E sad se ja pitam jel oni nemaju raspored nikako pa nose sve u školu ili je neki drugi problem

E čuj on da bude menadžer

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
dubrava je napisao/la:Koju poziciju igraš? Koja liga?alacious je napisao/la:Nema se vremena moj Dubrava,malo skola,malo fudbal i tak' prodje dan
jel ti treba manager
a i ta današnja djeca previše uče, što jest jest ,treba biti realan, filaju ih sa svakakvim glupostima.
Ma teško će on u fudbalu uspjeti ovdjedubrava je napisao/la:Ma samo polako.. Budi uporan i samo radi i trud će se isplatiti
vidi onog legende, u svašta bi se miješao, a ja se razumijem i u biznis, samo što on to ne zna, al et
legenda reala je napisao/la:Ma teško će on u fudbalu uspjeti ovdjedubrava je napisao/la:Ma samo polako.. Budi uporan i samo radi i trud će se isplatiti
vidi onog legende, u svašta bi se miješao, a ja se razumijem i u biznis, samo što on to ne zna, al et![]()
E sad jedino da ima dobrog menadžera pa da ga gdje utali![]()
Ma ja to, hoću malo tebe da isprovociram![]()
Razumiješ se ti u svašta, pišeš li još one ljubavne pjesme kad te kaka ostavi
E mali sad ga i ti pretjeraalacious je napisao/la:
Sto pitas Legendo,jel' te to kakav ostavio,pa si tuzan?![]()
Ma normalno, samo se treba truditi, samo ima jedan problem nekako je iz manje sredine teže se probiti do vrhadubrava je napisao/la:Ma znam da je teško, ali ne treba to na glas reći. Osim toga, rad i trud se uvijek isplati. Samo se sjetim onog momka sa ovog foruma koji je otišao u Rusiju. Treba uvijek gledati svijetle primjere i pozitivu. Talenta na ovim prostorima nikad nije manjkalo.
Eh, mene se teško da isprovocirati (i u zivotu), pogotovo sad otkako sam dio vlasti na forumu![]()
Ne pišem pjesme, ono je bilo samo za jednu posebnu ženu, nit ih više ganjam nit me zanimaju, samo sam se znanosti posvetio
Štefko se previše osilio otkako je u ušao u koalicijulegenda reala je napisao/la: Mene još teže![]()
Ma kakav ti i vlast, još nisi ni jedan ban dao![]()
Da vidiš Štefka kako prijeti po PDF Primera i onom Regionu
Ma haj sve to dobro, nego najgore što je počeo pisati i postove za druge forumaše na onom PDF Primeradubrava je napisao/la:Štefko se previše osilio otkako je u ušao u koalicijulegenda reala je napisao/la: Mene još teže![]()
Ma kakav ti i vlast, još nisi ni jedan ban dao![]()
Da vidiš Štefka kako prijeti po PDF Primera i onom Regionu![]()
![]()
Nisam dao ban jer ne mogu naravno, al sam neke preporučio za Banoviće, no sad necemo u to ulaziti
legenda reala je napisao/la:Haj što uče previše, što nose one ruksake na leđima, pa jbt ima 20 kila u njima.
E sad se ja pitam jel oni nemaju raspored nikako pa nose sve u školu ili je neki drugi problem![]()
![]()
E čuj on da bude menadžer
Ne mogu, tj.neću. Trebao bi otići na kraj grada (na zapad u Lučko, a ja zivim na istoku) da nas sve okupe specijalci pa da onda idemo do stadiona. A meni se neda ići na tekmu par sati prije i još proći kroz sve one njihove procedure.Tritolone je napisao/la:@dubrava - jel ides u subotu na jug ?![]()
Bogami ne bi ja rekaobazeni je napisao/la:![]()
naravno da imamo raspored
A šta ćeš škola,kuća,škola![]()
Ali brzo će raspust,pa će biti vremena za forum.Ali meni u 6. mjesecu praktički kreće raspust jer imam sve 5,pa oni zadnji 7-10 dana spavam na času.Učenje se isplati,ali je škola brate smara.
Nego šta ima kod vas ovi dana,nema odavno Limuntosa.
Sheyi je napisao/la:**** ti bhtelekom i moju tv i sve uposlenice
jedva cekao Besiktas da gledam kad ono Arene ne rado na moja tv
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.