FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BeyKopites
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BeyKopites » 15 mar 2012, 14:50

Šta mislite koliku ćemo kaznu dobiti zbog one bakljade i bacanja petardi na teren ??
Nije nam to trebalo :?
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 15 mar 2012, 15:03

BeyKopites je napisao/la:Šta mislite koliku ćemo kaznu dobiti zbog one bakljade i bacanja petardi na teren ??
Nije nam to trebalo :?
Baklje se vec odavno ne ubacuju u teren pa je tako i jucer bilo, sto se tiče petardi letjele su prema golmanu tako da mozda nekih 2.000KM otprilike sigurno ne vise od tog iznosa.
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 mar 2012, 15:12

SkyWallker je napisao/la: Baklje se vec odavno ne ubacuju u teren pa je tako i jucer bilo, sto se tiče petardi letjele su prema golmanu tako da mozda nekih 2.000KM otprilike sigurno ne vise od tog iznosa.
Pa dobro ako bude 2 k neće biti puno, al' mislim da bi trebali prestati sa takvim stvarima :)
-CaptainFantastic08-

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 15 mar 2012, 15:14

1:0 TM87 Zeba kralj 8-)
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 15 mar 2012, 16:17

Tako svaka čast :D

Eh ovako :D zanima me par stvari u vezi tekme u Prijedoru, jeli i tu tekmu prenosi Moja TV. ?? koliko ja znam prenose sve gostujuce tekme Želje i Sarajeva e sad posto pojedini nemaju bh.net adsl da li je moguce da ovi vrli forumasi koji imaju pristup Mojoj Tv pred utakmicu stave link kao sto se radilo i prije ?? :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

nanek

Post Postao/la nanek » 15 mar 2012, 16:34

SkyWallker je napisao/la:Tako svaka čast :D

Eh ovako :D zanima me par stvari u vezi tekme u Prijedoru, jeli i tu tekmu prenosi Moja TV. ?? koliko ja znam prenose sve gostujuce tekme Želje i Sarajeva e sad posto pojedini nemaju bh.net adsl da li je moguce da ovi vrli forumasi koji imaju pristup Mojoj Tv pred utakmicu stave link kao sto se radilo i prije ?? :D
Sve ce to pintol da sredi ne brini :) Bit ce stream stopat ce al jbg :)

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 15 mar 2012, 17:08

Postaviće se link ovdje kad dođe vrijeme utakmice ;)
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 15 mar 2012, 18:10

Neki ppk mi je obrisao komentar u vezi tih baklji,mora da je i on jedan od tih koji pale baklje i čine medvjeđu uslugu svom klubu prekidom utakmice,gušenjem naroda na toj tribini,te takve idiote treba na jug prebacit i tamo nek skaču pale lože vatru,a normalan svijet nek gleda pjeva i plješće svom timu,a ne na ovaj način,nit šta možeš čut nit vidit od dima bog te to u Evropi bi bili kažnjeni drastično.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 mar 2012, 18:13

Blagoje Bratić je napisao/la:Neki ppk mi je obrisao komentar u vezi tih baklji,mora da je i on jedan od tih koji pale baklje i čine medvjeđu uslugu svom klubu prekidom utakmice,gušenjem naroda na toj tribini,te takve idiote treba na jug prebacit i tamo nek skaču pale lože vatru,a normalan svijet nek gleda pjeva i plješće svom timu,a ne na ovaj način,nit šta možeš čut nit vidit od dima bog te to u Evropi bi bili kažnjeni drastično.
Ja nigdje nisam vidio baklje osim kod nas, znači diljem Evrope u svim jačim ligama to nije dozvoljeno al' et kod nas i u regionu jeste :?
Meni ne smetaju baklje sve dok se koriste pravilno i dok se drže dalje od terena :!:
-CaptainFantastic08-

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 15 mar 2012, 18:17

A i to je propust obezbjeđenja kod pretresa kako unesu te baklje ja ne mogu sok unijet u limenci,a kamoli baklju a oni i baklje i sve unesu,petarde bogove ko to mulja sve je to uvezano,lopovska posla.

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 15 mar 2012, 18:18

BeyKopites je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:Neki ppk mi je obrisao komentar u vezi tih baklji,mora da je i on jedan od tih koji pale baklje i čine medvjeđu uslugu svom klubu prekidom utakmice,gušenjem naroda na toj tribini,te takve idiote treba na jug prebacit i tamo nek skaču pale lože vatru,a normalan svijet nek gleda pjeva i plješće svom timu,a ne na ovaj način,nit šta možeš čut nit vidit od dima bog te to u Evropi bi bili kažnjeni drastično.
Ja nigdje nisam vidio baklje osim kod nas, znači diljem Evrope u svim jačim ligama to nije dozvoljeno al' et kod nas i u regionu jeste :?
Meni ne smetaju baklje sve dok se koriste pravilno i dok se drže dalje od terena :!:
onda ti to slabo gledaš prijatelju ;) U cijelom svijetu se još uvijek koristi pirotehnika, pa i u najjačim svjetskim ligama osim engleske premier lige zbog zakona ;) Čak i u ligi prvaka su se baklje koristile ove sezone.
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 mar 2012, 18:21

burazzz je napisao/la:
onda ti to slabo gledaš prijatelju ;) U cijelom svijetu se još uvijek koristi pirotehnika, pa i u najjačim svjetskim ligama osim engleske premier lige zbog zakona ;) Čak i u ligi prvaka su se baklje koristile ove sezone.
Ima pirotehnike, al' je raja valjda kulturna pa to ne zloupotrebljava... Sve se to koristi na pravilan način ;)
Naši jedva dočekaju priliku da nekom izbiju oči ili naprave neki incident ... :?
-CaptainFantastic08-

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 15 mar 2012, 18:28

Po tvojim komentarima se vidi da baš i ne ideš na utakmice Želje ;)
Čuj naši jedva čekaju da naprave belaj :? eto italijanski navijači su kulturni i oni uz upaljenu baklju čitaju knjige, ma daaaaaaj ;)

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 15 mar 2012, 18:33

burazzz je napisao/la:Po tvojim komentarima se vidi da baš i ne ideš na utakmice Želje ;)
Čuj naši jedva čekaju da naprave belaj :? eto italijanski navijači su kulturni i oni uz upaljenu baklju čitaju knjige, ma daaaaaaj ;)
:lol: :lol: :lol: to kralju ocitaj mu lekciju ,vidi se da je neki ko ne ide po utakmicama,baklje su se palile i palit ce se uvjek

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 mar 2012, 18:35

Bio sam 20-tak puta na Jugu i kad sam god bio bila je neka frka s bakljama i sl.
Sad ne idem cesto jer ne zivim u Sarajevu, al' kad odem idem na Sjever obavezno 8-)
-CaptainFantastic08-

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 15 mar 2012, 18:35

Rezervisti slavili, Ramić briljirao
Autor: FK Željezničar Datum: 15.03.2012.

Danas je pomoćnom terenu stadiona Grbavica odigrana prijateljska utakmica između Pofalićkog i rezervista Željezničara. Bolji je bio plavi tim koji je slavio uvjerljiv trijumf rezultatom 6:1. Strijelci golova za Želju bili su Smajić x2 i Elvir Čolić dok je strijelac tri gola bio najbolji pojedinac susreta Mirsad Ramić.

Menadžer Osim priliku je dao fudbalerima koji nisu igrali u sinoćnjem susretu sa Borcem, kao i juniorima.

Plava ekspedicija fudbalskog kluba Željezničar sutra će se zaputiti prema Prijedoru gdje će dočekati subotnji premijerligaški ogled sa domaćim Rudarom. Stručni štab imat će dosta prilika oko sastavljanja ekipe obzirom da pravo nastupa nemaju dva standardna stopera Jadranko Bogičević i Velibor Vasilić. Priliku bi trebali dobiti Semir Kerla i Josip Ćutuk, a otvorena je i varijanta sa Patrickom Gerhardtom na mjestu centralnog odbrambenog fudbalera.

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 15 mar 2012, 18:36

BeyKopites je napisao/la:Bio sam 20-tak puta na Jugu i kad sam god bio bila je neka frka s bakljama i sl.
Sad ne idem cesto jer ne zivim u Sarajevu, al' kad odem idem na Sjever obavezno 8-)
ti si bio 20-tak puta a ja 20 godina idem na jug i na gostovanja Želje i da ti kazem baklje su cool :D

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 15 mar 2012, 18:39

da nije navijanja za moj omiljeni klub i druzenja s rajom to ne bi bilo to,a sjever pali aparate i slika kada na jugu gori(a lafo imaju nesto protiv baklji) :lol: :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 15 mar 2012, 18:40

Opet priča o navijačima, ccc... :mrgreen:

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/re ... -briljirao

Ovaj Ramić kad igra na pripremama ili u prijateljskim uvijek dobar, a kad je zvanična sav nekakav mlitav i smotan. :mrgreen:

Piše da bi Nyema mogao zaigrati na štoperu, što mi se nimalo ne sviđa jer sjećamo se kako ga je prošle sezone levati onaj napadač iz Rudara, Nyema mi je sigurniji na poziciji defanzivnog veznog jer često zna ispasti 1 na 1 kad igra štopera i odmah belaj.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

arzaminjo
Kontakt:

Post Postao/la arzaminjo » 15 mar 2012, 18:43

ako gledas ligu prvaka moro si vidjet baklje ove godine npr bayern basel , napoli na svakoj utakmici , inter , milan itd .. to je sad neki trend u evropi a kod nas je to oduvjek ;) i neka nastave sto se mene tice , jel željo ima neke veze s ovim pofalickim , dal oni treniraju na umjetnoj pa mi stalno s njima prijateljske ??
Zadnja izmjena: arzaminjo, dana/u 15 mar 2012, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
21. nastala je ljubav .. FCŽ !
LA VECCHIA SIGNORA 1897

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: MukiBek, Pact1921 i 29 gostiju.