Armenija-BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

BiH ce u Armeniji:

1) Pobijediti
267
91%
2) Igrati nerijeseno
10
3%
3) Izgubiti
16
5%

Ukupno glasova: 293

rob do bagro
Kontakt:

Re: Armenija-BiH

Post Postao/la rob do bagro » 03 sep 2009, 13:05

slika
Nasi lavovi,zmajevi zelim im puno srece i radosti protiv Armenije i da sa Allahovom pomocu dodzemo do pobjede :)
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 13:07

Tarik14, ko te goni?

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 13:20

Ciro daje nebuloze na preskonferenciji na livadi ispred hotela Hercegovina.... :D

Ciro ne kaki nego izvedi ovaj sastav:

---------------------------------------------------Begovic (Portsmouth)-----------------------------------------------

----------Jahic (AEK)------------Spahic (Montpeiller)--------Nadarevic (Eskisehirspor)-----------Hrgovic (G.Furh)---

----------------------------Bajramovic(Frankfurt)--------------------Rahimic(CSKA M)-----------------------------------

-----------Pjanic(Lyon)--------------------------------------------------------------------------------Salihovic (Hoffenheim)-

------------------------------------Ibisevic(Hoffenheim)-----------Dzeko(Wolfsburg)--------------------------------

U drugom poluvremenu svakako treba da udju Muslimovic (Paok), Ibricic (Hajduk) i jos neko eventualno da se zamjeni u odbrani da je "osvjezi" ali ne kao protiv Irana..... :D
Zadnja izmjena: NK_Nemila, dana/u 03 sep 2009, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 03 sep 2009, 13:20

igramo 4-4-2 kako stvari stoje

nazad su jahic, nadarevic, spahic i salihovic

pretpostavljam da ce u vezi biti pjanic, ibricic i vladavic, to jedno mjesto je prazno.. al nekako mi ova veza ne mirise na ciru pa me nebi iznenadilo da mu pjanic zavrsi opet na klupi a zaigraju muratovic i rahimic... ta veza bi bila sve samo ne kreativna... :D

a moguce je da zaigra i sa jednim spicom tako da se u vezi otvori jos jedno mjesto... no bitno je to da je salihovic opet lijevi bek ccccc.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 sep 2009, 13:22

NK_Nemila je napisao/la:Ciro daje nebuloze na preskoferenciji na livadi ispred hotela Hercegovina.... :D

Ciro ne kaki nego izvedi ovaj sastav:

---------------------------------------------------Begovic (Portsmouth)-----------------------------------------------

----------Jahic (AEK)------------Spahic (Montpeiller)--------Nadarevic (Eskisehirspor)-----------Hrgovic (G.Furh)---

----------------------------Bajramovic(Frankfurt)--------------------Rahimic(CSKA M)-----------------------------------

-----------Pjanic(Lyon)--------------------------------------------------------------------------------Salihovic (Hoffenheim)-

------------------------------------Ibisevic(Hoffenheim)-----------Dzeko(Wolfsburg)--------------------------------

U drugom poluvremenu svakako treba da udju Muslimovic (Paok), Ibricic (Hajduk) i jos neko eventualno da se zamjeni u odbrani da je "osvjezi" ali ne kao protiv Irana..... :D
Imamo i mi jednog turcina Nadarevica :D

SMRT FASIZMU!!!

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 03 sep 2009, 13:30

cuuj vladavic....ne bi on ni ronalda stavio umjesto ibricica a kamoli vladavica :?:
izgleda da hoce brzu postavku,ali umjesto koga ce vladavic :?: ovo mi mirise da bi mogli igrati sa samo jednim spicom a jednim vise nego inace u vezi :x (valjda nece)

ili ciro opet baca bombe da zbuni i nas i armence ;) kad je mene ovakog znalca zbunio sta ce tek biti sa armencima :D :D

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2009, 13:34

deni_m1312 je napisao/la:kad je mene ovakog znalca zbunio sta ce tek biti sa armencima :D :D
:D :D :D ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 03 sep 2009, 13:35

Odbrana znaci definitivna ..

Jahic -------- Spahic -------- Nadarevic --------- Salihovic

bas me zanima koga ce u sredinu ubaciti, skeptican sam :?
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 13:35

Odakle sad pa Vladavic!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa ne igra ni u Salzburgu, grije klupu non stop....A i Salzburg je u losoj formi....

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 03 sep 2009, 13:36

a vidim tu su i neki novi sponzori"SPARKASE" :lol:

realan
Kontakt:

Post Postao/la realan » 03 sep 2009, 13:41

dobar je Ciro kad se uzima,valjda je zabrinut sto nema vise njegovih igraca,samo mu je Ibricic ostao,cujMravac,mirvic,...ljudi znate li vi da mravac nije imo kluba u zadnjih sest mjeseci na parkingu je jedino mogo igrati i on ga zove ,fuj gadi mi se Ciro i njegov sin menager sto Ronalda sa papirima ne bi mogo prodati,fuj...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2009, 13:42

NK_Nemila je napisao/la:Odakle sad pa Vladavic!!!!!!!!!!!!!!!!

Pa ne igra ni u Salzburgu, grije klupu non stop....A i Salzburg je u losoj formi....
Da nisi malo kontradiktoran? Kakve veze ima to što je Salzburg u lošoj formi ako on ne igra? Možda bi bio u boljoj da Vladavić, koji je, kad god igra, najbolji, igra.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 sep 2009, 13:56

Doslo je vrijeme da naplatimo suze bhf -a danska spanija madzarska nezaboravnih gostovanja po evropi od makedonije do finske,neprespavanih noci ,4000 kilometara po utakmici ,pakao srbije, tugu i bol nezaboravnog bruxela, sve izdaje saveza,prazne tribune koseva,13 godina nadanja i odrastanja .Pocelo je sa omerovicem katanom mujcinom kodrom hibicem brazzom , nada nikad nije umrla jer gorostasi bosanski su n'ai jaci od pepela i tuge, zasluzili smo kao narod zamjeniti suze bol jad cemer s' malo srece i suza radosnica.vratiti duh osmjeh bosancu i hercegovcu jer mi to znamo,zaboravili smo sta je ponos sreca i ljepota Bih ,nezaboravimo srebrenicu sarajevo bihac focu gorazde vozucu gradacac ,nase gazije sehide ,heroje ljiljane zlatne,djecu srebrenice bol majki i sestara nasih, pamtimo i molimo boga da nam podari srece i vrati bosnji osmjeh i srece na lice, nasim herojima 11 koji izadzu na teren u armeniji srecno i igrajte za nas i njih ( djecu bosansku sakatu siromasnu napacenu gladnu ,djecu sarajeva srebrenice visegrada jetime Bih za djecu koja au samo sto su sevdah pjevala pobijena za svu onu nasu djecu dzeki koja Bih secu sa majcama tvoga lika djecu dijaspore koja bosnu preplakati neumiju.Na kraju igrajte za prevarene oceve nase, nihove bolne godine u redovima za strucu kruha i casu graha, za majke herojine nase sto djecu svoju po vrletima Bih traze i suze majke sto negdje u svijetu bijelom jadnom gleda na tv kako onu mladost Bih streljaju jednog po jednog i sina njenog, igrajte za penzionere nase sto markete kontejnerima zamjenise i na kraaju pobjedite za barbareza milenkovica piplicu grlica papca grujica hrgovica hibica konjica brazzu pobjedite za kuduza nadrealiste bijelo dugme fazlinovice oca na sluz putu oskara vucka muju i hasu safeta isovica - nedu ukraden ,neleta ,brenu, i pobjedite za dodika jer i on je uz nas bar protiv tirana.pobjedite dijamanti nasi da nam nadu u zivot vratite. Sretno ko u rudnik kad bi sirotanovic se spustao.sretno jer svi smo uz vas. Ni srpska ni hrvatska ni muslimanska repka nego nasa bosanska i hercegovacka.

nije moj tekst i ja sam ga našao na drugom saitu, ali sam se naježio čitajući ga..

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 03 sep 2009, 13:59

hilmo je napisao/la:Doslo je vrijeme da naplatimo suze bhf -a danska spanija madzarska nezaboravnih gostovanja po evropi od makedonije do finske,neprespavanih noci ,4000 kilometara po utakmici ,pakao srbije, tugu i bol nezaboravnog bruxela, sve izdaje saveza,prazne tribune koseva,13 godina nadanja i odrastanja .Pocelo je sa omerovicem katanom mujcinom kodrom hibicem brazzom , nada nikad nije umrla jer gorostasi bosanski su n'ai jaci od pepela i tuge, zasluzili smo kao narod zamjeniti suze bol jad cemer s' malo srece i suza radosnica.vratiti duh osmjeh bosancu i hercegovcu jer mi to znamo,zaboravili smo sta je ponos sreca i ljepota Bih ,nezaboravimo srebrenicu sarajevo bihac focu gorazde vozucu gradacac ,nase gazije sehide ,heroje ljiljane zlatne,djecu srebrenice bol majki i sestara nasih, pamtimo i molimo boga da nam podari srece i vrati bosnji osmjeh i srece na lice, nasim herojima 11 koji izadzu na teren u armeniji srecno i igrajte za nas i njih ( djecu bosansku sakatu siromasnu napacenu gladnu ,djecu sarajeva srebrenice visegrada jetime Bih za djecu koja au samo sto su sevdah pjevala pobijena za svu onu nasu djecu dzeki koja Bih secu sa majcama tvoga lika djecu dijaspore koja bosnu preplakati neumiju.Na kraju igrajte za prevarene oceve nase, nihove bolne godine u redovima za strucu kruha i casu graha, za majke herojine nase sto djecu svoju po vrletima Bih traze i suze majke sto negdje u svijetu bijelom jadnom gleda na tv kako onu mladost Bih streljaju jednog po jednog i sina njenog, igrajte za penzionere nase sto markete kontejnerima zamjenise i na kraaju pobjedite za barbareza milenkovica piplicu grlica papca grujica hrgovica hibica konjica brazzu pobjedite za kuduza nadrealiste bijelo dugme fazlinovice oca na sluz putu oskara vucka muju i hasu safeta isovica - nedu ukraden ,neleta ,brenu, i pobjedite za dodika jer i on je uz nas bar protiv tirana.pobjedite dijamanti nasi da nam nadu u zivot vratite. Sretno ko u rudnik kad bi sirotanovic se spustao.sretno jer svi smo uz vas. Ni srpska ni hrvatska ni muslimanska repka nego nasa bosanska i hercegovacka.

nije moj tekst i ja sam ga našao na drugom saitu, ali sam se naježio čitajući ga..

Jao, najezio sam se!

NK_Nemila
Kontakt:

Post Postao/la NK_Nemila » 03 sep 2009, 14:03

hilmo je napisao/la:Doslo je vrijeme da naplatimo suze bhf -a danska spanija madzarska nezaboravnih gostovanja po evropi od makedonije do finske,neprespavanih noci ,4000 kilometara po utakmici ,pakao srbije, tugu i bol nezaboravnog bruxela, sve izdaje saveza,prazne tribune koseva,13 godina nadanja i odrastanja .Pocelo je sa omerovicem katanom mujcinom kodrom hibicem brazzom , nada nikad nije umrla jer gorostasi bosanski su n'ai jaci od pepela i tuge, zasluzili smo kao narod zamjeniti suze bol jad cemer s' malo srece i suza radosnica.vratiti duh osmjeh bosancu i hercegovcu jer mi to znamo,zaboravili smo sta je ponos sreca i ljepota Bih ,nezaboravimo srebrenicu sarajevo bihac focu gorazde vozucu gradacac ,nase gazije sehide ,heroje ljiljane zlatne,djecu srebrenice bol majki i sestara nasih, pamtimo i molimo boga da nam podari srece i vrati bosnji osmjeh i srece na lice, nasim herojima 11 koji izadzu na teren u armeniji srecno i igrajte za nas i njih ( djecu bosansku sakatu siromasnu napacenu gladnu ,djecu sarajeva srebrenice visegrada jetime Bih za djecu koja au samo sto su sevdah pjevala pobijena za svu onu nasu djecu dzeki koja Bih secu sa majcama tvoga lika djecu dijaspore koja bosnu preplakati neumiju.Na kraju igrajte za prevarene oceve nase, nihove bolne godine u redovima za strucu kruha i casu graha, za majke herojine nase sto djecu svoju po vrletima Bih traze i suze majke sto negdje u svijetu bijelom jadnom gleda na tv kako onu mladost Bih streljaju jednog po jednog i sina njenog, igrajte za penzionere nase sto markete kontejnerima zamjenise i na kraaju pobjedite za barbareza milenkovica piplicu grlica papca grujica hrgovica hibica konjica brazzu pobjedite za kuduza nadrealiste bijelo dugme fazlinovice oca na sluz putu oskara vucka muju i hasu safeta isovica - nedu ukraden ,neleta ,brenu, i pobjedite za dodika jer i on je uz nas bar protiv tirana.pobjedite dijamanti nasi da nam nadu u zivot vratite. Sretno ko u rudnik kad bi sirotanovic se spustao.sretno jer svi smo uz vas. Ni srpska ni hrvatska ni muslimanska repka nego nasa bosanska i hercegovacka.

Hajmo u rat oleeeeeeeeeeeeeeee

U subotu pada Armenija a u srijedu ce i Turci pasti u Zenici
Zadnja izmjena: NK_Nemila, dana/u 03 sep 2009, 14:12, ukupno mijenjano 1 put.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 03 sep 2009, 14:09

slika

I ova je svim srcem, glavom, grudima i ostalim uz BiH. Pa sad nek gledaju kako će izgubit.

Ovo malo da promjenim kurs ove teme, nasekirao sam se zbog onog posta maloprije. Strahota.

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 03 sep 2009, 14:10

NoName je napisao/la:slika

I ova je svim srcem, glavom, grudima i ostalim uz BiH. Pa sad nek gledaju kako će izgubit.

Ovo malo da promjenim kurs ove teme, nasekirao sam se zbog onog posta maloprije. Strahota.
Volio bih da sam šal :lol:

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 03 sep 2009, 14:15

Eh ja bi je volio vidjet golu :mrgreen:

SMRT FASIZMU!!!

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 03 sep 2009, 14:15

ah ubode me u srce :oops: :oops: :( :(
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 03 sep 2009, 14:16

ovo reprezentativcima treba procitati...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.