad ga nisu ni pogledali. O tome ja pričam.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2012, 02:21

Prinudjen je napisao/la:
harishp je napisao/la: Mozes ti cijeniti koliko hoces,ali tu kvaliteta nema ni za lijeka.Visca je bas zato i otisao
Prvo se demantuje, pa onda tvrdi. :mrgreen: Sušić genocid da počini, harishp bi rekao "nije tu svakako bilo materijala za reprezentaciju" :)
Sisas li jos :mrgreen:
Prvo trebas skontati sta je demant a sta je sarkasticnost.Plus jadno i naivno vadis iz konteksta neceg napisanog.
O genocidu ili takvim pricama na sportskom portalu dovoljno pokazuje tvoju glupost i plitkost.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 15 mar 2012, 03:02

harishp je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:
Sisas li jos :mrgreen:
Prvo trebas skontati sta je demant a sta je sarkasticnost.Plus jadno i naivno vadis iz konteksta neceg napisanog.
O genocidu ili takvim pricama na sportskom portalu dovoljno pokazuje tvoju glupost i plitkost.
Stani, ako sam uspio da izvadim ikakav smisao iz tvog posta. Ti si sarkastičan kad kažeš da nema kvaliteta ni za lijeka u našoj ligi? :? Nema tu nikakvog konteksta. Fino kažeš da nema kvaliteta ni za lijeka, pa onda da je Višća(kvalitet) baš zato pobjegao. Što znači da je bilo kvaliteta tu gdje ga nema za lijeka, po tebi. Spetlj'o si se sav u protekciji Safeta. Nit te sarkazam vadi, nit kontekst. :)

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 15 mar 2012, 03:15

gollum je napisao/la:Tu kvaliteta ima. A ja ne pričam o Zebi, nego općenito o tom prevelikom podcjenjivanju najboljih igrača iz naše lige. Gdje su počeli Hasagić, Šehić, Papac, Pandža, Rahimić, Ibričić, Zahirović, Alispahić, Maletić, Džeko...? Zamisli da je 2005. godina i da ovdje neko napiše: "E, ima jedan dobar mali u Želji, Džeko, zabija redovno, trebalo bi ga pozvati u reprezentaciju, neka bude tu, četvrti-peti napadač...". Kakvi bi komentari bili? Isti ovakvi. Kakva bolan naša liga, nemoj to, lako je u našoj ligi zabijati...I slično. A nikad ga nisu ni pogledali. O tome ja pričam.
Poredite neuporedivo. Edin Visca je mlad i perspektivan. A sta je to Zajko Zeba? U cvatu mladosti? Svi ti igraci, koje si naveo, su poceli u BiH ali su kao golobradi momci napustili drzavu i presli u jace lige. Ovdje se spominje pozivanje u reprezentaciju igraca koji su otisli iz BiH da bi se sto prije sto bolje vratili nazad i sada su "zvijezde" u fildzan ligi. Po nasoj ligi haraju povratnici i "starci". Kad nam prvi strijelci i asistenti budu golobradi momci onda cemo tad moci ozbiljno pricat o njihovom mogucem pozivu da barem budu uz A reprezentaciju....a nama Adilovic i Obuca prvi strijelci... :roll:

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2012, 03:24

Ti @iznudjeni jos haman ne kontas.A kako ces kad u stvari ne znas ni sta je kontekst ni sta sarkazam.
Sarkazam je u prvoj recenici i nesto u ostalim recenicama :mrgreen: a ti si frajo citirao samo pola druge recenice i znacenja znaci iz konteksta izvadio a da i ne znas sta si izvadio sisac moj.
Visca jeste kvalitet trenutno za nase podneblje i ligu,ali eto ni u BB kundurhundurspor nije standardan a u Zelji Tito i partija bio sa dvadestak godina.Pa onaj Bekric sto su ga u zlato kovali iz Koreje,preko Kazahstana po do Brijesce se vrnul :mrgreen:
I on ima kvalitet ali za bajramskog......
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 15 mar 2012, 03:32, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 15 mar 2012, 03:29

harishp je napisao/la:Ti @iznudjeni jos haman ne kontas.A kako ces kad u stvari ne znas ni sta je kontekst ni sta sarkazam.
Sarkazam je u prvoj recenici i nesto u ostalim recenicama :mrgreen: a ti si frajo citirao samo pola druge recenice i znacenja znaci iz konteksta izvadio a da i ne znas sta izvadio sisac moj.
Visca jeste kvalitet trenutno za nase podneblje i ligu,ali eto ni u BB kundurhundurspor nije standardan a u Zelji Tito i partija bio sa dvadestak godina.Pa onaj Bekric sto su ga u zlato kovali iz Koreje,preko Kazahstana po do Brijesce se vrnul :mrgreen:
I on ima kvalitet ali za bajramskog......
Ma 'ta ces, Amar ga poslao malo na izlet :mrgreen:

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 15 mar 2012, 18:06

Sheyi je napisao/la:a Mersudin Ahmetovic,napadac Volge..?

Neki dan Volga igra,a on se ganja po Kalesiji s nekom
igrao je u proslom kolu, usao na poluvremenu

http://rus.rfpl.org/index.php/match/index/8008" onclick="window.open(this.href);return false;

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 15 mar 2012, 20:14

harishp je napisao/la:eto ni u BB kundurhundurspor nije standardan a u Zelji Tito i partija bio sa dvadestak godina.
:lol: Reče poznavalac za lika koji je iz Želje otišao kao rezerva i postao jednim od najboljih igrača Istanbula. :lol: Dakle, baš obratno. A i dalje ne smiješ da kažeš koja ti je to tvrdnja bila sarkastična :lol: Klasika. Samo bježi od svoje provale :lol: Sad se potrudi da nađeš kakvu smisleniju repliku. Pitanje stoji: Koja tvrdnja ti je bila sarkastična? Ne znaš jadan šta pišeš, misliš, pa se tako onda i provaljuješ. Teško ti uvezati sve nebuloze, koje i ne misliš, već ih pišeš zbog Sušića. :) A nevezano za konkretnu provalu, imaš milion nekakvih postova, a nema ni pola rečenice smislene :lol: Šta ono reče za Vučkića?! Ne treba ga zvat, jer se niko nikad nije napio Fructala?! :lol: Neka tebe, treba i takvih na svijetu. Da se cijene ovi ostali.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2012, 20:31

@nikad izvini to jest @prinudjeni imas ga pravo.
Hajde sad na sisanje.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 15 mar 2012, 22:16

aleksandar_veliki je napisao/la:
harishp je napisao/la:@nikad izvini to jest @prinudjeni imas ga pravo.
Hajde sad na sisanje.
Vidi moj dobri pasa, ovakav post vise neces postavljati na forumu. Imao mali milion upisa ili nemao, ovo ti necu dozvoliti. Covjek te pojeo argumentima, a ti ovako odgovaras. Dakle, sada si samo upozoren, naredni put adio. I naravno, nema potrebe da odgovaras.
Koji argumenti?????
Visca u Zelji na fotelji,to jest na klupi,pa kako bi ga onda Turci kupili.Uostalom kako rekoh bio je visca Tito u Zelji jer je i ovaj eto sjedio u fotelji a bio glavni.Sto se tice BB kako moze biti najbolji igrac a nije standardan kakvi su to argumenti??
Post kao post uopste nije pisano na pokvarenu mastu,vec drugim redoslijedom.
U vezi sisanja i frizerskog salona to moras upitati @prinudjenog ili da ti ja citiram njegov post da bi skontao sustinu.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 15 mar 2012, 22:20

harishp je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
harishp je napisao/la:@nikad izvini to jest @prinudjeni imas ga pravo.
Hajde sad na sisanje.
Vidi moj dobri pasa, ovakav post vise neces postavljati na forumu. Imao mali milion upisa ili nemao, ovo ti necu dozvoliti. Covjek te pojeo argumentima, a ti ovako odgovaras. Dakle, sada si samo upozoren, naredni put adio. I naravno, nema potrebe da odgovaras.
Koji argumenti?????
Visca u Zelji na fotelji,to jest na klupi,pa kako bi ga onda Turci kupili.Uostalom kako rekoh bio je visca Tito u Zelji jer je i ovaj sjedio u fotelji a bio glavni.Sto se tice BB kako moze biti najbolji igrac a nije standardan kakvi su to argumenti??
Post kao post uopste nije pisano na pokvarenu mastu,vec drugim redoslijedom.
U vezi sisanja i frizerskog salona to moras upitati @prinudjenog ili da ti ja citiram njegov post da bi skontao sustinu.
I meni je bilo smijesno govorit da je Edin Visca najbolji u IBB a on sjedi na klupi. Ja koliko sam upucen u fudbal znam da najbolji igrac nije dzoker sa klupe, nego starter.

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 16 mar 2012, 03:35

Rekao sam da je jedan od najboljih, ne najbolji. Sam podatak da je donedavno bio prvi asistent kompletne lige znači da je i među najboljim u timu. Taman da ništa drugo ne gledamo. A sad što su oni 5 puta više para dali za Brazilca iz Litexa, pa pokušavaju i na silu da ga ožive, to je druga stvar. 30 mečeva u ligi, od toga 21 počeo(kao i zadnja tri meča). Neki bi to opisali kao standardno. Pogotovo u današnjem fudbalu, gdje se rotiraju i najbolji.

Koliko je Višća, zdrav i prav, odigrao minuta u zadnjem meču za Želju? 6(šest). Znači da se prodao sa statusom rezerve. Javi ako ima išta nejasno od ovoga što sam rekao. Ili ako poželiš da mi kažeš šta je bilo sarkastično u onom tvom vlastitom demantu. :)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 mar 2012, 04:05

Prinudjen je napisao/la:Rekao sam da je jedan od najboljih, ne najbolji. Sam podatak da je donedavno bio prvi asistent kompletne lige znači da je i među najboljim u timu. Taman da ništa drugo ne gledamo. A sad što su oni 5 puta više para dali za Brazilca iz Litexa, pa pokušavaju i na silu da ga ožive, to je druga stvar. 30 mečeva u ligi, od toga 21 počeo(kao i zadnja tri meča). Neki bi to opisali kao standardno. Pogotovo u današnjem fudbalu, gdje se rotiraju i najbolji.

Koliko je Višća, zdrav i prav, odigrao minuta u zadnjem meču za Želju? 6(šest). Znači da se prodao sa statusom rezerve. Javi ako ima išta nejasno od ovoga što sam rekao. Ili ako poželiš da mi kažeš šta je bilo sarkastično u onom tvom vlastitom demantu. :)
I opet ne stima,jedan od najboljih ce samo na klupu u slucaju povrede.Pare se vode i broje na terenu a ne po lijepim trepavicama.Ovaj ziv i zdrav i podosta puta na klupi prav.
U Zelji je vazda Zona -sumraka pa nikakvo cudo.Zadnji mec u Zelji odigrao sest minuta, ostale meceve je garant prodavao kospice i uspio u karijeri.Kao i Tito sto je uspio u karijeri bravara.Uostalom kad je i Dzeko bio kloc u prvom klubu,ovom je tih sest minuta i premija.Svaka minuta po cenera :mrgreen:
Ma lako je meni za Viscu, Visca ce i iskutarisati nekako,ali sta ces ti.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 16 mar 2012, 13:07

harishp je napisao/la: I opet ne stima,jedan od najboljih ce samo na klupu u slucaju povrede.
Izdvajam samo onaj dio posta, u kojem kao nešto tvrdiš. Da ne lutamo u potpuni besmisao, u koji pokušavaš pobjeći sa nekim mojim kutarisanjem, fructalom, frizerskim salonom itd.

Dakle, kako Aguero tako često završi na klupi kad je zdrav? Nije jedan od najboljih u Cityju? Opet, ako se usudiš objasniti šta je ondje bilo sarkastično, bujrum ;)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.