FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

Direkt
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la Direkt » 13 mar 2012, 13:05

http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

K0MT
Kontakt:

Post Postao/la K0MT » 13 mar 2012, 18:57

", сретно сутра " " " % "! ;)

romeo
Kontakt:

Post Postao/la romeo » 13 mar 2012, 19:15

Dokle se doslo sa izgradnjom sjeverne tribine, ima li slika ? :)
Volimo Čelik i oči nam se cakle !

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 13 mar 2012, 19:22

romeo je napisao/la:Dokle se doslo sa izgradnjom sjeverne tribine, ima li slika ? :)
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=2140" onclick="window.open(this.href);return false;
Čelik Zenica 1945

VAM
Kontakt:

Post Postao/la VAM » 13 mar 2012, 22:29

Blagoje Bratić je napisao/la:To je knjiga Enciklopedija o Borcu sva dešavanja u vezi Borca to svaki navijač Borca koji je čitao tu Enciklopediju ti može potvrditi da slova o tom najboljem igraču Borca Abidu Kovačeviću nema inače je igrao 70-ih i po vokaciji špic i najbolji igrač.,ja sam ostao zaprepašten kad sam to slučajno čitao i vidio da oni čovjeka uopšte nisu pomenuli.
NIJE LIJEPO TO ŠTO LAŽEŠ.Nikakva enciklopedija nije izlazila,ne izmisljaj.Posljednje je izlazilo,ako izuzmemo časopis Velikan iz Platonove,koji je izasao neki dan,Borac i Banjaluka,jedna priča,kao dodatak uz Glas Srpske,u kojem je Ako uvrsten u najbolji tim Borca svih vremena,a tu su sto na uzem sto na sirem spisku i Hune Fazlić,Fišer,Kušmo,Špica...Ali dobro,tebi i vecini na ovom forumu je ljepse čuti da je tako kao sto si ti napisao i ako ste svjesni da je to velika laž,takvi ste,šta bi sad...
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 14 mar 2012, 11:35

VAM je napisao/la:
Blagoje Bratić je napisao/la:To je knjiga Enciklopedija o Borcu sva dešavanja u vezi Borca to svaki navijač Borca koji je čitao tu Enciklopediju ti može potvrditi da slova o tom najboljem igraču Borca Abidu Kovačeviću nema inače je igrao 70-ih i po vokaciji špic i najbolji igrač.,ja sam ostao zaprepašten kad sam to slučajno čitao i vidio da oni čovjeka uopšte nisu pomenuli.
NIJE LIJEPO TO ŠTO LAŽEŠ.Nikakva enciklopedija nije izlazila,ne izmisljaj.Posljednje je izlazilo,ako izuzmemo časopis Velikan iz Platonove,koji je izasao neki dan,Borac i Banjaluka,jedna priča,kao dodatak uz Glas Srpske,u kojem je Ako uvrsten u najbolji tim Borca svih vremena,a tu su sto na uzem sto na sirem spisku i Hune Fazlić,Fišer,Kušmo,Špica...Ali dobro,tebi i vecini na ovom forumu je ljepse čuti da je tako kao sto si ti napisao i ako ste svjesni da je to velika laž,takvi ste,šta bi sad...
Ama začudilo bi me da se ne spomene Abid, Šifer, Kreso, Lupić, Hune, Knez, Jantoljak itd...itd..Ipak su to igrači koji su pronosili slavu Borca. To bi isto bilo kao kada bi sada neko u budućnosti pokušao izbrisati Avdukića ili Krunića iz tih budućih spisateljskih edicija.

Bez obzira na sve danas Vam ne gine poraz, a u konačnici ispadanje iz KUPa ;)
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 14 mar 2012, 12:07

Sretno momcima danas u Sarajevu, i vjerujem da oni koj budu istrčali na teren sa grbom Borca, dati svoj maximum, i posljednji atom snage... Željezničar je u velikoj formi, glavni su favoriti za osvajanje titule zbog bodovnog salda, imaju strašan niz pobjeda, a svakoj seriji dođe kraj i nadam se da će tako biti sa njihovom serijom, u ostalom stadion Grbavica je bio sretan u zadnje vrijeme po naš klub, tamo smo osvojili kup i ovjerili prošlogodišnju titulu pobjedom! AJ VELIKAN!

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 14 mar 2012, 12:47

avlami97 je napisao/la: Bez obzira na sve danas Vam ne gine poraz, a u konačnici ispadanje iz KUPa ;)
Da,vi Zeljovci ste poznati po svojim racunicama i prognozama.Nikad ne omanete.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 14 mar 2012, 12:56

fredi je napisao/la:
avlami97 je napisao/la: Bez obzira na sve danas Vam ne gine poraz, a u konačnici ispadanje iz KUPa ;)
Da,vi Zeljovci ste poznati po svojim racunicama i prognozama.Nikad ne omanete.
Ja kako sam procitao da igrate bez 4 igraca :? :P

fredi
Kontakt:

Post Postao/la fredi » 14 mar 2012, 13:03

Da,ali treba uzeti u obzir da ta 4 igraca nisu ni bili starteri protiv Kozare,Zizovic je imao zausnjake pa ga je to zeznulo nije dobro odradio pripreme,Ivetic je usao kasnije u igru umjesto Bilbije cini mi se,Lucic je drugi golman ekipe,prvi je Antolovic,jedino je velika steta po meni za Boku Raspudica,jer je on opasan igrac za ovakve tvrde utakmice.

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 14 mar 2012, 13:31

fredi je napisao/la:Da,ali treba uzeti u obzir da ta 4 igraca nisu ni bili starteri protiv Kozare,Zizovic je imao zausnjake pa ga je to zeznulo nije dobro odradio pripreme,Ivetic je usao kasnije u igru umjesto Bilbije cini mi se,Lucic je drugi golman ekipe,prvi je Antolovic,jedino je velika steta po meni za Boku Raspudica,jer je on opasan igrac za ovakve tvrde utakmice.
Neda vam se, ali opet ce ovo biti dobra tekma pa eto dajem blagu prednost komsijama. :P

kanidja87
Kontakt:

Post Postao/la kanidja87 » 14 mar 2012, 14:03

ma ljudi lopta je okrugla...ako znate rezultate unapred igrajte kladionicu!!!

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 14 mar 2012, 14:05

kanidja87 je napisao/la:ma ljudi lopta je okrugla...ako znate rezultate unapred igrajte kladionicu!!!
Naravno, rezultat ne znam ja licno, ali samo sam rekao da dajem prednost blazu komsijama sto neznaci da nemozete i vi dobiti. ;)

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 14 mar 2012, 14:14

slika
TREĆI PUT ČASTIMO

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 14 mar 2012, 14:45

borac_sampion je napisao/la:slika
Hvala sto nam pravite transove i iste posvecujete nama :D to je dobro jer nas gledate kao glavnog konkurenta bilo na terenu ili na tribini ;) "Učite od velikih da bi jednog dana i sami bili veliki" reče jedan znalac :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 mar 2012, 18:46

Avduka je ipak Avduka.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 14 mar 2012, 19:00

Uf, kakva drama u finišu ladno smo ga mogli sad dati, pa da oni tjeraju gol u Bl ovako ćemo mi morati!
Antolović nas ukopa zbog kiksa, morao je bolje reagovati na onaj šut Zebe, mada bi prije rekao da je išao na oštru loptu nešto između šuta i centaršuta! Biće drama na Gradskom, gdje moramo zabiti gol a sačuvati svoju mrežu, ništa još to nije gotovo, šanse po meni su 60-40 za Željezničar! Mora to u revanšu puno bolje izgledati, biće i druga taktika sigurno više napadačka! Čestitke Željezničaru na pobjedi!
Treba sad zaboraviti što prije ovu utakmicu i ići na pobjedu u Trebinje!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

BanjaluckiVelikan
Kontakt:

Post Postao/la BanjaluckiVelikan » 14 mar 2012, 19:09

Ovo nam nije trebalo, gol ovako naivan u samom finišu! U revanšu sada od prvog minuta krenuti po gol što prije, Borac puno bolje igra kući, tako da vidjećemo koliki je ovo kapital Željezničaru, koji mora se priznati zaslužio je ovo minimalno vodstvo, iako smo mogli i mi do gola u finišu samom, golman ih spasio!

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 14 mar 2012, 19:10

Zaslužena pobjeda, crveni nas nije spriječio da napadamo.Gol je ružan al' je zaslužen !
Vidjećemo u BL kako će biti ;)
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

RSBL
Kontakt:

Post Postao/la RSBL » 14 mar 2012, 19:12

Bez obzira na ovako losu igru Borca sanse za prolaz po mom misljenju su 55-45 u korist Zeljeznicara. Borac katastrofalno los i mislim da je ovo bruka za Borac, za sampiona da ovakav bunker poput Travnika ili Rudara igra na Grbavici bez obzira na kvalitet Zeljeznicara. Sudjenje ne odlicno, nego perfektno i nadam se da cemo uzvrati ovo gostoprimstvo kakvo smo imali danas. Bilbija strasan, da je teren bio sekundu bolji, pobjegao bi sporim stoperima Zeljeznicara bar jednom i zatresao mrezu. Borac sampion!

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.