http://www.myalea.com/p/channel-1.html" onclick="window.open(this.href);return false;nanek je napisao/la:Ima li kakav link da ne stopa ko ovaj prosli..:JOOJJ UBIt cu se!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
- Kontakt:
kod mene ovo ne stopa
http://www.oleoletv.com/watch/live/stre ... -luka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.oleoletv.com/watch/live/stre ... -luka.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- red devil88
- Kontakt:
Sabur momci sad napadamo na sjever tamo zabit cemo 2 komada abd 
NAPRIJED PLAVI!

NAPRIJED PLAVI!
slabo nesto bekric nula nije ni on vise igrac od prije par sezona..
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
Ma kako lopta odskače na onom terenu još smo i dobri 

Bolji Željo dosta i pitanje je vremena kad će pasti gol. Borac čini mi se imao samo jedan šut na gol u 1. poluvremenu, očigledno da su došli po remi. Za sada im dobro ide u nastojanju da dođu do svog cilja, a vidjećemo šta će biti u 2. poluvremenu.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Loše izvodite prekide, a poklanjaju vam ih bruku. Ko da gledam Sarajevo iz polusezone kad je o izvođenju istih riječ.
No ne može Zeba da ne zavrne jednu kako treba cjeli meč, jednu bar mora. To vam je šansa.
No ne može Zeba da ne zavrne jednu kako treba cjeli meč, jednu bar mora. To vam je šansa.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
zabit cemo ga ubrzo dont wory
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
- vidovitadjemila
E yebem ti teren ovakav,koja antipropaganda nogometa.O-O na kraju ako ga Zeljo slucajno ne utrpa nekako.Najvise 1-o za Zelju plafon.Borac da igra dok ne postigne gol kasnio bi na subotnju prvenstvenu utakmicu sigurno... 

OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
kako deveramo,jbg nisam mogo otici a ni gledat tekmu,tek se sad ukljucio
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Strah me ove dominacije i da kasnije nedaj boze padne gol za njih iz nicega.. Mora se igrati oprezno.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U ovakvoj utakmici gdje se cijela ekipa brani,samo nam moze pomoci neka individualna akcija zebe ili bekrica oni su najsposobniji za to...
Nazalost bijo sam u pravu. Bogi iskljucen a to sam predosjeco i posle prvog poluvremena. Onaj prvi mu se nemoze oprostit..
Bogicevic zasluzeno crveni...ccc kako neprofesionalno ...pa ne igras u banovicima
i kad nikog nema znaj da tu sam ja,da ti pjevam i zate da se lemam,ako treba idemo do dna
Koja koncetracija NEKVALITETA od naše dvije ponajbolje momčadi-nevjerovatno...
nemas ti veze sta pricas .....ljudi igraju **** bunker cjelu tekmu pa i sa igracem vise ne pomisljaju da krenu ...e moj jado jadniaqarius je napisao/la:Koja koncetracija NEKVALITETA od naše dvije ponajbolje momčadi-nevjerovatno...
Jao sanse.. Selimovic danas vrlo dobar no Bekric opet fula dobru sansu.. Losija partija Bekrije nazalost ali i teren radi svoje mora se reci..
-
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOOOOOOOO
A ko će drugi do Zajka Zebe. Svaka čast.^^
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.