FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ado-hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ado-hz » 14 mar 2012, 14:20

Ima li neko od brace da stavi par slika da vidimo teren i kako je ocisceno...tj. dokle se doslo ;)

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 14 mar 2012, 14:24

ado-hz je napisao/la:Ima li neko od brace da stavi par slika da vidimo teren i kako je ocisceno...tj. dokle se doslo ;)

Bas sam i ja upravo na to mislio,ali mi neugodno!! Braca lopataju a ja na forumu!!
Ali **** opravdano!!! ;) ;) !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 14 mar 2012, 14:57

slika
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 mar 2012, 15:00

Strasno los teren gore od Grbavice, tuga kakvi su nam tereni kao oranice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 14 mar 2012, 15:06

Bice sve ok ako Bog da!!! Ima jos do nedelje!!
Nece biti Wembley ali ****!!! Raja se je organizovala
da pomogne!!! Svaka cast!!!

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 14 mar 2012, 15:08

bordo je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:Ima li neko od brace da stavi par slika da vidimo teren i kako je ocisceno...tj. dokle se doslo ;)

Bas sam i ja upravo na to mislio,ali mi neugodno!! Braca lopataju a ja na forumu!!
Pa dobro ima dosta brace koja su sirom svijeta ako sto si ti pa nisu u mogucnosti da pomognu, al pomazu na neki drugi nacin....ima nas koji radimo pa nismo u mogucnosti....evo recimo ja radim u i nedelju ali sam se zamijenio za smjenu da bih mogao ici na tekmu :)))

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 14 mar 2012, 15:11

ado-hz je napisao/la:
bordo je napisao/la:

Pa dobro ima dosta brace koja su sirom svijeta ako sto si ti pa nisu u mogucnosti da pomognu, al pomazu na neki drugi nacin....ima nas koji radimo pa nismo u mogucnosti....evo recimo ja radim u i nedelju ali sam se zamijenio za smjenu da bih mogao ici na tekmu :)))

Blago se tebi bas sam pozelio na tekmu!! Ali **** ne moze se na dvije strane!!
Ali trudim se da koliko sam u mogucnosti da doprinesem klubu!! N a svaki nacin!!
Jos covijeko bude drago kada klub radi na nekom boljem Sarajevu! Pa te to jos vise
ojaca!!!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 14 mar 2012, 15:41

zar se nije moglo ovo očistiti prije 10 dana pa da teren bude spreman za tekmu

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 14 mar 2012, 15:53

Ljudi dragi nasta spade ovaj grad pa da Zeljo i Sarajevo koji su skupa sa OI 84,KK Bosna pronosili slavu ovoga grada nemaju gdje cestito odigrati utakmicu.Na oba stadiona tereni su takvi da ni bikovi se na koridi borili a igraci moraju igrati,pa majke mi zlocin je tjerati momke da igraju na ovim kaljuzama da li iko razmislja o mogucim povredama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 14 mar 2012, 16:01

KB-TM87 je napisao/la:slika
:lol: WTF? Sta je to? Svaka cast kantonu, opcini, i klubu na odrzavanju terena i ciscenja. Da su bili pametni koliko nisu ocistili bi snijeg dan poslije one oluje. Sad se to natopilo i teren nece biti kako treba do sljedece sezone.

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 14 mar 2012, 16:03

dino lj je napisao/la:Ljudi dragi nasta spade ovaj grad pa da Zeljo i Sarajevo koji su skupa sa OI 84,KK Bosna pronosili slavu ovoga grada nemaju gdje cestito odigrati utakmicu.Na oba stadiona tereni su takvi da ni bikovi se na koridi borili a igraci moraju igrati,pa majke mi zlocin je tjerati momke da igraju na ovim kaljuzama da li iko razmislja o mogucim povredama.
Bas tako..ovo je stvarno zalosno sta se radi,nevjerovatno!
Gradske vlasti uopste ne vode racuna o sportu generalno...talentovani sportisti ili odlaze u druge zemlje,ili
jednostavno odustaju od zdravog nacina zivota...pitam se,kakva je buducnost nase djece?!
Ovaj grad nisam htjeo napustiti u najtezim trenucima,ali sad o tome ozbiljno razmisljam,ne zbog sebe...
F.K.SARAJEVO

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 14 mar 2012, 16:35

Nije to više ni nesposobnost, ni ljenost, to je bahatost. Željo i Sarajevo, kao jedni od stabilnijih klubova u BiH, su se ponijeli krajnje bahato i bezobrazno. Tu nema mjesta ni priča o financijama, jer čišćenje terena dođe isto love radilo se prije mjesec ili danas. Ovo je ona logika "može nam se". Pa i može im se. Igralo se i u međunarodnim natjecanjima po svakakvim terenima, igrat će se i na Koševu, ali ovo prelazi sve granice bezobrazluka. Primitivizam je postao mainstream u državi, a Sarajevo, kao glavni grad, valjda treba da prednjači u onome što se naziva nacionalna filozofija života, pa je tako na sebe preuzelo i ulogu najvećeg "sela" (bez uvrede selu).

Jbg, preuzeli su sve glavne sfere života u BiH, pa tako i sport. Ovo je samo jedan od očitijih primjera, a ima ih more (od parkiranja po nogostupima, zelenim površinama, lomljenja sadnica, smeća, pasa lutalica...).

"Sve vam je u šaci..."

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 14 mar 2012, 16:55

Eh, tamam kolega.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 14 mar 2012, 17:17

Ovoga sam se najviše bojao....Šteta...Snijeg na terenu je trebalo čistiti odmah poslije praznika, a ne sad...
O Bože daj nam tri sunčana dana sa temperaturom preko 20°C

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 14 mar 2012, 18:34

hilmo je napisao/la:
Ovoga sam se najviše bojao....Šteta...Snijeg na terenu je trebalo čistiti odmah poslije praznika, a ne sad...
O Bože daj nam tri sunčana dana sa temperaturom preko 20°C
Nije baš po svim dijelovima teren ovakav na ostalim dijelovima je da kažem nešto bolji mada stoji da se to moglo mnogo ranije i mnogo bolje odradit al jbg sad...
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 14 mar 2012, 18:43

Ma mogli su se sjetit u nedjelju da ga ociste. :roll:

Bio sam malo na treningu danas. Sesar je odvojeno trenirao, ima neku povredu, ali trebao bi biti spreman za GOSK, nije toliko ozbiljno.

Dobro se radi i to je to, ali ovo za teren je katastrofa. :roll:

Ja sam mislio da je to neko vec cistio, vidim niko se ne oglasava i oni dva-tri dana prije utakmice pozivaju navijace da ciste. Jbt, ko da u subotu nisu gledali Zelju, a i svakako se ranije to moralo....

Bice tesko po ovom terenu igrat, ali svejedno moramo dobit.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 14 mar 2012, 22:11

Sarajevo ne upravlja stadionom već CSR, a oni su sposobni samo tako ...

Najbolje da igramo u Čitluku, ha ya . :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

dide
Kontakt:

Post Postao/la dide » 14 mar 2012, 22:35

Stanje na terenu je takvo kakvo je, sta ce se, nije do nas ipak su ovo trebali ocistiti ljudi iz CSR-a.
Mi se samo nadajmo da ce se teren popraviti koliko toliko, a evo javili su i lijepo vrijeme :)
slika

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 14 mar 2012, 23:54

Vlak je napisao/la:Nije to više ni nesposobnost, ni ljenost, to je bahatost. Željo i Sarajevo, kao jedni od stabilnijih klubova u BiH, su se ponijeli krajnje bahato i bezobrazno. Tu nema mjesta ni priča o financijama, jer čišćenje terena dođe isto love radilo se prije mjesec ili danas. Ovo je ona logika "može nam se". Pa i može im se. Igralo se i u međunarodnim natjecanjima po svakakvim terenima, igrat će se i na Koševu, ali ovo prelazi sve granice bezobrazluka. Primitivizam je postao mainstream u državi, a Sarajevo, kao glavni grad, valjda treba da prednjači u onome što se naziva nacionalna filozofija života, pa je tako na sebe preuzelo i ulogu najvećeg "sela" (bez uvrede selu).
Jbg, preuzeli su sve glavne sfere života u BiH, pa tako i sport. Ovo je samo jedan od očitijih primjera, a ima ih more (od parkiranja po nogostupima, zelenim površinama, lomljenja sadnica, smeća, pasa lutalica...).

"Sve vam je u šaci..."
U sridu što bi rekli... i tako je diljem naše domovine :(
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

sjever
Kontakt:

Post Postao/la sjever » 15 mar 2012, 00:00

Ma biće ovo ok i spremno idemo lagano hordati ;)
NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 23 gosta.