Obratite paznju na 1:20

Kako slave iza ovi securitasi,prvi su mi oni zapali za oko

hahhahahaha najjaci su

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
nanek je napisao/la:[youtube][/youtube]
Obratite paznju na 1:20![]()
hahhahahaha najjaci su
nanek je napisao/la:[youtube][/youtube]
Obratite paznju na 1:20![]()
Nije djelovao naivno, djelovao je smiješno!TM87doboj je napisao/la:Blaf
Željo dobar ali Borac nije djelovao nimalo naivno kad primi loptu , očekujem u revanšu dobru tekmu i naravno prolaz dalje
de svega ti obrazlozi ovu recenicu " Borac nije djelovao nimalo naivno kad primi loptu"
like nek si mu odg......likusa je napisao/la:nek ti mama ide do kuhinjeburazzz je napisao/la:haj ti malo do kuhinjelikusa je napisao/la:Ja se samo pitam zasto se spustati na taj nivo ? Zast vracati istom mjerom pa valjda smo kulturniji,valjda imamo dovoljno drugih pjesama ! Koga ba briga za cetnike i ostalo ! Kazem vam ljudi okolo komentarisu kako radi toga nece vise doci pa jbt jel nam to treba
btw. O Zebi ne treba ni pricatitakodje Nyema kapa dole kako se covjek bori ! Adilovic pod hitno naucit se padati i anuciti primati loptu
!Imam vise utakmica od tebe pogledanih i iz vremena kada nije bilo onakvog navijanja ! Kada se pjevalo Ja sam lud,ja sam jak itd! Nasao si reci ko treba do kuhinje
Jbg napadali ljudiellaxaz je napisao/la:"Iako ofanzivno orijentisani, banjalučani nisu uspjeli postići gol, što je bio osnovni cilj..."![]()
http://www.fkborac.net/sajt/izvjestaji/ ... 4/03/2012/" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.