@Legenda
Zbunjen sam, da ti pravo kažem.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nuto nje, odvezuje ljude, uvijek biodanguba je napisao/la:nuto njegapovezuje ljude, bas je dobrica
Normalnohodža je napisao/la:
uvijek si bio gazda![]()
imat ćeš svoj vakuf
Ma pusti jeBianconeri1988 je napisao/la:Nuto ove i rječnika.![]()
![]()
@Legenda
Zbunjen sam, da ti pravo kažem.
Pa normalno žene od vas bježeLBJ MVP je napisao/la:Znači u Dylanu i meni je problem bio![]()
Devil je napisao/la:K'o i obicno ovaj jalijas iz Gorazda dezurni spamer.![]()
Sto bi rek'o Jovan Perisic,Nikada se promeniti nece.
Sta ih vise skupljas.legenda reala je napisao/la:Devil je napisao/la:K'o i obicno ovaj jalijas iz Gorazda dezurni spamer.![]()
Sto bi rek'o Jovan Perisic,Nikada se promeniti nece.
Kaže mi čoban iz Beograda![]()
![]()
Ej danas smo te tračali ja i Dubrava prevrni koju stranicu nazad![]()
![]()
Našo sam ti još dvojicu talenata, samo ih bilježim
Mustafa ef. Hodžićdanguba je napisao/la:i ne rekoste mi nejm...nista od vas
Štefko upravu je onaj purger, što kaže kako te vlast osililaDevil je napisao/la: Sta ih vise skupljas.
Mislis da ce neka budala doci u tu zabit da ih pogleda.![]()
dankehodža je napisao/la:Mustafa ef. Hodžićdanguba je napisao/la:i ne rekoste mi nejm...nista od vas
Jok,on je moj skaut.Ja i on cemo pare da zgrnemo,naravno pod uslov da ne skautuje Gorazdake.tanzla je napisao/la:Jel ovo legenda postao skaut Zvezde?
Jesam k umalo ti ne rekohtanzla je napisao/la:Jel ovo legenda postao skaut Zvezde?
ma kakvo plivanje, kajak i deritanzla je napisao/la:Prebacite se na plivanje, Drina fazoni, mozda tamo negdje cuci novi Felps, ili Torp.
Ima onaj pRaščić u Novom Pazaru.legenda reala je napisao/la:Jesam k umalo ti ne rekohtanzla je napisao/la:Jel ovo legenda postao skaut Zvezde?![]()
Štefko bez zajebancije, da ti treba rukometnih talenata ja bi ti našo, ovo je tako područje gdje svi znaju igrati rukomet .
Dok u fudbalu slabo, bilo je nekoliko momaka, jedan je u Zagrebu, jedan u Teplicama , 2-3 u Olimpicu i to je to
PRe da ce tamo naci novog Erica Musambania a ne Torpa.tanzla je napisao/la:Prebacite se na plivanje, Drina fazoni, mozda tamo negdje cuci novi Felps, ili Torp.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], kraljttbvb i 36 gostiju.