FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li neko od brace da stavi par slika da vidimo teren i kako je ocisceno...tj. dokle se doslo 

ado-hz je napisao/la:Ima li neko od brace da stavi par slika da vidimo teren i kako je ocisceno...tj. dokle se doslo
Bas sam i ja upravo na to mislio,ali mi neugodno!! Braca lopataju a ja na forumu!!
Ali **** opravdano!!!

- KB-TM87
- Kontakt:

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Strasno los teren gore od Grbavice, tuga kakvi su nam tereni kao oranice.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bice sve ok ako Bog da!!! Ima jos do nedelje!!
Nece biti Wembley ali ****!!! Raja se je organizovala
da pomogne!!! Svaka cast!!!
Nece biti Wembley ali ****!!! Raja se je organizovala
da pomogne!!! Svaka cast!!!
Pa dobro ima dosta brace koja su sirom svijeta ako sto si ti pa nisu u mogucnosti da pomognu, al pomazu na neki drugi nacin....ima nas koji radimo pa nismo u mogucnosti....evo recimo ja radim u i nedelju ali sam se zamijenio za smjenu da bih mogao ici na tekmubordo je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Ima li neko od brace da stavi par slika da vidimo teren i kako je ocisceno...tj. dokle se doslo
Bas sam i ja upravo na to mislio,ali mi neugodno!! Braca lopataju a ja na forumu!!
Ali **** opravdano!!!![]()
!

ado-hz je napisao/la:Pa dobro ima dosta brace koja su sirom svijeta ako sto si ti pa nisu u mogucnosti da pomognu, al pomazu na neki drugi nacin....ima nas koji radimo pa nismo u mogucnosti....evo recimo ja radim u i nedelju ali sam se zamijenio za smjenu da bih mogao ici na tekmubordo je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Ima li neko od brace da stavi par slika da vidimo teren i kako je ocisceno...tj. dokle se doslo
Ali **** opravdano!!!![]()
!
))
Blago se tebi bas sam pozelio na tekmu!! Ali **** ne moze se na dvije strane!!
Ali trudim se da koliko sam u mogucnosti da doprinesem klubu!! N a svaki nacin!!
Jos covijeko bude drago kada klub radi na nekom boljem Sarajevu! Pa te to jos vise
ojaca!!!
zar se nije moglo ovo očistiti prije 10 dana pa da teren bude spreman za tekmu
Ljudi dragi nasta spade ovaj grad pa da Zeljo i Sarajevo koji su skupa sa OI 84,KK Bosna pronosili slavu ovoga grada nemaju gdje cestito odigrati utakmicu.Na oba stadiona tereni su takvi da ni bikovi se na koridi borili a igraci moraju igrati,pa majke mi zlocin je tjerati momke da igraju na ovim kaljuzama da li iko razmislja o mogucim povredama.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
-
- Kontakt:
KB-TM87 je napisao/la:

- molotovljev
Bas tako..ovo je stvarno zalosno sta se radi,nevjerovatno!dino lj je napisao/la:Ljudi dragi nasta spade ovaj grad pa da Zeljo i Sarajevo koji su skupa sa OI 84,KK Bosna pronosili slavu ovoga grada nemaju gdje cestito odigrati utakmicu.Na oba stadiona tereni su takvi da ni bikovi se na koridi borili a igraci moraju igrati,pa majke mi zlocin je tjerati momke da igraju na ovim kaljuzama da li iko razmislja o mogucim povredama.
Gradske vlasti uopste ne vode racuna o sportu generalno...talentovani sportisti ili odlaze u druge zemlje,ili
jednostavno odustaju od zdravog nacina zivota...pitam se,kakva je buducnost nase djece?!
Ovaj grad nisam htjeo napustiti u najtezim trenucima,ali sad o tome ozbiljno razmisljam,ne zbog sebe...
F.K.SARAJEVO
Nije to više ni nesposobnost, ni ljenost, to je bahatost. Željo i Sarajevo, kao jedni od stabilnijih klubova u BiH, su se ponijeli krajnje bahato i bezobrazno. Tu nema mjesta ni priča o financijama, jer čišćenje terena dođe isto love radilo se prije mjesec ili danas. Ovo je ona logika "može nam se". Pa i može im se. Igralo se i u međunarodnim natjecanjima po svakakvim terenima, igrat će se i na Koševu, ali ovo prelazi sve granice bezobrazluka. Primitivizam je postao mainstream u državi, a Sarajevo, kao glavni grad, valjda treba da prednjači u onome što se naziva nacionalna filozofija života, pa je tako na sebe preuzelo i ulogu najvećeg "sela" (bez uvrede selu).
Jbg, preuzeli su sve glavne sfere života u BiH, pa tako i sport. Ovo je samo jedan od očitijih primjera, a ima ih more (od parkiranja po nogostupima, zelenim površinama, lomljenja sadnica, smeća, pasa lutalica...).
"Sve vam je u šaci..."
Jbg, preuzeli su sve glavne sfere života u BiH, pa tako i sport. Ovo je samo jedan od očitijih primjera, a ima ih more (od parkiranja po nogostupima, zelenim površinama, lomljenja sadnica, smeća, pasa lutalica...).
"Sve vam je u šaci..."
Eh, tamam kolega.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ovoga sam se najviše bojao....Šteta...Snijeg na terenu je trebalo čistiti odmah poslije praznika, a ne sad...KB-TM87 je napisao/la:
O Bože daj nam tri sunčana dana sa temperaturom preko 20°C
Nije baš po svim dijelovima teren ovakav na ostalim dijelovima je da kažem nešto bolji mada stoji da se to moglo mnogo ranije i mnogo bolje odradit al jbg sad...hilmo je napisao/la:Ovoga sam se najviše bojao....Šteta...Snijeg na terenu je trebalo čistiti odmah poslije praznika, a ne sad...KB-TM87 je napisao/la:
O Bože daj nam tri sunčana dana sa temperaturom preko 20°C
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- sarajlija89
- Kontakt:
Ma mogli su se sjetit u nedjelju da ga ociste.
Bio sam malo na treningu danas. Sesar je odvojeno trenirao, ima neku povredu, ali trebao bi biti spreman za GOSK, nije toliko ozbiljno.
Dobro se radi i to je to, ali ovo za teren je katastrofa.
Ja sam mislio da je to neko vec cistio, vidim niko se ne oglasava i oni dva-tri dana prije utakmice pozivaju navijace da ciste. Jbt, ko da u subotu nisu gledali Zelju, a i svakako se ranije to moralo....
Bice tesko po ovom terenu igrat, ali svejedno moramo dobit.

Bio sam malo na treningu danas. Sesar je odvojeno trenirao, ima neku povredu, ali trebao bi biti spreman za GOSK, nije toliko ozbiljno.
Dobro se radi i to je to, ali ovo za teren je katastrofa.

Ja sam mislio da je to neko vec cistio, vidim niko se ne oglasava i oni dva-tri dana prije utakmice pozivaju navijace da ciste. Jbt, ko da u subotu nisu gledali Zelju, a i svakako se ranije to moralo....
Bice tesko po ovom terenu igrat, ali svejedno moramo dobit.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sarajevo ne upravlja stadionom već CSR, a oni su sposobni samo tako ...
Najbolje da igramo u Čitluku, ha ya .
Najbolje da igramo u Čitluku, ha ya .

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Stanje na terenu je takvo kakvo je, sta ce se, nije do nas ipak su ovo trebali ocistiti ljudi iz CSR-a.
Mi se samo nadajmo da ce se teren popraviti koliko toliko, a evo javili su i lijepo vrijeme

Mi se samo nadajmo da ce se teren popraviti koliko toliko, a evo javili su i lijepo vrijeme

U sridu što bi rekli... i tako je diljem naše domovineVlak je napisao/la:Nije to više ni nesposobnost, ni ljenost, to je bahatost. Željo i Sarajevo, kao jedni od stabilnijih klubova u BiH, su se ponijeli krajnje bahato i bezobrazno. Tu nema mjesta ni priča o financijama, jer čišćenje terena dođe isto love radilo se prije mjesec ili danas. Ovo je ona logika "može nam se". Pa i može im se. Igralo se i u međunarodnim natjecanjima po svakakvim terenima, igrat će se i na Koševu, ali ovo prelazi sve granice bezobrazluka. Primitivizam je postao mainstream u državi, a Sarajevo, kao glavni grad, valjda treba da prednjači u onome što se naziva nacionalna filozofija života, pa je tako na sebe preuzelo i ulogu najvećeg "sela" (bez uvrede selu).
"Sve vam je u šaci..."

29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: stokastoka23 i 23 gosta.