Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- IlPrincipe
- Kontakt:
Re: Serie A
a nebudul' im mogli dat još jedan za 85minuta nek se rane 

Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
dat ce jasta ce nego dat
i to u prvom 

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
adointer je napisao/la:dat ce jasta ce nego dati to u prvom

"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Eh ovaj par već mogu zaokružiti.
Samo trpaj

Samo trpaj

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
- IlPrincipe
- Kontakt:
kako primise glup gol 

Dajte ljudi, Udinese je ispo u prvoj utakmici
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
nije,proci ce ljudi 
edit:hoce mooda

edit:hoce mooda

- anton 1983
- Kontakt:
PUNKTIĆI:::TI; NU; NI; NADPROSJEČNO GICASTO DEBELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- IlPrincipe
- Kontakt:
ja radostianton 1983 je napisao/la:PUNKTIĆI:::TI; NU; NI; NADPROSJEČNO GICASTO DEBELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

opsesija je cudoIlPrincipe je napisao/la:ja radostianton 1983 je napisao/la:PUNKTIĆI:::TI; NU; NI; NADPROSJEČNO GICASTO DEBELI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nema potpisa
- anton 1983
- Kontakt:
Ne smijem Magičnog razočarat! 

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
- muha milanez
- Kontakt:
http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/l ... 71516.html" onclick="window.open(this.href);return false;Saurman je napisao/la:Ova sedmica je donijela potop italijana.
Tako nekako

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Pa normalno je da sam ne-razocaran. Kobasicarski kompleksi mi ne daju da budem u bedu.anton 1983 je napisao/la:Ne smijem Magičnog razočarat!

- anton 1983
- Kontakt:
Veliš KompleSEX?MaGiCa je napisao/la:Pa normalno je da sam ne-razocaran. Kobasicarski kompleksi mi ne daju da budem u bedu.

Aj šta se duriš? Moraš znat da sam u nekim stvarima profesor za tebe i kad to prihvatiš bilo bu ti lakše. Rat za koeficijent ne vodi se kroz jedan, tjedan, mjesec dana. On se vodi GODINAMA, zapamti to.

Neću te više zajebavati. Ionako sam to napravio jer si ti to tražio..Uživaj bez mog "spama".

- IlPrincipe
- Kontakt:
Hohohoh

Galliani : " Kod nas Sneijder nema mjesta "
"Rosoneri" odmah odgovorili na spekulacije o prelasku fudbalera Intera Wesley Sneijdera u Milan.
Corriere dello Sport je danas napisao da je cena za Snajdera između 20 i 25 miliona i da je Milan zainteresovan da ga dovede u svoje redove.
Čelnici Milana su brže-bolje demantovali ovakve glasine.
"Pročitao sam i ja to, ali već imamo dvojicu fantastičnih igrača na toj poziciji", rekao je Adriano Galliani.
"Urby Emanuelson i Boateng zaista dobro igraju, stoga smo dobro pokriveni na to poziciji", dodao je potpredsenik Milana.
jedan mali primjer kako se stvari odbijaju o glavu i primjer blagog licemjerstva u italijanskom fudbalu koji je doveo ovu ligu na niske grane.
Galliani: The Rossoneri official was also questioned about the European elimination of Inter, Napoli and Udinese this week.
“Unfortunately things have been going badly for a number of years now,” he said before this morning’s Champions League draw which saw Milan paired with Barcelona.
“Soon France and Portugal will overtake us in the rankings because 2006-07 points will be wiped out. Unfortunately this is the situation of Italian football
Snimljeni razgovor izmedju Meania i linijskog sudije,inace Meani je Galianijev "potrcko".
-doba calciopoli skandala
"In the end what counts is that you and Galliani are ok with the calls I make on the pitch so I can safely work next Sunday."
p.s. nema potrebe da ljudi u italijanskom fudbalu iz svih kluba se cude sto im je situacija ovakva, sami su izakulisnim radnjama i vlastitim sujetama doveli ligu na nivo francuske Ligue 1.
Galliani: The Rossoneri official was also questioned about the European elimination of Inter, Napoli and Udinese this week.
“Unfortunately things have been going badly for a number of years now,” he said before this morning’s Champions League draw which saw Milan paired with Barcelona.
“Soon France and Portugal will overtake us in the rankings because 2006-07 points will be wiped out. Unfortunately this is the situation of Italian football
Snimljeni razgovor izmedju Meania i linijskog sudije,inace Meani je Galianijev "potrcko".
-doba calciopoli skandala
"In the end what counts is that you and Galliani are ok with the calls I make on the pitch so I can safely work next Sunday."
p.s. nema potrebe da ljudi u italijanskom fudbalu iz svih kluba se cude sto im je situacija ovakva, sami su izakulisnim radnjama i vlastitim sujetama doveli ligu na nivo francuske Ligue 1.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ovi Talijani samo "namjestaju".
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
a svako vidio da je namjerno promasio