NK Široki Brijeg

bekicamir
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la bekicamir » 14 mar 2012, 23:18

Realno trebao je Velez pobjediti sa jednim golom ralike,ali u nogometu se ne gleda"realno" vec cinjenicno stanje...
Siroki los ,ma katastrofa igra,Velez da je imao napadaca po mjeri mogao je vec sada slaviti prolaz,publike veoma malo na stadionu sto je pokazatelj da narod u Sirokom nogomet jednostavno vise ne prati u tolikoj mjeri kao kosarku.
Bokovi SIlic i Jurcevic su dvije najlosije karike uz naravno uvijek slabog Ivankovica.
Jefton strasan igrac kao i mladi Coric.
U veleza obrana cijela na nivou ...da se jos igra nebi im siroki postigao gol iz igre,sreca njihova pa ga Renato nekako uvali u mrezu.
PS: Skipari?! :lol: :lol: :lol:

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 mar 2012, 01:18

Gledajući velicinu grada i posjetu ona nije ni loša.Kad je europa bude pun stadion.De mi reci tko to kod nas ima neku gledanaos da se moze pohvaliti.Jel to Zrinjski,Velez,Sloboda.... bilo tko???Svugdje prazni stadioni.Široki je glavni i bio i biti ce u Hercegovini sto se tiče sporta i to tako ostaje i u kosarci i u nogometu.Znam da bi neki voljeli da u nogometu ne postojimo,al to se nece dogoditi.Mi smo sve jači i jači.Škripari,s obziron na radni dan,vrlo dobri.Malo si pomješao aktere koji su igrali al nema veze.Ovo je odličan rezultat uz onakvu igru.Da sad ne nabrajam pojedinačno,tko je bio los tko nije.Drugo poluvrijeme su se barem borili.Onaj prvi pomocni nije za ovakvih utakmica.Pusti čovjek zaleđe 2 metra,i zamalo gol ne primismo.Rezultat se pise,nadam se nasem prolazu i nastavku borbe za duplu krunu.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 mar 2012, 01:21

Ja mislim da je Velez u prednosti ako ce mi onako igrati, odnosno vec je u prednosti. To je previse povuceno opet za renome Širokog i igrace kojima raspolaze. Ocekujem i prizeljkujem da se krene realizirati formacija s dva napadaca i da postanemo opasniji po gol protivnika, a ne samo onda kad ''moramo'', tj. kad ganjamo rezultat, pa onda se odjednom vidi da se moze i to vrlo lako. Kak god, lose smo izgledali prvo poluvrijeme, malo bolje drugo, al to je nedovoljno. Stigne se jos ispraviti, samo mora se promijeniti par stvari. Bajano ce biti dobar opet, samo ga vec treba ubaciti u sastav i pomalo, i nespreman ima ''potez vise'' od ostalih igraca.
...Život za Široki...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 15 mar 2012, 03:01

Svaka cast na fer i korektnoj tekmi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 15 mar 2012, 09:16

jestel se umorili :D :D kad se igra protiv zvijezde,imal povrijedenih igraca u kakvom sastavu nas docekujete.
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 mar 2012, 09:17

kimbo je napisao/la:Svaka cast na fer i korektnoj tekmi.
ništa novo za utakmice na Pecari ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 mar 2012, 13:46

astra1922 je napisao/la:jestel se umorili :D :D kad se igra protiv zvijezde,imal povrijedenih igraca u kakvom sastavu nas docekujete.
Nema umora, siroka klupa. 8-) Samo da je Karacic pocne koristiti kak spada. :D
Koliko znam ne konkurira jedino Dzidic i mozda Marciano, al imamo dosta alternativa na toj poziciji, od Serdarusica, pa tako i Jefthona koji je na terenu zadnje dvije utakmice objasnio ono sto sam govorio o njemu dok su se brojni pitali ''sta ce tu''.
...Život za Široki...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 15 mar 2012, 14:39

nece igrat: Ješe, Marciano, Džidić, Jefthon tako da smo u banani
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 mar 2012, 14:49

Cuj, kartoni? Za Marciana i Dzidica sam znao, nisam znao da Jese i Jefthon ne konkuriraju. A dobro, Serdarusic moze odigrati defanzivnog veznog bez problema, to ce biti ok, al Jese ce biti problem, no sredit ce se vec nesto.
...Život za Široki...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 15 mar 2012, 17:51

Kevin je napisao/la:nece igrat: Ješe, Marciano, Džidić, Jefthon tako da smo u banani
Ma ne mislim da smo u banani, ipak nam je Zvijezda protivnik, odma ih stisnut od 1.min i što ga prije uvalit
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 mar 2012, 20:14

Dane može komotno odigrati na stoperu.Čak,gledajuci ga u pripremnim utakmicama na toj poziciji je puno bolji nego kad igra vezu.U vezu staviti Kožulja :D ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 mar 2012, 20:16

Moze i Jefthon igrati stopera, Dane bi imam dojam napravio penal il crveni dobio. Kozulj je ofenzivni veznjak, ne znam gdje bi ga stavio u onom sustavu, jedino izbaciti Zakarica malo i nek pokusa s lijeve strane.
...Život za Široki...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 15 mar 2012, 20:21

ŠB_Fidelis je napisao/la:Moze i Jefthon igrati stopera, Dane bi imam dojam napravio penal il crveni dobio. Kozulj je ofenzivni veznjak, ne znam gdje bi ga stavio u onom sustavu, jedino izbaciti Zakarica malo i nek pokusa s lijeve strane.
Kožulj je neki dan igrao čak i lijevog bočnog.I nije to lose ni izgledalo.Momak duela nije izgubio i dok je igrao veznog.Zakarić malo stagnira a Ćorić kad hoce moze probiti ali i njemu izgleda kao da se neda dok mu netko s tribina ne sj... sve po redu.Zna li netko tko je dao golove za juniore u Tuzli??

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 15 mar 2012, 20:24

Pa moze igrati lijevog bez problema, samo meni ima vise smisla da su takvi igraci u sredini gdje mogu slati najbolje i najupotrebljivije lopte, al opet mlad je, moze biti fleksibilan i trkom biti na vise pozicija na jednoj domacoj utakmici, a sredina je ipak rezervirana za Wagnera ili Bajana.
Ćuže i Buhač.
...Život za Široki...

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 17 mar 2012, 10:15

ŠB_Fidelis je napisao/la:Moze i Jefthon igrati stopera, Dane bi imam dojam napravio penal il crveni dobio. Kozulj je ofenzivni veznjak, ne znam gdje bi ga stavio u onom sustavu, jedino izbaciti Zakarica malo i nek pokusa s lijeve strane.
Ja nisam gledao tog momka ali kako igra Zakarić u posljednje vrijeme ne može biti lošiji..
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 17 mar 2012, 12:25

Barney Stinson je napisao/la:
Ja nisam gledao tog momka ali kako igra Zakarić u posljednje vrijeme ne može biti lošiji..
Zakaric ce biti Igracina samo takva, ne treba njega izbacivati.. moje misljenje..
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 mar 2012, 12:56

Treba ak je u losijoj formi, a drugi u uzlaznoj, nece mu nista biti od par utakmica na klupi. To prirodno ide kod mladjih igraca.
...Život za Široki...

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 17 mar 2012, 12:57

Jefton isto ima kartone
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

SirAlexFerguson
Kontakt:

Post Postao/la SirAlexFerguson » 17 mar 2012, 15:43

Očekivao sam kiks Želje danas, mislim da smo prvenstvo izgubili
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 17 mar 2012, 15:51

SirAlexFerguson je napisao/la:Očekivao sam kiks Želje danas, mislim da smo prvenstvo izgubili
Ma tek početak prvenstva al eto, iz tvoje tastature u Božje uši :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: antibot, bvsic, itatabisine, N3R3D, Suki46, svemalim1, torbica i 55 gostiju.