Armenija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Armenija-BiH
MOLIM VAS PRIJAVITE SE KOD http://www.FIFA.com u Forum .. ima Turaka nas zajebavaju, kazu da ce dati Bosni 4 ili 5 golova,psuju sve..
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
-
- Kontakt:
Sve je poznato oko sastava osim golmana,
Jahic Spahic Nadarevic Salihovic
Rahimic
Vladavic Muratovic Pjanic Ibricic
Dzeko
Jahic Spahic Nadarevic Salihovic
Rahimic
Vladavic Muratovic Pjanic Ibricic
Dzeko
Printati ovo i Ciri na Ilidzu odnijet 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Vladavić je najslabiji igrač od svih pozvanih. Kud baš njega u početni sastav. Postava bez napadača (da podsjetim, imamo 3: Džeku, Muslimovića i Ibiševića; Ibričić nije napadač) ničeg dobrog donijeti neće.
- bayernovac
- Kontakt:
Ako mislimo moramo igrati sa dva špica Džeko-Ibišević ili Džeko-Muslimović.Kako sa, vidio da je Muslimović jučer bolje odigrao od Vede.
Već me groznica prodire
[youtube][/youtube]
Već me groznica prodire
[youtube][/youtube]
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen
a jesu se turci nafurali hahah.. kako ce pasti na zemlju.. kazu da smo slabi jer cim nam je iran dao 3 gola i oni ce bar 4 hahahaha... ali cirohito je nas mudri sad vidim zasto smo zijanili protiv irana... lukavi cirohito....
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Bosnier je napisao/la:MOLIM VAS PRIJAVITE SE KOD http://www.FIFA.com u Forum .. ima Turaka nas zajebavaju, kazu da ce dati Bosni 4 ili 5 golova,psuju sve..
Ne treba zaboraviti ono sto su nam radili u Istanbulu..Jedva cekam da se otvori tema pa da opisem..Ovi administratori sve brisu bezveze....
Poenta je da im treba napraviti scenu u Zenici da osjete ono sto smo mi u Istanbulu.....
- bayernovac
- Kontakt:
Estonija će iznenaditi Tursku 100%.
IDEMO ESTONIJA
IDEMO ESTONIJA
Ova dize do nebabayernovac je napisao/la:Ako mislimo moramo igrati sa dva špica Džeko-Ibišević ili Džeko-Muslimović.Kako sa, vidio da je Muslimović jučer bolje odigrao od Vede.
Već me groznica prodire
[youtube][/youtube]
Da jbte onaj Kahveci kaze da ce osvojiti 12 bodova u 4 utakmice i da bosna ce kiksat nedje jel necemo izdrazati pritisak, al su nas docekali u stanbulu, tako trebamo i mi njih , oduzeti im rekvizite zastave ispljuvati ih kad ulaze na stardion , izvizdat himnu ko i oni nasu , i po zatvoru ih drzat
Jesam musliman, ali su turci najveca ****
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
- rob do bagro
- Kontakt:
turci jesu glasni i fanatici,al mi smo fanaticniji...niko ne prati repku kao mi...treba napravit atmosferu za pamtitNK_Nemila je napisao/la:Bosnier je napisao/la:MOLIM VAS PRIJAVITE SE KOD http://www.FIFA.com u Forum .. ima Turaka nas zajebavaju, kazu da ce dati Bosni 4 ili 5 golova,psuju sve..
Ne treba zaboraviti ono sto su nam radili u Istanbulu..Jedva cekam da se otvori tema pa da opisem..Ovi administratori sve brisu bezveze....
Poenta je da im treba napraviti scenu u Zenici da osjete ono sto smo mi u Istanbulu.....

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- bayernovac
- Kontakt:
Ma oni neće moći pobjediti Belgiju kad budu gostovali jer mislim da Belgija sa novim trenerom se neće tako lahko predati.Jeli novi selektor belgije onaj što je vodio Zenit Dik Advokat?Bosnier je napisao/la:Ova dize do nebabayernovac je napisao/la:Ako mislimo moramo igrati sa dva špica Džeko-Ibišević ili Džeko-Muslimović.Kako sa, vidio da je Muslimović jučer bolje odigrao od Vede.
Već me groznica prodire
[youtube][/youtube]
Da jbte onaj Kahveci kaze da ce osvojiti 12 bodova u 4 utakmice i da bosna ce kiksat nedje jel necemo izdrazati pritisak, al su nas docekali u stanbulu, tako trebamo i mi njih , oduzeti im rekvizite zastave ispljuvati ih kad ulaze na stardion , izvizdat himnu ko i oni nasu , i po zatvoru ih drzat
Jest.bayernovac je napisao/la:Ma oni neće moći pobjediti Belgiju kad budu gostovali jer mislim da Belgija sa novim trenerom se neće tako lahko predati.Jeli novi selektor belgije onaj što je vodio Zenit Dik Advokat?Bosnier je napisao/la:Ova dize do nebabayernovac je napisao/la:Ako mislimo moramo igrati sa dva špica Džeko-Ibišević ili Džeko-Muslimović.Kako sa, vidio da je Muslimović jučer bolje odigrao od Vede.
Već me groznica prodire
[youtube][/youtube]
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ma Turci su pogan narod, ja neznam sto njih vecina ovdje gotivi nije mi nikako jasno i sto je vecina za njih navijala kad su igrali protiv Hrvatske, a mi da odemo na neko veliko takmicenje bi nas pljuvali i govorili da ispadnemo, a za nas ne bih navijali u tom 10000000000000000 % siguran. Dalje previse su se uzdigli, isto kao Belgijanci, a znamo kako su Belgijanci prosli, umjesto sest bodova, dobili su sest komada. Mislim da bi Fifa u Armeniji mogla odigrati kljucnu ulogu, neznam koga ce postaviti da sude (sigurno nekog zidova ili Rusa), ali Spahic se treba paziti za oslate je manje bitno, volio bih kad bi u prvom poluvremenu poveli s 3-0 pa da ga Ciro izvadi iz igre, da ga cuve za Turke, ali ljudi imamo veliki problem ako on i Nadarevic dobiju drugi zuti karton, stvarno onda ne znam kako igrati u Zenici, ja cak idem i do te solucije da u Armeniji pocnu Pandza i Nadarevic, jer je Spahic veoma bitan igrac.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Pa da nam bude ko protiv Irana....amerosm je napisao/la:Ma Turci su pogan narod, ja neznam sto njih vecina ovdje gotivi nije mi nikako jasno i sto je vecina za njih navijala kad su igrali protiv Hrvatske, a mi da odemo na neko veliko takmicenje bi nas pljuvali i govorili da ispadnemo, a za nas ne bih navijali u tom 10000000000000000 % siguran. Dalje previse su se uzdigli, isto kao Belgijanci, a znamo kako su Belgijanci prosli, umjesto sest bodova, dobili su sest komada. Mislim da bi Fifa u Armeniji mogla odigrati kljucnu ulogu, neznam koga ce postaviti da sude (sigurno nekog zidova ili Rusa), ali Spahic se treba paziti za oslate je manje bitno, volio bih kad bi u prvom poluvremenu poveli s 3-0 pa da ga Ciro izvadi iz igre, da ga cuve za Turke, ali ljudi imamo veliki problem ako on i Nadarevic dobiju drugi zuti karton, stvarno onda ne znam kako igrati u Zenici, ja cak idem i do te solucije da u Armeniji pocnu Pandza i Nadarevic, jer je Spahic veoma bitan igrac.

Jbga tesko ce ici bez Spahica , on je stup odbrane , bez njega smo suplji ko sir
hoce li biti fanaticosa???
-
- Kontakt:
prvo mislim da ni sam ciro ne zna koji je danas dan a kamoli koga ce sve izvest u subotu na travnjak...hiljadu ce se njemu jos filmova u glavi prikazat!
al i kad bi i igrali sa jednim napadacem to uopste nije lose jer u armenaca je sredina jedino sto iole valja(tu su agresivni,brzi) i kad ih uzmemo na sredini i pocnemo im se motati na 15-20 m od gola,pasce ko kruske i jednostavno cemo ih umrtvit,nisu oni klasa da nas u tolikoj mjeri nadigraju na sredini i da nam daju gol vise !!
mene je već ufatilooooooooooooo!!!pocelo jeeee!!!

al i kad bi i igrali sa jednim napadacem to uopste nije lose jer u armenaca je sredina jedino sto iole valja(tu su agresivni,brzi) i kad ih uzmemo na sredini i pocnemo im se motati na 15-20 m od gola,pasce ko kruske i jednostavno cemo ih umrtvit,nisu oni klasa da nas u tolikoj mjeri nadigraju na sredini i da nam daju gol vise !!

mene je već ufatilooooooooooooo!!!pocelo jeeee!!!
- el-fighter
- Kontakt:
Bit će gusto i u Armeniji i u Zenici. Očekujem pobjedu protiv Armenije, jer kako sam čuo zadnjih dana, oni su se predali i zainteresovanost za ovu utakmicu, od strane njihovih navijača je nikakva.
Što se tiče Turske, treba im uzvratiti kao što su uradili i oni nama u Turskoj. Navijačima oduzeti sve rekvizite, zviždat im himnu, na kraju tekme ih dobro premlatit, jer će biti puno BP i možemo ih pojesti.....
Što se tiče Turske, treba im uzvratiti kao što su uradili i oni nama u Turskoj. Navijačima oduzeti sve rekvizite, zviždat im himnu, na kraju tekme ih dobro premlatit, jer će biti puno BP i možemo ih pojesti.....
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
- Kontakt:
pa igra spahic...necemo nigdje ici bez njegaBosnier je napisao/la:Jbga tesko ce ici bez Spahica , on je stup odbrane , bez njega smo suplji ko sir

- bayernovac
- Kontakt:
Zna li iko koji reprezentativci se moraju čuvati žutih kartona protiv Armenije.Čuo sam da nam sudi neki ludi Holanđanin koji se lahko razmaše
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.