Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la harishp » 13 mar 2012, 20:49

burazzz je napisao/la:A kako je igrao u zadnjih pola godine može dobiti jedino poziv iz suda.
:lol:
Inace Bunoza je ucinio ono sto Vuckic nece.To jest sam se ponudio na obe strane k'o treba u izlogu,pa bujrum.
Samo izgleda vala bas da ce ga iz kantonalnog najprije pozvati.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 mar 2012, 23:12

sarajlija89 je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:Spartak Nalchik u ovom kolu 1:2 porazen od Amkara.Jedini gol za domace dao je u 82.minuti Jovan Golic,potencijonalni reprezentativac BiH koji je u igru usao umjesto Zahirovica ;)
Odakle sad ovaj Golic?

Vidim iz Vlasenice, ne sjecam se da se prije spominjao u kombinacijama za reprezentaciju.

Ima i srbijansko drzavljanstvo, visok i jak, zadnjeg veznog igra. Mozda ne bi bilo lose da se proba, samo jel to medju forumasima se spominje ili ima indicija da bi ga Pape mogao zvat?...
Pristojan zadnji vezni,ja ga se secam jos dok je bio u redovima Indjije gde je igrao par sezona i to vrlo kvalitetno.No mislim da nije za reprezentacije.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 14 mar 2012, 08:26

evo za Anela Hadžića

Spisak za Irsku i Meksiko mogao bi biti jači za jedno ime. Riječ je o Anelu Hadžiću, 22-godišnjem veznjaku koji igra za austrijski Rid, a koji bi uskoro trebao dobiti naše državljanstvo.

- Pratim ga već duže vrijeme. Stalno igra, daje golove, šutira penale... Nadam se da će dobiti naše državljanstvo, jer zaslužuje pažnju. Znam da hoće da igra za BiH, a ako dobije papire, zvat ću ga - kaže Sušić.

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 14 mar 2012, 14:04

a Mersudin Ahmetovic,napadac Volge..?

Neki dan Volga igra,a on se ganja po Kalesiji s nekom

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 14 mar 2012, 14:44

Sheyi je napisao/la:a Mersudin Ahmetovic,napadac Volge..?

Neki dan Volga igra,a on se ganja po Kalesiji s nekom
Ako dobro ganja treba ga zvati u repku.
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

AjdBosnaVodi
Kontakt:

Post Postao/la AjdBosnaVodi » 14 mar 2012, 15:05

Ima tu i ovaj "petar jelic" - nisam cuo za njega prije

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2012, 15:14

AjdBosnaVodi je napisao/la:Ima tu i ovaj "petar jelic" - nisam cuo za njega prije
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 14 mar 2012, 15:24

Cartman je napisao/la:
AjdBosnaVodi je napisao/la:Ima tu i ovaj "petar jelic" - nisam cuo za njega prije
dobar je Jelić, neki dan sam sa njim igro jedan termin i dobro se pokazo.Definitivno zaslužuje poziv u repku, zajedno sa Ahmetovićem koji ganja po Kalesiji ;)
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2012, 15:27

burazzz je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
dobar je Jelić, neki dan sam sa njim igro jedan termin i dobro se pokazo.Definitivno zaslužuje poziv u repku, zajedno sa Ahmetovićem koji ganja po Kalesiji ;)
Ma Jelicu ni Messi nije ravan...ali sto se tice penala. :lol:

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 14 mar 2012, 15:28

Samo ga vi ismijavajte, a vi niste mogli igrati ni za razred u srednjoj.

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 14 mar 2012, 15:46

dzonvejn je napisao/la:Samo ga vi ismijavajte, a vi niste mogli igrati ni za razred u srednjoj.
ja bio kapiten u razredu ;) :mrgreen:
ne kontam Papeta što ne poziva dvojac Mahmutović Ljevaković, makar jednu utakmicu da ih proba.Daj Bože da i sljedeću prijateljsku utakmicu ne pozove 19 igrača, da mu se neko slučajno ne bi naljutio :lol:

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 mar 2012, 16:05

burazzz je napisao/la:
dzonvejn je napisao/la:Samo ga vi ismijavajte, a vi niste mogli igrati ni za razred u srednjoj.
ja bio kapiten u razredu ;) :mrgreen:
ne kontam Papeta što ne poziva dvojac Mahmutović Ljevaković, makar jednu utakmicu da ih proba.Daj Bože da i sljedeću prijateljsku utakmicu ne pozove 19 igrača, da mu se neko slučajno ne bi naljutio :lol:
A po cemu su ta dvojica zasluzili poziv? Po tome sto igraju u Teplicama i sto stagniraju vec godinama?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 mar 2012, 16:11

Pa igrali bi i oni, da im je stari bio predsjednik saveza, što šta nije napravio izvan Modriče u nekom, drugom klubu ili ???
Kad je tako bio dobar :P

Džone što si negativan toliko :mrgreen:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 14 mar 2012, 16:12

Jesi li ti njih dvojicu gledao pa si zaključio da oni nisu kvalitet za reprezentaciju ? Ma bolje nam je da nam igra Medo koji je svako malo suspendovan, i koji ne može potrčati nego da pozovemo nekog novog igrača a imamo ih hvala Bogu puna Evropa.Prije će Muslimović iz Kine dobiti poziv nego Seferović ili Mahmutović.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 mar 2012, 16:15

Ljevakovića nisma nešto pretjerano gledao.
Ali Mahmutovića jesam i kroz mladu reprezentaciju i u Češkoj od kako je i siguran sam da momak zaslužuje u našoj repci mjesto trećeg napadača ;) Većinom je ostavljao dobar utisak, a ko je sve igrao, ovaj momak zaslužuje poziv u reprezentaciju ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 mar 2012, 16:20

burazzz je napisao/la:Jesi li ti njih dvojicu gledao pa si zaključio da oni nisu kvalitet za reprezentaciju ? Ma bolje nam je da nam igra Medo koji je svako malo suspendovan, i koji ne može potrčati nego da pozovemo nekog novog igrača a imamo ih hvala Bogu puna Evropa.Prije će Muslimović iz Kine dobiti poziv nego Seferović ili Mahmutović.
Zlatan Muslimovic - Dokazan kvalitet. Igrao u Italiji, Grckoj.
Haris Seferovic - Mlad, perspektivan, trenutno u Serie A
Aidin Mahmutovic - 25 godina, igra za 8 plasiranu ekipu. Nije cak uspio napravit transfer u najjacu ekipu te drzave. Mozda ja nisam dovoljno kompetentan da procijenim kvalitete, al' dovoljno ti govori kad on nije uspio napravit transfer poslije 4 godine u Teplicama. Znaci da sigurno ni strucnjaci Praga, Libereca, Plzen-a nisu kompetentni takodjer.

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 14 mar 2012, 16:30

Pusti ti te transfere, momci su trebali dobiti priliku da pokažu šta znaju.Ako ne zadovolje ne moraju dobiti poziv, valjda će se nekad nešto promijeniti.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2012, 16:31

AÐ_Official je napisao/la:
burazzz je napisao/la:Jesi li ti njih dvojicu gledao pa si zaključio da oni nisu kvalitet za reprezentaciju ? Ma bolje nam je da nam igra Medo koji je svako malo suspendovan, i koji ne može potrčati nego da pozovemo nekog novog igrača a imamo ih hvala Bogu puna Evropa.Prije će Muslimović iz Kine dobiti poziv nego Seferović ili Mahmutović.
Aidin Mahmutovic - 25 godina, igra za 8 plasiranu ekipu. Nije cak uspio napravit transfer u najjacu ekipu te drzave. Mozda ja nisam dovoljno kompetentan da procijenim kvalitete, al' dovoljno ti govori kad on nije uspio napravit transfer poslije 4 godine u Teplicama. Znaci da sigurno ni strucnjaci Praga, Libereca, Plzen-a nisu kompetentni takodjer.
Fino ti to predstavis kako ti hoces. Moze i ovako:
Zlatan Muslimovic - Vise od pola godine bio bez kluba, sad igra u katastrofalnoj ligi i totalno je van forme. U proslim kvalifikacijama nije nista pokazao
Haris Seferovic - Nikad nista nije dokazao na seniorskom nivou
Aidin Mahmutovic - Stabilno dobar u solidnoj ligi i konstantno najbolji strijelac svoje ekipe i igra standardno.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 mar 2012, 16:39

Cartman je napisao/la:
AÐ_Official je napisao/la:
Fino ti to predstavis kako ti hoces. Moze i ovako:
Zlatan Muslimovic - Vise od pola godine bio bez kluba, sad igra u katastrofalnoj ligi i totalno je van forme. U proslim kvalifikacijama nije nista pokazao
Haris Seferovic - Nikad nista nije dokazao na seniorskom nivou
Aidin Mahmutovic - Stabilno dobar u solidnoj ligi i konstantno najbolji strijelac svoje ekipe i igra standardno.
Ja nisam rekao da Muslimovic treba dobit poziv. Ja samo zelim reci da trebamo gledat da pozivamo sto bolje igrace, a ne nekog samo na osnovu toga sto igra neku specificnu poziciju. U slucaju poziva Muslimovicu to bi bilo na osnovu toga sta je do sada pokazao u karijere na reprezentativnom nivou. Nek' Aidin slobodno dobije poziv, al' ja govorim da ce on biti samo jos jedan broj na spisku i nece nikad, ama bas nikad dobit sansu da igra, isto kao sto je slucaj sa Stilicem. Nije problem poslati poziv, naprotiv, to je najmanji problem. Jel' nama vaznije podici nivou i konkurenciju ili samo dodati jos jednog zbog toga sto je napadac, veznjak, krilo, stoper, bek, itd?? Licno bi radije gledao kvalitetnog igraca na neprirodnoj poziciji nego prosjecnog igraca na prirodnoj poziciji.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 mar 2012, 16:44

Problem je sto mi nemamo napadaca da valja osim Ibisevica i Dzeke. Ne govorim ja da je Mahmutovic neki ekstra igrac, ali cini mi se kao najbolja opcija za 3. napadaca u timu. Valjalo bi naravno dovest Seferovica da igra za nas, jer mozda postane solidan igrac. Muslimovic je svoje zavrsio sa repkom dok je otisao u Kinu. Nema covjek vise sta trazit u ozbiljnom nogometu. I Vuckic moze igrat napadaca, tako da on i Seferovic moraju bit prioritet za Susica.

Zec je na zalost u losoj formi vec duze vrijeme i ne znam koliko koristi imamo od njega trenutno.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.