tim pricama ne treba omalovazavati zasluzen prolazak A.B.,koji evo u ovih vec 150 min igre vas ismijava i samo pokazuje da je u ovom momentu bolji protivnik

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Ma koliko ti hutbe drzao ovdje i pokusavao dokazati nesto sve to pada u vodu kada ja vise skocim kad` se Cleverley uhvati za nogu ili Rafael nego kada Giggs ima sansu.Io_Sono_Interista je napisao/la:ma to je cisto vadjenje i suplja prica,svako voli trofeje i pobjede a narocito SAF![]()
tim pricama ne treba omalovazavati zasluzen prolazak A.B.,koji evo u ovih vec 150 min igre vas ismijava i samo pokazuje da je u ovom momentu bolji protivnik
Koliko trebam puta ponoviti, pa sam je SAF rekao na pocetku kod ispadanja iz LP da bi bolje bilo po nas da ne moramo igrati ovo takmicenjeIo_Sono_Interista je napisao/la:ma to je cisto vadjenje i suplja prica,svako voli trofeje i pobjede a narocito SAF![]()
slani grad je napisao/la:veliki sam zaljubljenik Uniteda....u zadnjih 15 godina neznam dal sam propustio 15 Unitedovih tekmi....al poslije ovoga veceras cu da aminam da UEFA ima neku kaznu za ovakvo ponasanje na jednoj medzunarodnoj utakmici...zasluzili su da im se uskrati igranje LP sljedece godine...ja bi im to hladno odrezo...u redu je izgubit,bit losiji na terenu al sta je ovo jarane![]()
...jel oni znaju kolka armija ljudi ovo gleda i stoji iza ovog dresa
![]()
... o ovim g.o.v.n.a.r.i.m.a na terenu veceras necu rijeci da napisem
yebe mu mater,eto sta radi.eldo je napisao/la:zna li ko sta SAF-u znaci onaj fiffi cvjetic na sakou????
to sam i ja znao, ali sad bez zeze, nije ovo prvi put da vidim kod njega taj cvjetic???majestic24 je napisao/la:yebe mu mater,eto sta radi.eldo je napisao/la:zna li ko sta SAF-u znaci onaj fiffi cvjetic na sakou????
majestic24 je napisao/la:Mater vam...sad ste nasli igrati,10 minuta prije kraja
Ukucaj u google Remembrance Day i procitaj ako znas engleski.eldo je napisao/la:to sam i ja znao, ali sad bez zeze, nije ovo prvi put da vidim kod njega taj cvjetic???majestic24 je napisao/la:yebe mu mater,eto sta radi.eldo je napisao/la:zna li ko sta SAF-u znaci onaj fiffi cvjetic na sakou????
To je u znak sjecanja na one koji su svoje zivote izgubili u prvom i drugom svjetskom ratu, i to je tradicionalno kod svih engleza, taj simbol crvenog cvijetaeldo je napisao/la:to sam i ja znao, ali sad bez zeze, nije ovo prvi put da vidim kod njega taj cvjetic???majestic24 je napisao/la:yebe mu mater,eto sta radi.eldo je napisao/la:zna li ko sta SAF-u znaci onaj fiffi cvjetic na sakou????
Nisi bas najbolje upucen. Ali nevazno. Jednim dijelom si upravu.rio_Ferdy88 je napisao/la:To je u znak sjecanja na one koji su svoje zivote izgubili u prvom i drugom svjetskom ratu, i to je tradicionalno kod svih engleza, taj simbol crvenog cvijetaeldo je napisao/la:eldo je napisao/la:zna li ko sta SAF-u znaci onaj fiffi cvjetic na sakou????
to sam i ja znao, ali sad bez zeze, nije ovo prvi put da vidim kod njega taj cvjetic???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.