HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Kod te prve situacije koju si spomenuo - to je cisto zaleđe..Moram priznati da se kod 2. situacije nas igrac nalazio iza vase odbrane. Ali jedno mi nije jasno, kako mozes nesto govorit o 3. situaciji kad se na snimku uopce ne vidi polozaj igraca koji je zabio jer suditi prema reakciji igraca Travnika je besmisleno..
I kad bi ti poceo nabrajat u koliko smo mi utakmica bili tako osteceni, spisku ne bi bilo kraja. K"o sto je reko @carina - pometi u svom dvoristu...

- vidovitadjemila
Prva situacija .Redjepi je u najmanju ruku u liniji s igracem Zrinjskog sto nije ofsajd.Zaustavi snimak tacno u trenutku kada je noga asistenta na lopti pa pogledaj polozaj Redjepija u tom trenutku.Drugo se slazemo.Treca situacija,mozes procitati sta sam napisao.Rekao sam da se mora priznati da se ne vidi.Ali ima razloga za sumnju...starmo94 je napisao/la:Kod te prve situacije koju si spomenuo - to je cisto zaleđe..Moram priznati da se kod 2. situacije nas igrac nalazio iza vase odbrane. Ali jedno mi nije jasno, kako mozes nesto govorit o 3. situaciji kad se na snimku uopce ne vidi polozaj igraca koji je zabio jer suditi prema reakciji igraca Travnika je besmisleno..I kad bi ti poceo nabrajat u koliko smo mi utakmica bili tako osteceni, spisku ne bi bilo kraja. K"o sto je reko @carina - pometi u svom dvoristu...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
@vidovitadjemila
ovaj poništeni gol Travnika sam vidio uživo i mislim da je bio offside... pomoćni je mahnuo čim je ovaj vezni centrirao loptu u kazneni (znači u offsideu je bio ovaj što asistira za gol)...
drugi gol za Zrinjski nisam vidio uživo već na pregledu, a na njem nemogu tvrdit jeli bio offside...
pozzz
ovaj poništeni gol Travnika sam vidio uživo i mislim da je bio offside... pomoćni je mahnuo čim je ovaj vezni centrirao loptu u kazneni (znači u offsideu je bio ovaj što asistira za gol)...
drugi gol za Zrinjski nisam vidio uživo već na pregledu, a na njem nemogu tvrdit jeli bio offside...
pozzz
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso
- vidovitadjemila
Evo prijatelju pogledao sam i tu opciju.Najbolje do cega sam dosao je kada je lopta na pola puta od sutera do asistenta Popovica.Ono sto se vidi je da je igrac Zrinjskog blizi svom golu i da mu je na ledjima u fizickom kontaktu.Klasicni stav odbrambenog fudbalera.Mislim da je jasno da nema ni teoretske sanse da je Popovic za djelic sekunde bio blizi golu Zrinjskog i presao ispred igraca te primio loptu.To ziv covjek stvarno ne moze izvesti.silenT je napisao/la:@vidovitadjemila
pozzz
ali otom potom.Ali da ti vjerujem ako si gledao.I cilj mi je bio da neko objektivno potvrdi ko je bio na tekmi..Moraju se tekme snimati sa bar jos 2 kamere i da se snimak stavi na raspolaganje svima nakon tekme.Mislim da bi onda puno situacija bilo rjeseno.Ova je situacija bila jako teska za pomocnika i ako je i pogrjesio ne treba mu pretjerano zamjeriti.Cestitke Zrinjskom na pobjedi i puno srece u borbi za Evropu.Sto se nas tice bice gutavo da izborimo opstanak ali nadati se.Pozdrav i tebi ,sve najbolje...
OTKAKO JE STARI TRAVNIK NASTAO,OVAKAV SVJET JOS NIJE RASTAO A MENE DUGO BILO NIJE...
-
- Kontakt:
Provjereno: Olimpic - Zrinjski u 18. kolu na MOJA TV
e oceli bit stream,kako gledat za one koji nemaju moja tv...ivan.balic je napisao/la:Provjereno: Olimpic - Zrinjski u 18. kolu na MOJA TV
-
- Kontakt:
Ima MOJA WEB TV tako da uvijek neko postavi streammagic je napisao/la:e oceli bit stream,kako gledat za one koji nemaju moja tv...ivan.balic je napisao/la:Provjereno: Olimpic - Zrinjski u 18. kolu na MOJA TV
E hvala majstore na infoivan.balic je napisao/la:Provjereno: Olimpic - Zrinjski u 18. kolu na MOJA TV

Iako je termin bio upitan zbog izravnog TV prijenosa, Zrinjski će i protiv Čelika u 17. kolu igrati u nedjelju. Utakmica će se igrati s početkom u 15 sati, a bit će to već šesti ovosezonski ogled Zrinjskog pred kamerama BHT-a. U izravnom prijenosu ići će i domaće utakmice protiv Borca (21. kolo) i Širokog Brijega (29. kolo), kao i gostujuće protiv Veleža (24. kolo) i Sarajeva (26. kolo).
Slaven Musa: Okrećemo se Čeliku
Uspio je Zrinjski opravdati ulogu favorita protiv Travnika (2:0) i tako zadržati korak za klubovima ispred sebe, a iako ne bježi od činjenice da njegova momčad nije izgledala kao u prethodnim pripremnim utakmicama, Slaven Musa je svejedno bio zadovoljan.
Nije demagogija kada kažem da je prva utakmica uvijek nešto zahtjevnija, jer je logično da se nakon tako duge stanke osjeti grč. Kada tome dodamo i objektivne okolnosti, od jakog vjetra i neravnog terena pa do praznih tribina, onda ne treba čuditi što naša igra nije bila na željenoj razini, još više jer smo za protivnika imali organiziranu momčad o kojoj nismo znali puno, s obzirom da Travnik nisam imao priliku gledati ove zime, izjavio je Musa. - Ipak, ja sam zadovoljan. Ostvarili smo cilj, osvojili tri boda, a usto je bilo i dosta toga pozitivnog u našoj igri. Do sudačke nadoknade protivnik nam nije stvorio nijednu ozbiljniju situaciju pred našim vratima, a od ove mlade momčadi ipak se ne može očekivati da svakog protivnika pobjeđuje rutinski i sa stilom, dodao je Musa.
Zrinjski je protiv Travnika krenuo istim sastavom kao protiv Širokog Brijega, no protiv objektivno slabijeg protivnika ipak je teže kreirao prilike.
- To se može prepisati tom grču o kojem sam govorio, jer vidimo da su se praktički svi mučili. Borac je otpor Kozare slomio tek sredinom drugog dijela, Olimpic je protiv Rudara slavio pogotkom u sudačkoj nadoknadi, Sarajevo protiv Slobode u završnici pogotkom iz prekida... Znao sam da će nam nakon prvog pogotka postati puno lakše, što se i potvrdilo, ali za isti smo morali čekati do otvaranja drugog dijela.
Trijumfom protiv Travnika Zrinjski je uspio smanjiti zaostatak za drugoplasiranim Širokim Brijegom, ali je minus za Borcem i Sarajevom ostao isti, baš kao i prednost ispred Olimpica.
- Rezultati konkurenata su manje-više očekivani, iako su vrlo lako mogli biti i drukčiji. Jasno, bilo bi nam draže da su konkurenti kiksali, ali za nas je ipak najvažnije da gledamo samo na sebe. Okrećemo se Čeliku, zaključio je Musa.
Deset bez poraza
Trijumfom protiv Travnika Zrinjski je nastavio niz bez poraza koji sada traje već deset utakmica, odnosno još od 6. kola i utakmice u Banjoj Luci protiv Borca (1:2). Rekord Zrinjskog je dvanaest utakmica bez poraza (2008./2009.), što znači da bi za rušenje rekorda Mostarci neporaženi morali ostati u utakmicama protiv Čelika, Olimpica i Željezničara.
- Idemo utakmicu po utakmicu, tako da nam je sada najvažnije osvojiti tri boda protiv Čelika, izjavio je Musa.
Za Zrinjski je protiv Čelika, jasno, puno važnije nastaviti niz pobjeda, jer bi sam rekord izgubio na važnosti ako bi Zrinjski u sljedeća tri kola osvojio tri (tri remija) ili pet bodova (pobjeda i dva remija). Jednostavno, šest bodova je imperativ, a sve iznad toga bonus koji Zrinjski stavlja u još bolju poziciju.
Teren i dalje vrlo loš
Iako se isti čuvao praktički cijelu zimu, teren stadiona Pod Bijelim brijegom i dalje je vrlo loš, što se automatski odražava na igri - kvaliteti, brzini, dojmu...
- Čuvamo ga koliko je to moguće, ali činjenica je da je teren daleko od idealnog. Nećemo izlaziti na njega do srijede, ali nakon toga ćemo morati ako se želimo što bolje pripremiti za Čelik, izjavio je Musa.
-
- Kontakt:
@Mandrake - Evo onda kada sam te obradovao da upotpunim info. Olimpic - Zrinjski igraju u nedjelju. Pozz
Cuo sam da ima Tv prenos na BHTivan.balic je napisao/la:@Mandrake - Evo onda kada sam te obradovao da upotpunim info. Olimpic - Zrinjski igraju u nedjelju. Pozz

-
- Kontakt:
SIR je napisao/la:Cuo sam da ima Tv prenos na BHTivan.balic je napisao/la:@Mandrake - Evo onda kada sam te obradovao da upotpunim info. Olimpic - Zrinjski igraju u nedjelju. Pozz
Nemoj zbunjivati ljude, napisao sam PROVJEREN info. Olimpic - Zrinjski na MOJA TV i MOJA WEB TV - nedjelja 15 sati
ma pusti rekord bola,celik se treba dobit,jos publika se vraca,atmosfera sveMandrake je napisao/la:E hvala majstore na infoivan.balic je napisao/la:Provjereno: Olimpic - Zrinjski u 18. kolu na MOJA TVŠta je ovo, sad i u nedjelju ćemo biti pred kamerama
Iako je termin bio upitan zbog izravnog TV prijenosa, Zrinjski će i protiv Čelika u 17. kolu igrati u nedjelju. Utakmica će se igrati s početkom u 15 sati, a bit će to već šesti ovosezonski ogled Zrinjskog pred kamerama BHT-a. U izravnom prijenosu ići će i domaće utakmice protiv Borca (21. kolo) i Širokog Brijega (29. kolo), kao i gostujuće protiv Veleža (24. kolo) i Sarajeva (26. kolo).
Slaven Musa: Okrećemo se Čeliku
Uspio je Zrinjski opravdati ulogu favorita protiv Travnika (2:0) i tako zadržati korak za klubovima ispred sebe, a iako ne bježi od činjenice da njegova momčad nije izgledala kao u prethodnim pripremnim utakmicama, Slaven Musa je svejedno bio zadovoljan.
Nije demagogija kada kažem da je prva utakmica uvijek nešto zahtjevnija, jer je logično da se nakon tako duge stanke osjeti grč. Kada tome dodamo i objektivne okolnosti, od jakog vjetra i neravnog terena pa do praznih tribina, onda ne treba čuditi što naša igra nije bila na željenoj razini, još više jer smo za protivnika imali organiziranu momčad o kojoj nismo znali puno, s obzirom da Travnik nisam imao priliku gledati ove zime, izjavio je Musa. - Ipak, ja sam zadovoljan. Ostvarili smo cilj, osvojili tri boda, a usto je bilo i dosta toga pozitivnog u našoj igri. Do sudačke nadoknade protivnik nam nije stvorio nijednu ozbiljniju situaciju pred našim vratima, a od ove mlade momčadi ipak se ne može očekivati da svakog protivnika pobjeđuje rutinski i sa stilom, dodao je Musa.
Zrinjski je protiv Travnika krenuo istim sastavom kao protiv Širokog Brijega, no protiv objektivno slabijeg protivnika ipak je teže kreirao prilike.
- To se može prepisati tom grču o kojem sam govorio, jer vidimo da su se praktički svi mučili. Borac je otpor Kozare slomio tek sredinom drugog dijela, Olimpic je protiv Rudara slavio pogotkom u sudačkoj nadoknadi, Sarajevo protiv Slobode u završnici pogotkom iz prekida... Znao sam da će nam nakon prvog pogotka postati puno lakše, što se i potvrdilo, ali za isti smo morali čekati do otvaranja drugog dijela.
Trijumfom protiv Travnika Zrinjski je uspio smanjiti zaostatak za drugoplasiranim Širokim Brijegom, ali je minus za Borcem i Sarajevom ostao isti, baš kao i prednost ispred Olimpica.
- Rezultati konkurenata su manje-više očekivani, iako su vrlo lako mogli biti i drukčiji. Jasno, bilo bi nam draže da su konkurenti kiksali, ali za nas je ipak najvažnije da gledamo samo na sebe. Okrećemo se Čeliku, zaključio je Musa.
Deset bez poraza
Trijumfom protiv Travnika Zrinjski je nastavio niz bez poraza koji sada traje već deset utakmica, odnosno još od 6. kola i utakmice u Banjoj Luci protiv Borca (1:2). Rekord Zrinjskog je dvanaest utakmica bez poraza (2008./2009.), što znači da bi za rušenje rekorda Mostarci neporaženi morali ostati u utakmicama protiv Čelika, Olimpica i Željezničara.
- Idemo utakmicu po utakmicu, tako da nam je sada najvažnije osvojiti tri boda protiv Čelika, izjavio je Musa.
Za Zrinjski je protiv Čelika, jasno, puno važnije nastaviti niz pobjeda, jer bi sam rekord izgubio na važnosti ako bi Zrinjski u sljedeća tri kola osvojio tri (tri remija) ili pet bodova (pobjeda i dva remija). Jednostavno, šest bodova je imperativ, a sve iznad toga bonus koji Zrinjski stavlja u još bolju poziciju.
Teren i dalje vrlo loš
Iako se isti čuvao praktički cijelu zimu, teren stadiona Pod Bijelim brijegom i dalje je vrlo loš, što se automatski odražava na igri - kvaliteti, brzini, dojmu...
- Čuvamo ga koliko je to moguće, ali činjenica je da je teren daleko od idealnog. Nećemo izlaziti na njega do srijede, ali nakon toga ćemo morati ako se želimo što bolje pripremiti za Čelik, izjavio je Musa.
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Ma slažem se s tobom, utakmica po utakmica, nego prenosim samo Musin intervjuRosas7 je napisao/la: ma pusti rekord bola,celik se treba dobit,jos publika se vraca,atmosfera sve

-
- Kontakt:
DUGUJEM IZVINJENJE. Projekat MOJA TV je pod upitnikom, tako i utakmica Olimpic - Zrinjski. Informacija je od jutros. Još jednom izvinjenje
-
- Kontakt:
Da li je sigurno utakmica sa Olimpicom u nedjelju ili u subotu?
Što se tiče rekorda, Zrinjski ima niz od 17 pobjeda u sezoni 2008/09. Prvenstvo-kup!
Što se tiče rekorda, Zrinjski ima niz od 17 pobjeda u sezoni 2008/09. Prvenstvo-kup!
samo da bude dobar dan suncan,bit ce dosta raje i golovaMandrake je napisao/la:Ma slažem se s tobom, utakmica po utakmica, nego prenosim samo Musin intervjuRosas7 je napisao/la: ma pusti rekord bola,celik se treba dobit,jos publika se vraca,atmosfera sveSad Čelik uz pomoć nas navijača pobjedit, pa onda lagano dalje nastavit u pohod na Europu
Brate jedva više čekam tu nedjelju, ludnica će biti

Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
20 stupnjeva javljaju znaci idealno za publiku....Rosas7 je napisao/la:samo da bude dobar dan suncan,bit ce dosta raje i golovaMandrake je napisao/la:Ma slažem se s tobom, utakmica po utakmica, nego prenosim samo Musin intervjuRosas7 je napisao/la: ma pusti rekord bola,celik se treba dobit,jos publika se vraca,atmosfera sveSad Čelik uz pomoć nas navijača pobjedit, pa onda lagano dalje nastavit u pohod na Europu
Brate jedva više čekam tu nedjelju, ludnica će biti
Ma i da je -20 stupnjeva idemo, u nedjelju svi pod BB - gasite TV-e !
Ma `ta će TVstarmo94 je napisao/la:Ma i da je -20 stupnjeva idemo, u nedjelju svi pod BB - gasite TV-e !

Ma sve nam ide u prilog, samo treba pobjedit u nedjelju i onda po redu svemagic je napisao/la:20 stupnjeva javljaju znaci idealno za publiku....Rosas7 je napisao/la: samo da bude dobar dan suncan,bit ce dosta raje i golova

P.S. Tomislav Živko uzeo papire, nije više igrač Zrinje

U zadnjih 5 utakmica Premijer lige, i Čelik i Zrinjski imaju 3 pobjede i 2 neriješene. Očekujem dobru utakmicu. Sretno i nek bolji pobijedi 

Čelik Zenica 1945
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.