FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

badblueboylivno
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la badblueboylivno » 14 mar 2012, 14:24

Ma de recite vi meni da li mi se isplatilo igranje jedinice na Želju. :)

Vidim da ima i prijenos. Gleda se. Sretno u večerašnjoj tekmi.
Hayley <3

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 14 mar 2012, 14:27

badblueboylivno je napisao/la:Ma de recite vi meni da li mi se isplatilo igranje jedinice na Želju. :)

Fudbal je to zato ga i volim :) Nema nista sigurno unaprijed, ali se nadam pobjedi jaci smo imamo bolju ekipu, njima ne igraju cetvorica podosta vaznih igraca... sretno

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 mar 2012, 14:36

Odlično. :)
Hayley <3

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 14 mar 2012, 14:42

Nismo se pomakli nimalo od priče koja traje vec dva dana :mrgreen:

Očekujem pobjedu recimo 3:0 ili 2:0, bas me zanima ponovo vidjeti tandem Zeba-Bekrić kako ce sve funkcionisati i izgledati, raje ne vise od 5.000, uostalom sta je sa Jugom !? :? jel pusten u "promet" zna li iko ista ?? odo na par vopi pa na tekmu kajati mali Bojac :lol: :lol: :mrgreen:
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 14 mar 2012, 14:43

badblueboylivno je napisao/la:Ma de recite vi meni da li mi se isplatilo igranje jedinice na Želju. :)

Ma komšija Gornji Grad čitav ćemo uložit. Sigurno je. :D
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

zubanovic89
Kontakt:

Post Postao/la zubanovic89 » 14 mar 2012, 14:49

Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!

mamaSmurf
Kontakt:

Post Postao/la mamaSmurf » 14 mar 2012, 14:52

likusa je napisao/la:Momci u koji dio sjevera da idem da se ne nadjem u sred gungule :lol: :lol: ? Nisam bila u subotu pa ne znam ;)
Momci te na ignore stavili,pa da ti ja kažem.Uvijek sjedim na sjeveru iza gola,a u subotu-ništa od sjedenja.Nije problem stajati,ali u mojim godinama stajati,pa još na stolici,malo je zafrkano.dakle,ako hoćeš da gledaš utakmicu,onda malo u stranu.Nije bila neka gungula,ali momci stoje na stolicama,pa ako hoćeš bilo šta da vidiš,moraš i ti.
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 mar 2012, 14:53

zubanovic89 je napisao/la:Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
Jbg nama je usrao onaj centar za sport i rekreaciju :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

SkyWallker

Post Postao/la SkyWallker » 14 mar 2012, 14:58

zubanovic89 je napisao/la:Za ove sto su srali za ciscenje grbavice, stanje terena i jug, pogledajte kosevo na sa-x i poklopite se
Ko se zadnji smije najslađe se smije :D
Vidio sam "sjever" bez ljudi,
Torpedo kako gubi,
hordase na stubu srama,
pitare kako placu za nama.

Vidio sam titulu u maju,
Grbavicu u plavom raju,
i Manijake u transu ...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 14 mar 2012, 14:59

spielführer_21 je napisao/la:Podrška upravi da osposobe jug do maja bar :roll: Kao da čiste Igman, a ne tribinu...

Neko se dotakao navijanja. Fakat je više za povratiti kad čuješ "svetu stranu" ili od onog plagijatora i licemjera, plus navijača sarajva "jednu jedinu". Odavno nisam u navijačkom fazonu i zaboli me za to, ali me nekako srce boli zbog tog seljakluka.
bravo mali...
Osim - drugo ime za Želju !

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 14 mar 2012, 14:59

SkyWallker je napisao/la:
Ko se zadnji smije najslađe se smije :D
Mali smiješni iz lavora :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

burazzz
Kontakt:

Post Postao/la burazzz » 14 mar 2012, 15:06

Sarajlijc@ je napisao/la:
Jbg nama je usrao onaj centar za sport i rekreaciju :roll:
ma bježi Denise šta se sad izvlačite :lol: :lol: :lol: :lol:
Željo pobijedi, a ti sretan k'o kad se prvi put zaljubiš, Željo izgubi, a ti tužan...I tako život polako prolazi...

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 14 mar 2012, 15:11

Sta je ovo ,manje od 2 sata a niko ne postavlja link za streming za nas preko bare.
Nemojte samo reci pa ima na TV ,mi BHTv nemozemo gledati.
Hvala

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 14 mar 2012, 15:20

oldman je napisao/la:Sta je ovo ,manje od 2 sata a niko ne postavlja link za streming za nas preko bare.
Nemojte samo reci pa ima na TV ,mi BHTv nemozemo gledati.
Hvala
Ma materi se zali stvore nekulturni ja sam zbog tebe morao djecu u drugu sobu otjerati :lol:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 14 mar 2012, 15:28

Hamo je napisao/la:

Ma komšija Gornji Grad čitav ćemo uložit. Sigurno je. :D
Može. Od groblja pa sve do Gimnazije. Ako ideš, možda te ulovim na teveu. :D
Hayley <3

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 14 mar 2012, 15:39

Može li mi neko pomoći gdje da nađem klip ili audio za onu staru Željinu pjesmu "Naprijed Željo momčad plava,nek se čuje tvoja slava,nek sviraju sve sirene,kad mašina plava krene"

Tražim već pola sata :oops:

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 14 mar 2012, 15:39

jug-onostalgicar je napisao/la:ma nije bolan tu do para toliko
koliko je do kluba koji nije uradio nista za te navijace koji nije marketinski uradio nista,pa bolan KK Bosna je pravila najave tekme pa ja se sjecam kako me je znalo nafurat kad on uradi onu minutu najave nisam mogao cekat da odem na tekmu sto to željo ne uradi daj koji plakat treba narodu pokazati da tu ne idu samo huligani i klosari kako mnogi misle treba privuci momke sa djevojkama starije ljude treba apelirati na sve treba uciniti da željo postane brend!!!
Oni moraju napraviti tu neku exkluzivnost da se raja osjecaju povlascena sto su medju tih 9000 koji su na tekmi. Želim komentatora koji ce najavljivati moju ekipu kao da su zvijezde(kao sto je radio lik na kk Bosni) pa da raja vriste treba stvoriti taj osjecaj, a to ne mogu uraditi ja nego klub!!!! to je njihov posao

mora se priznati da tu ima i problema sa navijacima..... doduse to nije za ovog foruma al ima i problema u tom segmentu ...
apsolutno si upravu! kkbosna je tada imala super jak marketing,cak najjaci od svih sportskih klubova u BIH poslije rata.. za svaku utakmicu bosne trazila se karta vise,ali..ako nekad bude formirana regionalna liga,vjerujem da ce se i za utakmice zelje traziti karta vise... kad dolazili partizan,zvezda,vojvodina,dinamo,hajduk..... sretno nam danas!:)

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 14 mar 2012, 15:43

hapa je napisao/la:..poceo sam od 1996 na Jugu jer sam tada nekada odrastao da idem na utakmice..poslije desetak godina staza na jugu preselio sam se na sjever...i tu sam prisutan na svim utakmicama na Grbavici-centralni dio sjevera.. gostovanja uzivo pratim oko 50%..mislim da nema niko pravo da mi kaze koliko ja volim Želju-idem i na treninge ako je nekakvo mjerilo ali iskreno i mene pocinje nervirati ovo u vezi navijaca...i za mene su-za slabiju posjetu iskljucivo krivci ljudi iz uprave koje potpomaze ponekad svojim bahatim izjavama Amar...imam utisak da se on cesto fura na starijeg Osima ali nema ni upola veliki izbor rijeci da bi to postigao...trazi se postovanje...a ne izjave tipa: Prodali smo oko 2.300 karata protiv sirokog, tako da nam podrška sa Juga(protiv Borca)nije sprecijalno potrebna...wtf...i sta sad on ocekuje da mi izazvani tom njegovom izjavom napunimo stadion...svako trazi respect...a mislim da mi zasluzujemo vise lijepih rijeci pa nek su i lazna...kako god ja sam tu
Slazem se u vecini sa ovim i ja sam jedan od onih koji je poceo 1996 da dolazi na juznu tribinu i od tada je ne napustam,ali smatram da je jedan od glavnih problema nepostojanje komunikacije izmedzu kluba i navijaca,nemislim tu da navijaci treba da smjenjuju i postavljaju uprave kao sto je bilo slucajeva u proslosti ali neki malo konkretniji odnos bi trebao da postoji.Medzutim slazem se sa da se danasnje generacije brzo zasite uspjeha i da je to sve vise za njih neka furka nego ljubav-nemislim na vecinu,ali kada se samo sjetim koliko smo mi sanjali prvu poslijeratnu titulu ili osvojeni kup :o
VOLIM TE ZELJO

rastafarian
Kontakt:

Post Postao/la rastafarian » 14 mar 2012, 15:48

rossoner je napisao/la:
spielführer_21 je napisao/la:Podrška upravi da osposobe jug do maja bar :roll: Kao da čiste Igman, a ne tribinu...

Neko se dotakao navijanja. Fakat je više za povratiti kad čuješ "svetu stranu" ili od onog plagijatora i licemjera, plus navijača sarajva "jednu jedinu". Odavno nisam u navijačkom fazonu i zaboli me za to, ali me nekako srce boli zbog tog seljakluka.
bravo mali...

pjevaj ti i bože pravde, al dalje od Doline ;)
Ž'21 !

alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!

UEFA MAFIJA !

neno
Kontakt:

Post Postao/la neno » 14 mar 2012, 15:52

rastafarian je napisao/la:
rossoner je napisao/la:

bravo mali...

pjevaj ti i bože pravde, al dalje od Doline ;)
:lol:
VOLIM TE ZELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Hansestadt, MoSaZeLjo1921 i 107 gostiju.