FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Stadion Koševo je uvijek imalo lošu drenažu, nešto kao i Poljud u Splitu. Bez obzira na najavu lijepog vremena, teren će biti dosta lošiji od onog na Grbavici. To će otežati utakmicu koju igrate protiv GOŠKa. Poznato je da je ekipama koje se brane lakše igrati na takvim terenima.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
dzenan01 je napisao/la:Sarajevo ne upravlja stadionom već CSR, a oni su sposobni samo tako ...
Najbolje da igramo u Čitluku, ha ya .
Tamo je takvo lose fin.stanje jer mi radi tamo jedan clan familije da ce oni od Kosva dici ruke.Mozda po papirima stadionom upravlja CSR,a u drugom smislu sve pada na leda kluba.Ovaj snijeg ti je jedon od primjera.
Moze li informacija koliko se krecu cjene ulaznica kod vas ?
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... 20314086#2" onclick="window.open(this.href);return false;
Lose..
Lose..
FKŽ !
5km i 7 km zapadmagic je napisao/la:Moze li informacija koliko se krecu cjene ulaznica kod vas ?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
[youtube][/youtube]
Sta ces ovo je stvarno lose, a nisu ni na vrijeme poceli da ciste...

GOŠK istupa iz Premijer lige?
Upravni odbor GOŠKa donio je odluku o istupanju iz Premijer lige, koju treba potvrditi Skupština kluba, čija je vanredna sjednica sazvana za danas.
Glavni razlog. Sudija Midhat Arnautović, koji ih je pokrao u duelu sa Slavijom.
Odluka proslijeđena u NFSBiH - danas zasjeda Komitet za suđenje. Odluku Uprave GOŠKa niko iz Saveza nije želio komentarisati.
Izvor: D. Avaz.
Stavio sam na Vašu temu, jer slijedeću igrate protiv GOŠKa.?
Upravni odbor GOŠKa donio je odluku o istupanju iz Premijer lige, koju treba potvrditi Skupština kluba, čija je vanredna sjednica sazvana za danas.
Odluka proslijeđena u NFSBiH - danas zasjeda Komitet za suđenje. Odluku Uprave GOŠKa niko iz Saveza nije želio komentarisati.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
avlami97 je napisao/la:GOŠK istupa iz Premijer lige?

Isti slucaj ko na Grbavici, lezeran i neznalicki pristup kad je u pitanju sanacija i ciscenje terenaSIR je napisao/la:Sta ces ovo je stvarno lose, a nisu ni na vrijeme poceli da ciste...
- theprodigy
- Kontakt:
samo se kod nas moze naci da tereni budu pod snijegom nekoliko mjeseci, to nigdje nema. pa ni da zastite teren onim folijama (ovo sam vidio da talijani rade) bar to ne bi trebalo biti skupo, ako nisu neke posebne. a sto se koseva tice, juce sam bio i nije bas toliko los teren kao na slici i bice spreman do nedjelje
imam jedan prijedlog za sve nas. U nedelju ko god bude u prilici da ode na tekmu da velikim aplauzom pozdravimo Comora, volili ga ili ne, smetao on u ekipi ili ne, znao nabaciti ili ne moramo priznati da se bori za sveti dres. Iz tog razloga treba da ga podrzimo pa mozda ga bas krene. Nemamo nista od toga sto cemo mu nesto prigovarati zar nije ljepse da mu pruzimo podrsku dok god igra. Znamo svi da neke stvari zaista nezna ali ja se opet nadam da ce sto kazu stari ljudi nadoci u voznji pa vas tako molim da mu damo jedan veliki aplauz a vjerujem da ce i njemu biti drago jer nemogu se oteti utisku da on jos uvijek igra pod nekim grcom i strahom od navijaca. Hvala vam
- theprodigy
- Kontakt:
malo ti je smjesan prijedlog, ako bude dobar dobice aplauz, pa ja 

malo ti mene nisi skontao pa moram da ti kazem da sam mislio na aplauz prije utakmice na zagrijavanju ako uopste budes to gledao, znaci dati mu podrsku prije utakmicetheprodigy je napisao/la:malo ti je smjesan prijedlog, ako bude dobar dobice aplauz, pa ja

ma do sada bi nadoso i covjek koji se rekreativno bavi a ne profesionalno...
Comor na desnom beku nikada nece znati igrati ,makar trcao vise od svih..i sto prije vidim tog Tatomirovica na djelu prije cu biti smireniji i sretniji...Comor nek se izbori za mjesto u veznom redu...a dok je igrac Sarajeva od mene ce uvijek imati podrsku,al brate kad frajer ne zna ne zna..evo i ja cu se boriti al dzaba..il znas igrati na desnom beku il ne..
valjda je bitniji kolektiv od pojedinca prijatelju...
Sto se tice terena ,jos 3 i nesto dana imamo fore ,jos kad znamo da ce biti ovako vrijeme..ma sta vam je ..bice teren ko na Old Trafordu..

Comor na desnom beku nikada nece znati igrati ,makar trcao vise od svih..i sto prije vidim tog Tatomirovica na djelu prije cu biti smireniji i sretniji...Comor nek se izbori za mjesto u veznom redu...a dok je igrac Sarajeva od mene ce uvijek imati podrsku,al brate kad frajer ne zna ne zna..evo i ja cu se boriti al dzaba..il znas igrati na desnom beku il ne..

valjda je bitniji kolektiv od pojedinca prijatelju...

Sto se tice terena ,jos 3 i nesto dana imamo fore ,jos kad znamo da ce biti ovako vrijeme..ma sta vam je ..bice teren ko na Old Trafordu..

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Vi ste, sto se tice terena, postupili i gore od Želje.. Znači sve se vidjelo kako je ispalo sa Željinim stadionom, pa trebali ste onda i vi prije progurati čišćenje, ali eto opet nafakaši ste ispali, biće odlično vrijeme ovih dana, i puno prije će se osušiti teren nego Željin...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
A mozda su nasi pratili prognozu..Baja_Zvjerka je napisao/la:Vi ste, sto se tice terena, postupili i gore od Želje.. Znači sve se vidjelo kako je ispalo sa Željinim stadionom, pa trebali ste onda i vi prije progurati čišćenje, ali eto opet nafakaši ste ispali, biće odlično vrijeme ovih dana, i puno prije će se osušiti teren nego Željin...

FK SARAJEVO.
Koji je ovo klub po redu da ej najavio istupanje iz PLBiH? 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jedno 5:0 protiv goska ocekujem jer im trener nije vise odovic tako da su duplo slabiji
Trebali bi debitovati Diatta i Tatomirovic, dobro bi bilo da Suljic pocne umjesto Vucine.

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
malo je 5-0Sarajlijc@ je napisao/la:Jedno 5:0 protiv goska ocekujem jer im trener nije vise odovic tako da su duplo slabijiTrebali bi debitovati Diatta i Tatomirovic, dobro bi bilo da Suljic pocne umjesto Vucine.

Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...