NBA season 2011-2012
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: NBA season 2011-2012
Bravo za Bucks-e! GSW, what were u thinking fellas!? 

Postovanje treba zaraditi.
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Dobar potez Bucksa!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
MEM -> NOH: xavier henrySlatinash_7 je napisao/la:da neko ne zna kako je MEM dobio Speights-a od Phille,jel preko nekih pickova ili je on stigao dzaba ?
PHI -> MEM: marreese speights
MEM, NOH -> PHI 2 picka 2. runde
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Slatinash_7
- Kontakt:
Eh da je kojim slucajem pick prve runde od NOHKK_Bosna je napisao/la:MEM -> NOH: xavier henrySlatinash_7 je napisao/la:da neko ne zna kako je MEM dobio Speights-a od Phille,jel preko nekih pickova ili je on stigao dzaba ?
PHI -> MEM: marreese speights
MEM, NOH -> PHI 2 picka 2. runde

al sta bi bilo da je bilo nije tema,ja se nadam da cemo se naci sa Indianom u prvom krugu PO pa da imamo neku sansu za prolaz,mada bi i Atlanta bila dobra,sve ostalo ne godi...
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
GSW
Kad sam ušao na nba.com mislio sam da se za*ebavaju
Biće zanimljivo gledat kako će se uklopit Jennings i Monta.U GSW je imao Currya koji ne troši lopti ko Jennings,možda se i potuku za loptu
No kako god oni su profitirali u ovom tradeu 

Kad sam ušao na nba.com mislio sam da se za*ebavaju

Biće zanimljivo gledat kako će se uklopit Jennings i Monta.U GSW je imao Currya koji ne troši lopti ko Jennings,možda se i potuku za loptu

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- majestic24
- Kontakt:
Mozda ce Bucksi mijenjati Jeningsa za nekog drugog
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Jennings je vec rekao da zeli ici i mislim da ce ga trade vec ovo ljeto ako ne ode sutra.Sad da dovedu jednog dobrog centra ili krilnog centra mogli bi slozit dobru ekipumajestic24 je napisao/la:Mozda ce Bucksi mijenjati Jeningsa za nekog drugog
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Jenning rekao da zeli otici?...ma ostat ce on ba sad su doveli Elisa mogu oni skrojit dobru ekipicu sad..sad ce ih biti teze dobit
..jest da nemamo mi vise sa njima igrat ja mislim, ali nema veze do godine ebiga 

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- frankqqqqq
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem koji su parmaci ispali ovi u GSW-u. Pa čovječe Ellisa za Boguta i Jacksona ne bi uzeo za njega da mi ih džaba daju 

By Chris Broussard | ESPN The MagazineSaltCityAttack je napisao/la:Jenning rekao da zeli otici?...ma ostat ce on ba sad su doveli Elisa mogu oni skrojit dobru ekipicu sad..sad ce ih biti teze dobit..jest da nemamo mi vise sa njima igrat ja mislim, ali nema veze do godine ebiga
Brandon Jennings, the Milwaukee Bucks' leading scorer, told ESPN.com Thursday he will strongly consider leaving Milwaukee for one of the league's larger markets once his rookie contract ends.
"I am going to keep my options open, knowing that the time is coming up,'' Jennings said in an email interview. "I'm doing my homework on big-market teams.''
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ma znam to ebiga i ja gore nebi u Bucksima igrao kad bi imao priliku otici negdje drugo
...ali mislim da mogu skrojiti ekipu ebiga ako on ostane

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ma znam ali ce oni smetat jedan drugom,previse slicni igraci a veliki potrosaci lopti.Definitivno ih treba razdvojit i popunit rupu pod kosemSaltCityAttack je napisao/la:ma znam to ebiga i ja gore nebi u Bucksima igrao kad bi imao priliku otici negdje drugo...ali mislim da mogu skrojiti ekipu ebiga ako on ostane
- CollegeGunner
- Kontakt:
Kako samo smjesno sudjenje u korist Lakersa sinoc. Mislim da su imali 37 slobodnih a Memphis samo 5.
Ali tesko da im sudije mogu pomoci u playoffu. Nema tu kvaliteta. Mogu misliti sta bi bilo da su oni bili bez svoja dva najbolja igraca.
Ljudi, trebate uzeti u obzir da je puno teze naci dobrog centra nego guard scorera. Mada, opet gledajuci Bogutove povrede do sada, los trade za GSW.

Ali tesko da im sudije mogu pomoci u playoffu. Nema tu kvaliteta. Mogu misliti sta bi bilo da su oni bili bez svoja dva najbolja igraca.

Ljudi, trebate uzeti u obzir da je puno teze naci dobrog centra nego guard scorera. Mada, opet gledajuci Bogutove povrede do sada, los trade za GSW.
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.
........................................With Wenger until the end...........................................
........................................With Wenger until the end...........................................
- delpiero20
- Kontakt:
Ja mislim da ce ostati sada do kraja sezone, GM je to rekao jer nemamo razloga jos da ga trejdujemo
Ali kad bude isao naplatit cemo to, neki dobar trade za njega i produziti Ilyasovi ugovor i dobro je jer steta bi bila da ode nakon 3-4 godine i da nista ne dobijemo na njemu
Kad bude vrijeme i bude vise igraca koji su slobodni za trade tada ce i da ide
Mada je vjerovatnije da ce dosta timova pokusati da nam podvali nesto i da cemo gore proci u trejdu
Ova dva dana bolje da neki obrate paznju na Smitha,Crawforda,Antonyja i te
Nervira me to sto neki igraci kao sto je on mogu biti takvi pa kenjati i praviti od Bucksa mali tim iako je ovaj tim veci od 20-ak ostalih koji glume kao da su veliki...kad je mogao igrati Oscar Robertson gore ili Abdul-Jabbar ili Ray Allen u dobrim devedesetim onda moze i Jennings koji treba biti sretan sto su ga Bucksi uzeli rano u prvoj rundi jer niko nije zelio rizik sa playmakerom koji je preskocio college i otisao u Evropu da igra...
Mozda nisu toliko primamljivi, ali opet ima dosta timova koji smatraju da su neko i nesto, a za historije nisu mogli sastaviti playoff nastup po 10-15 godina
Ono kad moze Aaron Rodgers ili Greg Jennings biti gore i veselit narod onda moze i ovaj, al ako nece igrati srcem onda neka ide
Ali kad bude isao naplatit cemo to, neki dobar trade za njega i produziti Ilyasovi ugovor i dobro je jer steta bi bila da ode nakon 3-4 godine i da nista ne dobijemo na njemu

Kad bude vrijeme i bude vise igraca koji su slobodni za trade tada ce i da ide

Ova dva dana bolje da neki obrate paznju na Smitha,Crawforda,Antonyja i te
Nervira me to sto neki igraci kao sto je on mogu biti takvi pa kenjati i praviti od Bucksa mali tim iako je ovaj tim veci od 20-ak ostalih koji glume kao da su veliki...kad je mogao igrati Oscar Robertson gore ili Abdul-Jabbar ili Ray Allen u dobrim devedesetim onda moze i Jennings koji treba biti sretan sto su ga Bucksi uzeli rano u prvoj rundi jer niko nije zelio rizik sa playmakerom koji je preskocio college i otisao u Evropu da igra...
Mozda nisu toliko primamljivi, ali opet ima dosta timova koji smatraju da su neko i nesto, a za historije nisu mogli sastaviti playoff nastup po 10-15 godina

Ono kad moze Aaron Rodgers ili Greg Jennings biti gore i veselit narod onda moze i ovaj, al ako nece igrati srcem onda neka ide

Ma naravno svi vole Lakerse i samo za njih sudeCollegeGunner je napisao/la:Kako samo smjesno sudjenje u korist Lakersa sinoc. Mislim da su imali 37 slobodnih a Memphis samo 5.![]()

Speights je odigrao mec koji vise nikada u karijeri nece odigrati.
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
- bear grylls
- Kontakt:
Mike D'Antoni dao otkaz you heard it here first
.

Trebao bi se i Spoelstra ugledati na njegbear grylls je napisao/la:Mike D'Antoni dao otkaz you heard it here first.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- bear grylls
- Kontakt:
Ma neka spoelstre jedan od najboljih takticara lige al motivator **** otrcan bez autoriteta al to dolazi sa iskustvom mlad je on jos.L-Train je napisao/la:Trebao bi se i Spoelstra ugledati na njegbear grylls je napisao/la:Mike D'Antoni dao otkaz you heard it here first.
Kakav potez uprave GSW-a
Da su Bucksi Lakersi sad bi se opet romani ispisali
D'Antoni otisao iz Knicksa...sad cemo vidjeti je l' bilo do njega.Ja mislim da nema od njih nista bez obzira na trenera.

D'Antoni otisao iz Knicksa...sad cemo vidjeti je l' bilo do njega.Ja mislim da nema od njih nista bez obzira na trenera.
Ma joj brate ja bi mu volio vidjeti ledja,a na klupu Philla Jacksonabear grylls je napisao/la:Ma neka spoelstre jedan od najboljih takticara lige al motivator **** otrcan bez autoriteta al to dolazi sa iskustvom mlad je on jos.L-Train je napisao/la:Trebao bi se i Spoelstra ugledati na njegbear grylls je napisao/la:Mike D'Antoni dao otkaz you heard it here first.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.