Nisi samThunderstruck je napisao/la:Ja uvijek vjerujem.Rooney88 je napisao/la:Mislis, osim tebe.Thunderstruck je napisao/la:Ima l' ko da vjeruje u prolaz?Nema!

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Nisi samThunderstruck je napisao/la:Ja uvijek vjerujem.Rooney88 je napisao/la:Mislis, osim tebe.Thunderstruck je napisao/la:Ima l' ko da vjeruje u prolaz?Nema!
Iskreno brate ja veceras samo strepim od kakve povrede, daleko vise od samog ispadanja. Nek` se put ovdje zavrsi, prozvakali smo vec temu oko vaznosti Evropa lige tako da mi ispadanje, naravno ako do toga dodje, nece bas nesto tesko pasti, posebno pod uslovom ako u nedjelju "mlatnemo" Wolverhampton a Chelsea, u srijedu, uzme bar bod Arapima.Thunderstruck je napisao/la:Ja uvijek vjerujem.Rooney88 je napisao/la:Mislis, osim tebe.Thunderstruck je napisao/la:Ima l' ko da vjeruje u prolaz?Nema!
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theaterPatrice_Evra_3 je napisao/la:Što se večerašnjeg meča tiče, nekako sam mišljenja da United ne može biti dvaput nadigran u sedmici od jedne ekipe u EL. Ako i večeras nadigraju United, onda im stvarno svaka čast i puno sreće u nastavku takmičenja. Ponavljam, ne vjerujem da ih mogu dvaput nadigrat, ali vidjećemo.
Treba sačekat i da se sastavi objave, pa da se nešto više kaže, ali ja definitivno želim pobjedu. Okay, neću plakat ako se ispadne, ali kao navijač/fan želim pobjedu/prolaz u svakom meču, pa tako i večeras. Nekako sam uvjeren da se može proć', uz pravi pristup tj. ako ih Fergie dovoljno nabrije večeras.Uglavnom, ono od čega najviše strepim večeras je to kako ću podnijet objektivne komentatore u vidu dua Vugdalić-Hadžić.
Almost pogodih.Patrice_Evra_3 je napisao/la:Something like this.Thunderstruck je napisao/la:United travelling squad: Amos, De Gea; Evans, Evra, Fabio, Ferdinand, Rafael, Smalling; Carrick, Cleverley, Giggs, Park, Pogba, Scholes, Young, Valencia; Berbatov, Hernandez, Rooney, Welbeck
Po meni jako dobar sastav. Ovi igrači imaju mnogo iskustva u evropskim takmičenjima, što bi večeras moglo biti presudnoammarc je napisao/la:Ne svidja mi se sastav...Rooney sam u napadu ne moze nistaValencie nema ni na klupi ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.