FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 mar 2012, 18:50

Rade, odrasti :!:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

TM87doboj
Kontakt:

Post Postao/la TM87doboj » 15 mar 2012, 18:52

rudar-ŽELJEZNICAR bio bih zadovoljan sa 0-3 uzevsi u obzir da nece biti MANIJAKA ni baklji :)
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna

Baltazar
Kontakt:

Post Postao/la Baltazar » 15 mar 2012, 18:55

zar ne postoji ni jedan pab ili kafic u sarajevu koji ima moja tv da se moze doci i gledati normalno

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 15 mar 2012, 18:59

arzaminjo je napisao/la: jel željo ima neke veze s ovim pofalickim , dal oni treniraju na umjetnoj pa mi stalno s njima prijateljske ??
Naravno da ima veze nekad prije rata je to bio kao "Zeljo B" tu su se juniori kalili ili ti po naski drugi tim Zelje ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 15 mar 2012, 19:17

slika
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 15 mar 2012, 19:28

Pa ako hoce da vrate raju na stadione nek naprave neku akciju ovako kao Zvezda,da neka losija utakmica protiv GOSK-a ili Kozare nije bitno budu dzaba.Da se prave neki popusti za penzionere,skolarce,studente,invalide i sl.Da naprave neki family paket,naprimjer kupis 5 karata za Jug za neki mozda 18 KM ili tako nesto.Da se napravi neki paket da kupis kartu koja ti moze vrijediti iduce tri tekme za neki 10-15 % manje.A ne da Amar sere po navijacima i suplje neke udara.Sad ce te vi udarit po tom da je kriv marketing, taj vas svemoguci Amar moze sve ovo preporuciti.Mislim da je sad primarno da se pusti Grbavica jednu utakmicu dzaba protiv Travnika sad je ona nekad na redu.Savrsena sansa termin u 3 sata i pustis dzaba i imas nekih 10 000 navijaca.Pa mozda se ovima sto ne dolaze svidi pa pocnu.Time ce se privuc jos najmanje 500 do 1000 stalni navijaca.
svoj ti pos'o !

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 15 mar 2012, 19:34

Grbavica moj zivot je napisao/la:Pa ako hoce da vrate raju na stadione nek naprave neku akciju ovako kao Zvezda,da neka losija utakmica protiv GOSK-a ili Kozare nije bitno budu dzaba.Da se prave neki popusti za penzionere,skolarce,studente,invalide i sl.Da naprave neki family paket,naprimjer kupis 5 karata za Jug za neki mozda 18 KM ili tako nesto.Da se napravi neki paket da kupis kartu koja ti moze vrijediti iduce tri tekme za neki 10-15 % manje.A ne da Amar sere po navijacima i suplje neke udara.Sad ce te vi udarit po tom da je kriv marketing, taj vas svemoguci Amar moze sve ovo preporuciti.Mislim da je sad primarno da se pusti Grbavica jednu utakmicu dzaba protiv Travnika sad je ona nekad na redu.Savrsena sansa termin u 3 sata i pustis dzaba i imas nekih 10 000 navijaca.Pa mozda se ovima sto ne dolaze svidi pa pocnu.Time ce se privuc jos najmanje 500 do 1000 stalni navijaca.
slažem se sa tobom u svemu, osim u tome da Amar sere i ostalo što si napisao.Amar je jedina svijetla tačka u ovom Želji, rad uprave se ne razlikuje mnogo od rada prošlih uprava.Tako da živ bio nemoj pljuvati po šefu, nego moli Boga u kojeg vjeruješ da Amar ostane što duže u Želji ;)
Zadnja izmjena: burazzz, dana/u 15 mar 2012, 19:36, ukupno mijenjano 1 put.
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 15 mar 2012, 19:35

nanek je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:Tako svaka čast :D

Eh ovako :D zanima me par stvari u vezi tekme u Prijedoru, jeli i tu tekmu prenosi Moja TV. ?? koliko ja znam prenose sve gostujuce tekme Želje i Sarajeva e sad posto pojedini nemaju bh.net adsl da li je moguce da ovi vrli forumasi koji imaju pristup Mojoj Tv pred utakmicu stave link kao sto se radilo i prije ?? :D
Sve ce to pintol da sredi ne brini :) Bit ce stream stopat ce al jbg :)
Eh to volim čuti, znači uzdamo se u pintola :D nema veze i prosli put je štopalo, bitno je da se moze pratiti koliko toliko :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 15 mar 2012, 19:36

burazzz je napisao/la: slažem se sa tobom u svemu osim, u tome da Amar sere i ostalo što si napisao.Amar je jedina svijetla tačka u ovom Želji, rad uprave se ne razlikuje mnogo od rada prošlih uprava.Tako da živ bio nemoj pljuvati po šefu, nego moli Boga u kojeg vjeruješ da Amar ostane što duže u Želji ;)
Ma nemam sta ja pljuvat on je svjetlosnu godinu ispred ostali,al mu je ona izjava bila supacka.Cekamo Amara da u penziju ode pa da mu sin preuzme.
svoj ti pos'o !

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 15 mar 2012, 19:47

SkyWallker je napisao/la:
nanek je napisao/la:
SkyWallker je napisao/la:Tako svaka čast :D

Eh ovako :D zanima me par stvari u vezi tekme u Prijedoru, jeli i tu tekmu prenosi Moja TV. ?? koliko ja znam prenose sve gostujuce tekme Želje i Sarajeva e sad posto pojedini nemaju bh.net adsl da li je moguce da ovi vrli forumasi koji imaju pristup Mojoj Tv pred utakmicu stave link kao sto se radilo i prije ?? :D
Sve ce to pintol da sredi ne brini :) Bit ce stream stopat ce al jbg :)
Eh to volim čuti, znači uzdamo se u pintola :D nema veze i prosli put je štopalo, bitno je da se moze pratiti koliko toliko :D
istekla mi je free licenca za ovaj jedan program pa se nadam da cu do subote skontat nesto da sve bude kako treba..
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 15 mar 2012, 20:00

Zadržite se na radetovom postu koliko god treba da shvatite da mi takvi ne trebamo biti.

Sad kad sam kupovao ulaznicu za Borac, kaže onaj debeli što prodaje, što je valjda usko vezan uz klub: "Đelo, treb'o si stavit 10 maraka, da se ne peglam s ovim kusurom". Mrtav ozbiljan. Ja mu kažem "valjda 5". On kaže: "Deset, deset." Ja kažem: "Da stavite 10, niko vam ne bi doš'o". On ne kaže ništa. Uglavnom, ovo govorim radi avlamija koji se pitao ko određuje cijene ulaznica.

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 15 mar 2012, 20:34

Prinudjen je napisao/la:Zadržite se na radetovom postu koliko god treba da shvatite da mi takvi ne trebamo biti.

Sad kad sam kupovao ulaznicu za Borac, kaže onaj debeli što prodaje, što je valjda usko vezan uz klub: "Đelo, treb'o si stavit 10 maraka, da se ne peglam s ovim kusurom". Mrtav ozbiljan. Ja mu kažem "valjda 5". On kaže: "Deset, deset." Ja kažem: "Da stavite 10, niko vam ne bi doš'o". On ne kaže ništa. Uglavnom, ovo govorim radi avlamija koji se pitao ko određuje cijene ulaznica.
Stvarno si previše navalio na cijenu karti. Isto ko da je 20km. Isto kao da daješ svaki dan osam maraka pa navalio na Bukija i ostale. Pauza je bila tri mjeseca i da su ljudi ostavljali po marku svaki dan mogli su svaku utakmicu ići na sjever i platiti osam maraka. Ako nećes imaš polugodinšnju ili godišnju i eto ga riješen problem. Samo za kup daš po osam maraka i to je samo dvije utakmice i zato ne vidim razlog da se toliko priča o kartama. Nismo mi neki papanski klub pa da nam karte budu tri marke kao nekima.
Potpis!

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 15 mar 2012, 20:37

Aldinn1 je napisao/la:
Prinudjen je napisao/la:Zadržite se na radetovom postu koliko god treba da shvatite da mi takvi ne trebamo biti.

Stvarno si previše navalio na cijenu karti. Isto ko da je 20km. Isto kao da daješ svaki dan osam maraka pa navalio na Bukija i ostale. Pauza je bila tri mjeseca i da su ljudi ostavljali po marku svaki dan mogli su svaku utakmicu ići na sjever i platiti osam maraka. Ako nećes imaš polugodinšnju ili godišnju i eto ga riješen problem. Samo za kup daš po osam maraka i to je samo dvije utakmice i zato ne vidim razlog da se toliko priča o kartama. Nismo mi neki papanski klub pa da nam karte budu tri marke kao nekima.
Ofirna ti je priča. Pričaj je onom kod koga prolazi.

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 15 mar 2012, 20:51

Jos jednom, cestitke Sirokom na otvorenoj igri na Grbavici !
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

Prinudjen
Kontakt:

Post Postao/la Prinudjen » 15 mar 2012, 20:52

Treba razumjet i Banjalučane. Teško je bit ofanzivan kad ti ne daju loptu.

niho1987
Kontakt:

Post Postao/la niho1987 » 15 mar 2012, 20:57

Savez će otpisati klubovima Premijer lige po 10.000 KM duga, pod uslovom da klubovi navedena sredstva investiraju u unapređenje infrastrukturnih uslova na stadionu. :D :D

Aldinn1
Kontakt:

Post Postao/la Aldinn1 » 15 mar 2012, 21:06

Prinudjen je napisao/la:
Aldinn1 je napisao/la:

Ofirna ti je priča. Pričaj je onom kod koga prolazi.
Znam ja da bi ti volio da sačuvaš istu ekipu pa dovedeš Samira Bekrića, Kerlu, Rivalda i da ti opet karta bude pet maraka.
Koliko para toliko muzike.
Mi imamo rezultate, imamo pojačanja..tako da ti je da priča o cijenama karata više nego smiješna.
Potpis!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 15 mar 2012, 21:19

Vjerovatno je malo glupo pitanje, al zanima me sta je sa Nijeminim ugovorom, je li potpisao produzenje ugovora?
Volim te Zeljo!!!

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 15 mar 2012, 21:23

zlatandr je napisao/la:Vjerovatno je malo glupo pitanje, al zanima me sta je sa Nijeminim ugovorom, je li potpisao produzenje ugovora?
glupo ti pitanje :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 15 mar 2012, 21:26

Prinudjen je napisao/la:Treba razumjet i Banjalučane. Teško je bit ofanzivan kad ti ne daju loptu.
Znaci placem :lol:

A jes' mi merak...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 29 gostiju.