FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Keenan.-
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Keenan.- » 14 mar 2012, 20:42

Sarajlijc@ je napisao/la:Nego ona furka psovanje majke kad golman napucava loptu je prejaka , jeste i to ukrali od nekoga ? :mrgreen: :mrgreen:
Vi "argentinci" ste kvalitentiji u kopiranju od nas :lol:
FK Željezničar
Chelsea FC

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 14 mar 2012, 20:43

Ali kakvo slavlje nakon gola Zebe, pa ovako nismo slavili ni kad ga je Bešlija zabio Sheriffu. :mrgreen: :lol:

Ova pobjeda je toliko bitna sa samo samopouzdanje, još ako se uzme u obzir da smo do iste došli sa igračem manje, imam osjećaj da će Rudar primiti sigurno 3 komada. 8-)

Drago mi je zbog Zebe, danas je igrao mnogo bolje nego protiv Širokog, pa i Bekrića, fino su kombinirali njih dvojica u par navrata, teren se malo popravio i Zeba odmah duplo bolji. :mrgreen:

Možete pričati šta hoćete mene je i Selimović dojmio posebno kad je prešao da igra napadača, s njim u špicu smo izgledali opasnije, dobro se zagradio par puta iako je fizički inferiorniji u odnosu na štopere Borca.

Fakat imamo jaku ekipu, napisao sam to protiv Širokog napisat ću i večeras, ova ekipa nema slabe tačke, barem za naše uslove.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 mar 2012, 20:45

Bianconeri1988 je napisao/la:Ali kakvo slavlje nakon gola Zebe, pa ovako nismo slavili ni kad ga je Bešlija zabio Sheriffu. :mrgreen: :lol:

Ova pobjeda je toliko bitna sa samo samopouzdanje, još ako se uzme u obzir da smo do iste došli sa igračem manje, imam osjećaj da će Rudar primiti sigurno 3 komada. 8-)

Drago mi je zbog Zebe, danas je igrao mnogo bolje nego protiv Širokog, pa i Bekrića, fino su kombinirali njih dvojica u par navrata, teren se malo popravio i Zeba odmah duplo bolji. :mrgreen:

Možete pričati šta hoćete mene je i Selimović dojmio posebno kad je prešao da igra napadača, s njim u špicu smo izgledali opasnije, dobro se zagradio par puta iako je fizički inferiorniji u odnosu na štopere Borca.

Fakat imamo jaku ekipu, napisao sam to protiv Širokog napisat ću i večeras, ova ekipa nema slabe tačke, barem za naše uslove.
Najjaci dio trci Guso s vrha juga na kraj sjevera da slavi :lol:
Željeznicar za život cijeli !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 mar 2012, 20:45

Samo da se teren oporavi... pa to ce biti ona apsolutna dominacija ...raspsodija u plavom... najljepse cemo igrati u BiH i sire... :) To odgovorno tvrdim.... Zeba i Bekric PUN POGODAK... ;) ;) Nyema strasan borben... Vernes me pozitivno iznenadio u drugom poluvremenu...Cola i Kvesa beton obojica polako izrastaju u igracine prave, pogotovo Kvesa... Boljeg lijevog beka nismo imali ne pamtim... kvesa je za kuduza npr. izmislio fudbal...sto se tice nasih bekova...Jos samo da se Adil malo dozove i jooooooj HVALA TI BOŽE ŠTO VOLIM LJOŽE!

@sarajlijice
Hajmo ne glumi ovdje nekog intelektualca konstantno nemas ni 14 godina samo meljes o stvarima o kojima pojma nemas...sad opcentio govorim...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 mar 2012, 20:46

Nisam stigao na utakmicu zbog posla. Gledao u kafani od 20-te minute. Moram reći da sam oduševljan igrom Želje u ove dvije utakmice (protiv Širokog bio na Grbavici). Pogotovo večeras. Lopta ide po zemlji ko da je tepih. Čak se i akcije prave i to lijepe od noge do noge s vremena na vrijeme. Kad kažem oduševljen to ne znači da mislim da smo bolji od Barselone, nego da smo s obzirom na kvalitet terena izdominirali ekipu koja je jedna od tri najbolje u ovoj našoj ligi. Željo napreduje iz dana u dan i ne znam št ahoće više ovi razno razni stručnjaci kojima nije dobro ni da je Željo u grupi lige prvaka. Rekli bi joj ispadosmo od Reala a mogli smo da nije Gušo debil ili ovaj debil i onaj debil.
Ovim dolazim i do teme navijači. Kod nas je poznato da kad klub naglo skoči onda se raja naloži, a poslije kad ide lagano onda je to normalno i nema potrebe da se dolazi. Raja se zasiti gledati iste klubove. Umjesto da j eobratno da se sada daje još veća podrška. Neko je pomenuo KK Bosna. Euforija ušli u NLB ligu i raja haos. Puna dvorana. Već sljedeća godina svi hoće da je Bosna među četiri najbolje pa dolaze samo protiv Partizana, Zvezde, CIbone. Opet sljedeće godine manje raje i protiv ovih velikana i već se j.b. mater itd itd. Ja sam čovjek koji je trenirao košarku pa znam o čemu govorim. Imamo i primjer RK Bosna. Euforija bila kad se prvi put ušlo u ligu prvaka i kad se igralo polufinale Kupa kupova a poslije toga je to normala. Očekuje se da smo egal sa Barsom pa na tu utakmicu dođe samo 1000-2000 ljudi. Ej protiv Barse džaba ulaz bio čini mi se. Tako je bilo i sa Željom u prvom Amarovom mandatu. Ali raja ovdje ne shvata da je mala razlika da od desetog na tabeli dođeš među prva tri i uzmeš titulu, a da treba vremena i vremena da postaneš Dinamo. E pa dragi moji Dinamo možemo biti samo ako sad damo podršku više nego ikad. I zato ću se boriti za Amara i ne dam ovu Upravu kakva je da je jer hoće bolje i želi bolje i bit će bolja pa i po cijenu da se pojedinci zamjene. Jer kad klub bude jačao trebaju i bolji administrativci. Sad zasad su dobri i ovi. KK Bosna je propala jer je DIno došao do svog limita i umjesto da ga zamjeni neko bolji oni dovedu Bukvu (prezime mu sve govori) koji pored svega nije imao ni političku podršku za razliku od DIne. Mi sad u Želji imamo jake ljude. Ovdje treba imati ljude koji imaju jake veze i to mi imamo.Kad budemo za Evrope onda ovima dodati i Mešu i Mirsu Baljića i ovog i onog. Treba nam i PR i expert za marketing ali to ide kasnije kad klub bude imao love. Marketing mi je uža specijalnost tako da znam o čemu pričam.
Naravno ima i pogrešnih poteza. Naprimjer, vidim protiv Širokog kupio čovjek kartu za sebe i za dijete. Pa zar ne možemo kad su karte 8 KM pustiti djecu. Zar ne možemo djeliti karte po osnovnim školama. Naravno da bi djeca došla klub mora raditi i sa ovim što vode navijanje. Izbaciti psovke i ove glupe pjesme gdje se samo psuje. Izbaciti baklje, topovske udare. Pa čovječe ja se i sad trznem kad ono pukne (ostalo od rata) Zabraniti da na stadion ulaze indijanci koje prati 20 policajaca (ovo je i do MUP-a debilnog). Napraviti atmosferu da raja koja gleda TV poželi doći na tekmu. Vole raja Želju. Ja sam bio u kafani danas sa pet šest mladića. Pojedoše se za Želju. Prvi put ih vidim. Ali nisu otišli na tekmu. Što? Bosna nije privukla raju plakatima nego je Dino radio sa navijačima. Tu su bili MAi i kompanija ako se dobro sjećam ali je on sa njima pričao. Kad su god počeli sa ružnim navijanjem utišavao ih itd itd. I tako privukao ostalu raju.
Pa naprimjer zašto se sad nije mogao napraviti paket karata za raju koja nema polugodišnju. Ulaz za dvije tekme (BOrac i Široki) 12 ili 10 KM. Ko ima plugodišnju može kupiti kartu protiv Borca za 5 KM. Naravno za to bi trebalo i da se napravi polugodišnja sa imenom i prezimenom i slikom. Pa na nju imaš popust u fan shopu itd itd.
Ima sad i do vremena hladno je jbg. Ja sam se smrznuo protiv Širokog a kako je tek večeras bilo. NSBiH stavi termin kupa sad. Pa kup se može igrati ako ništa i za mjesec jer ima dovoljno vremena. Mogao bi ja o svemu još satima pisati ali bojim se da će me čuti samo onaj momak malta071 ili tako nešto koji me je jedini citirao prošli put.

Znam opširan sam i zato neću više. Nadam se da će neko imati strpljena da i mene pročita a ne samo da odgovarate ovima što provociraju i što traže dlaku u jajetu. Manijaci.ba uživajte u Želji i bodrite ga sada više nego ikada

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 14 mar 2012, 20:46

likusa je napisao/la:Najjaci dio trci Guso s vrha juga na kraj sjevera da slavi :lol:
I onda kazu Guso ne'a vise kondicije :lol:
FK Željezničar
Chelsea FC

krkacina
Kontakt:

Post Postao/la krkacina » 14 mar 2012, 20:54

Igraci odlicni, pocetak je i bit ce ovo puno bolje. Imamo dosta dobru ekipu.
Navijaci odlicni, ali mi fakat nisu vise jasni primitivci koji spominju majke cetnicke, i psuju golmanu nakon izbijanja lopte. Ljudi moji to je takav primitivizam da je to nevjerovantno..

Pomenuo bih nesto vezano za posjetu. Procitao sam one Osimove izjave , koje su mozda bile ironicne , a mozda i nisu.
Jedno pitanje za upravu, sta su to oni napravili da se motivisu navijaci da dodju na utakmicu. Pa onaj stadion izgleda ko kokosinjac. Sramota da je snijeg pao prije mjesec dana da se nisu nasli ljudi koji ce ocistiti i srediti stadion. Pa sta oni hoce , da se dolazi u cizmama do koljena da bi se Zelju gledalo.

Ljudi hoce promjene , ljudi hoce da vide kvalitet, da se radi na nekom poboljsanju. Hoce da im je lijepo kad dodju na utakmicu. Pa ipak Zeljo je neko ime ovdje. NIje samo igracki kadar koji motivise dolazak na tribine, nego i sve ono sto se desava oko kluba. Osim i ekipa oko njega rade dobro, ovi iz uprave neprofesionalizam teski , na zalost.

bogy_tm87
Kontakt:

Post Postao/la bogy_tm87 » 14 mar 2012, 21:06

zaboljisportuBiH je napisao/la:Nisam stigao na utakmicu zbog posla. Gledao u kafani od 20-te minute. Moram reći da sam oduševljan igrom Želje u ove dvije utakmice (protiv Širokog bio na Grbavici). Pogotovo večeras. Lopta ide po zemlji ko da je tepih. Čak se i akcije prave i to lijepe od noge do noge s vremena na vrijeme. Kad kažem oduševljen to ne znači da mislim da smo bolji od Barselone, nego da smo s obzirom na kvalitet terena izdominirali ekipu koja je jedna od tri najbolje u ovoj našoj ligi. Željo napreduje iz dana u dan i ne znam št ahoće više ovi razno razni stručnjaci kojima nije dobro ni da je Željo u grupi lige prvaka. Rekli bi joj ispadosmo od Reala a mogli smo da nije Gušo debil ili ovaj debil i onaj debil.
Ovim dolazim i do teme navijači. Kod nas je poznato da kad klub naglo skoči onda se raja naloži, a poslije kad ide lagano onda je to normalno i nema potrebe da se dolazi. Raja se zasiti gledati iste klubove. Umjesto da j eobratno da se sada daje još veća podrška. Neko je pomenuo KK Bosna. Euforija ušli u NLB ligu i raja haos. Puna dvorana. Već sljedeća godina svi hoće da je Bosna među četiri najbolje pa dolaze samo protiv Partizana, Zvezde, CIbone. Opet sljedeće godine manje raje i protiv ovih velikana i već se j.b. mater itd itd. Ja sam čovjek koji je trenirao košarku pa znam o čemu govorim. Imamo i primjer RK Bosna. Euforija bila kad se prvi put ušlo u ligu prvaka i kad se igralo polufinale Kupa kupova a poslije toga je to normala. Očekuje se da smo egal sa Barsom pa na tu utakmicu dođe samo 1000-2000 ljudi. Ej protiv Barse džaba ulaz bio čini mi se. Tako je bilo i sa Željom u prvom Amarovom mandatu. Ali raja ovdje ne shvata da je mala razlika da od desetog na tabeli dođeš među prva tri i uzmeš titulu, a da treba vremena i vremena da postaneš Dinamo. E pa dragi moji Dinamo možemo biti samo ako sad damo podršku više nego ikad. I zato ću se boriti za Amara i ne dam ovu Upravu kakva je da je jer hoće bolje i želi bolje i bit će bolja pa i po cijenu da se pojedinci zamjene. Jer kad klub bude jačao trebaju i bolji administrativci. Sad zasad su dobri i ovi. KK Bosna je propala jer je DIno došao do svog limita i umjesto da ga zamjeni neko bolji oni dovedu Bukvu (prezime mu sve govori) koji pored svega nije imao ni političku podršku za razliku od DIne. Mi sad u Želji imamo jake ljude. Ovdje treba imati ljude koji imaju jake veze i to mi imamo.Kad budemo za Evrope onda ovima dodati i Mešu i Mirsu Baljića i ovog i onog. Treba nam i PR i expert za marketing ali to ide kasnije kad klub bude imao love. Marketing mi je uža specijalnost tako da znam o čemu pričam.
Naravno ima i pogrešnih poteza. Naprimjer, vidim protiv Širokog kupio čovjek kartu za sebe i za dijete. Pa zar ne možemo kad su karte 8 KM pustiti djecu. Zar ne možemo djeliti karte po osnovnim školama. Naravno da bi djeca došla klub mora raditi i sa ovim što vode navijanje. Izbaciti psovke i ove glupe pjesme gdje se samo psuje. Izbaciti baklje, topovske udare. Pa čovječe ja se i sad trznem kad ono pukne (ostalo od rata) Zabraniti da na stadion ulaze indijanci koje prati 20 policajaca (ovo je i do MUP-a debilnog). Napraviti atmosferu da raja koja gleda TV poželi doći na tekmu. Vole raja Želju. Ja sam bio u kafani danas sa pet šest mladića. Pojedoše se za Želju. Prvi put ih vidim. Ali nisu otišli na tekmu. Što? Bosna nije privukla raju plakatima nego je Dino radio sa navijačima. Tu su bili MAi i kompanija ako se dobro sjećam ali je on sa njima pričao. Kad su god počeli sa ružnim navijanjem utišavao ih itd itd. I tako privukao ostalu raju.
Pa naprimjer zašto se sad nije mogao napraviti paket karata za raju koja nema polugodišnju. Ulaz za dvije tekme (BOrac i Široki) 12 ili 10 KM. Ko ima plugodišnju može kupiti kartu protiv Borca za 5 KM. Naravno za to bi trebalo i da se napravi polugodišnja sa imenom i prezimenom i slikom. Pa na nju imaš popust u fan shopu itd itd.
Ima sad i do vremena hladno je jbg. Ja sam se smrznuo protiv Širokog a kako je tek večeras bilo. NSBiH stavi termin kupa sad. Pa kup se može igrati ako ništa i za mjesec jer ima dovoljno vremena. Mogao bi ja o svemu još satima pisati ali bojim se da će me čuti samo onaj momak malta071 ili tako nešto koji me je jedini citirao prošli put.

Znam opširan sam i zato neću više. Nadam se da će neko imati strpljena da i mene pročita a ne samo da odgovarate ovima što provociraju i što traže dlaku u jajetu. Manijaci.ba uživajte u Želji i bodrite ga sada više nego ikada
uh kako dobar post. Razumijes se u svoj posao svaka cast ! sve sto si rekao si upravu 100% ,pogotovo kad govoris o marketingu , mislim da tu ima mjesta za OGROMAN napredak, ali u nasem klubu ( sa moje perspektive) se gleda samo na pare , gdje je amar dobar kolko je dobar gdje moze da se ustedi itd. to jeste pozitivno, ali se ne moze stalno pricat da navijaci ne dolaze u ogromnoj mjeri , kad se ne radi na tome , to mi nije jasno , mogu ja sad pricat do sutra ako nista ne poduzimam a za to bi trebala biti zaduzena jedna jaka marketinska agencija unutar kluba a to bi odma znacilo odvajati vise para ali toga nema nazalost. Buki vodi marketing a amar prica kako nema navijaca :roll:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 mar 2012, 21:08

nime_tm87 je napisao/la:Samo da se teren oporavi... pa to ce biti ona apsolutna dominacija ...raspsodija u plavom... najljepse cemo igrati u BiH i sire... :) To odgovorno tvrdim.... Zeba i Bekric PUN POGODAK... ;) ;) Nyema strasan borben... Vernes me pozitivno iznenadio u drugom poluvremenu...Cola i Kvesa beton obojica polako izrastaju u igracine prave, pogotovo Kvesa... Boljeg lijevog beka nismo imali ne pamtim... kvesa je za kuduza npr. izmislio fudbal...sto se tice nasih bekova...Jos samo da se Adil malo dozove i jooooooj HVALA TI BOŽE ŠTO VOLIM LJOŽE!

@sarajlijice
Hajmo ne glumi ovdje nekog intelektualca konstantno nemas ni 14 godina samo meljes o stvarima o kojima pojma nemas...sad opcentio govorim...
Da i mali Benjamin je odličan, sve kako treba, samo jedna prava špica , Selimović ništa, slabiji iz svakog duela, ostao je kadet, slabo drži do sebe , Zeba je kralj...konstatno je najbolji, a to se traži.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 14 mar 2012, 21:10

Odlicna igra i dobar rezultat pred revans u Banja Luci. Zadovoljan sam. Igramo borbeno, cvrsto i da je malo bolji teren to bi izgledalo daleko leprsavije. Borac je odigrao kako sam i ocekivao, tvrdo i povuceno.
Bez obzira na statistiku Borac je po meni takticki odigrao solidnu partiju.
Od nasih ne bih nikoga posebno izdvojio jer su svi bili na visini zadatka. Istina, Bogi je malo brzopleto i nepromisljeno dobio zuti sto je na kraju doprinjelo crvenom. Kod mene ima kredita i ne mogu mu zamjeriti. Nadam se samo da ce iz ove greske nesto nauciti.
Zajko Zeba....majstor!

Sto se tice navijanja, mislim da bilo kakvom obliku nacionalizma nije mjesto na tribini pa u tom kontekstu osudjem danasnje skandiranje igracima Borca. Takodjer, prekidati utakmicu u momentima kada dominiramo je besmisleno, kontraproduktivno i na kraju krajeva seljacki.

Zelju i nas, Zeljine navijace, je uvijek krasila posebnost u svakom smislu. Bili smo omiljeni gdje god smo se pojavljivali. Za Zelju su oduvijek navijali i igrali i jugosloveni i bosanci i hercegovci i bosnjaci i hrvati i srbi i slovenci i makedonci i madjari i austrijanci i jevreji i romi i klerici i ateiste i demokrate i komunisti i liberali i radikali ali nikad, ama bas nikad, nismo vrijedjali nikoga. Zbog toga su nas volili svi i danas nas vole.
Nacionalizam na tribini nas moze samo unistiti a nista nam dobro nece donijeti. Moramo biti primjer drugima. Osim i momci to rade na terenu mi moramo na tribinama. Kraj price
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 mar 2012, 21:26

Kada bi cijelu sezonu ovako postovali sveti dres i u njemu ostavljali srce i borili se na terenu kao u dvije zadnje utakmice ja im ne bi zamjerio ni da ne osvojimo nista.Ova igra i ovaj odnos prema klubu je mnogi bitniji nego i jedna titula.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 14 mar 2012, 21:27

slika
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 14 mar 2012, 21:47

Joj jesam skakao nakon gola ZZ-a kao da sam na bingu milioncic dobio :D podrska sa tribine je bila solidna, teren mi je puno bolje izgledao nego u subotu. sve u svemo prezadovoljan sam :D
Volim te Zeljo!!!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 14 mar 2012, 21:51

Sta da kazem.Zasluzili su momci duplo vecu podrsku...
Igra u kojoj se pobjednik zna :)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 14 mar 2012, 21:53

Na danasnjoj tekmi me odusevio odnos igraca prema dresuigrali su i borili se koliko je teren dozvoljavao svaka im cast. Fakat su igrali srcem svi do jednog. Moram se osvrnuti na sudiju on mi je malo pokvario dojam taj covjek ko da je kosarkaski sudija, a ne fudbalski. Nikako da skontam ove nase sudije svaki kontakt ama bas svaki sviraju, pa pusti malo da se igra razvije covjece fudbal je muska igra. Jos da se taj segment popravi uz uslove za igru (terene inace) gledali bi definitivnomnogo bolji fudbal i sa igracima koje trenutno imamo u ligi.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 mar 2012, 22:09

ZZ-top :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Борац Бања Лука 1926
Kontakt:

Post Postao/la Борац Бања Лука 1926 » 14 mar 2012, 22:09

Zasluženo ste pobjedili nema šta :!:

Valjda se Baja dozvo pameti pa će u Banjoj Luci navaliti od samog početka. Od bunkera nema ljeba, očigledno.

Uzdravlje do 4 aprila.
"? ' & рано $,? ' " у / прође"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 mar 2012, 22:12

& & ? 1926 je napisao/la:Zasluženo ste pobjedili nema šta :!:

Valjda se Baja dozvo pameti pa će u Banjoj Luci navaliti od samog početka. Od bunkera nema ljeba, očigledno.

Uzdravlje do 4 aprila.
Pa da vi inace nama samo vracate u Banjaluci jel tako?? :roll:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 14 mar 2012, 22:14

slika
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 14 mar 2012, 22:48

aleksandar_veliki je napisao/la:Nema Ace odmah pizdarije na temi. Da se razumijemo, tema nije navijanje nego FK Zeljeznicar. Svaki naredni post koji nema veze sa temom bice brisan, a autor istog odstranjen sa foruma.
Aco može li jedno pitanje? Znam da si ti upućen (skontao čitajući ovaj forum dugo). Šta ima oko onog kampa Bubamarinog? Ovdje se malo skroz priča o tome a to je jako bitna stvar. Po meni trenutno bitnija od svih ovih marketinških sitnica. Nadam se da i ovo nije off topic?

@Bogi_tm87 druže Amarova izjava je prenesena u raznim medijima na razne načine. Ja sam ih sve pročitao a na kraju i pogledao šta je čovjek rekao. Meni je to iskreno djelovalo kao da je svjestan svega ali da malte ne moli (to je neki njegov način) raju da dođe da podrži ovu ekipu jer vjeruje u nju. Doveli i Bekrića i Kerlu zadržali sve a raje nema. Nije on nigdje kritikovao navijače kao što ovdje neki to prikazuju. Rekao je da im treba pomoć navijača. I da bi volio da smo kao Barsini da smo strppljivi jer igra se 90min. Nekad igraš dobro a nemaš sreće da daš gol. A da smo hafifni ove godine jesmo iz svih onih razloga koje sam nabrojao. Samo se ne slažem sa njim da je ovo bolji termin od onog u subotu. Mislim da je bolje bilo u 19h, ali ovo u 17h hem hladno ko i u 19h hem nisu svi završili sa poslom. Subotom je radno uglavnom do 13h, a radnim danima pola raje radi do 17h. Hem djeca u školi.

Ali niko ne gleda sve ove pozitivne stvari koje se dešavaju oko kluba. Pa ne može esve preko noći. Ovaj kamp bubamarin je jako bitan. Zbog svega toga treba Željo podršku i to veću nego ikada.
A ne kritikovai npr Žuju jer on odlučuje strateški. On ne bi trebao da odlučuje o cijeni karte i o bakljama, ali treba da sve to prati i da skrene pažnju ovim našim bivšim igračima na te propuste. Strateški sve Željo radi kako treba i zbog toga Žujo ima moju punu podršku.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, antibot, Hansestadt, MrkiMedo, Orvel, Ramirez, TheTruth34 i 89 gostiju.