Konacno se nas dvojica oko neceg slazemoCartman je napisao/la:Problem je sto mi nemamo napadaca da valja osim Ibisevica i Dzeke. Ne govorim ja da je Mahmutovic neki ekstra igrac, ali cini mi se kao najbolja opcija za 3. napadaca u timu. Valjalo bi naravno dovest Seferovica da igra za nas, jer mozda postane solidan igrac. Muslimovic je svoje zavrsio sa repkom dok je otisao u Kinu. Nema covjek vise sta trazit u ozbiljnom nogometu. I Vuckic moze igrat napadaca, tako da on i Seferovic moraju bit prioritet za Susica.
Zec je na zalost u losoj formi vec duze vrijeme i ne znam koliko koristi imamo od njega trenutno.

Treba imati barem 3 solidne solucije na svakoj poziciji. Ja mislim da toga dosta zavisi na tome kako selektor planira igrat u sljedecim kvalifikacijama. Ako cemo iskoristit u potpunosti krilne igrace i ici sa formacijom 4-2-3-1 onda 3 napadac nije toliko neophodan. Za krilne igrace bi imali Lulica, Viscu, Stevanovica, tako da bi uvijek ima li jednog solidnog napadaca na klupi(Ibisevic) i jednog solidnog krilnog. A uz to jos imamo Vranjesa koji je izuzetno solidan u defanzivnim segmentima igre sto nam daje dodatnu fleksibilnost sa Mujdzom.