FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Fkr.87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Fkr.87 » 13 mar 2012, 23:25

VolimTz je napisao/la:S druge strane niko nije trebao dirati ove Hz što su bili u kežualu među simpatizerima, meni se čini da su samo oni karte plaćali. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 14 mar 2012, 00:12

Fkr.87 je napisao/la:
VolimTz je napisao/la:S druge strane niko nije trebao dirati ove Hz što su bili u kežualu među simpatizerima, meni se čini da su samo oni karte plaćali. :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Jos ljudi sjeli na A tribinu, gdje je uvjek ista ekipa, svako ko je par put doso na utakmicu Slobode mogo je skontat da im tu nije "prirodno mjesto" :mrgreen:
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 mar 2012, 07:10

cuj na A tribinu sjest :)...mislim fakat to je poznata tribina vazda bila :)...prije rata bila je takozvana "MOSNIK" tribina, a dobro znamo kakav je Mosnik bio u to vrijeme :).. nema ga da nije bio u KPD :).. dosue ja kao mosnicanin nisma bio :)
Sla na stranu ali fakat na toj tribini su bili uvjek oni starosjedioci..tu se svi uglavnom znaju, tako da te moze odmah od prepoznat da si novi :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 14 mar 2012, 11:27

@Sunderland - Imaš PP.
Je li bilo koliko Hordasa ?

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 14 mar 2012, 11:39

senci-071 je napisao/la:

@Sunderland - Imaš PP.
Ja sam cuo da je bilo, ali ne u obiljezjima sad koliko to ti nebi znao reci. :P

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 14 mar 2012, 11:49

Ja mislim da ovo nije smijesno vec zalosno. :roll: :oops:
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 14 mar 2012, 12:13

SIR je napisao/la:
senci-071 je napisao/la:

@Sunderland - Imaš PP.
Ja sam cuo da je bilo, ali ne u obiljezjima sad koliko to ti nebi znao reci. :P
bilo je ljudi sto su navijali za sarajevo...sad jesul horde ili nisu neznam...uglavnom,bez obiljezja... bilo cega... al su neki provaljeni na drugim tribinama....jedna ekipa je napustila utakmicu ranije..cini mi se
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

classic
Kontakt:

Post Postao/la classic » 14 mar 2012, 12:15

SaltCityAttack je napisao/la:cuj na A tribinu sjest :)...mislim fakat to je poznata tribina vazda bila :)...prije rata bila je takozvana "MOSNIK" tribina, a dobro znamo kakav je Mosnik bio u to vrijeme :).. nema ga da nije bio u KPD :).. dosue ja kao mosnicanin nisma bio :)
Sla na stranu ali fakat na toj tribini su bili uvjek oni starosjedioci..tu se svi uglavnom znaju, tako da te moze odmah od prepoznat da si novi :)
I sad je tu uglavnom mosnik, malo pojacan sa c.njivama :D
Fundamentalno obrati paznju na ponasanje.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 14 mar 2012, 12:35

Alfa_Muzijak je napisao/la:
Pa na Tusanj ugl ko dolazi u TZ su ljudi koje zive za Slobodu. To je vecinom raja i zato je covjek rekao to da su samo sarajlije placale kartu. Jbg nema posjete zbog lose igre, zadnje lijepe partije smo mogli vidjet za vrijeme Huseinovica i njegovih prodora i onog finala kupa zadnjeg.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2012, 13:19

Nadam se da nemate nista protiv toga da napisem nekoliko recenica iz svog ugla o trenutnom stanju u Slobodi.
Uz duzno postovanje prema klubu i gradu,mislim kako Sloboda ne zasluzuje ovakav odnos pojedinaca...
Prije svega mislim na strucni stab i na ljude koji vode,rekao bih,u propast klub kao sto je Sloboda.
Meni kao individualcu,jako je stalo do toga,da FK Sloboda stane na noge i da uvijek bude u vrhu bh fudbala.
Zasto? Istorija i Geografija...ukratko,to je moj odgovor,ko je shvatio...
Trener? U zadnjoj utakmici sam vidio njegov profesionalizam...covjek se ograđuje od poraza crvenim kartonom.
Alibi za poraz trazi u sudiji..smatra kako je ostecen,donosi zakljucke prije nego je pogledao snimak utakmice !
Sila i 'fizika' ne prolazi u modernom fudbalu,samo rad,red i disciplina.
Ja,kao navijac Sarajeva..mogu da podnesem svaki poraz,pa cak i one katastrofalne..(0-5)Boze moj...idemo dalje.
Jos nesto,primjetio sam da jako malo prodate karti za utakmicu,u odnosu na broj prisutnih na stadionu.
Misljenja sam kako bi trebali i oni najvjerniji placati ulaznicu...iskljucivo jer ide u korist vaseg kluba.
Bez obzira na finansijsku situaciju...moze to biti neka simbolicna cijena,recimo 2km.
Nadam se da uvazavate moje prijedloge i sugestije,ne mislim nista zlonamjerno.Pozz
F.K.SARAJEVO

SIR
Kontakt:

Post Postao/la SIR » 14 mar 2012, 13:28

molotovljev je napisao/la:Nadam se da nemate nista protiv toga da napisem nekoliko recenica iz svog ugla o trenutnom stanju u Slobodi.
Uz duzno postovanje prema klubu i gradu,mislim kako Sloboda ne zasluzuje ovakav odnos pojedinaca...
Prije svega mislim na strucni stab i na ljude koji vode,rekao bih,u propast klub kao sto je Sloboda.
Meni kao individualcu,jako je stalo do toga,da FK Sloboda stane na noge i da uvijek bude u vrhu bh fudbala.
Zasto? Istorija i Geografija...ukratko,to je moj odgovor,ko je shvatio...
Trener? U zadnjoj utakmici sam vidio njegov profesionalizam...covjek se ograđuje od poraza crvenim kartonom.
Alibi za poraz trazi u sudiji..smatra kako je ostecen,donosi zakljucke prije nego je pogledao snimak utakmice !
Sila i 'fizika' ne prolazi u modernom fudbalu,samo rad,red i disciplina.
Ja,kao navijac Sarajeva..mogu da podnesem svaki poraz,pa cak i one katastrofalne..(0-5)Boze moj...idemo dalje.
Jos nesto,primjetio sam da jako malo prodate karti za utakmicu,u odnosu na broj prisutnih na stadionu.
Misljenja sam kako bi trebali i oni najvjerniji placati ulaznicu...iskljucivo jer ide u korist vaseg kluba.
Bez obzira na finansijsku situaciju...moze to biti neka simbolicna cijena,recimo 2km.
Nadam se da uvazavate moje prijedloge i sugestije,ne mislim nista zlonamjerno.Pozz
Dobro si rekao drug sa ovim tekstom i ja se pridruzujem ovom. :P

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 mar 2012, 13:33

Izgubljen Kasapovic do kraja sezone,a na Tusanj izgleda da dolazi Dzafic,jel mu Husaric menadzer,to me bas zanima ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 mar 2012, 13:38

harry_90 je napisao/la:Izgubljen Kasapovic do kraja sezone,a na Tusanj izgleda da dolazi Dzafic,jel mu Husaric menadzer,to me bas zanima ?
Ja mislim da jest. On ti je menadjer Zoleticu, Cejvanovicu, J.Mesanovicu, Dzaficu, Husicu iz Sarajeva, Mehmedaliji Covicu, Mikeliniju, itd
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Fkr.87
Kontakt:

Post Postao/la Fkr.87 » 14 mar 2012, 15:33

Alfa_Muzijak je napisao/la:
Ma sta zalosno, gazi pitare :mrgreen:
Za tvoje boje zivim ja, Sloboda Tuzla !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 mar 2012, 16:38

Sto se Sarajka pobunio u vezi dolaska Dzafica na Tusanj ? To sam danas cuoo ..

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 14 mar 2012, 16:48

Taj Fiko Sarajlic je totalna budala, ja ne znam uopste sta on radi dole oko kluba, uvjek nesto se buni, bio je i protiv Vojvodica kad je tek dosao, njemu odavno ne stima Ado Husaric menadjer a sad zasto to je veliko pitanje, to samo Sarajlic zna.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 14 mar 2012, 16:56

Navodno Husaric unistava klub dovodjenjem svojih igraca sta ja znam.. Znam samo da su igraci bili protiv Sarajke u busu,navodno su bile i neke peticije da on ne ide sa njim zajedno.. hebo lud zbunjenog.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 mar 2012, 17:14

Ha ja
Svugdje isto. Svi vole klub, ali zarad vlastitog interesa poslo bi ga i u drugu ligu.
Imali, i imamo iste ili slične probleme.
Hebi te im mater ba...e zbog toga i motorka da radi ako treba.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 14 mar 2012, 17:22

E ovi su vam juniori slabi totalno. Očekivao sam da bolje da igraju ali tanko zaista. Teško će proći Širokog u Hercegovini, jer ma par igrača koji igraju samo zato što plaćaju. :roll:
Mes Que Un Club

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 mar 2012, 18:48

hule_barca je napisao/la:E ovi su vam juniori slabi totalno. Očekivao sam da bolje da igraju ali tanko zaista. Teško će proći Širokog u Hercegovini, jer ma par igrača koji igraju samo zato što plaćaju. :roll:
care moj u tim juniorima pola igraca je prikljuceno prvom timu...oni ce u kupu i zavrsnici svi igrati za te juniore i to ti je odmah druga slika ..to sto su ovi zaijanili 5:0 ipak nije mjerilo te ekipe ...ipak oni su u vrhu te lige ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Doktorinho, fukara87 i 13 gostiju.