Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
danguba je napisao/la:pa sto nisi posl'o, *eb'o ga misne mogu ja da gledam u kuglu, da bih vidjela tekst
Steta svijum , a mislio sam da ima nadeEmir ZENICA je napisao/la:**** majku ova Hanka Paldum se nece pomiriti sa Nedom Ukraden![]()
![]()
Naleti ponekad i neki akademski građanin.danguba je napisao/la:sta je ovo, sve skolarci
Ima kako nema ,sve magistri sexologije.danguba je napisao/la:ima l' koji student tu, da je zaglavio?
HZ_ilidzaa je napisao/la:Nemam ideje kako se boriti protiv toga osim molitve.spielführer_21 je napisao/la: Zašto?
NajozbiljnijeFaraon iz Visokog je napisao/la:Jel ozbiljno?legenda reala je napisao/la:Ima hodžaFaraon iz Visokog je napisao/la:Imal ko ovdje da ide na Masinstvo ?
Ima hodža, koliko puta moram ponavljatidanguba je napisao/la:ima l' koji student tu, da je zaglavio?
nije iz Rogaticedanguba je napisao/la:je l' on iz Sa?
šta ti treba Faraonelegenda reala je napisao/la:Faraon iz Visokog je napisao/la:Imal ko ovdje da ide na Masinstvo ?
Najozbiljnije
Ima hodža, koliko puta moram ponavljatidanguba je napisao/la:ima l' koji student tu, da je zaglavio?
Nisi zar batalio, a ja sam vjerovo u tebe i nado se da ćeš postati inžinjerhodža je napisao/la:
Legendo, "odglavio" sam![]()
Pa ozbiljno i ja pitam, pa ti ne odgovarašdanguba je napisao/la:ozbiljno pitam, ba!