Nasi lavovi,zmajevi zelim im puno srece i radosti protiv Armenije i da sa Allahovom pomocu dodzemo do pobjede

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Imamo i mi jednog turcina NadarevicaNK_Nemila je napisao/la:Ciro daje nebuloze na preskoferenciji na livadi ispred hotela Hercegovina....![]()
Ciro ne kaki nego izvedi ovaj sastav:
---------------------------------------------------Begovic (Portsmouth)-----------------------------------------------
----------Jahic (AEK)------------Spahic (Montpeiller)--------Nadarevic (Eskisehirspor)-----------Hrgovic (G.Furh)---
----------------------------Bajramovic(Frankfurt)--------------------Rahimic(CSKA M)-----------------------------------
-----------Pjanic(Lyon)--------------------------------------------------------------------------------Salihovic (Hoffenheim)-
------------------------------------Ibisevic(Hoffenheim)-----------Dzeko(Wolfsburg)--------------------------------
U drugom poluvremenu svakako treba da udju Muslimovic (Paok), Ibricic (Hajduk) i jos neko eventualno da se zamjeni u odbrani da je "osvjezi" ali ne kao protiv Irana.....
deni_m1312 je napisao/la:kad je mene ovakog znalca zbunio sta ce tek biti sa armencima![]()
Da nisi malo kontradiktoran? Kakve veze ima to što je Salzburg u lošoj formi ako on ne igra? Možda bi bio u boljoj da Vladavić, koji je, kad god igra, najbolji, igra.NK_Nemila je napisao/la:Odakle sad pa Vladavic!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa ne igra ni u Salzburgu, grije klupu non stop....A i Salzburg je u losoj formi....
hilmo je napisao/la:Doslo je vrijeme da naplatimo suze bhf -a danska spanija madzarska nezaboravnih gostovanja po evropi od makedonije do finske,neprespavanih noci ,4000 kilometara po utakmici ,pakao srbije, tugu i bol nezaboravnog bruxela, sve izdaje saveza,prazne tribune koseva,13 godina nadanja i odrastanja .Pocelo je sa omerovicem katanom mujcinom kodrom hibicem brazzom , nada nikad nije umrla jer gorostasi bosanski su n'ai jaci od pepela i tuge, zasluzili smo kao narod zamjeniti suze bol jad cemer s' malo srece i suza radosnica.vratiti duh osmjeh bosancu i hercegovcu jer mi to znamo,zaboravili smo sta je ponos sreca i ljepota Bih ,nezaboravimo srebrenicu sarajevo bihac focu gorazde vozucu gradacac ,nase gazije sehide ,heroje ljiljane zlatne,djecu srebrenice bol majki i sestara nasih, pamtimo i molimo boga da nam podari srece i vrati bosnji osmjeh i srece na lice, nasim herojima 11 koji izadzu na teren u armeniji srecno i igrajte za nas i njih ( djecu bosansku sakatu siromasnu napacenu gladnu ,djecu sarajeva srebrenice visegrada jetime Bih za djecu koja au samo sto su sevdah pjevala pobijena za svu onu nasu djecu dzeki koja Bih secu sa majcama tvoga lika djecu dijaspore koja bosnu preplakati neumiju.Na kraju igrajte za prevarene oceve nase, nihove bolne godine u redovima za strucu kruha i casu graha, za majke herojine nase sto djecu svoju po vrletima Bih traze i suze majke sto negdje u svijetu bijelom jadnom gleda na tv kako onu mladost Bih streljaju jednog po jednog i sina njenog, igrajte za penzionere nase sto markete kontejnerima zamjenise i na kraaju pobjedite za barbareza milenkovica piplicu grlica papca grujica hrgovica hibica konjica brazzu pobjedite za kuduza nadrealiste bijelo dugme fazlinovice oca na sluz putu oskara vucka muju i hasu safeta isovica - nedu ukraden ,neleta ,brenu, i pobjedite za dodika jer i on je uz nas bar protiv tirana.pobjedite dijamanti nasi da nam nadu u zivot vratite. Sretno ko u rudnik kad bi sirotanovic se spustao.sretno jer svi smo uz vas. Ni srpska ni hrvatska ni muslimanska repka nego nasa bosanska i hercegovacka.
nije moj tekst i ja sam ga našao na drugom saitu, ali sam se naježio čitajući ga..
Hajmo u rat oleeeeeeeeeeeeeeeehilmo je napisao/la:Doslo je vrijeme da naplatimo suze bhf -a danska spanija madzarska nezaboravnih gostovanja po evropi od makedonije do finske,neprespavanih noci ,4000 kilometara po utakmici ,pakao srbije, tugu i bol nezaboravnog bruxela, sve izdaje saveza,prazne tribune koseva,13 godina nadanja i odrastanja .Pocelo je sa omerovicem katanom mujcinom kodrom hibicem brazzom , nada nikad nije umrla jer gorostasi bosanski su n'ai jaci od pepela i tuge, zasluzili smo kao narod zamjeniti suze bol jad cemer s' malo srece i suza radosnica.vratiti duh osmjeh bosancu i hercegovcu jer mi to znamo,zaboravili smo sta je ponos sreca i ljepota Bih ,nezaboravimo srebrenicu sarajevo bihac focu gorazde vozucu gradacac ,nase gazije sehide ,heroje ljiljane zlatne,djecu srebrenice bol majki i sestara nasih, pamtimo i molimo boga da nam podari srece i vrati bosnji osmjeh i srece na lice, nasim herojima 11 koji izadzu na teren u armeniji srecno i igrajte za nas i njih ( djecu bosansku sakatu siromasnu napacenu gladnu ,djecu sarajeva srebrenice visegrada jetime Bih za djecu koja au samo sto su sevdah pjevala pobijena za svu onu nasu djecu dzeki koja Bih secu sa majcama tvoga lika djecu dijaspore koja bosnu preplakati neumiju.Na kraju igrajte za prevarene oceve nase, nihove bolne godine u redovima za strucu kruha i casu graha, za majke herojine nase sto djecu svoju po vrletima Bih traze i suze majke sto negdje u svijetu bijelom jadnom gleda na tv kako onu mladost Bih streljaju jednog po jednog i sina njenog, igrajte za penzionere nase sto markete kontejnerima zamjenise i na kraaju pobjedite za barbareza milenkovica piplicu grlica papca grujica hrgovica hibica konjica brazzu pobjedite za kuduza nadrealiste bijelo dugme fazlinovice oca na sluz putu oskara vucka muju i hasu safeta isovica - nedu ukraden ,neleta ,brenu, i pobjedite za dodika jer i on je uz nas bar protiv tirana.pobjedite dijamanti nasi da nam nadu u zivot vratite. Sretno ko u rudnik kad bi sirotanovic se spustao.sretno jer svi smo uz vas. Ni srpska ni hrvatska ni muslimanska repka nego nasa bosanska i hercegovacka.
nije moj tekst i ja sam ga našao na drugom saitu, ali sam se naježio čitajući ga..
Volio bih da sam šalNoName je napisao/la:
I ova je svim srcem, glavom, grudima i ostalim uz BiH. Pa sad nek gledaju kako će izgubit.
Ovo malo da promjenim kurs ove teme, nasekirao sam se zbog onog posta maloprije. Strahota.
ah ubode me u srcehilmo je napisao/la:Doslo je vrijeme da naplatimo suze bhf -a danska spanija madzarska nezaboravnih gostovanja po evropi od makedonije do finske,neprespavanih noci ,4000 kilometara po utakmici ,pakao srbije, tugu i bol nezaboravnog bruxela, sve izdaje saveza,prazne tribune koseva,13 godina nadanja i odrastanja .Pocelo je sa omerovicem katanom mujcinom kodrom hibicem brazzom , nada nikad nije umrla jer gorostasi bosanski su n'ai jaci od pepela i tuge, zasluzili smo kao narod zamjeniti suze bol jad cemer s' malo srece i suza radosnica.vratiti duh osmjeh bosancu i hercegovcu jer mi to znamo,zaboravili smo sta je ponos sreca i ljepota Bih ,nezaboravimo srebrenicu sarajevo bihac focu gorazde vozucu gradacac ,nase gazije sehide ,heroje ljiljane zlatne,djecu srebrenice bol majki i sestara nasih, pamtimo i molimo boga da nam podari srece i vrati bosnji osmjeh i srece na lice, nasim herojima 11 koji izadzu na teren u armeniji srecno i igrajte za nas i njih ( djecu bosansku sakatu siromasnu napacenu gladnu ,djecu sarajeva srebrenice visegrada jetime Bih za djecu koja au samo sto su sevdah pjevala pobijena za svu onu nasu djecu dzeki koja Bih secu sa majcama tvoga lika djecu dijaspore koja bosnu preplakati neumiju.Na kraju igrajte za prevarene oceve nase, nihove bolne godine u redovima za strucu kruha i casu graha, za majke herojine nase sto djecu svoju po vrletima Bih traze i suze majke sto negdje u svijetu bijelom jadnom gleda na tv kako onu mladost Bih streljaju jednog po jednog i sina njenog, igrajte za penzionere nase sto markete kontejnerima zamjenise i na kraaju pobjedite za barbareza milenkovica piplicu grlica papca grujica hrgovica hibica konjica brazzu pobjedite za kuduza nadrealiste bijelo dugme fazlinovice oca na sluz putu oskara vucka muju i hasu safeta isovica - nedu ukraden ,neleta ,brenu, i pobjedite za dodika jer i on je uz nas bar protiv tirana.pobjedite dijamanti nasi da nam nadu u zivot vratite. Sretno ko u rudnik kad bi sirotanovic se spustao.sretno jer svi smo uz vas. Ni srpska ni hrvatska ni muslimanska repka nego nasa bosanska i hercegovacka.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.